Vinícius Junior - 7
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Vinícius Junior - 7
Nem tudom a meccs melyik szakaszában történt a sérülés de én már tegnap sem értettem miért nem őt kapta le Ancelotti a pályáról Mbappe helyett. A francia az egész válogatott szünetet itt töltötte, Vini pedig éppen hogy be esett megint a tengerentúlról. Itt ami megy a sérülésekkel ennek tudatában a jövő évet tényleg át kell gondolni mert ennyi meccset lehetetlenség letolni 12-13 emberrel, a keretet használni kell főleg a tegnapihoz hasonló meccseken.
- Pad'em
Fasza, Bappi bemutathatja mit tud a baloldalon.
Endre és Güler ideje csak eljön.
Vini on X: "El loco calendario......."
Endre és Güler ideje csak eljön.
Vini on X: "El loco calendario......."
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tavasszal nem nagyon kell a BLre keszulni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
3hétre kiesett
Vini Jr a mai vizsgálatokat követően bal lábának combbicepszének sérülését diagnosztizálták.
Vini Jr a mai vizsgálatokat követően bal lábának combbicepszének sérülését diagnosztizálták.
-
- Kedvenc játékosaid: Messi Davids
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Én Svédre tippeltem volna főleg hogy ők is sárga kék mezben játszanak.Kamerun?ugyan már hiszi a piszi.Minden megmozdulása Svéd.
-
Mindjárt kiderül, hogy Mbappeval sógorok
nem azt mondta itt valaki hogy a brazilok masok es napon barnultak? oriasi mondas volt'shutterisland írta:erdekes egyveleg.𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋: Vinicius Jr’s DNA test showed that his ancestors are from CAMEROON!
Here Vini Jr and Brazil Federation with certificate
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Mester77
Ilyenekre mi szükség van, amíg elvileg profi (esetében hivatásos) játékos?? Sose fogom megérteni.Realista24 írta: New Vini Jr. documentary on Netflix will be out in 2025!
David Attenborough rendezi?
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
erdekes egyveleg.𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋: Vinicius Jr’s DNA test showed that his ancestors are from CAMEROON!
Here Vini Jr and Brazil Federation with certificate
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
New Vini Jr. documentary on Netflix will be out in 2025!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
csóri kis idegbeteg Vini, rendesen kibszta az erkölcsrendészet kettősmércéjén a biztosítékot
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A bajnokságban ez az egy meccs lett az, amelyiken szezontól függetlenül kötelező odatenni magad.ToniKroos írta:Classic meg a Milan? Miért csak ez a 2 meccs számított eddig idén, ezt még mindig nem értem?Realista24 írta:
Elobb irtam le, eleg egyertelmuen.
A Milan elleni meccset is megindokoltam, főleg az Aranylabda blama és ígéretek után, le kellett volna gyalázni az olaszokat.
Nekem ebben nincs több, ha megérted, ha nem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Classic meg a Milan? Miért csak ez a 2 meccs számított eddig idén, ezt még mindig nem értem?Realista24 írta:Elobb irtam le, eleg egyertelmuen.ToniKroos írta:
Nekem csak az a kérdésem, hogy melyik az a két meccs? Csak azok a meccsek számítanak amiken felsül?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Elobb irtam le, eleg egyertelmuen.ToniKroos írta:Nekem csak az a kérdésem, hogy melyik az a két meccs? Csak azok a meccsek számítanak amiken felsül?Realista24 írta: Hogy jön ide Mbappe? Vini teljesítményéről volt szó. Azt értékeltem.
Két meccs számított eddig idén, fel is sült. Milan ellen is kutyaszar volt, büntető ide vagy oda.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nekem csak az a kérdésem, hogy melyik az a két meccs? Csak azok a meccsek számítanak amiken felsül?Realista24 írta: Hogy jön ide Mbappe? Vini teljesítményéről volt szó. Azt értékeltem.
Két meccs számított eddig idén, fel is sült. Milan ellen is kutyaszar volt, büntető ide vagy oda.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De most tenyleg az a legnagyobb baja valakinek vasarnap ebedidoben, hogy nincs fenyesre nyalva a madridom foruman Vini valaga?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Barki mas tenne el egy triplat egy kiscsapatnak is agyon lenne dicserve hogy mekkora teljesitmeny. A barca milan ellenibe igazad van, de ha tegnap peldaul mbappe rug 3mat akkor odaig lennenk erte hogy na vegre erkezunk, igy hogy vini ez igy kvazi nem szamit.Realista24 írta: Mit vársz, mit írjunk? Kiserik a legnagyobb mert bizok benne születése óta?
Vagy hogy hurrá elrakott három golt egy kiscsapatnak, de amikor kellett volna sehol nem volt az előző meccseken?
Teljesítménye ugyanolyan hullámzó mint eddig, szerethetőbb nem lett. Ha el lehetne adni, el is adnám.
Nekem sem a kedvencem, nyilvan tobbszor szekunder szegyenerzet amit csinal a palyan, de amikor jo es a jatekkal foglalkozik akkor brutal kiemelkedik es nagyon latvanyos a jateka. Hat tegnap is az a "sarokkal" (hatso labbal) lekezelt labda a keresztlabdanal azt barki mas csinalja elélvez mindenki. Nala meg mar kvazi termeszetes lett.
En orulok a tegnapi teljesitmenyenek, a masodik goljanal kicsit megmutatta azt h en mit varnak peldaul mbappetol, az o produkciojaert megerte leulni a tv elé.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem nem, bocs, de ha gondolod kifejtem.Gascoigne írta:
Dortmund elleni mesterhármas nem számít? Ló túloldala megint.
El Clasico, nem kerdes, hogy miert ez az a meccs, ami a legjobban szamit egy bajnoksagban.
Majd jol megalaztak minket, ezert kotelezo lett volna odatennie magat, ahogy mindenki masnak is, foleg, hogy ugye fel volt boszulve az Aranylabda miatt. Na majd a palyan megmutatom.
Jol megmutatta(k).
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Oké, ez már szánalmas.
Jönnek a szokásos megmondóemberek, akiknek minden mindig 100% fehér vagy 100% fekete. Vini belekerült az utóbbi kategóriába, és azóta mindegy, mit csinál, nyomorék, szánalmas, idegesítő.
Nyilván nem nem egy Ronaldo vagy CR, de bőven top10 játékos a világon a jelenlegi felhozatalban, és évek óta bizonyítja, hogy tavaszra mindig oda tudja tenni magát.
Jönnek a szokásos megmondóemberek, akiknek minden mindig 100% fehér vagy 100% fekete. Vini belekerült az utóbbi kategóriába, és azóta mindegy, mit csinál, nyomorék, szánalmas, idegesítő.
Nyilván nem nem egy Ronaldo vagy CR, de bőven top10 játékos a világon a jelenlegi felhozatalban, és évek óta bizonyítja, hogy tavaszra mindig oda tudja tenni magát.
Dortmund elleni mesterhármas nem számít? Ló túloldala megint.Két meccs számított eddig idén, fel is sült. Milan ellen is kutyaszar volt, büntető ide vagy oda.