na valaki magyarazza mar meg, mi ebben a rogani mesterterv ?Szájer telex interjú holnap
mert biztos jol ki van talalva, de rizikosnak tunok.
bar ha a sid feju gyerek "kerdezi fel"..
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 29., péntek 21:11
na valaki magyarazza mar meg, mi ebben a rogani mesterterv ?Szájer telex interjú holnap
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. november 29., péntek 19:53
Belügyminisztérium, köznevelési államtitkárától, miután MP mondta, hogy tervez az iskolákban is körbenézni.swfan írta:
Mit kaptatok pontosan, milyen dokumentumból van ez, ha szabad tudni?
Az említett törvény itt van: https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a0400057.tv
Az első idézett mondat valóban benne van ("Az állami szervek kötelesek az Európai Parlament képviselői részére a munkájukhoz szükséges felvilágosítást megadni")
A többi idézet mondatot, vagy hasonlót nem találtam benne, szóval tényleg érdekel, azok honnan jöttek
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 29., péntek 19:52
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 29., péntek 19:22
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. november 29., péntek 18:59
diszkó, politikus, mászkál, fal, melegek... merész kulcsszavak ezek a tévékettőtől így szájer visszatérésekor.Realista24 írta:Abban a "szerencses" helyzetben vagyok, hogy tegnap es ma is vegig kellett hallgatnom a tv2 hiradojat. Hat ocsem, sirokRealMadridFanatic írta:
Itt nem tudom volt-e, de a propagandista parazitak hasznaljak eloszeretettel.
Diszkopolitikus, aki kessel maszkal, falhoz vagja a noket es melegeknek adna a gyerekeket.
Jo emlekezteto volt ez, hogy miert nem nezek tevet meg hiradot.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 29., péntek 18:47
Abban a "szerencses" helyzetben vagyok, hogy tegnap es ma is vegig kellett hallgatnom a tv2 hiradojat. Hat ocsem, sirokRealMadridFanatic írta:Itt nem tudom volt-e, de a propagandista parazitak hasznaljak eloszeretettel.Realista24 írta: Diszkopolitikus...ezt ma tanultam volt mar?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 29., péntek 18:45
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. november 29., péntek 18:45
Itt nem tudom volt-e, de a propagandista parazitak hasznaljak eloszeretettel.Realista24 írta: Diszkopolitikus...ezt ma tanultam volt mar?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 29., péntek 18:40
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 29., péntek 16:17
Mit kaptatok pontosan, milyen dokumentumból van ez, ha szabad tudni?csababarca írta:De van.swfan írta: Nincs konkrétan ilyen jogszabály, hogy kötelesek beengedni.
Ezt kaptuk mi szeptember elején:
"Az európai parlamenti képviselők belépési, intézménylátogatási jogáról az Európai Parlament magyarországi képviselőinek jogállásáról szóló 2004. évi LVII. törvény (továbbiakban: EU törvény) rendelkezik. Az EU törvény 17.§-a az Ogytv. fenti hivatkozott szabályaihoz hasonlóan az alábbiakat rögzíti: " Az állami szervek kötelesek az Európai Parlament képviselői részére a munkájukhoz szükséges felvilágosítást megadni"
..."
"tájékoztatást kérhet, előzetes egyeztetés után. A tájékoztatásnak módja lehet az írásbeli tájékoztatás kérése, de módja lehet az igazgatótól a személyes látogatás alkalmával történő tájékoztatáskérés is. "
"A képviselői igazolvány valamennyi közigazgatási szervhez, valamint közintézetekhez, közintézményekhez belépésre jogosít, tehát személyes látogatás esetén az igazgatók kötelezzék az ogy. vagy eu. parlamenti képviselőt, hogy az intézménybe történő belépést megelőzően mutassák fel képviselői igazolványukat, melynek elmaradása esetén a látogatás megtagadható."
Sajna nem találom most, de én meg pont ennek kapcsán olvastam talán a Telexen egy cikkben, hogy amúgy a jogszabályban nincs arról szó, hogy be kellene engednihehetheoriginal írta:
én is így tudtam/hallottam, swfan szégyelld el magad.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 29., péntek 14:19
Ha el is jutna, nem működik jól a kognitív disszonancia. Csak simán letagadja az átlag nersevik, és haladhat is tovább a békekaraván.hehetheoriginal írta:én is így tudtam/hallottam, swfan szégyelld el magad.csababarca írta:
De van.
"Az európai parlamenti képviselők belépési, intézménylátogatási jogáról az Európai Parlament magyarországi képviselőinek jogállásáról szóló 2004. évi LVII. törvény (továbbiakban: EU törvény) rendelkezik. Az EU törvény 17.§-a az Ogytv. fenti hivatkozott szabályaihoz hasonlóan az alábbiakat rögzíti: " Az állami szervek kötelesek az Európai Parlament képviselői részére a munkájukhoz szükséges felvilágosítást megadni"
..."
"tájékoztatást kérhet, előzetes egyeztetés után. A tájékoztatásnak módja lehet az írásbeli tájékoztatás kérése, de módja lehet az igazgatótól a személyes látogatás alkalmával történő tájékoztatáskérés is. "
"A képviselői igazolvány valamennyi közigazgatási szervhez, valamint közintézetekhez, közintézményekhez belépésre jogosít, tehát személyes látogatás esetén az igazgatók kötelezzék az ogy. vagy eu. parlamenti képviselőt, hogy az intézménybe történő belépést megelőzően mutassák fel képviselői igazolványukat, melynek elmaradása esetén a látogatás megtagadható."
meleg a parti, ezek a reddites videók, kár hogy nem jutnak el mindenhova.
mp meg megy szépen tovabb elore, könnyű dolga van, mert a fidesz annyira semmirekellő és balfasz, csak simán meg kell mutatni a valóságot, semmi extra nem kell hozzá.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 29., péntek 14:08
én is így tudtam/hallottam, swfan szégyelld el magad.csababarca írta:De van.swfan írta: Nincs konkrétan ilyen jogszabály, hogy kötelesek beengedni.
..."
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. november 29., péntek 14:01
De van.swfan írta: Nincs konkrétan ilyen jogszabály, hogy kötelesek beengedni.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 29., péntek 13:40
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 29., péntek 13:15
Természetesen nem vagyok képben az EUs jogszabályokkal, mert a magyart gyakorlatilag felesleges is vizsgálni, mert semmit nem ér.Nincs konkrétan ilyen jogszabály, hogy kötelesek beengedni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 29., péntek 13:10
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 29., péntek 13:06
Ez a jog csak a magyar országgyűlési képviselőket illeti meg, az EP-képviselőket nem.hehetheoriginal írta:En ugy tudtam, mint megvalasztott kepviselo, joga van bemenni, nem akadalyozhatjak.RealVazquez írta:
Megfordítom: milyen jogon nem engedik be?
Eleg balfasz is lenne a jogalkotas, ha nem igy lenne
Ez már egy jobb kérdés elvileg MP-re ugyanazok a jogszabályok vonatkoznak, mint ránk, egyszerű pórnépre ebben az esetben. Nem tudom, hogy ha Te vagy én akarnánk bemenni, annak milyen feltételei vannakRealVazquez írta:Megfordítom: milyen jogon nem engedik be?swfan írta: Nincs konkrétan ilyen jogszabály, hogy kötelesek beengedni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 29., péntek 12:58
En ugy tudtam, mint megvalasztott kepviselo, joga van bemenni, nem akadalyozhatjak.RealVazquez írta:Megfordítom: milyen jogon nem engedik be?swfan írta: Nincs konkrétan ilyen jogszabály, hogy kötelesek beengedni.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. november 29., péntek 12:57
Megfordítom: milyen jogon nem engedik be?swfan írta: Nincs konkrétan ilyen jogszabály, hogy kötelesek beengedni.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. november 29., péntek 12:39
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem