Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. november 28., csütörtök 5:31

Pad'em írta: Road to Final

Ja, hogy be van osztva helyezés szerint, hogy ki-kivel játszik a 9-24 között. Azt hittem sorsolnak majd és 9-16 kap valakit a 17-24-ből. De akkor ennek több értelme van egy fokkal, jelenleg 24-ként a Villa/Sporting közül kapnánk valakit, mondjuk azt nem értem min múlik, hogy melyiket. Sőt akkor az egész ágrajz meg lesz előre.

Tovább evickélünk, de az a két plusz meccs nem fog hiányozni ott februárban a gyilkos január után.
Gondolom lesz egy mini sorsolás, hogy ezeket a vagy-vagy kérdéseket eldöntsék. De csak az ág a kérdés. Gondolom, hogy ne legyen előre predesztinálható, legyen benne egy kis random is.

Hangosan gondolkodtam.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 28., csütörtök 2:01

Road to Final

Ja, hogy be van osztva helyezés szerint, hogy ki-kivel játszik a 9-24 között. Azt hittem sorsolnak majd és 9-16 kap valakit a 17-24-ből. De akkor ennek több értelme van egy fokkal, jelenleg 24-ként a Villa/Sporting közül kapnánk valakit, mondjuk azt nem értem min múlik, hogy melyiket. Sőt akkor az egész ágrajz meg lesz előre.

Tovább evickélünk, de az a két plusz meccs nem fog hiányozni ott februárban a gyilkos január után.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. november 27., szerda 23:37

h3x0r írta:
ateeemadrid írta: Felolem kieshetunk a faszba a kövi körben, de azert a top24 legyen mar meg
The likelihood of making top 24 of the Champions League phase, based on the amount of points

6 points: 0%
7 points: 1%
8 points: 16%
9 points: 69%
10 points: 99%
11 points: 100%
Akkor atalanta ellen szopunk, brest ellen x, salzburg ellen win, es sima. Ez megnyugtato, akkor joejt. :D

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. november 27., szerda 23:36

RealVazquez írta:
realbeckham írta: Azon egy percet nem aggodom, hogy tovabb megyünk e.
Azon az egyen aggodom, hogy latok e focit idén, vagy nem. Ha az a getafe ellen, akkor az ellen. Csak legyen valami.

Ha kiesnenk valahogy sracok az valami olyan mélypont lenne, hogy...hagyjuk is. Nem. Nem, nincs az az isten.

Triplazunk :shifty:
Nem tudom, nalam a tovabbjutast az az elso 8-at jelenti. A tobbieknek nyomni kell egy plusz kort, ami ket meccset jelent, hogy megerjuk a valodi tavaszt. Hat sracok, nekunk az a ket meccs a halalt jelentheti, egy ilyen elbaszott menetrenddel, az amugy is fullon levo naptarban, ennyi serulttel, es top csapat is szembejohet. Kiszamithatatlan az egesz es aggaszto a csapat jateka is, allapota is.
Ha jól számoltam szezon előtt, akkor az előszezonnal együtt, ha eljutunk minden sorozatban a döntőig (nem fogunk), akkor 77 meccsünk lenne és ehhez nincs hozzáadva a 2 meccses BL rájátszás. :D
Hala Madrid y nada más 🤍

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. november 27., szerda 23:35

ateeemadrid írta: Felolem kieshetunk a faszba a kövi körben, de azert a top24 legyen mar meg
The likelihood of making top 24 of the Champions League phase, based on the amount of points

6 points: 0%
7 points: 1%
8 points: 16%
9 points: 69%
10 points: 99%
11 points: 100%

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. november 27., szerda 23:32

realbeckham írta: Azon egy percet nem aggodom, hogy tovabb megyünk e.
Azon az egyen aggodom, hogy latok e focit idén, vagy nem. Ha az a getafe ellen, akkor az ellen. Csak legyen valami.

Ha kiesnenk valahogy sracok az valami olyan mélypont lenne, hogy...hagyjuk is. Nem. Nem, nincs az az isten.

Nem tudom, nalam a tovabbjutast az az elso 8-at jelenti. A tobbieknek nyomni kell egy plusz kort, ami ket meccset jelent, hogy megerjuk a valodi tavaszt. Hat sracok, nekunk az a ket meccs a halalt jelentheti, egy ilyen elbaszott menetrenddel, az amugy is fullon levo naptarban, ennyi serulttel, es top csapat is szembejohet. Kiszamithatatlan az egesz es aggaszto a csapat jateka is, allapota is.
:goat:

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. november 27., szerda 23:31

dzsi91 írta: 25 éve fizettem elő
:sziv:
Touché

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 27., szerda 23:28

Azon egy percet nem aggodom, hogy tovabb megyünk e.

https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. november 27., szerda 23:25

javier88 írta:
dzsi91 írta: Calma. :mrgreen:

Bíztam benne, hogy lesz területünk ami volt is de hát bappé nem csatár és mint kiderült nem is szélső :mrgreen: Igazából annyira formán kívül van az a pár emberünk aki megmaradt a kezdőből, hogy az Anfielden nyerni jelenleg nem volt realitás.

Brutál, hogy még ilyen teljesítménnyel is továbbjutásra állunk. 3 meccsen kell 6 pont amiből kettő már tavasszal lesz azt meg jobban érezzük amúgy is. Továbbra is nem adok 10%nál többet arra, hogy ne legyünk ott a 32ben.

Nekünk most a ligát kell pergetni ott egy botlás végzetes lehet és egy hónap vini nélkül azért kemény lesz.

Nagy zakó nemlett ezért talán Carlo alatt nem fog inogni a pad de az,hogy tényleg ennyi játékos van formán kívül az ő sara.Nem csak bappé szinte mindenki a béka segge alatt.

Amúgy én már nyáron felhívtam a figyelmet a csodálatos 0kupás hazai mezünkre. :mrgreen: Fehér alapon fekete csíkok. 2008-09,2014-15,2018-19 :kalapos:

Gyere Getafe.
Mi az a 32? :smile:
32 az új 16. Faszse tudja már követni hány csapat van itt. EL-ben volt legjobb 32 asszem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

javier88

HozzászólásSzerző: javier88 » 2024. november 27., szerda 23:23

Bíztam benne, hogy lesz területünk ami volt is de hát bappé nem csatár és mint kiderült nem is szélső :mrgreen: Igazából annyira formán kívül van az a pár emberünk aki megmaradt a kezdőből, hogy az Anfielden nyerni jelenleg nem volt realitás.

Brutál, hogy még ilyen teljesítménnyel is továbbjutásra állunk. 3 meccsen kell 6 pont amiből kettő már tavasszal lesz azt meg jobban érezzük amúgy is. Továbbra is nem adok 10%nál többet arra, hogy ne legyünk ott a 32ben.

Nekünk most a ligát kell pergetni ott egy botlás végzetes lehet és egy hónap vini nélkül azért kemény lesz.

Nagy zakó nemlett ezért talán Carlo alatt nem fog inogni a pad de az,hogy tényleg ennyi játékos van formán kívül az ő sara.Nem csak bappé szinte mindenki a béka segge alatt.

Amúgy én már nyáron felhívtam a figyelmet a csodálatos 0kupás hazai mezünkre. :mrgreen: Fehér alapon fekete csíkok. 2008-09,2014-15,2018-19 :kalapos:

Gyere Getafe.
Mi az a 32? :smile:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. november 27., szerda 23:19

realbeckham írta:
Persze. Mindenki tudja, hogy azért próbálod magad nyugtatni ezzel a zen szarsaggal, mert 1 évre elofizettel erre a szarra :lol:
25 éve fizettem elő :'( nekem 8 akkor kapjatok idegbajt bl csoportkörben :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 27., szerda 23:18

Persze. Mindenki tudja, hogy azért próbálod magad nyugtatni ezzel a zen szarsaggal, mert 1 évre elofizettel erre a szarra :lol:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. november 27., szerda 23:17

dzsi91 írta:

Brutál, hogy még ilyen teljesítménnyel is továbbjutásra állunk. 3 meccsen kell 6 pont amiből kettő már tavasszal lesz azt meg jobban érezzük amúgy is
Januarban, aztan a play off meg utana februar elejen elvileg. Pont mikor turazgatunk szuperkupara,meg spanyol kupa. Pont ott ev elejen szoktunk brutal gyengek lenni. Bl ben is bruszt megy olyankor februárban még, Lipcse ellen is kemeny volt tavaly. Szoval erdekes lesz

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. november 27., szerda 23:15

RealVazquez írta:
nzooli93 írta:

17. Ok mennek meg juvehoz meg psg hez is. Szoval tenyleg lehet barmi. Kavarodhat ugy a tabella,hogy slager meccs is kijohet.
Elotte jo lenne felkeszulni az Atalantara, mert ha ott nem nyerunk, konnyen alakulhat ugy, hogy sorsdonto meccset kell majd jatszani a Bresttel idegenben. Aztan lesz itt meg spanyol kupa, szuperkupa, meg hat a szokasos kullogas a Barcelona utan…
Mi a picsa, veluk is idegenben jatszunk?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. november 27., szerda 23:14

Calma. :mrgreen:

Gyere Getafe.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. november 27., szerda 23:14

Felolem kieshetunk a faszba a kövi körben, de azert a top24 legyen mar meg

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. november 27., szerda 23:13

Cefrésék meg akarták kavarni az álló vízet, hát sikerült..mindenki belefullad. :lol: :D

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. november 27., szerda 23:11

nzooli93 írta:
p.csabi1 írta:

A City hanyadik?
17. Ok mennek meg juvehoz meg psg hez is. Szoval tenyleg lehet barmi. Kavarodhat ugy a tabella,hogy slager meccs is kijohet.
Elotte jo lenne felkeszulni az Atalantara, mert ha ott nem nyerunk, konnyen alakulhat ugy, hogy sorsdonto meccset kell majd jatszani a Bresttel idegenben. Aztan lesz itt meg spanyol kupa, szuperkupa, meg hat a szokasos kullogas a Barcelona utan…
:goat:

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2024. november 27., szerda 23:10

Az igen, akkor izzadhatunk, hogy ne kapjunk a bayern, city, atletico es milan negyesbol senkit. :mrgreen:
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. november 27., szerda 23:09

A Juventusnál is sérült mindenki. :lol:
Ez nem BL ez egy túlélő show.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Vissza: