Kylian Mbappé - 9
Re: Kylian Mbappé - 9
Katasztrofa, nem tudom, hogy mi van a fejeben, de ez szanalmasan gyenge.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
A passzai is borzasztók amúgy
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Őszintén szurkolok, hogy megmondhasd, hogy megmondtadhehetheoriginal írta:Azokkal, akik tudnak alapbol focizni, van labdaerzekuk es megvan bennuk az extra, es a bugi, nagyon elnezo es turelmes tudok lenniRealRaúl77 írta:
Irigylem a türelmedet. Szeretném én is szépen kivárni, ahogy Te, de azért csak morgok egy nagyobbat rá, amikor belevezeti, elveszti, kapusba bikázza.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Meglepodtem volna, ha pozitiv velemenyek jonnenek rola… lassan december, de Joselu szintjet nem uti meg az ember.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Azokkal, akik tudnak alapbol focizni, van labdaerzekuk es megvan bennuk az extra, es a bugi, nagyon elnezo es turelmes tudok lenniRealRaúl77 írta:Irigylem a türelmedet. Szeretném én is szépen kivárni, ahogy Te, de azért csak morgok egy nagyobbat rá, amikor belevezeti, elveszti, kapusba bikázza.hehetheoriginal írta: En nem bantom tovabbra sem.
Átüti a kepernyot, hogy mekkora a nyomas rajta, es mindenki - ti is - arra var, hogy mikor basz el valamit es lehet basztatni.
Jatszatni jatszatni, nyomni kell
thereisonly1ronaldo
Ez kire nem volt igaz az elmúlt 25 évben a real madrid támadó sorából?hehetheoriginal írta: En nem bantom tovabbra sem.
Átüti a kepernyot, hogy mekkora a nyomas rajta, es mindenki - ti is - arra var, hogy mikor basz el valamit es lehet basztatni.
Én örülök hogy nálunk játszik végre
Jó lesz ez
CR- el is ugyanezt csináltátok az elején még sokszor míg itt játszott
Türelem
Jó lesz ez
CR- el is ugyanezt csináltátok az elején még sokszor míg itt játszott
Türelem
- ateeemadrid
Tavaszig tőlem is kap időt (most biztos megnyugodott), szerintem jönni fog az áttörés
En inkabb mar epp az ellenkezojet varom, h vegre valahara mikor old meg egy helyzetet - vedore ravezetes, megtolas, stb - vagy egy sima utempasszt a 16 korul pontosan. Az elbaszast azt folyamatosan csinalja, en azt mar nem varom.hehetheoriginal írta: Átüti a kepernyot, hogy mekkora a nyomas rajta, es mindenki - ti is - arra var, hogy mikor basz el valamit es lehet basztatni.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Irigylem a türelmedet. Szeretném én is szépen kivárni, ahogy Te, de azért csak morgok egy nagyobbat rá, amikor belevezeti, elveszti, kapusba bikázza.hehetheoriginal írta: En nem bantom tovabbra sem.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
Ebből is látszik, hogy tudná ő, ha fiatalon tudta, csak fejben nincs meg. Neki szerintem egy kis szünet jönne jól, hogy helyre tegye a dolgokat a ott fent, aztán utána visszatérni. Na ez az ami nem fog megtörténni, max akkor csak ha megsérül.realistahuni írta: Sajnos vagy nem sajnos de a cringe emberünk a jobb, meglátszik a hiánya.
Az érdekes hogy a monacoban 17 évesen még ment a labdavezetés meg az átvétel.
- Galacticos
En meg varok az itelettel, de amikor egy zoldfulu bradleyt nem ver meg egyszer sem es igazabol meg sem probalja, vagy amikor arda labdat szerez 25meteren es csipore tett kezzel setalgat elore az azert rohadtul nem nez ki jol.hehetheoriginal írta: En nem bantom tovabbra sem.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
En nem bantom tovabbra sem.
thereisonly1ronaldo
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Sajnos vagy nem sajnos de a cringe emberünk a jobb, meglátszik a hiánya.
dupla
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Az szereli le aki akarja, rohogve.
Sot lassan eleg ha elé allnak, ugyis belevezeti, miutan 3x korbeugralta a labdat.
Komoly szinten nyomja eddig
Sot lassan eleg ha elé allnak, ugyis belevezeti, miutan 3x korbeugralta a labdat.
Komoly szinten nyomja eddig
Ha már üzleti érzék. Mennyit követel most Nassertől? 50 millió? Pont a Liverpool ellen játszottunk Párizsban és a helyi patkánypopuláció és Mbappe között keresett hasonlóságot az átlag Chiringuito néző, mert a nagyobb lóvét választotta az alfahím.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Micsoda engedékenység. Egy úr vagyolivér írta: A kövi edzővel még megnézném
És kiváló üzleti érzék is párosul az aranysziv melléolivér írta: az Ittihad FC viheti 1 milliárdért.
Lesz 3 hete hogy bizonyítson az "alfahím". A kövi edzővel még megnézném, aztán ha ott is egy stoptábla, meg tap in merchant, akkor az Ittihad FC viheti 1 milliárdért.
Balon volt igen, de azért csak ott volt Vini. Most ő lesz az alfahím a támadó részlegben, eddig még nem volt ilyen, meglátjuk mit hoz ez ki belőle.hehetheoriginal írta:Vasárnap is o volt balon es bini volt centerben, aztan mit kapott itt a hozzaerto publikumtolrealbeckham írta: Bappeban ketelkedok ma keszitsek be a testapolo+zsepi kombot.
mit fog ez ma menni a balosrol geco. En mar erzem, hogy ma végre odabasz.
Lassan viszont kell a dominans meccs is, edzesvideokon hetek ota alaz amugy mindig