Kylian Mbappé - 9

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kylian Mbappé - 9

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 28., csütörtök 16:58

RealRaúl77 írta:
realmadrid95 írta:

En rendszerhibanak is(!) tudom be, hogy egy oldalon tomorul Vini es Mbappe. Persze nem csak ez a hiba, de ez is kozrejatszik. Foleg, ha Mendy es Fran is felhuzodik tamadassal, Mbappe nem befele huzodik a kapu fele, hanem kihuzodik Vini nyakara. Mindenki tudta, hogy nem verbeli kozepcsatar, bar meglepo, hogy mennyire gyengen szerepel ott.
Nem gondolom rendszerhibának a tegnapi után. Vini nélkül még kevésbé volt jó a játéka. Meglátjuk a brazil hiányában ez fog-e még változni, amíg vissza nem tér. De legutóbb már ők is cseréltek amúgy és Vini volt középen, szóval kezelik ezt a kérdést.

Sajnos a tegnapi meccset nem lattam. Az, hogy kezelik a kerdest nem most, hanem mar legalabb oktober elejen kellett volna. Hiaba eroltettuk hetrol hetre, nem vezetett sehova.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 28., csütörtök 16:57

Jim írta: rendben hogy Mbappé nem középcsatár, de akkor most sincs kezdő szintű centerünk :lol:

tavaly legalább 1 jó cserénk volt Joselu személyében, idén még az sincs, mert Endrick alig van használva…
Amugy, ilyenkor pl. nem haragszol Joselura, hogy elment, annak ellenere, hogy marasztaltak? Vagy csak forditva mukodik ez nalad?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. november 28., csütörtök 16:50

rendben hogy Mbappé nem középcsatár, de akkor most sincs kezdő szintű centerünk :lol:

tavaly legalább 1 jó cserénk volt Joselu személyében, idén még az sincs, mert Endrick alig van használva…

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. november 28., csütörtök 16:46

realmadrid95 írta:
hehetheoriginal írta: ennek semmi koze a jatekrendszerhez, meg a tarsakhoz.
ez egyeni dolog, egyeni teljesitmeny, onbizalom kerdese, hogy hogyan jonnek be a cselek, hogy mennek a ziccerek, golhelyzetek.
rodrigot hagyjuk, nala nem az onbizalommal van a baj, hanem a kepessegekkel, egyszeruen sulytalan jatekos.
szoval bappenek vissza kell ternie fejben oda, hogy barmikor barkit meg tud verni 1v1-ben, es onfeledten tamadofocizni, nem gondolkodni, hanem visszaterni az osztonokhoz.
szar spiral, hogy folyamat hagyja ki a ziccereket, amiket regen rohogve belovoldozott, egyre minden egyes kihagyott helyzettel rosszabb a kedve. nem ceronaldo vagy kobe bryant mentalitas, az biztos. de meg csak nem is beli vagy binicius. ezt csapaton belul kezelni kell, felebreszteni az allatot benne, lebaszni, hogy o maga is meglepodjon, mert valszeg meg senki nem tette helyre eleteben, segito, tamogato modon kritizalni, segiteni, hogy o is meglassa, es felfogja mi nem jo.
a palyan meg onfeledten felszabadultan focizni, ez a lenyeg.

En rendszerhibanak is(!) tudom be, hogy egy oldalon tomorul Vini es Mbappe. Persze nem csak ez a hiba, de ez is kozrejatszik. Foleg, ha Mendy es Fran is felhuzodik tamadassal, Mbappe nem befele huzodik a kapu fele, hanem kihuzodik Vini nyakara. Mindenki tudta, hogy nem verbeli kozepcsatar, bar meglepo, hogy mennyire gyengen szerepel ott.
Nem gondolom rendszerhibának a tegnapi után. Vini nélkül még kevésbé volt jó a játéka. Meglátjuk a brazil hiányában ez fog-e még változni, amíg vissza nem tér. De legutóbb már ők is cseréltek amúgy és Vini volt középen, szóval kezelik ezt a kérdést.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 28., csütörtök 16:39

hehetheoriginal írta: ennek semmi koze a jatekrendszerhez, meg a tarsakhoz.
ez egyeni dolog, egyeni teljesitmeny, onbizalom kerdese, hogy hogyan jonnek be a cselek, hogy mennek a ziccerek, golhelyzetek.
rodrigot hagyjuk, nala nem az onbizalommal van a baj, hanem a kepessegekkel, egyszeruen sulytalan jatekos.
szoval bappenek vissza kell ternie fejben oda, hogy barmikor barkit meg tud verni 1v1-ben, es onfeledten tamadofocizni, nem gondolkodni, hanem visszaterni az osztonokhoz.
szar spiral, hogy folyamat hagyja ki a ziccereket, amiket regen rohogve belovoldozott, egyre minden egyes kihagyott helyzettel rosszabb a kedve. nem ceronaldo vagy kobe bryant mentalitas, az biztos. de meg csak nem is beli vagy binicius. ezt csapaton belul kezelni kell, felebreszteni az allatot benne, lebaszni, hogy o maga is meglepodjon, mert valszeg meg senki nem tette helyre eleteben, segito, tamogato modon kritizalni, segiteni, hogy o is meglassa, es felfogja mi nem jo.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 28., csütörtök 11:31

Ki kell venni a kezdobol. Olyan meccseken kuldenem be hamar ahol szinte biztos a sikerelmeny. Azzal h folyton kezdo a szar teljesitmeny ellenere is, nem fog fejben rendbe jonni.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 28., csütörtök 9:13

El kell engedni két hétre Thaiföldre a karácsnyi szünetben :mrgreen:

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. november 28., csütörtök 9:08

Sztem Mbappé túlgondolja a dolgokat ezért van a béka segge alatt mentálisan. Látszik rajta hogy pörög az agya és nem tudja mit csináljon. Gondolom szorong sokat emiatt is ami nem segit.

Kell neki valami antidepresszáns gyógyszer azt jobban lesz emberünk. (Frontin csodákra képes :D )

Dr Ikarus megmondja a tutit. :kalapos:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 28., csütörtök 8:36

ennek semmi koze a jatekrendszerhez, meg a tarsakhoz.
thereisonly1ronaldo

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 28., csütörtök 8:18

Realista24 írta:
realmadrid95 írta:

Szaudiak barmikor.
Nem gondolnam hogy elfelejtett focizni, de hogy mentalisan meg van rottyanva, az fix. Ebbol kell kirangatni, Carlonak, Pereznek, csapattarsaknak, pszichologusoknak, stb. Akarkinek.

A közeg idealis, a sajto kevesbe veszelys, mint Angliaban, minden megvan ahhoz, hogy ebbol kilabaljon. Kerdes, hogy ki akar-e.

Edzesvideok alapjan azt mondom, hogy igen. En turelmes voltam vele, ez a tegnapi mar nekem is kicsit sok volt, de par honap utan mar az eladasarol beszelni ertelmetlen.

En ugy vagyok vele, hogy egyetlen egy igazan jo meccsre lenne szuksege,( ha a Barca ellen picit szerencsesebb, vagy jobban figyel, mar letudta volna), atszakad a gat es beindul a gepezet.

Bar ebben a jatekrendszer nelkuli jatekban eleg nehez dolga van, nem csak neki, de jo par jatekosunknak is. Ilyenkor felvetodik a kerdes, hogy vajon Rodrygo is csak ezert volt sokszor sulytalan?!

J. Dee
Kedvenc játékosaid: Guti

HozzászólásSzerző: J. Dee » 2024. november 28., csütörtök 8:03

hehetheoriginal írta:
ToniKroos írta: Mondta Perez, hogy el sem tudjuk képzelni milyen áldozatokat hozott, hogy ide jöhessen. Szerintem mentálisan úgy leépült emiatt Párizsban, az arab akkora nyomást helyezett rá, hogy pszichológus legyen a talpán aki felépíti a gyereket fejben újra arra a szintre.
Pont ezert nem cserelnem le ancelottit.
Majd pont egy xabi alonso fogja visszatenni bappet fejben a helyere..... :coffee:
Zidane :shifty:

Viccen kívül, nem nagyon gondolom, hogy Carlo jövőre is velünk lesz, akkor pedig kelleni fog egy edző. És őszintén szólva, nem tudnám megmondani, hogy ki. Xabi vajon mennyire van készen erre, itt azért megint egokat kell kezelni, valahogy egyensúlyt teremteni a 3 jómadár között elől. Aztán az se biztos, hogy végül ő maga is akarna-e idejönni.
De ha nem Xabi, akkor meg ki?

Aztán elkezdtem azon gondolkodni, hogy vajon nem-e megint egy Zidane féle impulzus kellene ennek a csapatnak, aki mögé mindenki be tud állni. Tudom, Zizou ugyanaz mint Carlo "nincs taktika", "nem rotál", "nem cserél". De az egyensúlyt elég jól kialakította anno is, és a támadóknak továbbra is inkább egy összhang kellene elől, mert egyénileg top kategória mind, ha össze tudnak dolgozni jól, akkor nem kell megint túltolni a taktikát.

Ezen dilemmáztam, amúgy meg ki elérhető egyáltalán még? Klopp?
Öreg José csak visszajönne, ha hívnánk, nem? :mrgreen:
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 28., csütörtök 7:58

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta: Jobban orulnek, ha tamadnad es fikaznad Mbappet hehe, mert akit legutobb igy szarnyaid ala vettel, az Hazard volt :mrgreen:
Irtam - masok is kerdeztek miert vedem -, hogy akiben van foci es extra, ott nagyobb a tureshatar nalam.
Nyilvan megvan a modszerem arra, hogy hogy lehet egy ilyen alkatot felrazni, de nyilvan nem ilyen egyszeru a dolog, hazon belul kell intezni.
Nem o az elso szupersztar es gigacsatar, aki hullamvolgybe kerul, csak ma minden rezdules es momentum tul van fujva, blaszfemia, de ronaldonak is voltak szar meccsei, csak az anno nem volt ennyire az arcunkba teve, meg nyolcvan platformon kielemezve, megosztva, boldog boldogtalan szakertonek alcazva beszel olyan dolgokrol, amirol fogalma sincs, mert eleteben a legalacsonyabb szinten se tudta megcsinalni, hogy egyáltalán kicsit ertse mi is ez. Szoval nem robotok, itt akik szidjak, azok valszeg fifa meg pes szemuvegben nezik a sportagat.

Nyilvan engem is felbasz, mikor nem kuzd, latvanyosan feladja, es nem harcol, egy profi sportolo ilyet nem tehet, akarmennyire is szarul megy, ez megengedhetetlen.
De van az emberi oldala is.

Mindegy mi van most, azt mondom tavasz.
Remélem cami terde nem hullott ki masfel evre, tavaszra ossze kell allni es meg kell baszni mindenkit.
Ha rendes tamadojatek nelkul tudtunk beellt nyerni, akkor ebbol a keretbol is ossze lehet rakni valamit.
En csak poenkodni probaltam, nem sikerult :mrgreen: de koszi a reszletes valaszt, amugy egyetertek, ahogy elobb irtam is.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 28., csütörtök 7:47

Realista24 írta: Jobban orulnek, ha tamadnad es fikaznad Mbappet hehe, mert akit legutobb igy szarnyaid ala vettel, az Hazard volt :mrgreen:
Irtam - masok is kerdeztek miert vedem -, hogy akiben van foci es extra, ott nagyobb a tureshatar nalam.
Nyilvan megvan a modszerem arra, hogy hogy lehet egy ilyen alkatot felrazni, de nyilvan nem ilyen egyszeru a dolog, hazon belul kell intezni.
Nem o az elso szupersztar es gigacsatar, aki hullamvolgybe kerul, csak ma minden rezdules es momentum tul van fujva, blaszfemia, de ronaldonak is voltak szar meccsei, csak az anno nem volt ennyire az arcunkba teve, meg nyolcvan platformon kielemezve, megosztva, boldog boldogtalan szakertonek alcazva beszel olyan dolgokrol, amirol fogalma sincs, mert eleteben a legalacsonyabb szinten se tudta megcsinalni, hogy egyáltalán kicsit ertse mi is ez. Szoval nem robotok, itt akik szidjak, azok valszeg fifa meg pes szemuvegben nezik a sportagat.

Nyilvan engem is felbasz, mikor nem kuzd, latvanyosan feladja, es nem harcol, egy profi sportolo ilyet nem tehet, akarmennyire is szarul megy, ez megengedhetetlen.
De van az emberi oldala is.

Mindegy mi van most, azt mondom tavasz.
Remélem cami terde nem hullott ki masfel evre, tavaszra ossze kell allni es meg kell baszni mindenkit.
Ha rendes tamadojatek nelkul tudtunk beellt nyerni, akkor ebbol a keretbol is ossze lehet rakni valamit.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 28., csütörtök 7:42

realmadrid95 írta:
Nika91127 írta:

És ki venné meg?
Szaudiak barmikor.
Nem gondolnam hogy elfelejtett focizni, de hogy mentalisan meg van rottyanva, az fix. Ebbol kell kirangatni, Carlonak, Pereznek, csapattarsaknak, pszichologusoknak, stb. Akarkinek.

A közeg idealis, a sajto kevesbe veszelys, mint Angliaban, minden megvan ahhoz, hogy ebbol kilabaljon. Kerdes, hogy ki akar-e.

Edzesvideok alapjan azt mondom, hogy igen. En turelmes voltam vele, ez a tegnapi mar nekem is kicsit sok volt, de par honap utan mar az eladasarol beszelni ertelmetlen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. november 28., csütörtök 7:40

Nika91127 írta:
Anthony írta: Nem volt szimpatikus, nem értettem Perez miért nem ejtette miután átvert minket.
Itt csak egy CR szintű teljesítménnyel tudná megszerettetni magát, olyant meg sosem fog hozni.
Csodálom hogy még nem fütyülik.
Akkor lennék a legboldogabb ha nyáron el lenne adva.
És ki venné meg?
Szaudiak barmikor, meg szerintem a Psg is siman visszavenne! :kalapos:

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. november 28., csütörtök 7:36

Itt vini is elhasalt volna. Egy percig nem ereztem, hogy lesz barmi keresnivalónk a meccsen.

Nincs semmiféle csapatmozgás, nincs semmi. Most szaladgált a bal oldalt, középen itt ott, körbe vették 2-3an. Mindenki szar jelenleg. Egy komolyabb, rendezett csapat ellen esélyünk nincs.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 28., csütörtök 7:34

Jobban orulnek, ha tamadnad es fikaznad Mbappet hehe, mert akit legutobb igy szarnyaid ala vettel, az Hazard volt :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 28., csütörtök 7:29

ToniKroos írta: Mondta Perez, hogy el sem tudjuk képzelni milyen áldozatokat hozott, hogy ide jöhessen. Szerintem mentálisan úgy leépült emiatt Párizsban, az arab akkora nyomást helyezett rá, hogy pszichológus legyen a talpán aki felépíti a gyereket fejben újra arra a szintre.
Pont ezert nem cserelnem le ancelottit.
Majd pont egy xabi alonso fogja visszatenni bappet fejben a helyere..... :coffee:
thereisonly1ronaldo

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. november 28., csütörtök 7:25

Mondta Perez, hogy el sem tudjuk képzelni milyen áldozatokat hozott, hogy ide jöhessen. Szerintem mentálisan úgy leépült emiatt Párizsban, az arab akkora nyomást helyezett rá, hogy pszichológus legyen a talpán aki felépíti a gyereket fejben újra arra a szintre.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2024. november 28., csütörtök 6:33

Tenyleg nagyon gyenge es Bellingham is miatta kell, hogy mast jatsszon, ami meg tovabb rontja Bappe megiteleset. Viszont en bizom benne, hogy nyaron meglepjuk az edzocseret, mert ez a jellegu frissites is nagyon kell a csapatnak. Aztan meglatjuk, hogy egy elkepzelessel es normalis taktikaval felkuldott csapatban is ezt a lofaszt nyujtja e. En meg bizom benne.

Vissza: