Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 28., csütörtök 8:38

Toti írta:
poronty írta: We are playing the way we want to play.
egyre rosszabb az öreg, getafe meccs szarul alakul én abszolút nem bánnám, ha csomagolna. azért a lófasznak is van vége.

itt úton útfélen az van hangoztatva, h ez a real madrid, szóljatok már carlonak is.
o se tud mit kezdeni, ha a jatekosok nem akarjak.
egy edzo se mindenhato
thereisonly1ronaldo

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. november 28., csütörtök 8:36

___Samy___ írta: Nem tudom, lehet en vagyok fordtva osszerakva, de meg 1-0-nal is azt ereztem, hogy meg lehet legalabb az x, nem voltuk mezonyben szarok. Sokaig nem tudott a Pool mit kezdeni, csak egy meddo labdabirtoklasuk volt. Ugye ha a balfasz Bappe legalabb a buntetot belovi, akkor meg tobb is lehetett volna benne.

Utana viszont megnyomta a Pool, es mar nem birta a csapat. Ez van. Itt ki lehet kapni. Otthon nem kellett volna a Milan ellen meg a Lille ellen.
Semmi játékunk nem volt. Intenzitás nulla, akarás nulla. Kontrázhatnánk és 2en koricálnak elől majd visszafordulnak. Támadás építésnél szintén, 40 méternél nem mertünk közelebb menni a kapujukhoz. Nincsenek üresbe mozgások, ha valaki mégis megpróbálja, akkor inkább hátra passzolunk. Volt egy Valverde-Brahim szituáció, ahol előbb még bocsánatot is kért.

Hát mi a faszom ez a mentalitás? Gyáva szar az egész, amit idén művelünk, kár ezt a játékosokra kenni, mert a 90%-a tavaly BL-t nyert és akkor sem működött minden, de volt akarat és élesség. Idén semmi sincs. Egy tripla nulla az egész.

Szépen az alibi passzolgatás megy, de héba hóba mer valaki a kapu felé fordulni vagy belépni a támadóharmadba. Cserébe védekezésünk is egy kalapfos.

Inkább kivesszük a középpályáról Valverdet és beteszünk egy nyugdíjas Modricot, minthogy megnézzünk egy jobb hátvédet az utánpótlásból, amikor egy kényszer belsővédőről meg kiderül, hogy teljesen használható.

Ezek szerintem rohadtul nem normális dolgok és erősen fel lehetne kérdezni Ancelotti meg az egész szakmai stábot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. november 28., csütörtök 8:20

Sokan azt hiszik en carlora pikkelek.

Ő csak elfogadta amit kinaltak neki tálcán, ismeri a vezetőség, a stílusát. Tudhatták mit fogunk kapni tőle. Ő ezt így végigzongorázza szezon végéig, nyílván 70éves korára nem fog mar sok meglepetést okozni. Én a bajnokságot szeretném hogy ez a korrupt kotsog barca ne nyerjen már

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2024. november 28., csütörtök 8:19

poronty írta: We are playing the way we want to play.
egyre rosszabb az öreg, getafe meccs szarul alakul én abszolút nem bánnám, ha csomagolna. azért a lófasznak is van vége.

itt úton útfélen az van hangoztatva, h ez a real madrid, szóljatok már carlonak is.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. november 28., csütörtök 8:13

Ancelotti: “The game plan? It was good.”

We are playing the way we want to play.

Nagy troll az öreg.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 28., csütörtök 8:09

Bellingham és Brahim is kisebb sérüléssel fejezték be tegnap a meccset.... Valamint Mbappé sántítva hagyta el a stadiont.

Valami nagyon nem kóser itt, mintha Dupont szelleme kísértene.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. november 28., csütörtök 7:38

Jim írta:
Tjacks írta: Joseluval a pályán nyugodtabb voltam mint bappéval, ennél nagyobb kritikát nem tudok megfogalmazni a franciával szemben.
Joselu pillanatok alatt beilleszkedett a csapatba gyengébb képességei ellenére,
befogadták, szerették a többiek
Mbappénál én jelenleg ezek közül egyike sem igazán látom...
Szamomra rendkivul szorakoztato, hogy sokaknak itt milyen szelektiv a memoriaja, Joselu tavaly a szezon elso feleben eleg sokszor lett elkuldve a halal f*aszara es nem idevalonak titulalva, foleg amikor minden 5ik zicceret rugta be kb. Szerintem minden kritika jogos Bappe fele, de azert epizodszereplokent beilleszkedni egy olyan klubba ahol felnottel es ezer szallal kotodsz a mai napig sokkal konnyebb. Mindenesetre azok a jatekosok, akik az erkezesuk utan 2 honappal mar el lettek itt zavarva (Vini, Benz, Courtois) eddig egesz jol bevaltak, szoval van meg remeny.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 28., csütörtök 7:38

Kurvajo tizi volt. Nekem is a meccs jelenete az volt. Utana a feje, ahogy elkezdett magán röhögni.

Keresve az okokat es bunbakokat. A magyarázatot. Komolyan ember legyen a talpán, aki megfejti ezeker a kerdeseket. Tulajdonkeppen, ha jobban belegondolok mindenki szavaban van igazság. Aki carlot okolja, aki mbappet, aki a serulesek, aki kroos hianyat, aki a versenynaptart. De tényleg, nehez megmondani, hogy mi az oka, mert mindegyik tényező jelen van. Egyértelműen óriási gond van a csapattal jelenleg.

Én óriási elfogultsággal vedtem, szinte segget nyalva mbappet. A tegnapira nincs mentseg, kritikán aluli.
Vedtem carlot, de az egesz szezon képére nincs neki sem mentség, ez egyértelmű.
Bellinghamet nem védtem ugyan, de megállapítható, hogy magahoz képest egy rakat szar az ember kb.
De a vedelem is. Tehát itt casados barcelonak szornak meg, meg milanok. Labdabirtoklasban egy celta is jobb, hogy a tegnapi poolrol ne is beszéljünk. Most errol pl egy bappe nem tehet, hogy ha nincs tibo, akkor 3 meccsen kapunk 10 golt.
Most itt van morientes. Ő előtte rudigernek egymaga kellett vedekeznie a puhos militao helyett. Fede is messze van a beast formától. Oké, hogy luka öreg, de az hogy egy meccsen 2 kontra, meg 3 utempasszt is elbasz, az nem a kor miatt van. Nem is lattam tőle ennyi rossz megoldast még talán soha.
A sérülése előtt rodrygo is ilyen szellemkent volt jelen.
Tchou no komment.

Szóval nem igazan szeretnek 4 oldalt irni, pedig lehetne akár 40et is. A lényeg, hogy szerintem kapuson, rudigeren, vinin kivul mindenki 3 fokozattal alulteljesit. Semmilyen poszton nem latok extra teljesítményt, nem latok tervet, koncepciot, akaratot, koncentrációt. Semmi nem néz ki jól. Az arcok is árulkodók. Igazából az lenne szerintem csoda, ha valaki, akár bappe kiemelkedőt tudna nyujtani a jelen körülmények között jatekban, szamokban. Mindenkire hatassal van ez az egész.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 28., csütörtök 6:43

En meg most is szalah nyomorult bunko tizijen rohogok, abban benne volt minden, amit kapott ramostol, a madridtol a dontoben :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilveszteriben benn lesz :lol:
thereisonly1ronaldo

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. november 28., csütörtök 0:50

Tjacks írta: Joseluval a pályán nyugodtabb voltam mint bappéval, ennél nagyobb kritikát nem tudok megfogalmazni a franciával szemben.
Joselu pillanatok alatt beilleszkedett a csapatba gyengébb képességei ellenére,
befogadták, szerették a többiek
Mbappénál én jelenleg ezek közül egyike sem igazán látom...

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 28., csütörtök 0:26

Várható volt, hogy most fog megszakadni az elmúlt 10 éves szopóága a Poolnak ellenünk. Megérdemelték, nagyon stabilak, 5/5 győzelem topligás csapatok ellen, ők nem Prágákat vernek, plusz a PL-t is vezetik. Már már túl jó is a formájuk, tavasszal meglátjuk, a kopasz jó munkát végez az fix. Speciel ma nem játszottak ők se olyan nagyon jól, csak nekik van egy játékuk és fejben is rendben vannak, megy a szekér.

Nálunk a csapatból nagyon sokan tudásuk alatt, nincs rendszer, káosz, majd lesz valami elől a taktika, ez pedig Vini nélkül ennyire elég. Szomorú.

Mbappé elképesztő mennyire lent van, nincs jó megoldása, ez a mélypont eddig. Nem értem mi van vele, pedig most baloldalon is lehetett. Szörnyű. Ilyen adottságokal ez nagyon ciki. Mázli hogy ennél csak jobb lehet. Csak jobb lehet ugye? :lol:

Asencio. Öröm az ürömben, hogy találtunk egy kiváló bekket, hibátlan teljesítmény, nálam a legjobb volt ma. Joan és ő + Rüdi mellé egy védőt vennék csak, de az baszó legyen.

Bellingham. Kincskeresőn a fókusz, de Jude is nulla. Mindenhol játszik de sehol sincs igazán, nincs hatása a csapatra, holott tavaly fél évig egy maga volt a támadójátékunk. Túlértékeltük, az tuti de ő se hozza felét se magának.

Mendy, már nincs mentsége, semmiben nem jó jelenleg. Fran, sokkal inkább mint ő. Ezen a ponton úgy érzem nyáron megválnék tőle, bőven kihoztuk a maxot az emberből.

Ancelotti utolsó évét látjuk egyre biztosabb, nem érdekel ha bukunk mindent idén, de legyen meg minél előbb miket lépünk nyáron. Ennyi siker után, ilyen megterhelő szezonok után törvényszerű a visszaesés, ilyen idei naptárral ennyi sérülttel. Megint Cama bazmeg, aki kb a középpályánk volt ma is egymaga. :( Így nagyon nehéz.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

whitemadrid

HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2024. november 27., szerda 23:15

p.csabi1 írta:
Ki mondta, hogy ne cserelje le ?
Ki mondta , hogy ha eg a ház Lucas legyen az első csere ?
Ki kerte, hogy iden Mendy -1ember legyen a beton bhv ?
Miert nem játszott Guler, Endrick kb 1honappal ezelőtt utoljara ?
Ki kondta neki, hogy ne forgassa a keretet es legyenek a cserék totalisan formán kívül?
Melyik agysebesz mondta azt neki, higy sérüléséből eppen visszaterve egyből 90 percet toljon Rodrygo es Militao ?
Sorolhatnám még.
Valószínű, hogy hosszú ideig nem lesz olyan aki ugyanazt megcsinalja mintt Ő. De...
Sok berögzült hülyesége van, (meg a Kaka, Seva, Inzaghi idokből ).
De ez mar a múlt, nem lesznek ilyen jatekosok vagy ha vannak/ lesznek akkor 12 honapból 3at serultek a rotációs hiánya es a sok km miatt...
A rotáláshoz annyit,hogy folyamatosan sérültek a játékosok a szezon kezdete óta.Akkor mégis hogy kellene neki rotálni mikor egymást váltják a játékosok a sérültek listáján?
:hmmm:
Kivel rotáljon mikor mindig sérült 5,6 játékos a szezon kezdete óta ja és ketten egész szezonra kidőltek. :hmmm:
Rodrygo, Militao varhatott volna még a visszatéréssel.
Rodrygo helyére volt Brah8m, Güler akár Endrick.
Mikitao helye volt a neccesebb, de az új Ase is már gondilom szem előtt volt, de Mendy akár Csua is tud kh-t jatszani.
Ez a két rásérules megelőzheto lett volna.
Tény sok a sérült de Ceba sem.most tért vissza, Guker Endrick újak, de azért jittek mert van bennük potenciál.
A védelem az a vezetőség sara, de oda is lehetett volna akár ifit próbálgatni.
De látványosan nem.akar semmit sem csinálni kb.
Mar meccsekkel ezelőtt lett írva itt is a forumon, hogy Carvajal kiesésével Valverde lehetne a legjobb opció, mindenki latja csak Ő nem.
Azt is írta mindenki, hogy korai lesz az a Mikitao/Rodrygo visszatérés Ő nem...
Mind. A mondanom lenyege, hogy a játék képe tavaly is szar volt meg azelott is. Kinek a keze munkaja ha nem az övé?
Xavi a Barcával akkor tavaly minden rendben volt gondolom.
Az , hogy Flick nek ugyanaz a keret sőt nala is több alapember volt sérült es látjuk, hogy ő mit kér a jatekosoktol a pályán es egyelőre működik az nem az Ő erdeme akkor ?
A Pool haromszor jobban harap.mi t kb tavaly Kloppal ami már egy mmegfaradt dolog volt ?
Itt is ez a helyzet, megfardt az egész de főleg Carlo.....

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. november 27., szerda 23:15

No para, az Anfielden ez belefér :mrgreen:

Joseluval a pályán nyugodtabb voltam mint bappéval, ennél nagyobb kritikát nem tudok megfogalmazni a franciával szemben.

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 27., szerda 23:14

Egy kis vigasz talán még, hogy a 6 éve beígért salah bosszujatol megint megovott a joisten. Az ember idegbol kapu mellé baszta.
Lord Xavi

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. november 27., szerda 23:11

Nem tudom, lehet en vagyok fordtva osszerakva, de meg 1-0-nal is azt ereztem, hogy meg lehet legalabb az x, nem voltuk mezonyben szarok. Sokaig nem tudott a Pool mit kezdeni, csak egy meddo labdabirtoklasuk volt. Ugye ha a balfasz Bappe legalabb a buntetot belovi, akkor meg tobb is lehetett volna benne.

Utana viszont megnyomta a Pool, es mar nem birta a csapat. Ez van. Itt ki lehet kapni. Otthon nem kellett volna a Milan ellen meg a Lille ellen.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 27., szerda 23:06

p.csabi1 írta:
Ki kondta neki, hogy ne forgassa a keretet es legyenek a cserék totalisan formán kívül?
Melyik agysebesz mondta azt neki, higy sérüléséből eppen visszaterve egyből 90 percet toljon Rodrygo es Militao ?
Sorolhatnám még.
Valószínű, hogy hosszú ideig nem lesz olyan aki ugyanazt megcsinalja mintt Ő. De...
De ez mar a múlt, nem lesznek ilyen jatekosok vagy ha vannak/ lesznek akkor 12 honapból 3at serultek a rotációs hiánya es a sok km miatt...
A rotáláshoz annyit,hogy folyamatosan sérültek a játékosok a szezon kezdete óta.Akkor mégis hogy kellene neki rotálni mikor egymást váltják a játékosok a sérültek listáján?
Kivel rotáljon mikor mindig sérült 5,6 játékos a szezon kezdete óta ja és ketten egész szezonra kidőltek. :hmmm:
Ha senki sem lenne sérült, akkor most Alaba játszana Militaoval kh poszton. Brahim,Güler, Ceba semmit, Cama és Fran nagyon keveset játszanának. Ugyan ez lenne a játékunk, a keret fele idegen poszton tolva skillből oldja meg. Pontrúgásokból nulla veszélyt teremtünk, az egyetlen amiben bízni lehet itt hétről hétre, hogy Vinicius megcsinálja a játékos és nem durran el az agya. Ennyi idén a játékunk.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2024. november 27., szerda 23:01

Ancelotti beszari jatekkal eljott egy x-ert, mint anno odavagon Parizsban. Akkor a visszavágón megmentette Benzema, most Mbappe csak ront a helyzeten.

1-0nal is biztonsagi cserét huzott az oreg, hatha osszekaparunk egy golt, nem jött be. Nem sokon mult, de nem...

Nem akarom szidni az öreget, mert imadom es egy legenda, de most nagyon kozel erzem a korai nyugdijazasat. Nem feltétlenül ő a hibás 100%ban, mert eléggé hiányos a keret, de ha kell egy bűnbak ő lesz az. Remelem Benitez nem Perezzel beszélt telefonon. :lol:

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2024. november 27., szerda 23:00

Jim írta: nem az eredmény a tragikus, az nekem belefér ennyi sikeres év után
de nincs játékunk, elképzelés nem látszik a pályán, rengetegen sérültek, és vagy formán kívül vannak stb

remélem Perez minél hamarabb megegyezik Xabival, után nekem mindegy ki lesz nyárig az edző :D
Itt inkább azzal van a baj, hogy a játékosok nem teljesítmény alapján kerülnek be a kezdőbe. Mbappé minden meccsen nyomatva van, hogy hátha magára talál...
Lehet, hogy egy kamu sérüléssel mindenki jobban járna :)

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. november 27., szerda 23:00

Sorolhatnám még.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 27., szerda 22:59

Továbbra sem a vereség bánt.
Ez a szájbabaszott szar játék ami felkurja az embert.
Dupla annyit passzol a liberpool...beszarsz.
Köszönöm szépen tibonak, hogy nem lett kinosabb.

Kapus, morientes, jude. Meg a végén lv. Ezek kb elfogadhatóan játszottak. A többi no comment. Edzostul, mindenestül gyalazat. Gondolom camavinga szakadt, vagy ha nem akkor 3 hét....

Némi vigasz, hogy a city szarabb talán egy fokkal még nálunk is.
Lord Xavi

Vissza: