Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: Politika

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 30., szombat 14:15

nalunk rohadt nagy pozitiv csalodas, de mostani hazamenetelemkor kiderult, hogy a csalad nagy resze tiszas.
pedig sosem voltam elragadtatva a rokonsagomtol :mrgreen:
de ezt jo volt hallani.

rajtam kivul anyam, mamam, tesomek a parjaval, mindket kereszt szulo/nagybatyamek oda fognak huzni.

1 fekete barany van, anyam parja inkabb kiabrandulofelben levo fideszes, akit anno behulyitett a helyi fideszes polgi a marhasagaival, de szerintem o nem is fog elmenni.

szoval nalunk 7 vagy 8 vs 1 az arany igy. :agree:

nzooli93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. november 30., szombat 14:08

Az a baj evtizedes berögzült dolgokat nem tudsz kiirtani.
En környezetemben is rengetegen vannak,akik 20-30 eve is már úgy ültek le ebédelni,hogy közben m1 híradó. Vacsora szintúgy. Azt ez megmaradt mai napig természetesen sokaknal.
Ezért rohadtul felháborító,hogy mire használják

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 30., szombat 14:05

Kitagadnam a szuloket, ha ennyire elmenne az eszuk az biztos :lol:
thereisonly1ronaldo

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. november 30., szombat 13:13

Nem érdekel,hogy hol lesz Mp x év múlva, de csinalja ki ezeket a szerencsétleneket.

Haverom kint él németben évek óta (nyilvan kenyszerbol a pénz miatt,mert itthon nem birt mit csinalni).

Az anyja rairt a napokban,hogy jöjjön haza,ameddig BÍR mert hogy oroszok megfogjak tamadni a nemeteket,es kitort a világháború.

Köszönjük origo. :cens:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 30., szombat 13:00

hehetheoriginal írta: Nekunk is lett egy trumpunk ugy nez ki :lol:

Ugye sokan / ti trumpnak tulajdonitjatok, hogy ilyen lett a politika, ennyire toxikus es gyulolettel teli a közeg 2016. ota, en meg azt mondom, hogy ezekkel az emberekkel igy kell banni, mert menthetetlenek, masbol nem ertenek.
Egy Trump, akit nem találtak bűnösnek 34 rendbeli okirathamisításban stb. :mrgreen:
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. november 30., szombat 12:49

Vegigolvastam a Szajer interjut, elkeseritoen onreflexio mentes. Mindig szomoruan latom, hogy emberek ugy elnek le komplett eleteket, hogy keptelenek a jellemfejlodesre es hogy tanuljanak a hibaikbol. :(

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 30., szombat 12:19

Nekunk is lett egy trumpunk ugy nez ki :lol:

Ugye sokan / ti trumpnak tulajdonitjatok, hogy ilyen lett a politika, ennyire toxikus es gyulolettel teli a közeg 2016. ota, en meg azt mondom, hogy ezekkel az emberekkel igy kell banni, mert menthetetlenek, masbol nem ertenek.
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 30., szombat 12:09

Hír TV verzió sokkal jobban üt :lol:

De jó látni el vannak rakva ezek a faszpörgettyűk a helyükre :lol:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. november 30., szombat 11:53

MP x Tisza-hívek a propagandistáknak: A börtön ablakába soha nem süt be a nap
https://www.facebook.com/peter.magyar.1 ... cale=hu_HU
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 30., szombat 9:32

Halfkey írta:
2020-ban a Fidesz egy alapvetően homofób kampányt vitt, aminek a vége az lett, hogy az alkotmányba – aminek ön ugye az atyja – belekerült, hogy az anya nő, az apa férfi. Ma törvény van arról, hogy be kell fóliázni a homoszexualitást tartalmazó könyveket, templomok közelében nem is lehet árulni őket. Ez az, ami keretbe helyezi ezt a bizonyos 2020-as brüsszeli történést. Erre kiáltottak többen képmutatást, hogy ez épp önnel, az egész rendszer egyik oszlopával történt meg. Vagy nem érzi magát felelősnek abban, hogy ez a politikai rendszer olyan, amilyen? Nem lett volna jobb egy másféle rendszert építeni?

Igen, én szabadságharcos vagyok, és 1990-ben is amellett álltam, hogy Magyarországon mindenki szabadon élhesse a magánéletét és a politikai életét is. Ezzel a választ megadtam. Én azt az elképesztően zajos műfelháborodást látom képmutatásnak, ami ezzel kapcsolatban volt. Nem tudnak bizonyítékot mutatni arra, hogy az én magatartásom gyűlöletkeltő lett volna. Ha ebben az elképesztő mértékű, több kötetnyit kitöltő, rólam szóló cikkirodalomban, a tevékenységemről készült összes feljegyzésben, parlamenti jegyzőkönyvekben, beszédleiratokban, tévéinterjúkban egyetlen olyan mondatot tudnak mondani, ami ezt igazolja, akkor aláírnám ezt az egészet. Így nem tudom.
Itt felmerült bennem hogy Szájer amúgy kiserik :D 'Nem tudnak bizonyítékot mutatni arra, hogy az én magatartásom gyűlöletkeltő lett volna'. Ja oké.
Ja, tehát a nevével fémjelzett Alaptörvény, az smafu :D akkor ilyen alapon a Tisza remélem feles többséggel is megváltoztatja, mert hát ugye az smafu

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 30., szombat 7:35

2020-ban a Fidesz egy alapvetően homofób kampányt vitt, aminek a vége az lett, hogy az alkotmányba – aminek ön ugye az atyja – belekerült, hogy az anya nő, az apa férfi. Ma törvény van arról, hogy be kell fóliázni a homoszexualitást tartalmazó könyveket, templomok közelében nem is lehet árulni őket. Ez az, ami keretbe helyezi ezt a bizonyos 2020-as brüsszeli történést. Erre kiáltottak többen képmutatást, hogy ez épp önnel, az egész rendszer egyik oszlopával történt meg. Vagy nem érzi magát felelősnek abban, hogy ez a politikai rendszer olyan, amilyen? Nem lett volna jobb egy másféle rendszert építeni?

Igen, én szabadságharcos vagyok, és 1990-ben is amellett álltam, hogy Magyarországon mindenki szabadon élhesse a magánéletét és a politikai életét is. Ezzel a választ megadtam. Én azt az elképesztően zajos műfelháborodást látom képmutatásnak, ami ezzel kapcsolatban volt. Nem tudnak bizonyítékot mutatni arra, hogy az én magatartásom gyűlöletkeltő lett volna. Ha ebben az elképesztő mértékű, több kötetnyit kitöltő, rólam szóló cikkirodalomban, a tevékenységemről készült összes feljegyzésben, parlamenti jegyzőkönyvekben, beszédleiratokban, tévéinterjúkban egyetlen olyan mondatot tudnak mondani, ami ezt igazolja, akkor aláírnám ezt az egészet. Így nem tudom.
Itt felmerült bennem hogy Szájer amúgy kiserik :D 'Nem tudnak bizonyítékot mutatni arra, hogy az én magatartásom gyűlöletkeltő lett volna'. Ja oké.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 29., péntek 21:29

'shutterisland írta:
Szájer telex interjú holnap :kalapos:
na valaki magyarazza mar meg, mi ebben a rogani mesterterv ?
mert biztos jol ki van talalva, de rizikosnak tunok.
bar ha a sid feju gyerek "kerdezi fel"..
Előzetesként a telex már kirakott egy idézetet belőle:

"Nem volt eresz azon a házon. A helyszín sem az, amit teleposztoltak már megbukott politikai erők emblémáival. De ezek olyan mémek, amikkel én nem tudok mit kezdeni."

Nem, ez nem vicc, kajak ezt mondta

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. november 29., péntek 21:11

na valaki magyarazza mar meg, mi ebben a rogani mesterterv ?
mert biztos jol ki van talalva, de rizikosnak tunok.
bar ha a sid feju gyerek "kerdezi fel"..

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. november 29., péntek 19:53

swfan írta:
Mit kaptatok pontosan, milyen dokumentumból van ez, ha szabad tudni? :)

Az említett törvény itt van: https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a0400057.tv

Az első idézett mondat valóban benne van ("Az állami szervek kötelesek az Európai Parlament képviselői részére a munkájukhoz szükséges felvilágosítást megadni")

A többi idézet mondatot, vagy hasonlót nem találtam benne, szóval tényleg érdekel, azok honnan jöttek
Belügyminisztérium, köznevelési államtitkárától, miután MP mondta, hogy tervez az iskolákban is körbenézni.

A többi idézet mondat is a levél tartalma volt, gondolom nem írnák bele, hogy joga van bemenni, ha nem lenne joga. Mert az ő érdekük ezzel eleve ellentétes.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 29., péntek 19:52

"Akkor vegye ki" :lol:
.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 29., péntek 19:22

A diszkópolitikus azért jó kifejezés, mert a fő ellenfele meg a disznópolitikus :D

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. november 29., péntek 18:59

Realista24 írta:
RealMadridFanatic írta:

Itt nem tudom volt-e, de a propagandista parazitak hasznaljak eloszeretettel.
Abban a "szerencses" helyzetben vagyok, hogy tegnap es ma is vegig kellett hallgatnom a tv2 hiradojat. Hat ocsem, sirok :lol:

Diszkopolitikus, aki kessel maszkal, falhoz vagja a noket es melegeknek adna a gyerekeket.

Jo emlekezteto volt ez, hogy miert nem nezek tevet meg hiradot.
diszkó, politikus, mászkál, fal, melegek... merész kulcsszavak ezek a tévékettőtől így szájer visszatérésekor. :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 29., péntek 18:47

RealMadridFanatic írta:
Realista24 írta: Diszkopolitikus...ezt ma tanultam :mrgreen: volt mar?
Abban a "szerencses" helyzetben vagyok, hogy tegnap es ma is vegig kellett hallgatnom a tv2 hiradojat. Hat ocsem, sirok :lol:

Diszkopolitikus, aki kessel maszkal, falhoz vagja a noket es melegeknek adna a gyerekeket.

Jo emlekezteto volt ez, hogy miert nem nezek tevet meg hiradot.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 29., péntek 18:45

Az nyilvan rosszabb, mint a melegbaros drogorgiak, meg az ereszcsatornas szegyentelenkedesek :lol:
thereisonly1ronaldo

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. november 29., péntek 18:45

Realista24 írta: Diszkopolitikus...ezt ma tanultam :mrgreen: volt mar?
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Vissza: