jó, de Joseluért fizettünk, Mbappé pedig ingyen jöttRemy írta: Meglepodtem volna, ha pozitiv velemenyek jonnenek rola… lassan december, de Joselu szintjet nem uti meg az ember.
látszik a különbség...
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. november 27., szerda 22:30
jó, de Joseluért fizettünk, Mbappé pedig ingyen jöttRemy írta: Meglepodtem volna, ha pozitiv velemenyek jonnenek rola… lassan december, de Joselu szintjet nem uti meg az ember.
HozzászólásSzerző: jxbell » 2024. november 27., szerda 22:27
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. november 27., szerda 22:22
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 27., szerda 22:20
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. november 27., szerda 22:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. november 27., szerda 22:10
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 27., szerda 22:09
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. november 27., szerda 22:06
Őszintén szurkolok, hogy megmondhasd, hogy megmondtadhehetheoriginal írta:Azokkal, akik tudnak alapbol focizni, van labdaerzekuk es megvan bennuk az extra, es a bugi, nagyon elnezo es turelmes tudok lenniRealRaúl77 írta:
Irigylem a türelmedet. Szeretném én is szépen kivárni, ahogy Te, de azért csak morgok egy nagyobbat rá, amikor belevezeti, elveszti, kapusba bikázza.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. november 27., szerda 22:05
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 27., szerda 22:03
Azokkal, akik tudnak alapbol focizni, van labdaerzekuk es megvan bennuk az extra, es a bugi, nagyon elnezo es turelmes tudok lenniRealRaúl77 írta:Irigylem a türelmedet. Szeretném én is szépen kivárni, ahogy Te, de azért csak morgok egy nagyobbat rá, amikor belevezeti, elveszti, kapusba bikázza.hehetheoriginal írta: En nem bantom tovabbra sem.
Átüti a kepernyot, hogy mekkora a nyomas rajta, es mindenki - ti is - arra var, hogy mikor basz el valamit es lehet basztatni.
Jatszatni jatszatni, nyomni kell
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. november 27., szerda 22:02
Ez kire nem volt igaz az elmúlt 25 évben a real madrid támadó sorából?hehetheoriginal írta: En nem bantom tovabbra sem.
Átüti a kepernyot, hogy mekkora a nyomas rajta, es mindenki - ti is - arra var, hogy mikor basz el valamit es lehet basztatni.
HozzászólásSzerző: Perez » 2024. november 27., szerda 22:01
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. november 27., szerda 22:00
HozzászólásSzerző: Toti » 2024. november 27., szerda 21:58
En inkabb mar epp az ellenkezojet varom, h vegre valahara mikor old meg egy helyzetet - vedore ravezetes, megtolas, stb - vagy egy sima utempasszt a 16 korul pontosan. Az elbaszast azt folyamatosan csinalja, en azt mar nem varom.hehetheoriginal írta: Átüti a kepernyot, hogy mekkora a nyomas rajta, es mindenki - ti is - arra var, hogy mikor basz el valamit es lehet basztatni.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. november 27., szerda 21:57
Irigylem a türelmedet. Szeretném én is szépen kivárni, ahogy Te, de azért csak morgok egy nagyobbat rá, amikor belevezeti, elveszti, kapusba bikázza.hehetheoriginal írta: En nem bantom tovabbra sem.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. november 27., szerda 21:57
Ebből is látszik, hogy tudná ő, ha fiatalon tudta, csak fejben nincs meg. Neki szerintem egy kis szünet jönne jól, hogy helyre tegye a dolgokat a ott fent, aztán utána visszatérni. Na ez az ami nem fog megtörténni, max akkor csak ha megsérül.realistahuni írta: Sajnos vagy nem sajnos de a cringe emberünk a jobb, meglátszik a hiánya.
Az érdekes hogy a monacoban 17 évesen még ment a labdavezetés meg az átvétel.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. november 27., szerda 21:56
En meg varok az itelettel, de amikor egy zoldfulu bradleyt nem ver meg egyszer sem es igazabol meg sem probalja, vagy amikor arda labdat szerez 25meteren es csipore tett kezzel setalgat elore az azert rohadtul nem nez ki jol.hehetheoriginal írta: En nem bantom tovabbra sem.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 27., szerda 21:55
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. november 27., szerda 21:53
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem