Bajnokok Ligája
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Bajnokok Ligája
Lewa 100 gólos a bl-ben. Tippre aztmondom ebből legalább 70 a csoportkörben született de javítson aki nem lusta utána járni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nagyon-nagyon kellett ez a büntető a Citynek.
Egy nagy görcs volt az egész brigád, full impotens kiállással.
Egy nagy görcs volt az egész brigád, full impotens kiállással.
A holnapi meccslista a Liverpool - Real Madridon kívül olyan, mintha egy csütörtöki Európa liga nap lenne...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nemhiszem. Túlságosan kinyílt az olló az elmúlt 2 évtizedben. Nyilván kipofozhatnak minket 1-1 alkalommal vagy lehet egy brutál rossz szezonunk de hosszútávon a koldus barszát se lehetett kisöpörni az univerzumból akkor minket pláne nem. Főleg, hogy olyan kerettel dolgozunk, hogy elég egy apró impulzus (akár egy edzőváltás vagy valamelyik potenciális aranylabdajelöltünk a 20ból megindul) és felégetjük európát.hehetheoriginal írta:Egyszer ez a nagy pofa ugy vissza fog utniRealista24 írta:
Mert mi vagyunk a Real Madrid
Vissza a 2008as idokbe
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Steve írta:Igaz R24 nem barátom , de én is így vagyok vele.hehetheoriginal írta:
Egyszer ez a nagy pofa ugy vissza fog utni
Vissza a 2008as idokbe
Nem heccelem magam semmin. Rommá nyertük magunkat. Az életben van fent is, lent is. Korszakok változnak. Bízom abban, hogy megoldjuk idővel, és ez a galaktikus reál stílus elmúlik majd.
Akkor fogok majd kicsit fosni, ha az öreg Perez ráun majd a munkájára, de valami akkor is lesz. Ez a csapat a történelme miatt mindig a toppon lesz így, vagy úgy.
Ez utóbbi gondolattal már én is foglalkoztam. Nem tudom, de nem is merem megjósolni, mi lesz utána. Eléggé tartok tőle, de valahogy úgyis alakulni fog, ha lesz is átmenet, visszatalálunk a győzelem útjára.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Igaz R24 nem barátom , de én is így vagyok vele.hehetheoriginal írta:Egyszer ez a nagy pofa ugy vissza fog utniRealista24 írta:
Vissza a 2008as idokbe
Nem heccelem magam semmin. Rommá nyertük magunkat. Az életben van fent is, lent is. Korszakok változnak. Bízom abban, hogy megoldjuk idővel, és ez a galaktikus reál stílus elmúlik majd.
Akkor fogok majd kicsit fosni, ha az öreg Perez ráun majd a munkájára, de valami akkor is lesz. Ez a csapat a történelme miatt mindig a toppon lesz így, vagy úgy.
Azért a Milan lerakott egy stabil játékot és berugdalták amit kell, ilyen meccsek benne vannak, a Lille volt nagy szégyen.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Azért bosszantó, mert olyan csapatok ellen vesztettünk pontokat, amire nem nagyon számítottunk (mi szurkolók), és ezzel sokkal nehezebb lesz a csapat dolga is: + 2 meccs, illetve jó eséllyel utána is nehezebb ellenfelek (bár ehhez szokva vagyunk).
És mindez akkor, amikor egy BL győzelem után megkaptuk a támadót, akit akartunk (már aki akarta..), nyilván mindenki menetelésre számított.
A sérülések nyilván nem segítettek, ez egy lassan elég rég óta fennálló probléma, amivel nem tudom mit lehetne kezdeni..
Szerintem is össze szedjük magunkat, de ha nem akkor is ki lehet bírni egy gyengébb évet.
És mindez akkor, amikor egy BL győzelem után megkaptuk a támadót, akit akartunk (már aki akarta..), nyilván mindenki menetelésre számított.
A sérülések nyilván nem segítettek, ez egy lassan elég rég óta fennálló probléma, amivel nem tudom mit lehetne kezdeni..
Szerintem is össze szedjük magunkat, de ha nem akkor is ki lehet bírni egy gyengébb évet.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Papíron lehet, közben a kulcsemberek heteket, hónapokat hagynak ki.hehetheoriginal írta: Jo de nem pont akkor kene pont kiesni a faszba, mikor a legerosebb a keretunk europaban
Nem gondolnám hogy kiesunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Jo de nem pont akkor kene pont kiesni a faszba, mikor a legerosebb a keretunk europaban
thereisonly1ronaldo
-
Ami engem illet, én örülök annak is, hogy csak egy klub van Európában, amelyik minden BL kiírásban ott volt, és tavasszal is minden egyes alkalommal. Minden sorozat megszakad egyszer, de jobb lenne, ha nem akkor történne ez meg, mikor épp nálunk van a világ legértékesebb 4 játékosából 3
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
10 ev alatt 6 gyozelem, persze, hogy vissza fog utni. Csak amig itt paran eret vagnak, en konnyeden tullepek rajta.hehetheoriginal írta:Egyszer ez a nagy pofa ugy vissza fog utniRealista24 írta:
Vissza a 2008as idokbe
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Egyszer ez a nagy pofa ugy vissza fog utniRealista24 írta:Mert mi vagyunk a Real MadridYazid írta: Olyan lazán adjátok elő, így elég lenne a b csapat meg a castilla keveréke erre a "csoport" körre, mit izgulunk
Vissza a 2008as idokbe
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mert mi vagyunk a Real MadridYazid írta: Olyan lazán adjátok elő, így elég lenne a b csapat meg a castilla keveréke erre a "csoport" körre, mit izgulunk
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Olyan lazán adjátok elő, így elég lenne a b csapat meg a castilla keveréke erre a "csoport" körre, mit izgulunk
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csacska egy kerdes, mert gyozelem eseten is kieshetunk, ahogy vereseg eseten is tovabbjuthatunk.Anthony írta:Arra hogy ne búcsúzunk a csoportkörben )Realista24 írta:
Mire?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
6 pontunk van, jelenleg a 4 pont ami kieső hely.
Mivel féltávnál vagyunk 8-9-10 pont körül lesz a kiesés kb.
12 pont nagyon simán bennmaradás, de lehet már a 10 is.
Liverpool, Atlanta, Salzburg, Brest.
Kövi két meccsből 1et nyerünk meg kell lennie, de lehet 1 pont is elég lenne, de ha hozzuk az utolsó kettőt akkor is.
4 pontot össze kéne hozni 4 meccsből...
Dortmund meccs nagy mentés volt.
Mivel féltávnál vagyunk 8-9-10 pont körül lesz a kiesés kb.
12 pont nagyon simán bennmaradás, de lehet már a 10 is.
Liverpool, Atlanta, Salzburg, Brest.
Kövi két meccsből 1et nyerünk meg kell lennie, de lehet 1 pont is elég lenne, de ha hozzuk az utolsó kettőt akkor is.
4 pontot össze kéne hozni 4 meccsből...
Dortmund meccs nagy mentés volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. november 26., kedd 8:42-kor.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Arra hogy ne búcsúzunk a csoportkörben )Realista24 írta:Mire?Anthony írta: Egy ilyen fontos meccsen biztosan nem fogja bedobni Endricket a kezdőbe...
Majd megrakja a középpályát és marad a 442.
Ha nem nyerünk a Pool ellen van még valami esélyünk a BL-ben?
- nzooli93
A februárt biztos megéljük, de én megpróbálnék rámenni a top8ra. Nem néztem meg ki játszik még kivel, meg ki lehet majd a 16-24 helyezett, de jelenleg ott van a psg is meg az atma is, szóval ,ha nem muszáj februárban elhagynék egy ilyen párharcot, az a év eleje amúgy is mindig necces, hála a spanyol szuperkupának,meg kupaban is akkor van sok meccs.
ferni írta:Miben?Kerlon írta:
Oreg Gonzalo manapsag top3 csatar lenne...
Max a bajnokságban lehetne hasznos, mint Morata anno.
Akkor soroljátok, hogy kik ma top 3as csatár.Realista24 írta:Az igen, ilyet, toled.Kerlon írta: Oreg Gonzalo manapsag top3 csatar lenne...
Haaland, Kane? Többiek? Gyökerest egyelőre hagyjuk, mert Darwin Nunez is jó volt a Benficában.
Olaszligát meg Gonzalo beárazta a Nápolyban.
Jót beszélgettünk, sziasztok.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K