És ki venné meg?Anthony írta: Nem volt szimpatikus, nem értettem Perez miért nem ejtette miután átvert minket.
Itt csak egy CR szintű teljesítménnyel tudná megszerettetni magát, olyant meg sosem fog hozni.
Csodálom hogy még nem fütyülik.
Akkor lennék a legboldogabb ha nyáron el lenne adva.
Kylian Mbappé - 9
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kylian Mbappé - 9
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem volt szimpatikus, nem értettem Perez miért nem ejtette miután átvert minket.
Itt csak egy CR szintű teljesítménnyel tudná megszerettetni magát, olyant meg sosem fog hozni.
Szanalmas jelenet volt, tipikusan hozta az itt teljes joggal rággatott kiskocsog jelzot. Bicskanyitogato egy jelenet volt.Halfkey írta: Én ott vágtam volna padra mikor a kihagyott tizi után eladott egy lasztit a szögletzászlónál, és végignézte ahogy Robbo kontrára indul.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Nem tudom mire gondolsz hogy nem jó a környezet, évről évre családiasabb a légkör, mindenki támogatja a másikat, nincsenek feszültségek. Még a helyért se kell megküzdenie és mindenki pátyolgatja hogy megjöjjön az önbizalma.Raúlito írta: Nem állítom, hogy nem bosszankodtam ma este miatta én is, de akinek csak kicsit is van szeme a focihoz és látta már játszani a francia klasszist, az tudja hogy nem ez a valós tudása, hanem amit Oroszországban, Katarban vagy 2022-ben ellenünk mutatott!
Türelmesnek kell lennünk vele, mert egyértelműen lelki-mentális nehézségei vannak és nem segíti az sem, hogy jelenleg a keretben sincs meg az a nyugodt és sikeres környezet, ami megkönnyítené a beilleszkedését…
Most mindennek mondhatjuk a madridi csapatmiliőt, csak ideálisnak nem, így ez egy több tényezős probléma, aminek Mbappé az állatorvosi lova…
Vinicius sokkal mélyebbről jött, kevesebb tudással egy átalakuló csapatba, ahol egy Benzema se bizott benne és féknek érezte.
Az hogy régen milyen volt arra ne alapozzunk, Hazard is évekig klasszis volt, de miután leigazoltuk kuka lett az ember, vannak akik nem bírják a nyomást.
Szerintem felesleges igazolás volt, nincs helye a csapatba, nem csatár, Vini pedig ballon jelenleg a világ legjobbja. Jobbra benyomhatjuk, hogy ügyes majd megoldja, de akkor se oda való.
Remélem ránk cáfol és magára talál. Én szorítok neki!
- Raúlito
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
Az a baj, hogy pont az ilyen türelmetlen szurkolók miatt, meg persze a mindig a szenzációt kereső - legyen az krízis, tragédia de mindenképp egy kielemezhető probléma - média miatt egyre görcsösebb Mbappé…
Nem állítom, hogy nem bosszankodtam ma este miatta én is, de akinek csak kicsit is van szeme a focihoz és látta már játszani a francia klasszist, az tudja hogy nem ez a valós tudása, hanem amit Oroszországban, Katarban vagy 2022-ben ellenünk mutatott!
Türelmesnek kell lennünk vele, mert egyértelműen lelki-mentális nehézségei vannak és nem segíti az sem, hogy jelenleg a keretben sincs meg az a nyugodt és sikeres környezet, ami megkönnyítené a beilleszkedését…
Most mindennek mondhatjuk a madridi csapatmiliőt, csak ideálisnak nem, így ez egy több tényezős probléma, aminek Mbappé az állatorvosi lova…
Nem mentegetve őt, de amúgy nem sok játékosra emlékszem aki az első meccsétől folyamatosan klasszis szintet hozott volna az első hónapokban nálunk, talán Kroos és Bellingham a kivételek…
Nem állítom, hogy nem bosszankodtam ma este miatta én is, de akinek csak kicsit is van szeme a focihoz és látta már játszani a francia klasszist, az tudja hogy nem ez a valós tudása, hanem amit Oroszországban, Katarban vagy 2022-ben ellenünk mutatott!
Nem mentegetve őt, de amúgy nem sok játékosra emlékszem aki az első meccsétől folyamatosan klasszis szintet hozott volna az első hónapokban nálunk, talán Kroos és Bellingham a kivételek…
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly
Már a mozgása is gáz.
Elején azért csak a gólokkal volt adós, de olyan labdaérintései voltak, hogy öröm volt nézni, ott volt az elképesztő gyorsulása a semmiből.
Most meg görcsös, semmi robbanékonyság, labdakezelési hibák, botrány passzok.
Nem felejtett el focizni, de valami nagy gáz van.
Elején azért csak a gólokkal volt adós, de olyan labdaérintései voltak, hogy öröm volt nézni, ott volt az elképesztő gyorsulása a semmiből.
Most meg görcsös, semmi robbanékonyság, labdakezelési hibák, botrány passzok.
Nem felejtett el focizni, de valami nagy gáz van.
- Pad'em
Remy amúgy csak írt valamit ide mikor leigazoltuk? Ez csak az ő műve lehet.
Meccsről meccsre gyengébb amúgy. Önbizalom mára semmi. Görcsös, semmi nem jön össze. Olyan passzai voltak a vakvilágba, métereket tévesztve ami ilyen szinten nevetséges. Válogatottból kimarad, szét van esve. Én azt látom rajta hogy akar, de nem az az ösztönös alkat mint Benzema volt vagy most Vini, de akár Rodrygo vagy Brahim, neki kéne valami olyan rendszer ami az erősségére épít. Na ez itt nincs meg. Vinivel meg minden rendszerben ütni fogják egymást, és balszélen egyszerűen Juniorunk mindenki felett áll.
Meccsről meccsre gyengébb amúgy. Önbizalom mára semmi. Görcsös, semmi nem jön össze. Olyan passzai voltak a vakvilágba, métereket tévesztve ami ilyen szinten nevetséges. Válogatottból kimarad, szét van esve. Én azt látom rajta hogy akar, de nem az az ösztönös alkat mint Benzema volt vagy most Vini, de akár Rodrygo vagy Brahim, neki kéne valami olyan rendszer ami az erősségére épít. Na ez itt nincs meg. Vinivel meg minden rendszerben ütni fogják egymást, és balszélen egyszerűen Juniorunk mindenki felett áll.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Ez egy elég jó meglátás - bár abba a csapatba azért könnyebb volt beilleszkedni.Sierra írta:Mar Hazard utan is felertekelodott Bale itteni tevekenysege, de most hogy MBappe is full flop, Bale tenyleg egy Real legenda.Sorrentino írta: Hát, eddig jól halad, hogy betöltse a Hazard után maradt "űr"-t...
Én ott vágtam volna padra mikor a kihagyott tizi után eladott egy lasztit a szögletzászlónál, és végignézte ahogy Robbo kontrára indul.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Pedig ahogy az ember végig pörgeti a topicját, kaphatna bőven durvábbakat, amennyire gyenge.filatáska írta:Nem értek egyet, de ez is egy nézőpont.untouchable írta: Kapott vagy 150 millió aláírási pénzt, ki tud perelni az PSG-től 50-et és majd remélem nemsokára valami szaúdi klubtól még pár 100 milliót
Amúgy (nem konkrétan csak neked) imádom ezt a forumot, amikor idegből írkálnak, aztán év végén az esetek 80%-ban már újfent dúl a love.
Lehet a kihagyott tizijével amúgy jól járunk, mert ez a Real Madrid jelenleg egy B-kategóriás Liverpooltól is messze van és kikaptunk volna ma, mert az egész csapat nulla volt, de legalább Bappe szerencsétlenkedése látványos lett.
Következő meccsen ezt nem folytathatja, mert elő lesz véve. Szóval lehet ez még jól is jön.
Szerintem ha nem megy el a sivatagba pénzt számolni majd pár szezon után, akkor be fog illeszkedni és menni fog neki.
Csalódásnak, csalódás a teljesítménye, de nem fog ez így maradni és jobb ő ettől.
-
Őszintén remélem, hogy összeszedi magát és ez az ősz csak egy rossz emlék lesz.filatáska írta:Nem értek egyet, de ez is egy nézőpont.untouchable írta: Kapott vagy 150 millió aláírási pénzt, ki tud perelni az PSG-től 50-et és majd remélem nemsokára valami szaúdi klubtól még pár 100 milliót
Amúgy (nem konkrétan csak neked) imádom ezt a forumot, amikor idegből írkálnak, aztán év végén az esetek 80%-ban már újfent dúl a love.
Hala Madrid y nada más
Nem értek egyet, de ez is egy nézőpont.untouchable írta: Kapott vagy 150 millió aláírási pénzt, ki tud perelni az PSG-től 50-et és majd remélem nemsokára valami szaúdi klubtól még pár 100 milliót
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én pont nem azt látom rajta, hogy elpötyögne. Az a legszomorúbb, hogy szerintem űzi hajtja próbálkozik de lassú gyenge és ügyetlen. Ha flegmázna de amúgy tudna focázni az megnyugtatóbb lenne
Brutál mód leépült párizsban és nagyon nem az a játékos akit mi évekig űztünk. De 5 évre írt alá vagy mennyi úgyhogy lesz ideje fejlődni majd az edzőket kirúgjuk alóla ha nem megy.
Perzse ez most csak azért ennyire látványos mert mindenki szar. Ha a csapat feljavul ő is sokkal jobban fog kinézni. De az gyorsan kiderült, hogy ha baj van nem ő lesz a megmentő.
Brutál mód leépült párizsban és nagyon nem az a játékos akit mi évekig űztünk. De 5 évre írt alá vagy mennyi úgyhogy lesz ideje fejlődni majd az edzőket kirúgjuk alóla ha nem megy.
Perzse ez most csak azért ennyire látványos mert mindenki szar. Ha a csapat feljavul ő is sokkal jobban fog kinézni. De az gyorsan kiderült, hogy ha baj van nem ő lesz a megmentő.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Kapott vagy 150 millió aláírási pénzt, ki tud perelni az PSG-től 50-et és majd remélem nemsokára valami szaúdi klubtól még pár 100 milliót, mert az azt jelentené, hogy legalább kapunk érte egy szép összeget, amiből az aláírási pénzét tudjuk valamelyest kompenzálni.filatáska írta:Én is már leírtam 1-2-szer, hogy ez eddig kevés. Mai annyira nem csesz fel, tizenegyesnél megesik az ilyen. Itt azt nem értettem már akkor sem, hogy minek áll oda egy önbizalom híányos? Ha belövi ettől jön meg neki az? Kétlem. A játéka sem cseszett fel, többé-kevésbé ezt látom tőle hétről-hétre.untouchable írta: Idejött, felmarkolta a sok lóvét és ő köszöni szépen, elpötyög
Na de a lényeg, az idézett rész. Ez totálisan false. Ha így lenne, ahogy írtad maradt volna szépen a seggén. Lehet kritizálni a játékát, de valótlant nem kell írni. Van elég baja jelenleg az embernek.
Hala Madrid y nada más
Én is már leírtam 1-2-szer, hogy ez eddig kevés. Mai annyira nem csesz fel, tizenegyesnél megesik az ilyen. Itt azt nem értettem már akkor sem, hogy minek áll oda egy önbizalom híányos? Ha belövi ettől jön meg neki az? Kétlem. A játéka sem cseszett fel, többé-kevésbé ezt látom tőle hétről-hétre.untouchable írta: Idejött, felmarkolta a sok lóvét és ő köszöni szépen, elpötyög
Na de a lényeg, az idézett rész. Ez totálisan false. Ha így lenne, ahogy írtad maradt volna szépen a seggén. Lehet kritizálni a játékát, de valótlant nem kell írni. Van elég baja jelenleg az embernek.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Sovány vigasz, hogy ha már felhozódott a név, ahogy annak idején Hazard leigazolásának sem örültem, az övének sem, az első perctől.
Ez Perez rögeszméje volt mindig, presztízs kérdést csinált belőle, hogy elhozza, és meg is tette. Annyi jó van benne, hogy így már nem folytatódik minden nyáron az unalomig ismert szappanopera, és végre normális igazolásokkal, érdemi munkával is lehet foglalkozni.
Egyszerűen későn érkezett a tag, már nem kellett volna hozni. Vagy két éve még igen. Túl sok időt töltött el a PSGben, egy romboló közegben, túl sokat nyalta a seggét mindenki. A Real Madrid más kávéház, itt mindenhol mély a víz.
Sosem lehet egy ember nyakába varrni mindent, de amióta itt van, s..r lett minden.
Ez Perez rögeszméje volt mindig, presztízs kérdést csinált belőle, hogy elhozza, és meg is tette. Annyi jó van benne, hogy így már nem folytatódik minden nyáron az unalomig ismert szappanopera, és végre normális igazolásokkal, érdemi munkával is lehet foglalkozni.
Egyszerűen későn érkezett a tag, már nem kellett volna hozni. Vagy két éve még igen. Túl sok időt töltött el a PSGben, egy romboló közegben, túl sokat nyalta a seggét mindenki. A Real Madrid más kávéház, itt mindenhol mély a víz.
Sosem lehet egy ember nyakába varrni mindent, de amióta itt van, s..r lett minden.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Ha a Getafe ellen nem szerez gyorsan gólt ki fogja kezdeni a hazai közönség is lassan…
Az eddigiekre ma feltette a pontot.
Ha valami jót akarunk látni a dologban ma, akkor az max az lehet, hogy a mai meccs vízválasztó kell legyen.
Sokáig ezt nem csinálhatja tovább.
Az eddigiekre ma feltette a pontot.
Ha valami jót akarunk látni a dologban ma, akkor az max az lehet, hogy a mai meccs vízválasztó kell legyen.
Sokáig ezt nem csinálhatja tovább.
- nzooli93
Nekem is az a érzésem,mint ami Hazardnal volt, elerte a célt,amit akart,es nem rakapcsolt , hanem hátradőlt
-
Túl a csúcson… Bicskanyitogató, amit ez az ember csinál. Nem az a baj, hogy rossz és nem jön össze neki semmi. Nem, itt sajnos nem erről van szó… Idejött, felmarkolta a sok lóvét és ő köszöni szépen, elpötyög, néha Vini ad neki 1-2 százas asszisztot és szeva.
Felesleges pazarolni rá a szót, mindenki, akinek van szeme, láthatja mi a helyzet.
Ez az ember hogyan került erőszak ügybe Svédországban?! Hát IMPOTENS. Játsszon helyette olyan, aki kiteszi a lelkét ezért a klubért. Inkább próbáljuk meg felépíteni helyette hosszútávon a brazilt, nem vesztünk vele sokat, belőle még akár lehetne is valami.
Felesleges pazarolni rá a szót, mindenki, akinek van szeme, láthatja mi a helyzet.
Ez az ember hogyan került erőszak ügybe Svédországban?! Hát IMPOTENS. Játsszon helyette olyan, aki kiteszi a lelkét ezért a klubért. Inkább próbáljuk meg felépíteni helyette hosszútávon a brazilt, nem vesztünk vele sokat, belőle még akár lehetne is valami.
Hala Madrid y nada más
Mar Hazard utan is felertekelodott Bale itteni tevekenysege, de most hogy MBappe is full flop, Bale tenyleg egy Real legenda.Sorrentino írta: Hát, eddig jól halad, hogy betöltse a Hazard után maradt "űr"-t...
- Sorrentino
Hát, eddig jól halad, hogy betöltse a Hazard után maradt "űr"-t...