A barca,meg a milan elleni égés nagyobb volt sokkal,mint a mai.BLevi96 írta: Solari felkészülhet?
Szerintem nincs veszélyben az állása. Foleg,hogy bajnokságban lotavolon vagyunk (még)
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. november 27., szerda 22:42
A barca,meg a milan elleni égés nagyobb volt sokkal,mint a mai.BLevi96 írta: Solari felkészülhet?
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 27., szerda 22:41
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 27., szerda 22:39
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. november 27., szerda 22:37
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. november 27., szerda 22:34
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. november 27., szerda 22:31
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. november 27., szerda 22:28
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. november 26., kedd 12:41
nem egy kutya, a bíró élesben simán benézhet 1-1 ilyen esetet, például takarásban van,de pont erre van ez a szutyok VAR, hát ott ülnek bent és annyiszor nézik vissza ahányszor akarják, több szögből.hehetheoriginal írta: bíró, var szoba, egy kutya, mindegy.
ugyanaz a bagázs.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 26., kedd 11:59
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 26., kedd 11:48
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 26., kedd 11:36
de mit ér a challenge, ha ugyanugy semmirekellők es/vagy korrupt szarok döntik el a végén, hogy mi legyen.istimester írta:Úgy gondolná az ember, hogy a kétes eseteknél néz félre, ha már, de ez nincs olyan szcenárió amikor nem tizenegyes. Főleg a videobírók korszakában. Akkor bazmeg tényleg legyen meccsenként max. 2-3 challenge és annak kérése legalább az edzők kezében lenne.hehetheoriginal írta:
nokiásdoboz.
HozzászólásSzerző: istimester » 2024. november 26., kedd 10:58
Úgy gondolná az ember, hogy a kétes eseteknél néz félre, ha már, de ez nincs olyan szcenárió amikor nem tizenegyes. Főleg a videobírók korszakában. Akkor bazmeg tényleg legyen meccsenként max. 2-3 challenge és annak kérése legalább az edzők kezében lenne.hehetheoriginal írta:nokiásdoboz.istimester írta: Ezt magyarázza el nekem valaki, mert nem értem.
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. november 25., hétfő 10:25
Bírók..Realista24 írta: En csak azt nem ertem, hogy hogyan lehet az überszupergigaparade Barcanak tobb veresege a bajnoksagban, mint ennek a "fostalicskamegyekettes" Realnak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 25., hétfő 10:08
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. november 25., hétfő 9:54
Jah én csak erre a pár hétre gondoltam, hogy fontosabb a liga mivel nem tudom elképzelni, hogy ebből a rendszerből kiessünk. 8 az szerintem offos szóval plusz egy kör úgyis lesz tavasszal de úgyse a bohóc ágon szoktunk bl-t nyerni. Címvédés nem elvárás de az elődöntő részemről igen. Főleg, hogy úgy néz ki idén se lesz túl félelmetes a felhozatal ha az eddigi formákat nézem.Pappé-vini-bellinghem sorból ha kettő elkapja a tavaszt és a védelem sem teljesen analfabéta ebben a a mezőnyben azért nem lenne lehetetlen a címvédés.nuevo_ericco írta:Számomra is fontosabb a liga, a BL címvédés nem elvárható még a Real Maridtól sem, de azért jó lenne megélni a BL tavaszt. Nem tudom, van-e még esély a legjobb 8-ra, de két meccsel kevesebb sem lenne rossz.dzsi91 írta:és most a liga fontosabb ebben a helyzetben
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 25., hétfő 9:41
nokiásdoboz.istimester írta: Ezt magyarázza el nekem valaki, mert nem értem.
HozzászólásSzerző: istimester » 2024. november 25., hétfő 9:34
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 25., hétfő 9:28
en meg pont ezt mondom, hogy ilyenkor kell jatszatni egyre es egyre, mert ha kiszeded, akkor megtöröd az önbizalmát.Siman beraknam most mar a helyere egy meccsen Endricket kezdobe.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. november 25., hétfő 9:14
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 25., hétfő 9:08
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem