Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. november 28., csütörtök 9:36

Tavaly év elején 4312-be játszottunk gond nélkül, ahol ugye egy dolog változás van kb. hogy Bappe van Rodrygo helyén.

Tavaly Bellingham tavasszal vagy sérült volt vagy eltiltotta valami duplanevűgeci aztán már 442öztünk megint.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. november 28., csütörtök 9:27

Mondjuk Belit sem bújtatnám csak emögé, hogy a rendszer miatt nem tűnik ki, tavasszal sem volt már túl erős, ne hozzuk már fel csak ezt.

MBappé 0 önbizalommal, görcsösen, szarul játszik, ettől még bőven összetettebb a probléma.
Nem illik.

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. november 28., csütörtök 9:20

Kerlon írta: Van Bellingham, aki tavaly 20 évesen vitte a csapatot egy új közegben miközben széttárt karokkal ünnepelt a szurkolók előtt és arra használjuk idén, hogy balközépben védekezzen. Gondolom ez is, azért van, mert a játékos nem akarja.

Meg amúgyis, a gyerekben minden benne van, amiért rá kéne építeni a csapatot, de nem ezt tesszük.

Hétről hétre beállunk erre a 442-be, aztán jó napot majd lesz valami. Ez nem a játékosok hibája.
Ez mindent elmond a "taktikánkról". Feláldozzuk a legjobbjainkat, hogy a gyengéket segítsék. Senki nem mer meghúzni egy 1 vs 1-et, forgolódnak, sablonpassz, körbekézilabdázzák a kaput.

Nincsenek elmozgások, mindenki egyhelyben várja a labdát.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 28., csütörtök 9:16

Kerlon írta: Van Bellingham, aki tavaly 20 évesen vitte a csapatot egy új közegben miközben széttárt karokkal ünnepelt a szurkolók előtt és arra használjuk idén, hogy balközépben védekezzen. Gondolom ez is, azért van, mert a játékos nem akarja.

Meg amúgyis, a gyerekben minden benne van, amiért rá kéne építeni a csapatot, de nem ezt tesszük.

Hétről hétre beállunk erre a 442-be, aztán jó napot majd lesz valami. Ez nem a játékosok hibája.
Tehat - meg ha semmi esely sincs ra az uj igazolas, a statusz es marketing miatt - inkabb felaldozod bappet, csak hogy belinek jol menjen?
Vagy volt itt valverde is emlitve, hogy nem a legjobb pozijan jatszatjak.
Egyik se jobb jatekos bappenal, nem lehet, hogy inkabb a gyengebb jatekosoknak kellene igazodni a jobb jatekosokhoz?
A binicius-bappe duo mukodik amugy, kis minta van belole egyelore, de azon nem aggodom.
Itt bappe egyéni onbizalmat kell felhuzni, hogy a vilag legjobb tamadojakent tudjon jatszani.
Egyszeruen az a megoldas, hogy nem gondolkodni annyit, hanem lehajtott fejjel kemenyen dolgozni, edzeni, kuzdeni, felszabadultan jatszani es akkor jonni fog
thereisonly1ronaldo

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. november 28., csütörtök 9:08

Toti írta:
de mi az, h a játékosok nem akarják? pontosan mit nem akarnak? ezek a játékosok pár hónapja blt, bajnokságot, szuperkupát nyertek, mondom pár hónapja.
Mondjuk a Realra pont jellemző emlékeim szerint ez a jóllakottság érzés, kicsit nagy mellénnyel mentünk neki ennek a szezonnak, oké Kroos elment de van elég minőségi ember a csapatban + a Francia Jézus is jött.

Az Atalanta elleni első -?- meccs jól sikerült, kicsit az is félrevitte talán a csapatot.

u.i: Kerlonnal vagyok, a legnagyobb hibánk hogy Bellinghamet áldozzuk fel hétről-hétre.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. november 28., csütörtök 9:04

Van Bellingham, aki tavaly 20 évesen vitte a csapatot egy új közegben miközben széttárt karokkal ünnepelt a szurkolók előtt és arra használjuk idén, hogy balközépben védekezzen. Gondolom ez is, azért van, mert a játékos nem akarja.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. november 28., csütörtök 9:00

MarioCirolo írta:

Szamomra rendkivul szorakoztato, hogy sokaknak itt milyen szelektiv a memoriaja, Joselu tavaly a szezon elso feleben eleg sokszor lett elkuldve a halal f*aszara es nem idevalonak titulalva, foleg amikor minden 5ik zicceret rugta be kb. Szerintem minden kritika jogos Bappe fele, de azert epizodszereplokent beilleszkedni egy olyan klubba ahol felnottel es ezer szallal kotodsz a mai napig sokkal konnyebb. Mindenesetre azok a jatekosok, akik az erkezesuk utan 2 honappal mar el lettek itt zavarva (Vini, Benz, Courtois) eddig egesz jol bevaltak, szoval van meg remeny.
Biztos sokan fikázták Joselut és küldték el a vérbe, emlékeim szerint én nem tartoztam közéjük, a vérkilencest :mrgreen: a helyén kezeltem, csere ember aki sokszor nagyot lendített a játékunkon.

Bappétól eddig azt kapom nagyjából amire számítottam sajnos mentalitásban, mindenkinek lehetnek szar meccsei, de akkor legalább annyi esze lehetne hogy beáll a sorba és kapar minden labdáért. A fejcsóválás kevés lesz.

Elment három hónap, de ez semmi ahhoz képest amit adhat még hosszú évekig a csapatnak, szóval hajrá! :)

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. november 28., csütörtök 8:58

Realista24 írta: Nincs a palyan egy vezer/edzo, aki korabban mondjuk Kroos volt, vagy eppen CR, Karim vagy Ramos, aki odaba.z a tobbieknek, amikor kell, iranyit es felugyel.
Én például már csak ezért is visszahoztam volna az öreg Ramost.
Egyrészt hátvédhiány van, de ami sokkal fontosabb, hatalmas mentális lökést tudott volna adni a csapatnak, ha van egy ilyen vezér alkat.
Ingyen meg sem próbálni?, főleg, amikor hétről-hétre szarban vagyunk.., ez hiba.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2024. november 28., csütörtök 8:45

hehetheoriginal írta: o se tud mit kezdeni, ha a jatekosok nem akarjak.
egy edzo se mindenhato
de mi az, h a játékosok nem akarják? pontosan mit nem akarnak? ezek a játékosok pár hónapja blt, bajnokságot, szuperkupát nyertek, mondom pár hónapja.
egy rendszertelen lófasz amit felküld a pályára, tegnap ez vmi elkúrt 442 akart lenni amiben brahim és mbappe is csak forgolodott és posztjuk sem volt, ha erre vetítem ki akkor értem, h a játékosok nem akarják.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 28., csütörtök 8:41

Nincs a palyan egy vezer/edzo, aki korabban mondjuk Kroos volt, vagy eppen CR, Karim vagy Ramos, aki odaba.z a tobbieknek, amikor kell, iranyit es felugyel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 28., csütörtök 8:38

Toti írta:
poronty írta: We are playing the way we want to play.
egyre rosszabb az öreg, getafe meccs szarul alakul én abszolút nem bánnám, ha csomagolna. azért a lófasznak is van vége.

itt úton útfélen az van hangoztatva, h ez a real madrid, szóljatok már carlonak is.
o se tud mit kezdeni, ha a jatekosok nem akarjak.
egy edzo se mindenhato
thereisonly1ronaldo

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. november 28., csütörtök 8:36

___Samy___ írta: Nem tudom, lehet en vagyok fordtva osszerakva, de meg 1-0-nal is azt ereztem, hogy meg lehet legalabb az x, nem voltuk mezonyben szarok. Sokaig nem tudott a Pool mit kezdeni, csak egy meddo labdabirtoklasuk volt. Ugye ha a balfasz Bappe legalabb a buntetot belovi, akkor meg tobb is lehetett volna benne.

Utana viszont megnyomta a Pool, es mar nem birta a csapat. Ez van. Itt ki lehet kapni. Otthon nem kellett volna a Milan ellen meg a Lille ellen.
Semmi játékunk nem volt. Intenzitás nulla, akarás nulla. Kontrázhatnánk és 2en koricálnak elől majd visszafordulnak. Támadás építésnél szintén, 40 méternél nem mertünk közelebb menni a kapujukhoz. Nincsenek üresbe mozgások, ha valaki mégis megpróbálja, akkor inkább hátra passzolunk. Volt egy Valverde-Brahim szituáció, ahol előbb még bocsánatot is kért.

Hát mi a faszom ez a mentalitás? Gyáva szar az egész, amit idén művelünk, kár ezt a játékosokra kenni, mert a 90%-a tavaly BL-t nyert és akkor sem működött minden, de volt akarat és élesség. Idén semmi sincs. Egy tripla nulla az egész.

Szépen az alibi passzolgatás megy, de héba hóba mer valaki a kapu felé fordulni vagy belépni a támadóharmadba. Cserébe védekezésünk is egy kalapfos.

Inkább kivesszük a középpályáról Valverdet és beteszünk egy nyugdíjas Modricot, minthogy megnézzünk egy jobb hátvédet az utánpótlásból, amikor egy kényszer belsővédőről meg kiderül, hogy teljesen használható.

Ezek szerintem rohadtul nem normális dolgok és erősen fel lehetne kérdezni Ancelotti meg az egész szakmai stábot.
K

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. november 28., csütörtök 8:20

Sokan azt hiszik en carlora pikkelek.

Ő csak elfogadta amit kinaltak neki tálcán, ismeri a vezetőség, a stílusát. Tudhatták mit fogunk kapni tőle. Ő ezt így végigzongorázza szezon végéig, nyílván 70éves korára nem fog mar sok meglepetést okozni. Én a bajnokságot szeretném hogy ez a korrupt kotsog barca ne nyerjen már

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2024. november 28., csütörtök 8:19

poronty írta: We are playing the way we want to play.
egyre rosszabb az öreg, getafe meccs szarul alakul én abszolút nem bánnám, ha csomagolna. azért a lófasznak is van vége.

itt úton útfélen az van hangoztatva, h ez a real madrid, szóljatok már carlonak is.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. november 28., csütörtök 8:13

Ancelotti: “The game plan? It was good.”

We are playing the way we want to play.

Nagy troll az öreg.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 28., csütörtök 8:09

Bellingham és Brahim is kisebb sérüléssel fejezték be tegnap a meccset.... Valamint Mbappé sántítva hagyta el a stadiont.

Valami nagyon nem kóser itt, mintha Dupont szelleme kísértene.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. november 28., csütörtök 7:38

Jim írta:
Tjacks írta: Joseluval a pályán nyugodtabb voltam mint bappéval, ennél nagyobb kritikát nem tudok megfogalmazni a franciával szemben.
Joselu pillanatok alatt beilleszkedett a csapatba gyengébb képességei ellenére,
befogadták, szerették a többiek
Mbappénál én jelenleg ezek közül egyike sem igazán látom...
Szamomra rendkivul szorakoztato, hogy sokaknak itt milyen szelektiv a memoriaja, Joselu tavaly a szezon elso feleben eleg sokszor lett elkuldve a halal f*aszara es nem idevalonak titulalva, foleg amikor minden 5ik zicceret rugta be kb. Szerintem minden kritika jogos Bappe fele, de azert epizodszereplokent beilleszkedni egy olyan klubba ahol felnottel es ezer szallal kotodsz a mai napig sokkal konnyebb. Mindenesetre azok a jatekosok, akik az erkezesuk utan 2 honappal mar el lettek itt zavarva (Vini, Benz, Courtois) eddig egesz jol bevaltak, szoval van meg remeny.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 28., csütörtök 7:38

Kurvajo tizi volt. Nekem is a meccs jelenete az volt. Utana a feje, ahogy elkezdett magán röhögni.

Keresve az okokat es bunbakokat. A magyarázatot. Komolyan ember legyen a talpán, aki megfejti ezeker a kerdeseket. Tulajdonkeppen, ha jobban belegondolok mindenki szavaban van igazság. Aki carlot okolja, aki mbappet, aki a serulesek, aki kroos hianyat, aki a versenynaptart. De tényleg, nehez megmondani, hogy mi az oka, mert mindegyik tényező jelen van. Egyértelműen óriási gond van a csapattal jelenleg.

Én óriási elfogultsággal vedtem, szinte segget nyalva mbappet. A tegnapira nincs mentseg, kritikán aluli.
Vedtem carlot, de az egesz szezon képére nincs neki sem mentség, ez egyértelmű.
Bellinghamet nem védtem ugyan, de megállapítható, hogy magahoz képest egy rakat szar az ember kb.
De a vedelem is. Tehát itt casados barcelonak szornak meg, meg milanok. Labdabirtoklasban egy celta is jobb, hogy a tegnapi poolrol ne is beszéljünk. Most errol pl egy bappe nem tehet, hogy ha nincs tibo, akkor 3 meccsen kapunk 10 golt.
Most itt van morientes. Ő előtte rudigernek egymaga kellett vedekeznie a puhos militao helyett. Fede is messze van a beast formától. Oké, hogy luka öreg, de az hogy egy meccsen 2 kontra, meg 3 utempasszt is elbasz, az nem a kor miatt van. Nem is lattam tőle ennyi rossz megoldast még talán soha.
A sérülése előtt rodrygo is ilyen szellemkent volt jelen.
Tchou no komment.

Szóval nem igazan szeretnek 4 oldalt irni, pedig lehetne akár 40et is. A lényeg, hogy szerintem kapuson, rudigeren, vinin kivul mindenki 3 fokozattal alulteljesit. Semmilyen poszton nem latok extra teljesítményt, nem latok tervet, koncepciot, akaratot, koncentrációt. Semmi nem néz ki jól. Az arcok is árulkodók. Igazából az lenne szerintem csoda, ha valaki, akár bappe kiemelkedőt tudna nyujtani a jelen körülmények között jatekban, szamokban. Mindenkire hatassal van ez az egész.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 28., csütörtök 6:43

En meg most is szalah nyomorult bunko tizijen rohogok, abban benne volt minden, amit kapott ramostol, a madridtol a dontoben :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilveszteriben benn lesz :lol:
thereisonly1ronaldo

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. november 28., csütörtök 0:50

Tjacks írta: Joseluval a pályán nyugodtabb voltam mint bappéval, ennél nagyobb kritikát nem tudok megfogalmazni a franciával szemben.
Joselu pillanatok alatt beilleszkedett a csapatba gyengébb képességei ellenére,
befogadták, szerették a többiek
Mbappénál én jelenleg ezek közül egyike sem igazán látom...

Vissza: