lzoltan írta:
'shutterisland írta:
nem tudom, volt e itt a hsz rengetegben, de a tisza 11 szazalekkal uti a fideszt a mediannal.
Úgy mint ahogy Harris vezetett Trump ellen, vagy a nagy összefogás a fidesz ellen?
Ezek a felmérések már a kampány része, hogy a tiszások azt érezzék hogy nem feleslegesen szavaznak. Véleményem szerint olyan sok minden nem változott még az EP választás óta
Mindkettőt egálra mérték, végül pedig 50%-ot szerzett Trump, míg 48,4-et Harris.
Mintha nem lehetne mindezt betudni a hibahatárnak és az aznapi mozgósításnak. Ne vicceljünk már
Persze én is túlzónak érzem, szerintem a valóság valahol a Medián és a Publicus között lehet, vagyis stabil Tisza-előny. Azt azonban még mindig nem tudom felfogni, hogy hogy jutnak el a zinternett nélküli nyugdíjasokhoz, hogy vonják be őket érdemben a közvélemény kutatásokba.
+ A külhoni magyarok sincsenek benne, de MP potenciális országjárása szerintem segít majd, hogy mozgósítsák magukat az ottani fiatalok, hisz ha jól tudom, csak a 20% szokott átlagosan szavazni. Ráadásul nem is kell ehhez 1000 km-et utazniuk.
Amúgy nem tudom volt-e, de a Patrióta csinált egy szavazást a YT-on, hogy a jelenlegi 4 legnagyobb párt küzül kire szavaznának az emberek. Ment a Reddit csoportba, és mire MP elérte a 34%-ot, törölte is az illiberális demokrácia.
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... i%C3%B3ta/
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”