Kylian Mbappé - 9
Re: Kylian Mbappé - 9
dupla
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Az szereli le aki akarja, rohogve.
Sot lassan eleg ha elé allnak, ugyis belevezeti, miutan 3x korbeugralta a labdat.
Komoly szinten nyomja eddig
Sot lassan eleg ha elé allnak, ugyis belevezeti, miutan 3x korbeugralta a labdat.
Komoly szinten nyomja eddig
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Ha már üzleti érzék. Mennyit követel most Nassertől? 50 millió? Pont a Liverpool ellen játszottunk Párizsban és a helyi patkánypopuláció és Mbappe között keresett hasonlóságot az átlag Chiringuito néző, mert a nagyobb lóvét választotta az alfahím.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Micsoda engedékenység. Egy úr vagyolivér írta: A kövi edzővel még megnézném
És kiváló üzleti érzék is párosul az aranysziv melléolivér írta: az Ittihad FC viheti 1 milliárdért.
Lesz 3 hete hogy bizonyítson az "alfahím". A kövi edzővel még megnézném, aztán ha ott is egy stoptábla, meg tap in merchant, akkor az Ittihad FC viheti 1 milliárdért.
Balon volt igen, de azért csak ott volt Vini. Most ő lesz az alfahím a támadó részlegben, eddig még nem volt ilyen, meglátjuk mit hoz ez ki belőle.hehetheoriginal írta:Vasárnap is o volt balon es bini volt centerben, aztan mit kapott itt a hozzaerto publikumtolrealbeckham írta: Bappeban ketelkedok ma keszitsek be a testapolo+zsepi kombot.
mit fog ez ma menni a balosrol geco. En mar erzem, hogy ma végre odabasz.
Lassan viszont kell a dominans meccs is, edzesvideokon hetek ota alaz amugy mindig
- realbeckham
Persze fel kell pörögni
-
Öhhm ez biztosan a megfelelő link?realbeckham írta: Bappeban ketelkedok ma keszitsek be a testapolo+zsepi kombot.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Azert nem jarnak pontok sajnos.hehetheoriginal írta:Vasárnap is o volt balon es bini volt centerben, aztan mit kapott itt a hozzaerto publikumtolrealbeckham írta: Bappeban ketelkedok ma keszitsek be a testapolo+zsepi kombot.
Lassan viszont kell a dominans meccs is, edzesvideokon hetek ota alaz amugy mindig
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Vasárnap is o volt balon es bini volt centerben, aztan mit kapott itt a hozzaerto publikumtolrealbeckham írta: Bappeban ketelkedok ma keszitsek be a testapolo+zsepi kombot.
thereisonly1ronaldo
érdekes hozzáállás egy Real drukkertől.Yazid írta:Engem kulonoskepp nem erdekel ha kikapunk 4-0ra
Harapni fognak, szétfutni minket. Engem kulonoskepp nem erdekel ha kikapunk 4-0ra akkor is tovabb megyünk, bár remelem a fiúk nem így állnak hozzá.
- realbeckham
Bappeban ketelkedok ma keszitsek be a testapolo+zsepi kombot.
-
Viszi a kapusra jó sebességgel ,és ahelyett hogy vezetné közelebb,megáll a 16osnál és belever egy nagyot a labdába. Nem először csinálja ,teljesen érthetetlen … azért az első félidőben balról indulva voltak szép dolgok
Ilyen van minden támadó életében, neki most semmi sem megy be. De nyugi fog ez változni. Az jobban zavarna ha helyzetbe se kerülne, így azért nem aggódok. Néztem tegnap a Lewa gólt, hát ő meg a teljes ellentéte, ha szarul csinálja is előtte marad.gutihaz14 írta: https://www.reddit.com/r/soccer/comment ... app%C3%A9/
nem tetszik ahogy az 1v1-eket lehozza. nagyon rosszul hozza szerintem ezeket a szamokat
lehet kopott a memoriam de szeritnem CR7-nek nem volt ennyi 1v1 szituja meccsenkent , persze hogy hagyott ki 1v1-eket de valahogy simabbnak es osztonosebbnek tunt ahogy CR vitte a kapusraikarus93 írta: CR is sok 100as ziccert kihagyott. Ez benne van. Emberekrol beszelunk.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- ikarus93
CR is sok 100as ziccert kihagyott. Ez benne van. Emberekrol beszelunk.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
https://www.reddit.com/r/soccer/comment ... app%C3%A9/
nem tetszik ahogy az 1v1-eket lehozza. nagyon rosszul hozza szerintem ezeket a szamokat
valamelyik univerzumban:
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tényleg ő lett a meccs embere?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- h3x0r
A Francia Labdarúgó-szövetség (FFF) pénteken elutasította a Paris Saint-Germain fellebbezését, amely arra vonatkozott, hogy a szervezet vizsgálja felül a francia Profi Labdarúgóliga (LPF) jogi bizottságának határozatát, miszerint a párizsi klubnak ki kell fizetnie korábbi játékosa, Kylian Mbappé 55 millió eurós elmaradt járandóságát.