Persze hogy azért. Ha többet nem lép pályára az életben már akkor is hatalmas karrier az övé és egyben példa hogy a fertőből is meg lehet csinálni.wZoLee7 írta:tényleg ennyire szar? vagy csak azért kapja mert magyar?Bencze írta:
Kar, Szoboszlai hozhatta volna a szokasos alibit kezdokent
Megy a meccs!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
Előre gyenge, azokban amikben papíron a legjobb, kulcspasszok, átlövések, túl önzetlen, mindent le akar passzolni oldalra, miközben mohamed és diaz önzőznek. védekezésben, letámadásban nagyon jó, de nincs fasz alatta.wZoLee7 írta: tényleg ennyire szar? vagy csak azért kapja mert magyar? Amikor láttam akkor azért sokat dolgozott, sokszor neki idegen pozíciókban szerepekben. A góljai ellenére (és ezt nem én mondom hanem a poolos ismerősök) Salah ott a fék, önző, elakadnak rajta támadások.
1-es hendivel megraktalak titeket, 6.75x, ingyenpénz
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Hat ahanyszor lattam iden sosem emelkedett ki a mezonybol, csak a robotolasa pozitiv. Ceballos helyett azert elnezegetnem MadridbanwZoLee7 írta:tényleg ennyire szar? vagy csak azért kapja mert magyar? Amikor láttam akkor azért sokat dolgozott, sokszor neki idegen pozíciókban szerepekben. A góljai ellenére (és ezt nem én mondom hanem a poolos ismerősök) Salah ott a fék, önző, elakadnak rajta támadások.Bencze írta:
Kar, Szoboszlai hozhatta volna a szokasos alibit kezdokent
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szinte az összes Pool meccset láttam a PL-ben. Simán kezdő Szobó. Mivel végignyomta a hétvégét és jön a City meccs, szerintem ezért nem kezd. Sokkal jobb vele a Pool letámadása, mint bárkivel. Lehet őt basztatni, de egyáltalán nem lóg ki ebből a Poolból.ikarus93 írta: Néztem pár Pool meccset idén. Szoboszlai nem fér be a kezdőbe a Poolnál. Csereként viszont tud dobni a csapaton.
Hasonló mint nekünk Asensio volt.
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Hol lehet nézni a meccset fizetős streamen kívül?
Köszi.
Köszi.
- ikarus93
Néztem pár Pool meccset idén. Szoboszlai nem fér be a kezdőbe a Poolnál. Csereként viszont tud dobni a csapaton.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
tényleg ennyire szar? vagy csak azért kapja mert magyar? Amikor láttam akkor azért sokat dolgozott, sokszor neki idegen pozíciókban szerepekben. A góljai ellenére (és ezt nem én mondom hanem a poolos ismerősök) Salah ott a fék, önző, elakadnak rajta támadások.Bencze írta:Kar, Szoboszlai hozhatta volna a szokasos alibit kezdokentPad'em írta: OFFICIAL XI LIVERPOOL:
Kelleher; Bradley, Konaté, Van Dijk, Robertson; Mac Allister, Gravenberch; Salah, Jones, Luis Díaz; Darwin Núñez
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Kar, Szoboszlai hozhatta volna a szokasos alibit kezdokentPad'em írta: OFFICIAL XI LIVERPOOL:
Kelleher; Bradley, Konaté, Van Dijk, Robertson; Mac Allister, Gravenberch; Salah, Jones, Luis Díaz; Darwin Núñez
Szerintem bappé marad cenyóba.
Brahim-bappé-güler
Brahim-bappé-güler
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Semmivel sem rosszabb ott mint LV, sőt.petiamadridista írta: Valverde lesz a jobbhátvéd…
Szép meccs lesz ez is…
A Fran témához meg, szerintem a spanyol menet közben már átvette a kezdő szerepet és itt ma többen is bejátszhatják magukat a stabil emberek közé. Nagyon kíváncsi leszek mi lesz Brahim posztja pontosan, 2. csatár lesz, vagy inkább a kp bal széle, Güler a kp jobb széle és Jude kerül előre.
- Pad'em
OFFICIAL XI LIVERPOOL:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Hype ez a kezdő, nagyon.Realista24 írta: A Real Madrid kezdocsapata:
Courtois, Valverde, Asencio, Rudiger, Mendy, Camavinga, Modric, Güler, Bellingham, Brahim es Mbappe.
Vamooooooooooooooosss!!!
Sok minden kiderül, de leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy Asencio és Güler él-e a lehetőséggel. Illetve Mbappénak kellene megmutatni ma igazán balról. Belli is régi helyén tündökölhet. Jó lesz!
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Valverde lesz a jobbhátvéd…
Szép meccs lesz ez is…
Szép meccs lesz ez is…
- Pad'em
Egyetértek de a röhögő fejre ebben a szezonban nem Fran szolgált rá eddig csak azért írtam.ferni írta: Erre a meccsre én inkább a kétszeres BL győztest tettem volna be, mint a padmelegítő Frant, hiába javult fel előző szezonhoz képest még mindig kevés.
Spanyol betömörülő csapatok ellen megteszi.
Itt ma kőkemény védekezés lesz a meccs egy jó részében.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Majd ha vezetünk kettővel, akkor jöhet ő is.ferni írta:Mert Fran Garcia jobb lenne?hehetheoriginal írta: mendi bazmeg
jézusfasza
Mendy legalább képes megfogni Salaht, hogy ma ez sikerül-e neki más kérdés
Erre a meccsre én is inkább a kétszeres BL győztes kezdő játékost tettem volna be, mint a padmelegítő Frant, hiába javult fel előző szezonhoz képest még mindig kevés.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. november 27., szerda 19:17-kor.
- Pad'em
Idén nem feltétlen rosszabb választás Fran. Reméljük szenyor beton jó napot fog ki.ferni írta:Mert Fran Garcia jobb lenne?hehetheoriginal írta: mendi bazmeg
jézusfasza
- ikarus93
Kár hogy Vini sérült, ő nagyon élt volna ezen a meccsen.sztem x lesz.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Ez nem olyan rossz kezdő azért. Igazából elég sok mindenre választ kaphatunk, mint pl. Asencio komoly terhelés alatt mire képes, kitudja-e a ragozo flegma Militaot váltani akár örökre, vagy magas lesz ez a szint neki? Valverde mennyire jó a jobb szélen, ha komolyabb ellenfél van, illetve Guler mire képes. Bár Vini akarmennyire is clutch játékos (Pool ellen különösen), Mbappeval egyszerre ezidáig nem jött át a fene nagy kémiajuk, most ugyan kényszerből, de az egyikük megkapja azt az oldalt ahol egyébként is állítólag jobban tud teljesíteni, szóval végre ő is kiléphet a fényre. Egy biztos, Brahim kezdetésével végre jobb oldalunk is lesz, szóval Vini kivalasaval valószínű nem lesz csak baloldalon tömörülő tamadasunk, hanem két oldalról rohamozunk, ezekhez a labdakat pedig a török és Modric fogja szolgaltatni. Érdekes lesz, de most szerintem ez a legjobb kezdo amit kirakhatott.Realista24 írta: A Real Madrid kezdocsapata:
Courtois, Valverde, Asencio, Rudiger, Mendy, Camavinga, Modric, Güler, Bellingham, Brahim es Mbappe.
Vamooooooooooooooosss!!!
Mendy meg idén nagyon védekezni sem nagyon tud már, de ha osszeszedi magát, akkor még mindig jobb védő mint Fran nagyobb csapatok ellen, a tamadasokhoz viszont bitang kevés lesz ma is.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Mert Fran Garcia jobb lenne?hehetheoriginal írta: mendi bazmeg
jézusfasza