Nekem meg tovabbra is az a legnagyobb bajom, hogy egeszen MP megjeleneseig nem volt senki sem felhaborodva azon nyilvanosan, hogy milyen lezullott epuletek vannak.1madridista írta:Nem oke, nem ezt irtam. Kifejtem jobban lejjebb.___Samy___ írta:
Mar nem azert, de lattad te azokat a kepeket? Meg ha igaz is, hogy most kezdtek el felujitani, nem gondolod, hogy szomoru dolog, hogy egyaltalan ilyen szintre lezullott az epulet? Vagy ez igy teljesen rendben van, hogy eddig ilyen korulmenyek kozott voltak benne a gyerekek?
Ez most mindenfele politikai hovatartozas nelkul kerdezem.
Az a bajom hogy megint megkeresi a legotvarabb helyet (amit akugy felujitanak eppen pont azert mert mar vallalhatatlan), lefotozza a leggazabb reszeket es kiteszi h ezek az altalanos allapotok. 1 mintabol nem lehet statisztikat csinalni foleg h kiderult h a helyet most felujitjak... Amire nagyon bepoccentem az a kovetkezo mondat: "A kertkapun pedig egy fényes lánc és lakat látható, amit állítólag már az én távoltartásomra szereztek be."nuevo_ericco írta:
Min gondolkodjunk? Hogy a propaganda szerint nincs is probléma, mert épp ez az otthon felújítás alatt áll.
Kormányoldalon rosszabb ez a toxikus pozitivitás, amit az utóbbi hónapokban tolnak, mint mondjuk Hollywoodban valaha. Ott azért némi önreflexiót észlelni itt-ott. Fidesznél nullát. Mindig minden fasza, ha nem, akkor jövőre az lesz, nyugi. 15 év kétharmad után
Ner-es szolgák, akik ezeket a cikkeket írják, gondolkodhatnának el egyszer legalább, mihez is asszisztálnak másfél évtizede.
Jobban szeretem a szabad média kifejezést, mert a függetlenbe könnyebb belekötni.
bLÓKkoljÁK a ZinTeRNeTeT eRVIn!!!
Tiszta Bollywood
Arról nem is beszélve hogy ilyen intézményeknél nagyon sok helyen elsikkadhat a penz, siman lehet hogy csak az igazgato lopja el aki nem is neres.
Swfan: felreertetted akkor (se biztos hogy) hiszek magyar peternek ha sajtohelyreigazitasi pert nyer a mandiner ellen, erre probaltam utalni (tovabbra sem fogom elhinni bemondasra a dolgokat). Azon gondolkozzatok hogy ki hazudik. 2 facebook posztrol van szo nem hiszem h az allamtitkar csak ugy bemondana h felujitas van errol nem eri meg nekik sem hazudni. Ha pedig felujitjak a dolgot akkor mp posztja kozonseges prolihergeles fentebb leirtam miert. (A szhabad (ámerikaiul frEe) sajtot azert hoztam ide mert meg sem emlitettek a valaszt mp szerintem manipulativ fb posztjara, pedig ha a par random fotoval alatamasztott feligazsagokat tartalmazo hergeles cikket er akk a valasz is...)
A miskolci esetet nem hoztam fel, mp aggressziv lett a ner media meg felhasznalta lejaratasra, lapozzunk...
Bezzeg arra nem ugrotok mikor a hangfelvetelen kb azzal poenkodik h vegyenek maguknak masik gyereket azok akike eltunt... bemondja h 1500000000000 ftos ai es mindenki elhiszi neki.
Lassan eleritek h akinek ellenvelemenye van es nem mp fan az nem fog ide kommentelni, es akkor begethettek korusban hogy mennyire nyugodt ez a forum csak eppen a lenyeget veszti el h kulonbozo velemenyu emberek vitaja helyett szektas begetes lesz... nyugdijaskommando (pont mint a hardcore fidesz szavazok akik nem kepesek elismerni a rendszer hibait)
Most meg ha valaki nyiltan, nagy kozonseg elott bemutatja a jelenlegi es korabbi minosithetetlen allapotokat, akkor az az ember van eloveve, aki megteszi mindezt, mert ferdit, meg hazudik.
Komolyan nem ertem.