Szegény ember, még nem tudja, hogy ezzel magára szabadítja a deák, bohár, apáti, független fairrightádám féle féregkommandót, és majd lesz ő még meleg, pedofil, melegpedofil, transzsimogató, kommunista is a következő hetekben.ferni írta: Műemlékrombolás: Felálltam és azt mondtam, hogy köszönöm szépen, ebben nem kívánok részt venni
Teljes adás a Partizánon nov 27....
Vicc mik mennek, nekik bármit szabad na. Műemlékvédelem... mi az na..
Politika
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Re: Politika
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
A szabálytalanul működi Gödi Samsung-gyár ellen küzdött pl.Pipita írta:Köszi! A hitleri diktatúra számairól alapvetően nem a demokratikus választások részvételi arányai és eredményei jutnak eszembe.ferni írta:
Akkora arányban kap a fidesz szavazatokat külföldről, mint anno Hitler németben.
https://en.wikipedia.org/wiki/November_ ... y_election
https://en.wikipedia.org/wiki/1936_Germ ... referendum
https://en.wikipedia.org/wiki/1938_Germ ... referendum
Ugye ezeken egyedül indulhattak csak, a többiek be voltak tiltva
All opposition parties had been banned by the Law Against the Formation of Parties (14 July 1933), and voters were presented with a single list containing Nazis and 22 non-party "guests" (Gäste) of the Nazi Party. These "guests", who included the likes of Alfred Hugenberg, still fully supported the regime of Adolf Hitler in any event.[1]
@swfan, Csardi mit csinál? Őszinte érdeklődéssel, egyszer hallottam a nevét 22 óta, amikor nemrég bohócot csinált magából.
A mostani LMP-ből való kilépése körüli hercehurca (az állítólagos Vitézy-Ungár-Rogán találkozó) az tényleg cringe volt
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igazad van, belegabalyodtam, de ahogy látom, már értelmeztek.Pipita írta:Bocsánat, ez mit jelent? Esküszöm nem tudom értelmezni.halamadrid írta: a hitleri diktatúra számaira hajazó felvidéki, délvidéki és erdélyi szavazók
Nemrég láttam egy fellépésének részletet, ahol MP-vel gúnyolódott. Tudom, humorista, de túl erős volt a gúny, bár nem emlékszem a konkrét mondandójára. Kb azután volt hogy balfaszkodtak a közgyűlésven meg nem engedte be Dömét a lakására, gondoltam azért emlegeti. A tegnapi fellépése ezek után meglepett.'shutterisland írta: nyilvan errol van szo persze, meg hat most mar ott is megy rendesen a propaganda ottani verzioja.
mas, bruti akkor vegleg atigazol a tiszahoz ?
van egy video a frisshirek podcaston de meg nem volt 1 oram meghallgatni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára halamadrid 2024. november 24., vasárnap 20:21-kor.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Köszi! A hitleri diktatúra számairól alapvetően nem a demokratikus választások részvételi arányai és eredményei jutnak eszembe.ferni írta:Akkora arányban kap a fidesz szavazatokat külföldről, mint anno Hitler németben.Pipita írta:
Bocsánat, ez mit jelent? Esküszöm nem tudom értelmezni.
All opposition parties had been banned by the Law Against the Formation of Parties (14 July 1933), and voters were presented with a single list containing Nazis and 22 non-party "guests" (Gäste) of the Nazi Party. These "guests", who included the likes of Alfred Hugenberg, still fully supported the regime of Adolf Hitler in any event.[1]
@swfan, Csardi mit csinál? Őszinte érdeklődéssel, egyszer hallottam a nevét 22 óta, amikor nemrég bohócot csinált magából.
Mondjuk 1-2 jelenleg inkumbens ellenzéki képviselő van, akik csinálnak is értelmes dolgokat, és népszerűek is a körzetükben (Hadházy, Jámbor, Csárdi Antal), velük érdemes lenne koordinálni, esetleg a Tisza részéről nem rájuk indulni, nehogy aztán nevető harmadikként vigye a körzetet a Fidesz.'shutterisland írta: most raneztem jakab petya oldalara, felszolitja magyar petert az osszefogasra.
gondolom a nep partjan szivesen beszallna, 20k alairast nem sikerult osszeszedni juniusban, gondolom azota sem gyarapodtak.
imadlak magyar politika.
Ha valakinek, hát Hadházynak egyértelműen helye kell, hogy legyen a Fidesz utáni politikában, az egész elszámoltatósdit úgy, ahogy van, odaadnám neki.
Nem igazolt át.
Talán az MKKPba se lépett amúgy be nagyon papíron, de anélkül kétlem indulhatott volna az EP listán
Mikor M1en is volt az volt, hogy Bruti a párt szimpatizánsa csak, nem tagja.
Brutinak a legfontosabb téma jelenleg a debreceni akkumulátorgyárak, mert ott lakik.
MKKP jelenleg kevésbé fókuszál az országos politikára, Debrecenre meg tényleg semmi idejük.
Szóval Bruti nem fog belépni azt nyilatkozta múltkor még, de ügyek mentén együtt működik a Tiszával, illetve felszólal pl ilyen alkalmakkor.
Talán az MKKPba se lépett amúgy be nagyon papíron, de anélkül kétlem indulhatott volna az EP listán
Mikor M1en is volt az volt, hogy Bruti a párt szimpatizánsa csak, nem tagja.
Brutinak a legfontosabb téma jelenleg a debreceni akkumulátorgyárak, mert ott lakik.
MKKP jelenleg kevésbé fókuszál az országos politikára, Debrecenre meg tényleg semmi idejük.
Szóval Bruti nem fog belépni azt nyilatkozta múltkor még, de ügyek mentén együtt működik a Tiszával, illetve felszólal pl ilyen alkalmakkor.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nyilvan errol van szo persze, meg hat most mar ott is megy rendesen a propaganda ottani verzioja.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Gondolom azért mert, erősen szorja a pénzt nekik és ha leváltanák őket ez lehet megszűnne. Lassan több támogatást kapnak mint mi.'shutterisland írta: nekem voltak erdelyi kollegaim itt angliaban az elozo munkahelyemen es ismertem is parat munkan kivul is.
rohadt jo arcok voltak, teljesen normalisak, csiptem is oket, de amugy (egymastol fuggetlenul) mindegyik fix fideszes volt, amelyikrol tudtam a politikai hovatartozasat.
nehanynal meg most is lattam fideszes v orbanos contentet megosztva v lajkolva.
pedig ok itt nem voltak se m1 nezok, se NER lovagok, meg birkanak se tuntek, de erdelyt is bevakitotta a fidesz.
- 'shutterisland
nekem voltak erdelyi kollegaim itt angliaban az elozo munkahelyemen es ismertem is parat munkan kivul is.
rohadt jo arcok voltak, teljesen normalisak, csiptem is oket, de amugy (egymastol fuggetlenul) mindegyik fix fideszes volt, amelyikrol tudtam a politikai hovatartozasat.
pedig ok itt nem voltak se m1 nezok, se NER lovagok, meg birkanak se tuntek, de erdelyt is bevakitotta a fidesz.
Akkora arányban kap a fidesz szavazatokat külföldről, mint anno Hitler németben.Pipita írta:Bocsánat, ez mit jelent? Esküszöm nem tudom értelmezni.halamadrid írta: a hitleri diktatúra számaira hajazó felvidéki, délvidéki és erdélyi szavazók
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Bocsánat, ez mit jelent? Esküszöm nem tudom értelmezni.halamadrid írta: a hitleri diktatúra számaira hajazó felvidéki, délvidéki és erdélyi szavazók
Műemlékrombolás: Felálltam és azt mondtam, hogy köszönöm szépen, ebben nem kívánok részt venni
"Minden, ami rossz, azért a miniszterelnöknek kell viselni a felelősséget"
na szuper akkor, nem is kell itt Lázározni többet a MÁV miatt meg lehet OVra is fogni, hogy a gyerekekkel foglalkozik, mikor kell egy kis kampány anyag a buszon, de mikor vállalhatatlan körülmények vannak a fürdőszobában meg másfélszer annyian laknak, mint szabadna, akkor azért is Vitya a fasz.
Olyan jó, hogy anno ilyeneket nyilatkozgatott és tele ilyennel a padlás.
Mondjuk nem értem, akkor, hogy Varga Judit mellett miért nem mondott le Vitya is, mert Novák Kati független volt ugye...
Minek kell történnie, hogy egy 13 éve a műemlékvédelemben dolgozó kormánytisztviselő arccal-névvel kiálljon a világ elé, és azt mondja, nem bírja tovább, muszáj elmondania, mi zajlik a minisztériumban, ahol dolgozik?
"Minden, ami rossz, azért a miniszterelnöknek kell viselni a felelősséget"
na szuper akkor, nem is kell itt Lázározni többet a MÁV miatt meg lehet OVra is fogni, hogy a gyerekekkel foglalkozik, mikor kell egy kis kampány anyag a buszon, de mikor vállalhatatlan körülmények vannak a fürdőszobában meg másfélszer annyian laknak, mint szabadna, akkor azért is Vitya a fasz.
Olyan jó, hogy anno ilyeneket nyilatkozgatott és tele ilyennel a padlás.
Mondjuk nem értem, akkor, hogy Varga Judit mellett miért nem mondott le Vitya is, mert Novák Kati független volt ugye...
- 'shutterisland
most raneztem jakab petya oldalara, felszolitja magyar petert az osszefogasra.
gondolom a nep partjan szivesen beszallna, 20k alairast nem sikerult osszeszedni juniusban, gondolom azota sem gyarapodtak.
imadlak magyar politika.
imadlak magyar politika.
Magyar Pétert kitiltották a gyermekotthonokból, az oktatási és a szociális intézményekből
Mindezt a gyermekek védelmében
Ezzel volt képes kezdeni a kiírását ez a tag.
Hihetetlen komolyan mondom.
Mindezt a gyermekek védelmében
Ezzel volt képes kezdeni a kiírását ez a tag.
Hihetetlen komolyan mondom.
Hát nálunk mint tudjuk ez sokat nem ér ugye mit szabad meg mit nem, majd írnak új törvényt róla vagy csak besöprik a szőnyeg aláNemzetközi szerződés szabályozza,hogy az EP képviselők a tagországok szociális és közintézményeit "látogathatják".
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kíváncsi vagyok mi lesz, ha majd a hitleri diktatúra számaira hajazó felvidéki, délvidéki és erdélyi szavazókat is meglátogatja. Talán a Magyar Hang YT-csatornáján mondta el valaki, hogy szerinte megdobálnák, én kíváncsi lennék a reakcióra. Puzsér pár hete volt Kolozsváron, ahol tele volt a terem fiatalokkal, és ha jól tudom, ott bármelyikük kiválthatja a magyar állampolgárságot. Ha már a megszelidítetteket nem sikerül puhítani, jó lenne aktivizálni néhány ezer fiatalt, hátha bemegy ez a szám 85% alá.ferni írta: Vicces, hogy megint nem engedik be MPt egy gyermekotthonba, de még a gyermekeknek vitt ajándékot se engedték odaadni...
Miközben mint EP képviselő, minden joga meg van meglátogatni az intézményeket.
Közben meg a propagandában ilyenek mennek, hogy:
MP megfenyegette a gyermekotthon vezetőjét.
MP agresszíven, őrjöngve kiabált a gyermekotthonban.
MP annyira félt, hogy a hátsó ajtón menekült el a gyermekotthonból.
MP visszaél az EP képviselői hatalmával.
Hányinger bazdmeg, közben meg egy szót nem szól egyik narancs se, hogy miért másfélszer annyian laknak egy ilyen otthonban mint kéne és miért vannak ennyire szar állapotok.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mp helyeben utni kell a vasat most, amig meleg, bejutni, felvenni videora kibaszni orszag vilag ele, hogy milyen balfasz indokokkal nem akarjak beengedni, aztan hivatalos uton biroi vegzest intezni vagy akarmi, hogy bejuthasson, aztan interju a gyerekekkel, hogy milyenek a körülmények.ferni írta: Vicces, hogy megint nem engedik be MPt egy gyermekotthonba, de még a gyermekeknek vitt ajándékot se engedték odaadni...
Hányinger bazdmeg, közben meg egy szót nem szól egyik narancs se, hogy miért másfélszer annyian laknak egy ilyen otthonban mint kéne és miért vannak ennyire szar állapotok.
Nem tilthatják meg, nem kerulhetik el, nem titkolhatjak.
Menni kell elore, minden ilyen magaslabdat lebaszni, megmutatni a teljes orszagnak, hogy mi folyik itt valojaban.
Kórházakkal ugyanez
thereisonly1ronaldo
Vicces, hogy megint nem engedik be MPt egy gyermekotthonba, de még a gyermekeknek vitt ajándékot se engedték odaadni...
- halamadrid
A Keletiből Miskolcra vonatoztam, és mivel nem ért be időben a Miskolc felől érkező járat, elindítottak egy másikat. Így természetesen megkavarták a helyfoglalást, aminek az lett az eredménye, hogy 100-200 ember (köztük én is) csak állt, mert megmondták, hogy mindenki oda ül, ahol van hely (a vagonszámokat sem rakták ki). Kalauz sem jött, és amikor azt hittem, hogy tele vagyunk, felszállt egy 30 fős, vonyító gyermekcsoportferni írta: Egész nap komédia volt mennyire lehalt a MÁV, szerencsétlen mávinformon csak peregtek egész nap a hírek hol milyen baj volt és hány órás késések vannak.
De hát Hadházy volt a legnagyobb arc...
Kózben beindult az MP az nőgyűlölő propaganda
A 2 órás út amúgy már jó ideje 2.5, mert hónapok óta felújítanak, de legalább 40 perccel később is indult.
Csodálatos, hogy van egy szinte teljesen lapos országunk, de vasút helyett beomló autópályára költünk, majd mehet a faxverés, hogy a lengyeleket és a románokat is előzzük ezen téren összkm-ben. Nemrég olvastam, hogy ha francia gyorsaságú vasútunk lenne, akkor 45 perc volna a Budapest-Debrecen út. Mondjuk nekem 1.5 óra is elég lenne.
Egész nap komédia volt mennyire lehalt a MÁV, szerencsétlen mávinformon csak peregtek egész nap a hírek hol milyen baj volt és hány órás késések vannak.