Raúl Asencio - 35
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Re: Raúl Asencio - 35
3 és fél meccs alapján úgy tűnik, hogy a meccsek 70-80%-át stabilan le tudja hozni. Minimum egy 3. számú CB-t nyertünk, minden ezen felül ajándék.
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jaja,harcolhat, aztan Alaba 1,5 ev kihagyás után hamarabb lesz kezdő
- Pad'em
Ancelotti: Asencio? When everyone returns, he will fight for the position because in the games he has played he has deserved to be a starter. He has been very well with the ball and well positioned without it. He has complied and deserves to be considered to fight for a position with the others.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ebben mi az újdonság?hehetheoriginal írta: En csak azt mondom,hogy tultolod jim, higgadj le bazmeg
túl szoktam, de te is
azt fogadjuk el, hogy itt nem szokás az utánpótlás játékosokkal komolyan foglalkozni, csak ha ég a ház…
szerintem ezt lehetne máshogy is csinálni, de ez egy vélemény, ne érts vele egyet, de fogadd el
amúgy túlbeszéltük a témát
javítstam Patora vagy mit szeretnél?hehetheoriginal írta:Brazil tultolo?Kerlon írta: brazíl túltoló vs spanyol tultoló
Aranyhal vagy
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Brazil tultolo?Kerlon írta: brazíl túltoló vs spanyol tultoló
Aranyhal vagy
thereisonly1ronaldo
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Örülök, hogy bekerült a csapatba, és remélem meg is ragad itt, illetve elkerülik a sérülések. Túl nagy dolgot nem vár el az ember tőle - függetlenül a jó teljesítménytől -, így egyelőre azt tudom mondani, hogy ha egy Nacho féle karriert tud hozni az már szép lenne. Erre a szezonra viszont fix kezdő most nálam. Alaba visszatérésétől függetlenül is. Vallejot meg el kell engedni ha ennyire nem tényező.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ramos klón is megkapta volna a lehetőséget, ha nem sérül le, úgy hogy az már ketto!hehetheoriginal írta: En csak azt mondom,hogy tultolod jim, higgadj le bazmeg
Ugy nez ki van egy gyerek, aki megallja a helyet miutan bedobtak a melyvizbe, de ez nem jelenti azt, hogy tobb, sok ilyen jatekos van. Te pedig ezt sugallod. Nem kene Nyilvan nem veletlen, akik nap mint nap lattak, latjak az utanpotlast - vagy legalabb a lehetoseguk megvan, hogy edzes kozben lassak a fiatalokat a nagycsapattal -, hogy nem a depresszios hillbillyt allitotta be, igazából nem is ertem mit keres a csapatban, csak a penzt meg a levegot szivja el , nem szeretem az ilyen jatekosokat, akik inkabb nyugodtan megelégedve ulnek a padon evekig, ahelyett, hogy elmennenek mashova , ahol jatszhatnanak.....
Amugy fura, hogy Fortea a Castillában se. Mikor nagy jatekos hiany van ott, talán hétvégén felhívják a C csapatból, ha már egyszer csak 12en vannak, 2 kapussal.
De "kis Mór" reméljük megragad. Spanyol/cantera kvota miatt is kell, meg amugy is.
Rüdiger se fogja végig bírni...
brazíl túltoló vs spanyol tultoló
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
En csak azt mondom,hogy tultolod jim, higgadj le bazmeg
Ugy nez ki van egy gyerek, aki megallja a helyet miutan bedobtak a melyvizbe, de ez nem jelenti azt, hogy tobb, sok ilyen jatekos van. Te pedig ezt sugallod. Nem kene Nyilvan nem veletlen, akik nap mint nap lattak, latjak az utanpotlast - vagy legalabb a lehetoseguk megvan, hogy edzes kozben lassak a fiatalokat a nagycsapattal -, hogy nem a depresszios hillbillyt allitotta be, igazából nem is ertem mit keres a csapatban, csak a penzt meg a levegot szivja el , nem szeretem az ilyen jatekosokat, akik inkabb nyugodtan megelégedve ulnek a padon evekig, ahelyett, hogy elmennenek mashova , ahol jatszhatnanak.....
thereisonly1ronaldo
- Jim
ne trollkodj, most értettünk egyet sok mindenbenhehetheoriginal írta: tehát a real madrid hibája, hogy evtizedek óta 1-2 kivétellel csak átlagos képességű arcok jönnek ki az akadémiáról, és töltik fel a teljes spanyol ligát, és az egész amiatt van, mert nem kapnak lehetőséget a felnőtt csapatban
nekem az számít, itt mit nyújtanak...
kit érdekel, hogy az Alavesben, Getaféban kitűnnek-e, ha 1 Real Madridban megállják a helyüket, ahol nyílván magasabb szinten, top játékosokkal vannak körülvéve
pont az mondom, hogy felhozunk játékosokat hiányposztra, és majd mind látszólag megüti a felnőtt csapat szintjét
(nyilván nem lett volna itt az összes hosszabb távon, de igazi lehetőséget sem kaptak legalább 1 szezonra)
ez nekem azt jelenti, hogy nem tucatspanyol az összes, és/vagy jól vannak felkészítve mentálisan is az első csapat jelentett nyomásra
tehát ezen logika szerint nem feltétlenül igaz, hogy az eredménykénszer miatt nem építünk be fiatalokat
- hehetheoriginal
tehát a real madrid hibája, hogy evtizedek óta 1-2 kivétellel csak átlagos képességű arcok jönnek ki az akadémiáról, és töltik fel a teljes spanyol ligát, és az egész amiatt van, mert nem kapnak lehetőséget a felnőtt csapatban
thereisonly1ronaldo
- Jim
ferni írta: És az a vicc, ha Joan nem sérül le, akkor lehet Asenciot se látnánk.
Pedig amennyit láttunk mindkettő jó volt.
Ki tudja hány ilyen lehet még az utánpótlásban
ezt mondom mióta
nyilván elfogult vagyok, de ahogy padem is írja,
nem rosszabb ( vagy nem ennnyivel) roszabb az utánpótlásunk, mint a Barcáé, csak ott mindenkit betesznek a felnőtt csapatba, itt meg szinte senki…
a nyomásra visszatérve: Miguel Guti, Blanco, Mario Martin sem voltak mrgszeppenve, befosva mikor pályára kerültek, majdnem hiba nélkül játszottak
biztos felkészítik erre a fiatalokat
vessük össze 2003 utáni idővel…
ott pl azt hiszem Rubént már az első félidőben lecserélték 1 meccsen, annyira béna volt
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Várjuk meg, mi lesz, ha Tchou visszatér. Amilyen rossza helyzetben van a kp, közel sem biztos, hogy a francia hátvédet fog játszani. Ha a kis spanyol meg kellően bizonyít, simán bent ragadhat. Meglátjuk, mi lesz, felesleges előre ördögöt festeni.Pad'em írta:Az a fő baj hogy Ancelotti csak akkor nyúl hozzájuk ha már tényleg semmi más opció nem marad. Tegnap is ha mondjuk Carvajal nem lenne sérült, ő játszott volna középen. Illetve ha visszatér Tchouameni, fogadni mernék, hogy Asencio megy a padra. Pedig már azt írják róla, hogy őt tartjuk a kövi Carvajalnak.Realista24 írta:
Itt a gond nem azzal van, hogy valaki eszreveszi-e oket vagy sem. Mert szerintem egyebkent igen, de hiaba extra ez a srac vagy extranak tunik, ha nincsenek a serulesek, akkor nem kerul a kezdo kozelebe.
Innentol kezdve ezt hivhatjuk edzoi felelossegnek, vagy a klub nagysagabol adodo nyomasnak es eredmenykenyszernek, de a lenyegen nem valtoztat. Sok tenyezonek kell egyszerre megtortennie, hogy valaki az utanpotlasbol be tudjon mutatkozni a Real Madridban.
Hogy ez jo vagy rossz, dontse el mindenki maga...amikor eppen lealazzuk a vilagot, akkor senkit nem erdekel Jimen kivul. Amikor eppen szenvedunk es sok a serult, akkor hatvanyozottan tobben foglalkoznak vele.
Flick meg közben mutatja, hogy lehet a fiatalokra számítani, és egy centivel nincs jobb utánpótlásuk, csak marketing szempontból. Kiváló alkalom lett volna bedobni a Leganés ellen a generációs tehetségnek tartott Forteát pl de legalább padra rakni.
Az is megér egy misét, hogy Vallejo meg csücsül a padon, miközben úgy se kerül pályára, hogy 1 db védő maradt a nagycsapatban. Persze hálisten, hogy nem kerül pályára, de akkor minek ül a padon? Bontanám a szerződését januárban Jézuskámnak mellékesen.
Amúgy meg volt más opció Asencio helyett, épp Vallejo, mégis egyből őt dobta be a mélyvízbe, és azóta is ott tartja, ez sem véletlen.
Jhv posztja érdekes kérdés, lehet nem látnak annyit Forteában, vagy bárki másban.
Egy szóval, érthetően nem épít rájuk teljesen egy ekkora hullámvölgyben, de azért nem is neglegálja a fiatalokat annyira, ahogy be van állítva. (Mondom ezt úgy, hogy én is többet használnám őket, és minidg örülök, ha befut valaki, eléggé elfogult vagyok velük, és Frannal, Brahimmal, Gülerrel is, még ha Jimhez és Nzolihoz nem is érhetek fel.)
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Barcat azert tartom most rossz peldanak, mert egyszeruen nem volt mas opciojuk, mint a fiatalokat betenni a csapatba. Ha duskalnanak a penzben, akkor ugyanugy szornak, ahogy korabban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Az a fő baj hogy Ancelotti csak akkor nyúl hozzájuk ha már tényleg semmi más opció nem marad. Tegnap is ha mondjuk Carvajal nem lenne sérült, ő játszott volna középen. Illetve ha visszatér Tchouameni, fogadni mernék, hogy Asencio megy a padra. Pedig már azt írják róla, hogy őt tartjuk a kövi Carvajalnak.Realista24 írta:Itt a gond nem azzal van, hogy valaki eszreveszi-e oket vagy sem. Mert szerintem egyebkent igen, de hiaba extra ez a srac vagy extranak tunik, ha nincsenek a serulesek, akkor nem kerul a kezdo kozelebe.Pad'em írta:
Nem az ő dolga, Raul, Arbeloa etc tuti leteszik a neveket elé. Hát ha a sajtó tudja, nyár óta írják hogy Joan, Jacobo és Asencio mind felnött kerettag lehet, mert megállják a helyüket, felkeszülés alatt látszódott már. Másik kettő ugye sérült.
Jobbhátvédbe is be kéne dobni már a gyerekeket. Illetve lassan a pálya közepére is, onnan kár volt elengedni Mario Martint, neki is hasznát vettük volna simán.
Innentol kezdve ezt hivhatjuk edzoi felelossegnek, vagy a klub nagysagabol adodo nyomasnak es eredmenykenyszernek, de a lenyegen nem valtoztat. Sok tenyezonek kell egyszerre megtortennie, hogy valaki az utanpotlasbol be tudjon mutatkozni a Real Madridban.
Hogy ez jo vagy rossz, dontse el mindenki maga...amikor eppen lealazzuk a vilagot, akkor senkit nem erdekel Jimen kivul. Amikor eppen szenvedunk es sok a serult, akkor hatvanyozottan tobben foglalkoznak vele.
Flick meg közben mutatja, hogy lehet a fiatalokra számítani, és egy centivel nincs jobb utánpótlásuk, csak marketing szempontból. Kiváló alkalom lett volna bedobni a Leganés ellen a generációs tehetségnek tartott Forteát pl de legalább padra rakni.
Az is megér egy misét, hogy Vallejo meg csücsül a padon, miközben úgy se kerül pályára, hogy 1 db védő maradt a nagycsapatban. Persze hálisten, hogy nem kerül pályára, de akkor minek ül a padon? Bontanám a szerződését januárban Jézuskámnak mellékesen.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Gyanús, hogy nincs értelmes jobbhátvéd, főleg úgy, hogy Asencio-nak is csak az első meccse volt kezdőként. Fortea, akit nagy tehetségnek tartanak, de egyelőre még a Castilláig sem jutott 17 évesen. Persze, mondjuk 2 gólos előnynél be lehetett volna dobni valakit, de láttuk hogy mi történt, mikor Vallejo-t bedobta Carlo 3 gólos előnynél 10 percre az Alaves ellen, akik ráadásul a Leganes mögött vannak a tabellán.Kerlon írta:
Szerintem ez részben nem igaz. Ancelotti még a felnőtt keret fiataljaihoz sem nyúlt igazán az elmúlt években, még akkor sem, ha azok jó eredményeket produkáltak.
Plusz ahogy írtam, előbb tette be Valverdet jobbhátvédnek az utóbbi két meccsen, minthogy megnézett volna egy utánpótlás játékost pedig jelenleg a keretben papíron jobbvédőnk sincs... Egy Leganes ellen nyugodtan lehetett volna valakit megnézni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Melyik resze nem igaz, nem nagyon ertem.Kerlon írta:Szerintem ez részben nem igaz. Ancelotti még a felnőtt keret fiataljaihoz sem nyúlt igazán az elmúlt években, még akkor sem, ha azok jó eredményeket produkáltak.Realista24 írta:
Itt a gond nem azzal van, hogy valaki eszreveszi-e oket vagy sem. Mert szerintem egyebkent igen, de hiaba extra ez a srac vagy extranak tunik, ha nincsenek a serulesek, akkor nem kerul a kezdo kozelebe.
Plusz ahogy írtam, előbb tette be Valverdet jobbhátvédnek az utóbbi két meccsen, minthogy megnézett volna egy utánpótlás játékost pedig jelenleg a keretben papíron jobbvédőnk sincs... Egy Leganes ellen nyugodtan lehetett volna valakit megnézni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem ez részben nem igaz. Ancelotti még a felnőtt keret fiataljaihoz sem nyúlt igazán az elmúlt években, még akkor sem, ha azok jó eredményeket produkáltak.Realista24 írta:Itt a gond nem azzal van, hogy valaki eszreveszi-e oket vagy sem. Mert szerintem egyebkent igen, de hiaba extra ez a srac vagy extranak tunik, ha nincsenek a serulesek, akkor nem kerul a kezdo kozelebe.Pad'em írta:
Nem az ő dolga, Raul, Arbeloa etc tuti leteszik a neveket elé. Hát ha a sajtó tudja, nyár óta írják hogy Joan, Jacobo és Asencio mind felnött kerettag lehet, mert megállják a helyüket, felkeszülés alatt látszódott már. Másik kettő ugye sérült.
Jobbhátvédbe is be kéne dobni már a gyerekeket. Illetve lassan a pálya közepére is, onnan kár volt elengedni Mario Martint, neki is hasznát vettük volna simán.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Itt a gond nem azzal van, hogy valaki eszreveszi-e oket vagy sem. Mert szerintem egyebkent igen, de hiaba extra ez a srac vagy extranak tunik, ha nincsenek a serulesek, akkor nem kerul a kezdo kozelebe.Pad'em írta:Nem az ő dolga, Raul, Arbeloa etc tuti leteszik a neveket elé. Hát ha a sajtó tudja, nyár óta írják hogy Joan, Jacobo és Asencio mind felnött kerettag lehet, mert megállják a helyüket, felkeszülés alatt látszódott már. Másik kettő ugye sérült.BlancoMark írta: Felvetodik a kerdes viszont, hogy Ancelotti mennyire koveti figyelemmel az ifistakat, hogy ezt a gyereket nem vette eszre? Jar egyaltalan Castilla meccsekre? Azt tudom, hogy Flick folyamatosan monitorozza a B meccseit, Ancelottirol ilyen nem remlik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema