Megy a meccs!
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Az se segít, hogy az első 3-as sose játszott szerintem együtt egy percet se, meg az egyik mostanában tért vissza a sérülésből, a másik meg elmúlt pár napig egy percet nem kapott 1,5 hónap alatt, szóval ez van sajna.
Én valahogy még is azt érzem ,hogy valamelyik villani fog a sok elbaszott támadás ellenére.
Én valahogy még is azt érzem ,hogy valamelyik villani fog a sok elbaszott támadás ellenére.
1,5-2 éve már ezt játszotta a psg-ben. A gólokat ott legalább hozta. Alibi a mezőnymunka, letámadás, presszing nincs, kreativitás 0. Sebességből, komfortos szituációkból él sajnos. Nekem primadonna továbbra is.lestat írta: Mbappe geci
Tudom ido kell neki de ugy jatszik mint akinek fogalma sincs hogy kell cselezni.
Nemhiszem hogy mi erre a jatekosra vartunk. Nekem nem ilyen emlekeik voltak rola…
Hamar mutatta Nuneznek, hogy az anyjával keménykedjen...ateeemadrid írta: Én most kivételesen Jim pártján vagyok, egészen szánalmas, hogy senkinek nem tűnt fel a szakmai stábból, hogy ez a gyerek igenis jó, és inkább nyomattunk ott 170 cmes szélsővédőket pl.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Inkább testben. A feje, a szeme még mindig ezerszer jobban működik, mint bárki másnka a csapatból. Viszont már nem bírja a kezdő pozíciót. 20-30 percre egy fáradtabb csapat ellen kiváló.realistahuni írta:Modric is sajnos, fejben is elfáradt.ziro4vr írta: Bappe és Arda nulla.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
Sajnos Brahim és Arda kezdőként ezen a szinten még kevesek, vagy inkább így együtt kevesek. Mbappe egészen hihetetlenül szar, nem tudom mi van vele, darabosnak, lassúnak tűnik, én nagyon szurkolok neki, hogy megtalálja magát, de érthetetlen a teljesítménye, pedig vártam nagyon. Camavinga szintekkel Tchoua felett van, élmémy nézni, imádom. Hátul is stabilnak tűnnek a srácok.
Európa egyik legjobb formában lévő csapatával játszunk, nálunk számtalan hiányzóval, ahhoz képest nem nézünk ki rosszul sztem. Elől kellene több. Másodikban Mbbapetol várom a villanást mostmár.
Európa egyik legjobb formában lévő csapatával játszunk, nálunk számtalan hiányzóval, ahhoz képest nem nézünk ki rosszul sztem. Elől kellene több. Másodikban Mbbapetol várom a villanást mostmár.
De nincs kit betenni, Ceballos-Modric, Endrick-Arda lehetne opció max, többi csere kuka
- ateeemadrid
Én most kivételesen Jim pártján vagyok, egészen szánalmas, hogy senkinek nem tűnt fel a szakmai stábból, hogy ez a gyerek igenis jó, és inkább nyomattunk ott 170 cmes szélsővédőket pl.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Ma este is. Megszoktuk. Szokásos labdatemető.Professore írta: Pfaj Mbappe nagyon gyengusz ma este értelmes megoldása nincsen.
Cama a mezőny legjobbja. Hatalmasat megy.
Asencio sem egy lámpalázas gyerek. Qrvára leszarja, hogy bedobták a mélyvízbe. Remélem, beválik hosszú távon is.
Güler eddig súlytalan, kiszámítható. Ez így kevés. Kiteszi mindig jobbra a bemozgó embernek, az elviszi kifelé, két védő rámegy, a labda az övék. Ezt ismételgetjük.
Vini nagyon hiányzik, nélküle halott az egész támadójáték. Leszarom, hogy viselkedik, amíg így teljesít.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Modric is sajnos, fejben is elfáradt.ziro4vr írta: Bappe és Arda nulla.
+1.hehetheoriginal írta:Mintha az egesz castilla messikbol meg csiszolatlan gyemantokbol allnaJim írta:
az a durva, hogy ilyen játékosok nem kapna soha lehetőséget, csak ha mindenki sérült
pazarlás...
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mintha az egesz castilla messikbol meg csiszolatlan gyemantokbol allnaJim írta:az a durva, hogy ilyen játékosok nem kapna soha lehetőséget, csak ha mindenki sérülttibi18 írta: Asencio eddig nekem az új Varane.
Mintha 100 éve kezdő lenne.
pazarlás...
thereisonly1ronaldo
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
az a durva, hogy ilyen játékosok nem kapna soha lehetőséget, csak ha mindenki sérülttibi18 írta: Asencio eddig nekem az új Varane.
pazarlás...
- RealRaúl77
c és s fordítva. Nekem is idő volt, mire rögzültRozsabimbo2019 írta: Güler elizgulja, Brahim oktat, Mbappe majd belejön, Modric előre van 3mp-cel fejben mindenkitől, Cama darál. Valahogy tetszik amit látok. Pedig nem gálázunk.... én sem értem
Acensio vagy hogy a faszba írják
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
-
Güler elizgulja, Brahim oktat, Mbappe majd belejön, Modric előre van 3mp-cel fejben mindenkitől, Cama darál. Valahogy tetszik amit látok. Pedig nem gálázunk.... én sem értem
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Asencio eddig nekem az új Varane.
Hát ennyi területtel Vini itt lubickolna, mint hal a vízben. Bradlyvel 1v1 folyamatosan és Bappe semmit nem tud kihozni belőle. Arda is gyenge, nem sok jó megoldása volt.ateeemadrid írta: Akik Vini jatekat kritizaljak, azert ujragondolhatjak ilyenkor, 2 eve egyszemelyes tamadosor
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ToniKroos 2024. november 27., szerda 21:53-kor.
- RealRaúl77
Cama zseniális, eddig a legjobbunk.
A többiek sokszor eltűnnek. Modric, Belli, Brahim sokszor eltűnnek.
Güler nagyon aktív, de nagyon pontatlan is, ennél több kell, de valahogy ő legalább nem tűnik el 10 percekre.
Nagyon impotens a támadó játékunk sajnos. Mbappé is eddig. Csak egyet villanjon. Vini hiányzik nagyon.
Asencio szerintem rendben lesz, megkockáztatom, hogy stabilabb, mint a brazil volt.
A többiek sokszor eltűnnek. Modric, Belli, Brahim sokszor eltűnnek.
Güler nagyon aktív, de nagyon pontatlan is, ennél több kell, de valahogy ő legalább nem tűnik el 10 percekre.
Nagyon impotens a támadó játékunk sajnos. Mbappé is eddig. Csak egyet villanjon. Vini hiányzik nagyon.
Asencio szerintem rendben lesz, megkockáztatom, hogy stabilabb, mint a brazil volt.
Remélem látják azok is a meccset akik Vinit kritizálják mindig.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Camanak van töke.
Rudi-Asencio akkor maradhat is egész szeonra, köszönjük.
Valverde a legnagyobb kincsünk.
MBappe valaha egy jó játékos volt, valamit kellene vele kezdeni, mert ez nem Real madrid 9-es szint.
Rudi-Asencio akkor maradhat is egész szeonra, köszönjük.
Valverde a legnagyobb kincsünk.
MBappe valaha egy jó játékos volt, valamit kellene vele kezdeni, mert ez nem Real madrid 9-es szint.
- ateeemadrid
Akik Vini jatekat kritizaljak, azert ujragondolhatjak ilyenkor, 2 eve egyszemelyes tamadosor