Kylian Mbappé - 9
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kylian Mbappé - 9
Ez a kapus mellett elviszem majd keresztbe ellövöm a kapu elött ez már tenyleg Pipita barátodat idézte de tetszett a közönség reakciója. Amúgy ez a sebesség, még mindig nagyon beteg. Hatalmas cheatkód az ember, ha fejben összerakja magát megint nem kell majd vazelin európa megrakásához. Idén még élvezzék ki.hehetheoriginal írta: Meccs elott/meccsen latta gondolom a sok molinot, hogy veled vagyunk, egyutt vagyunk benne (a szarban )
Azert a ziccereket illene tesomsz..segitene.
Ps. Feldobott egy Brazil Olaszt yt 97-ből. 3-3 vb felkészülési. Ronaldo - Romario, RC, Denilson. Fúgecc, ott mik mentek Cannavaro, Maldini prime catenaccio védelem ellen. Eszembe jutott bolond hehe miért sipákol folyton. Biccentettem elismerően.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
Meccs elott/meccsen latta gondolom a sok molinot, hogy veled vagyunk, egyutt vagyunk benne (a szarban )
thereisonly1ronaldo
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
jó lesz ez. ami most még szembetűnő a cseleit nagyon lassan és szélesen csinálja. kicsit francia ligás módban. nem könnyű átugrani egy másik bajnokságba. de talán már pislákol valami. Jó hogy Ancelotti ott van mellette. Bizalom kell neki. Csak egyszer kell beröffenie mert utána szerintem senki nem vonja kétségbe a képességeit
Ma éreztem először rajta hogy kezd felszabadulni, a gesztikálciói, a magatartása, a helyzetbe kerülésben magabiztosságoz kezdett árasztani ahogy haladt előre a meccs. A közönség is mellé állt, rontásnál is, talán beindul mostmár.
De a bilbao ellen kíváncsi leszek rá, megint egy katlanba megyünk, kellene mostmár karaktert és skillt villantani.
De a bilbao ellen kíváncsi leszek rá, megint egy katlanba megyünk, kellene mostmár karaktert és skillt villantani.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Jó meccse volt, még így is.
Sokszor szarul kapta a labdát, sokszor ő fejezte be rosszul, vagy pechje volt.
Ment, hajtott, könnyen kerül helyzetbe. Rohadt gyors és jól rázza le a védőket.
Ha nem sérül le és összhangba kerül a csapattal, beilleszkedik, akkor nagyon jó lesz.
Ilyenkor (IS) fáj belegondolni, mi lenne ha Kroos osztogatná a labdákat.
Sokszor szarul kapta a labdát, sokszor ő fejezte be rosszul, vagy pechje volt.
Ment, hajtott, könnyen kerül helyzetbe. Rohadt gyors és jól rázza le a védőket.
Ha nem sérül le és összhangba kerül a csapattal, beilleszkedik, akkor nagyon jó lesz.
Ilyenkor (IS) fáj belegondolni, mi lenne ha Kroos osztogatná a labdákat.
- Pad'em
Reméljük tavasszal az ilyen meccseket laza mesterhármassal zárja. Jó volt nagyon, de ezeket el kell tegye.
Amúgy magasan ő volt legtöbbször a meccs embere azt hiszem 6-odjára ma, ezeket a meccs címeket is AI osztja.
Amúgy magasan ő volt legtöbbször a meccs embere azt hiszem 6-odjára ma, ezeket a meccs címeket is AI osztja.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Nekem továbbra sem azal van a bajom, hogy nem mennek be a helyzetek, hanem hogy annyira hajt és akar, hogy ácsorog egyfolytában. Inkább mondanám szarik rá-nak.raul 4 ever írta: Sztem zseniális játékos, nem a képességeit szóltam le. Most rossz formában van, de ennyi..
Ha majd jobb formában lesz, 10 helyzetből 9 gól lesz és nem fordítva, mint most. De szerintem kell köré egy jobb csapat, mert nem ő fogja egyedül megoldani.
Egyébként remélem most rúgott utoljára tizenegyeset. Eddig ez volt ha jól rémlik a 4. 3-at ugyan olyan szarul, ugyan oda lőtt, mint a Pool ellen, a negyediket mégrosszabbul.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Sztem zseniális játékos, nem a képességeit szóltam le. Most rossz formában van, de ennyi..
Ha majd jobb formában lesz, 10 helyzetből 9 gól lesz és nem fordítva, mint most. De szerintem kell köré egy jobb csapat, mert nem ő fogja egyedül megoldani.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Pogba megvan?Kerlon írta:VB döntő megvan?raul 4 ever írta: Szerintem hasonló, mint Bale. Van 1 halom rendkívüli képessége, de sosem lesz ő az, aki a nagy szarban kihúzza a nyulat a cilinderből, sose lesz az a Modric, Benzi, Kroos szint, akit mindenki keres a labdával, hogy indítsa a figurát, hogy csukott szemmel is tudja hol van a lyuk az ellenfél védekezésében, stb..
Sztem ő nem ez a karakter. Ő egy fogaskerék. Egy marha jó képességű fogaskerék. Mindig kell majd mellé egy valaki.
Csak mondjuk ő sose fog france, trannys, madrid sorrendes zászlóval pózolni, meg magasról tojni az egészre.
Akarni nagyon akar, meg nagyon kevésen múlnak a dolgok, jobb csapatban jobb lesz majd ő is.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
- hehetheoriginal
Az a baj, hogy többes számban.Kerlon írta:VB döntő megvan?raul 4 ever írta: Szerintem hasonló, mint Bale. Van 1 halom rendkívüli képessége, de sosem lesz ő az, aki a nagy szarban kihúzza a nyulat a cilinderből, sose lesz az a Modric, Benzi, Kroos szint, akit mindenki keres a labdával, hogy indítsa a figurát, hogy csukott szemmel is tudja hol van a lyuk az ellenfél védekezésében, stb..
Sztem ő nem ez a karakter. Ő egy fogaskerék. Egy marha jó képességű fogaskerék. Mindig kell majd mellé egy valaki.
Csak mondjuk ő sose fog france, trannys, madrid sorrendes zászlóval pózolni, meg magasról tojni az egészre.
Akarni nagyon akar, meg nagyon kevésen múlnak a dolgok, jobb csapatban jobb lesz majd ő is.
Vb döntők
De lassan megtanulja itt az ember, hogy amugy egy kutyauto jatekos
thereisonly1ronaldo
VB döntő megvan?raul 4 ever írta: Szerintem hasonló, mint Bale. Van 1 halom rendkívüli képessége, de sosem lesz ő az, aki a nagy szarban kihúzza a nyulat a cilinderből, sose lesz az a Modric, Benzi, Kroos szint, akit mindenki keres a labdával, hogy indítsa a figurát, hogy csukott szemmel is tudja hol van a lyuk az ellenfél védekezésében, stb..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Azt majd 5 év, és ne 3 hónap után döntsük el, hogy melyikhez áll közelebb.olivér írta:Bale klublegenda, aki a hátán hordta a válogatottját. Az Mbappe-project közelebb áll Hazard barátunk kalandjaihoz. Szerencsére utána már nem kell fizetni a katariaknak.raul 4 ever írta: Szerintem hasonló, mint Bale.
Bale klublegenda, aki a hátán hordta a válogatottját. Az Mbappe-project közelebb áll Hazard barátunk kalandjaihoz. Szerencsére utána már nem kell fizetni a katariaknak.raul 4 ever írta: Szerintem hasonló, mint Bale.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Szerintem hasonló, mint Bale. Van 1 halom rendkívüli képessége, de sosem lesz ő az, aki a nagy szarban kihúzza a nyulat a cilinderből, sose lesz az a Modric, Benzi, Kroos szint, akit mindenki keres a labdával, hogy indítsa a figurát, hogy csukott szemmel is tudja hol van a lyuk az ellenfél védekezésében, stb..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem tudom mit vitaztok
Egyutt es egymástól függetlenül is kalap szar mind a ketto.
Különbség annyi hogy mbappe fele meg adni kell egy vagy ket evet, ha mar itt van. Mendytol meg el kene köszönni.
Egyutt es egymástól függetlenül is kalap szar mind a ketto.
Különbség annyi hogy mbappe fele meg adni kell egy vagy ket evet, ha mar itt van. Mendytol meg el kene köszönni.
ZIDANE
- Galacticos
Mendy hibaja nyilvan az hogy elorefele szinte nulla a hozza adott erteke, es ha hatrafele nem ugy jon ki neki a lepes ahogy kene akkor teljesen haszontalanna valik. Szerintem nem rossz otlet hogy egy vedekezobb arc legyen viniek mogott a baloson, de neki konkretan labdakezelesi alap problemai vannak foleg nyomas alatt amit azert az rc, marcelo tizen huszon ev utan latni eleg elkeserito tud lenni.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Szerintem Carlo imadja Mendyt. A francia gyakorlatilag az altala megalkotott jate esszenciaja. A meccsek nagy reszen, teljesen vallalhatatlan es azt sem tudja mi tortenik. Az elore jateka gyakorlatilag minden elkepzelest nelkuloz. Ha hatul hibazik, Courtois megmenti a segget, elol pedig varja, hogy majd Vini megoldja egyedul. Evente van 4-5 meccs foleg a blben amikor jol jon ki neki a lepes es tenyleg hasznos, sot nelkulozhetetlen, de akik Roberto Carloson, Marcelon nevelkedtek tudjak/erzik hogy nem idevalo.hehetheoriginal írta: Mert egymast muljak alul, muszaj oket allandoan lecserelni/nem kezdetni, annyira szar az egesz
Carlonak remalmai vannak minden kezdohirdetes elott, melyik ujjaba harapjon
- hehetheoriginal
Mert egymast muljak alul, muszaj oket allandoan lecserelni/nem kezdetni, annyira szar az egesz
thereisonly1ronaldo
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Valóban, teljesen nem is fogja.
Őket valahogyan meglepően jól forgatja amúgy Carlo. Érdekes. Azért csak ért hozzá mégiscsak, egy kicsit, nem?
De ez itt off már nagyon.
Őket valahogyan meglepően jól forgatja amúgy Carlo. Érdekes. Azért csak ért hozzá mégiscsak, egy kicsit, nem?
De ez itt off már nagyon.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.