Vinícius Junior - 7
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Re: Vinícius Junior - 7
ne vicceljünk már
tartósan gyenge forma és/vagy túlterheltség miatt miért ne lehetne padra tenni játékosokat ??
szerintem nem jó, ha vannak “szent tehenek”
akkor sem volt jó, mikor Casillas vagy Raúl volt az
tartósan gyenge forma és/vagy túlterheltség miatt miért ne lehetne padra tenni játékosokat ??
szerintem nem jó, ha vannak “szent tehenek”
akkor sem volt jó, mikor Casillas vagy Raúl volt az
Endricket tegyük be végre...
Nagyon kellene egy csatár előre.
Nagyon kellene egy csatár előre.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az előzőhöz kapcsolódva:
Olyan ez mint, amikor vizsgálsz egy jelenséget, amit sok tényező befolyásol. Egyszerre csak egy tényezőt kezdesz el változtatgatni apránként, hogy lásd, milyen hatást érsz el. Nem változtathatsz meg mindig mindent, mert fogalmad sem lesz róla, hogy melyik tényező hogy befolyásolta, esetleg a feje tetejére is borítta az egész rendszert.
Ezt Carlo is többször lenyilatkoztatta, hogy szeret egyszerre csak egy valamivel kísérletezni, és megnézni, hogy befolyásolja a teljesítményt. Különösen fontos, mert - és ezt is nyilatkozta - a csapat még keresi az egyensúlyát, amit ki kell kísérleteznie. Csakis apró változtatásokkal található meg az optimum. És az öreg ezt csinálja. Szinte minden meccsen változtatott valami apróságot, itt talán fel sem tűnt sokaknak, mert minden más változatlan maradt. Szóval keres az öreg, még ha látványos rotációk csak szükségből vannak is.
Azzal egyetértek, hogy cserélhetne kicsit korábban, dehát ez van.
Olyan ez mint, amikor vizsgálsz egy jelenséget, amit sok tényező befolyásol. Egyszerre csak egy tényezőt kezdesz el változtatgatni apránként, hogy lásd, milyen hatást érsz el. Nem változtathatsz meg mindig mindent, mert fogalmad sem lesz róla, hogy melyik tényező hogy befolyásolta, esetleg a feje tetejére is borítta az egész rendszert.
Ezt Carlo is többször lenyilatkoztatta, hogy szeret egyszerre csak egy valamivel kísérletezni, és megnézni, hogy befolyásolja a teljesítményt. Különösen fontos, mert - és ezt is nyilatkozta - a csapat még keresi az egyensúlyát, amit ki kell kísérleteznie. Csakis apró változtatásokkal található meg az optimum. És az öreg ezt csinálja. Szinte minden meccsen változtatott valami apróságot, itt talán fel sem tűnt sokaknak, mert minden más változatlan maradt. Szóval keres az öreg, még ha látványos rotációk csak szükségből vannak is.
Azzal egyetértek, hogy cserélhetne kicsit korábban, dehát ez van.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
Kezdesz már egy Jim szintre esni ezzel a keret forgatással meg gülerezéssel. Persze, mindenki idióta a klubnál csak mi vagyunk itt a fasza gyerekek a fórumon. Ne akard Ancelottinál jobban tudni, amíg minden eredmény őt igazolja. Van egy kezdő 11ed , akik formát figyelmen kívül hagyva a legjobb játékosaid. Teljesen egyértelmű, hogy mivel minden meccset nyerni akarsz, így őket játszatod, hiába vannak a padon potenciálisan! jobb játékosok. Ha valaki a kezdőben jó formában van, akkor azért játszatod, ha nincs jó formában akkor meg azért, mert padon ülve sokkal kevesebb az esélye, hogy hirtelen valaki formába lendül vagy visszaszerzi az önbizalmát.nzooli93 írta: Szépen megtörténik akkor amit mindenki megjósolt,csak Madridban nem látják. Pihenés hiánya miatt kiesik mindenki kezdőből, aztán padról belehet rakni a fiatalokat,akiknek kb semmi rutinjuk nincs a csapattal ,mert nem lettek beforgatva, mert ugye akik most sérültek azok nem voltak pihentetve. Ördögi kör ez.
Én is szívesen nézném többet Gülert, Endricket vagy Brahimot, mert élvezet nézni a játékukat, viszont a klub eredményessége ezt a működést igényli.
Mivel a klub az első, így azt sem szeretném, hogy kölcsönbe menjenek ezek a játékosok, mert látjuk, hogy bármikor jöhet egy sérülés (vagy egy meccsen 3 ) és akkor ezeknek a játékosoknak kell beugraniuk és bizonyítaniuk. Tökéletes példa erre Valverde, aki ugyan csak fiatalon jött nagy tehetségként és végigpadozta a meccseket, örült amikor lehetőséghez jutott és készen állt ha szükség volt rá. Mostanra kezdő és következő kapitányunk lesz.
-
Tavaly is ilyentájt sérült le pár hónapra, és emlékszem, a Rodry, Beli, Brahim trió nem nézett ki rosszul az év utolsó heteiben. Szerintem a múlt szezonban akkor toltuk a legpofásabb támadójátékot.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Amúgy én megnézném a Bappa-Endrick-Brahim hármast is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Epuljon fel, nem gond, ha kiesett.
Marmint nyilvan az, de igy legalabb pihen...szar modja a rotacionak, de az elet elrendezi Carlo helyett.
Mbappe mehet a helyere, akkor lesz erdekes, ha hirtelen elkezdi hozni a jobbnal jobb meccseket ott.
Marmint nyilvan az, de igy legalabb pihen...szar modja a rotacionak, de az elet elrendezi Carlo helyett.
Mbappe mehet a helyere, akkor lesz erdekes, ha hirtelen elkezdi hozni a jobbnal jobb meccseket ott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én úgy tudom megfogalmazni az érzésemet ezzel kapcsolatban, hogy egy számomra sokkal szimpatikusabb kezdővel fogunk kiállni a pool ellen.
De szerintem Liverpoolban fellélegeztek most egy kicsit, párszor már bohócot csinált a top Trentből..
De szerintem Liverpoolban fellélegeztek most egy kicsit, párszor már bohócot csinált a top Trentből..
Pedig eddig én úgy olvastam itt a topicjában hogy egy nagy nulla a csávó.
Semmit nem tesz hozzá a csapathoz.
Most akkor minek megy a sírás egyes embereknél?
Semmit nem tesz hozzá a csapathoz.
Most akkor minek megy a sírás egyes embereknél?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
azért van ennek jó oldala is, végre nem kell nézni ahogy balhezik és Perez is látja majd hogy nélküle mennyivel jobb lenne minden és mindenki.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Meg kell nézni pl. tegnap két dél-amerikai alapember, MacAllister és Diaz miért is voltak csak cserék...Vini pedig éppen hogy be esett megint a tengerentúlról.
Önmegsemmisítés ami itt megy.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Carlo elképesztően szarul forgatja a csapatot, nulla pihentetést eszközöl még több gólos előnyben is. Valverde lesz a következő.
- nzooli93
Szépen megtörténik akkor amit mindenki megjósolt,csak Madridban nem látják. Pihenés hiánya miatt kiesik mindenki kezdőből, aztán padról belehet rakni a fiatalokat,akiknek kb semmi rutinjuk nincs a csapattal ,mert nem lettek beforgatva, mert ugye akik most sérültek azok nem voltak pihentetve. Ördögi kör ez.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
-
Nem tudom a meccs melyik szakaszában történt a sérülés de én már tegnap sem értettem miért nem őt kapta le Ancelotti a pályáról Mbappe helyett. A francia az egész válogatott szünetet itt töltötte, Vini pedig éppen hogy be esett megint a tengerentúlról. Itt ami megy a sérülésekkel ennek tudatában a jövő évet tényleg át kell gondolni mert ennyi meccset lehetetlenség letolni 12-13 emberrel, a keretet használni kell főleg a tegnapihoz hasonló meccseken.
- Pad'em
Fasza, Bappi bemutathatja mit tud a baloldalon.
Endre és Güler ideje csak eljön.
Vini on X: "El loco calendario......."
Endre és Güler ideje csak eljön.
Vini on X: "El loco calendario......."
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tavasszal nem nagyon kell a BLre keszulni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
3hétre kiesett
Vini Jr a mai vizsgálatokat követően bal lábának combbicepszének sérülését diagnosztizálták.
Vini Jr a mai vizsgálatokat követően bal lábának combbicepszének sérülését diagnosztizálták.
-
- Kedvenc játékosaid: Messi Davids
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Én Svédre tippeltem volna főleg hogy ők is sárga kék mezben játszanak.Kamerun?ugyan már hiszi a piszi.Minden megmozdulása Svéd.
-
Mindjárt kiderül, hogy Mbappeval sógorok