Nap kommentje.RealMadridFanatic írta: Megerdemelnetek ujra a jegyzetelo Benitezt.
Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- RealMadridFanatic
Megerdemelnetek ujra a jegyzetelo Benitezt.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Mondjuk lemondani.RealRaúl77 írta: Carlonak nagyon ki kell találnia valamit.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Amúgy pozitívum, hogy ez az Asencio gyerek jó lesz.
A többi szóra sem érdemes.
Carlonak nagyon ki kell találnia valamit.
A többi szóra sem érdemes.
Carlonak nagyon ki kell találnia valamit.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- nzooli93
A barca,meg a milan elleni égés nagyobb volt sokkal,mint a mai.BLevi96 írta: Solari felkészülhet?
Szerintem nincs veszélyben az állása. Foleg,hogy bajnokságban lotavolon vagyunk (még)
Érthetetlen Modric hogy lehet még kezdő, érthetetlen, hogy az egyetlen csatárunk 10 percet kap 2 gólos hátránynál.
Érthetetlen mi volt ma Brahim szerepe, aki hiába próbálkozott, csinálta a semmit mert mindenki csak lézeng a pályán elől jobbra-balra
Érthetetlen mi volt ma Brahim szerepe, aki hiába próbálkozott, csinálta a semmit mert mindenki csak lézeng a pályán elől jobbra-balra
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem tudom, en egyáltalán nem aggodom, forman kivuliseg, serulesek, teljesen nyugodt vagyok
Pedig most nem is ittam.
Kutyafeju mendit el kell felejteni vegleg, tavaszra osszeallunk, mint a meleg szar
Az ilyen liverpoolok, ac milanok meg most vannak csucsra huzva, mi meg 10 eve allandoan mindenhol a vegeig megyunk szinte minden evben
Pedig most nem is ittam.
Kutyafeju mendit el kell felejteni vegleg, tavaszra osszeallunk, mint a meleg szar
Az ilyen liverpoolok, ac milanok meg most vannak csucsra huzva, mi meg 10 eve allandoan mindenhol a vegeig megyunk szinte minden evben
thereisonly1ronaldo
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Solari felkészülhet?
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Na joccakát.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- nzooli93
Otthon vertunk egy osasunat,meg idegenben egy leganest, de sajna a játék képe alapján ott folytatjuk, ahol barca meg milan ellen abbahagytuk.
Lehet serultekkel takarozni, de a Lille meg a Milan ellen siman pontokat kellett volna hozni.
Lehet serultekkel takarozni, de a Lille meg a Milan ellen siman pontokat kellett volna hozni.
A vicc ebben az új BLben még így is továbbjutunk.
Én megértem a sok sérültet, de nem értem ezt az egész szisztémát amit akar carlo vagy nem akar nem tudom.
Nekem ez már olyan nyögvenyelős az egész szezonja eddig.
Én megértem a sok sérültet, de nem értem ezt az egész szisztémát amit akar carlo vagy nem akar nem tudom.
Nekem ez már olyan nyögvenyelős az egész szezonja eddig.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
nem egy kutya, a bíró élesben simán benézhet 1-1 ilyen esetet, például takarásban van,de pont erre van ez a szutyok VAR, hát ott ülnek bent és annyiszor nézik vissza ahányszor akarják, több szögből.hehetheoriginal írta: bíró, var szoba, egy kutya, mindegy.
ugyanaz a bagázs.
Amikor nem volt VAR akkor lehetett konteózni, így ez már nyílt csalás, csapattól függetlenül.
- hehetheoriginal
bíró, var szoba, egy kutya, mindegy.
ugyanaz a bagázs.
ugyanaz a bagázs.
thereisonly1ronaldo
nem a bíróval van a fő gond. hanem a VAR szobában, aminek az a dolga segítse a bírót
ott kötelezően minden esetet vissza kell nézniük és valamiért kitalálták, hogy ez nem tizi....
ott kötelezően minden esetet vissza kell nézniük és valamiért kitalálták, hogy ez nem tizi....
- hehetheoriginal
de mit ér a challenge, ha ugyanugy semmirekellők es/vagy korrupt szarok döntik el a végén, hogy mi legyen.istimester írta:Úgy gondolná az ember, hogy a kétes eseteknél néz félre, ha már, de ez nincs olyan szcenárió amikor nem tizenegyes. Főleg a videobírók korszakában. Akkor bazmeg tényleg legyen meccsenként max. 2-3 challenge és annak kérése legalább az edzők kezében lenne.hehetheoriginal írta:
nokiásdoboz.
sztem is sima tizi volt ez, nem is kérdés, bincius egyszeruen hamarabb kapcsolt és lépett be a labda és a védő közé, ő érte el ugymond a labdát hamarabb.
spori valszeg - ha félreteszem a kisördögöt, hogy le van fizetve ez a geci is -, ugy fogta fel, hogy párharc, test test ellen, mindkettő elesett, mehet tovább...
thereisonly1ronaldo
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Úgy gondolná az ember, hogy a kétes eseteknél néz félre, ha már, de ez nincs olyan szcenárió amikor nem tizenegyes. Főleg a videobírók korszakában. Akkor bazmeg tényleg legyen meccsenként max. 2-3 challenge és annak kérése legalább az edzők kezében lenne.hehetheoriginal írta:nokiásdoboz.istimester írta: Ezt magyarázza el nekem valaki, mert nem értem.
Bírók..Realista24 írta: En csak azt nem ertem, hogy hogyan lehet az überszupergigaparade Barcanak tobb veresege a bajnoksagban, mint ennek a "fostalicskamegyekettes" Realnak.
meg Güler
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En csak azt nem ertem, hogy hogyan lehet az überszupergigaparade Barcanak tobb veresege a bajnoksagban, mint ennek a "fostalicskamegyekettes" Realnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jah én csak erre a pár hétre gondoltam, hogy fontosabb a liga mivel nem tudom elképzelni, hogy ebből a rendszerből kiessünk. 8 az szerintem offos szóval plusz egy kör úgyis lesz tavasszal de úgyse a bohóc ágon szoktunk bl-t nyerni. Címvédés nem elvárás de az elődöntő részemről igen. Főleg, hogy úgy néz ki idén se lesz túl félelmetes a felhozatal ha az eddigi formákat nézem.Pappé-vini-bellinghem sorból ha kettő elkapja a tavaszt és a védelem sem teljesen analfabéta ebben a a mezőnyben azért nem lenne lehetetlen a címvédés.nuevo_ericco írta:Számomra is fontosabb a liga, a BL címvédés nem elvárható még a Real Maridtól sem, de azért jó lenne megélni a BL tavaszt. Nem tudom, van-e még esély a legjobb 8-ra, de két meccsel kevesebb sem lenne rossz.dzsi91 írta:és most a liga fontosabb ebben a helyzetben
Mindegy igazából csak a nagy zakót kéne elkerülni az Anfielden mert akkor megint kezdődik a 2hetes dráma meg carlo out.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
nokiásdoboz.istimester írta: Ezt magyarázza el nekem valaki, mert nem értem.
thereisonly1ronaldo