Kylian Mbappé - 9

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Kylian Mbappé - 9

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 1., vasárnap 22:07

Feldobott feldobott.... :lol:
Hazudsz, mint a vizfolyas :coffee:
thereisonly1ronaldo

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 1., vasárnap 21:10

hehetheoriginal írta: Meccs elott/meccsen latta gondolom a sok molinot, hogy veled vagyunk, egyutt vagyunk benne (a szarban :kalapos: )
Azert a ziccereket illene tesomsz..segitene. :hmmm:
Ez a kapus mellett elviszem majd keresztbe ellövöm a kapu elött ez már tenyleg Pipita barátodat idézte :lol: de tetszett a közönség reakciója. Amúgy ez a sebesség, még mindig nagyon beteg. Hatalmas cheatkód az ember, ha fejben összerakja magát megint nem kell majd vazelin európa megrakásához. Idén még élvezzék ki.

Ps. Feldobott egy Brazil Olaszt yt 97-ből. 3-3 vb felkészülési. Ronaldo - Romario, RC, Denilson. Fúgecc, ott mik mentek Cannavaro, Maldini prime catenaccio védelem ellen. Eszembe jutott bolond hehe miért sipákol folyton. Biccentettem elismerően.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 1., vasárnap 20:57

Meccs elott/meccsen latta gondolom a sok molinot, hogy veled vagyunk, egyutt vagyunk benne (a szarban :kalapos: )
Azert a ziccereket illene tesomsz..segitene. :hmmm:
thereisonly1ronaldo

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. december 1., vasárnap 20:45

jó lesz ez. ami most még szembetűnő a cseleit nagyon lassan és szélesen csinálja. kicsit francia ligás módban. nem könnyű átugrani egy másik bajnokságba. de talán már pislákol valami. Jó hogy Ancelotti ott van mellette. Bizalom kell neki. Csak egyszer kell beröffenie mert utána szerintem senki nem vonja kétségbe a képességeit

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. december 1., vasárnap 20:27

Ma éreztem először rajta hogy kezd felszabadulni, a gesztikálciói, a magatartása, a helyzetbe kerülésben magabiztosságoz kezdett árasztani ahogy haladt előre a meccs. A közönség is mellé állt, rontásnál is, talán beindul mostmár.

De a bilbao ellen kíváncsi leszek rá, megint egy katlanba megyünk, kellene mostmár karaktert és skillt villantani.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. december 1., vasárnap 18:32

Jó meccse volt, még így is.

Sokszor szarul kapta a labdát, sokszor ő fejezte be rosszul, vagy pechje volt.

Ment, hajtott, könnyen kerül helyzetbe. Rohadt gyors és jól rázza le a védőket.

Ha nem sérül le és összhangba kerül a csapattal, beilleszkedik, akkor nagyon jó lesz.

Ilyenkor (IS) fáj belegondolni, mi lenne ha Kroos osztogatná a labdákat. :/

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 1., vasárnap 18:24

Reméljük tavasszal az ilyen meccseket laza mesterhármassal zárja. Jó volt nagyon, de ezeket el kell tegye.

Amúgy magasan ő volt legtöbbször a meccs embere azt hiszem 6-odjára ma, ezeket a meccs címeket is AI osztja.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 30., szombat 14:44

raul 4 ever írta: Sztem zseniális játékos, nem a képességeit szóltam le. Most rossz formában van, de ennyi..

Ha majd jobb formában lesz, 10 helyzetből 9 gól lesz és nem fordítva, mint most. De szerintem kell köré egy jobb csapat, mert nem ő fogja egyedül megoldani.
Nekem továbbra sem azal van a bajom, hogy nem mennek be a helyzetek, hanem hogy annyira hajt és akar, hogy ácsorog egyfolytában. Inkább mondanám szarik rá-nak.

Egyébként remélem most rúgott utoljára tizenegyeset. Eddig ez volt ha jól rémlik a 4. 3-at ugyan olyan szarul, ugyan oda lőtt, mint a Pool ellen, a negyediket mégrosszabbul.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. november 30., szombat 14:21

Sztem zseniális játékos, nem a képességeit szóltam le. Most rossz formában van, de ennyi..

Ha majd jobb formában lesz, 10 helyzetből 9 gól lesz és nem fordítva, mint most. De szerintem kell köré egy jobb csapat, mert nem ő fogja egyedül megoldani.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 30., szombat 14:17

Kerlon írta:
raul 4 ever írta: Szerintem hasonló, mint Bale. Van 1 halom rendkívüli képessége, de sosem lesz ő az, aki a nagy szarban kihúzza a nyulat a cilinderből, sose lesz az a Modric, Benzi, Kroos szint, akit mindenki keres a labdával, hogy indítsa a figurát, hogy csukott szemmel is tudja hol van a lyuk az ellenfél védekezésében, stb..

Sztem ő nem ez a karakter. Ő egy fogaskerék. Egy marha jó képességű fogaskerék. Mindig kell majd mellé egy valaki.

Csak mondjuk ő sose fog france, trannys, madrid sorrendes zászlóval pózolni, meg magasról tojni az egészre.

Akarni nagyon akar, meg nagyon kevésen múlnak a dolgok, jobb csapatban jobb lesz majd ő is.
VB döntő megvan?
Pogba megvan?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 30., szombat 11:30

Kerlon írta:
raul 4 ever írta: Szerintem hasonló, mint Bale. Van 1 halom rendkívüli képessége, de sosem lesz ő az, aki a nagy szarban kihúzza a nyulat a cilinderből, sose lesz az a Modric, Benzi, Kroos szint, akit mindenki keres a labdával, hogy indítsa a figurát, hogy csukott szemmel is tudja hol van a lyuk az ellenfél védekezésében, stb..

Sztem ő nem ez a karakter. Ő egy fogaskerék. Egy marha jó képességű fogaskerék. Mindig kell majd mellé egy valaki.

Csak mondjuk ő sose fog france, trannys, madrid sorrendes zászlóval pózolni, meg magasról tojni az egészre.

Akarni nagyon akar, meg nagyon kevésen múlnak a dolgok, jobb csapatban jobb lesz majd ő is.
VB döntő megvan?
Az a baj, hogy többes számban.
Vb döntők :lol:
De lassan megtanulja itt az ember, hogy amugy egy kutyauto jatekos :lol:
thereisonly1ronaldo

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. november 30., szombat 11:00

VB döntő megvan?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. november 30., szombat 10:39

olivér írta:
raul 4 ever írta: Szerintem hasonló, mint Bale.
Bale klublegenda, aki a hátán hordta a válogatottját. Az Mbappe-project közelebb áll Hazard barátunk kalandjaihoz. Szerencsére utána már nem kell fizetni a katariaknak. :lol:
Azt majd 5 év, és ne 3 hónap után döntsük el, hogy melyikhez áll közelebb.

olivér

HozzászólásSzerző: olivér » 2024. november 30., szombat 9:52

raul 4 ever írta: Szerintem hasonló, mint Bale.
Bale klublegenda, aki a hátán hordta a válogatottját. Az Mbappe-project közelebb áll Hazard barátunk kalandjaihoz. Szerencsére utána már nem kell fizetni a katariaknak. :lol:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. november 30., szombat 9:01

Szerintem hasonló, mint Bale. Van 1 halom rendkívüli képessége, de sosem lesz ő az, aki a nagy szarban kihúzza a nyulat a cilinderből, sose lesz az a Modric, Benzi, Kroos szint, akit mindenki keres a labdával, hogy indítsa a figurát, hogy csukott szemmel is tudja hol van a lyuk az ellenfél védekezésében, stb..

2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2024. november 30., szombat 7:36

Nem tudom mit vitaztok
Egyutt es egymástól függetlenül is kalap szar mind a ketto.
Különbség annyi hogy mbappe fele meg adni kell egy vagy ket evet, ha mar itt van. Mendytol meg el kene köszönni.
ZIDANE

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. november 30., szombat 7:20

Mendy hibaja nyilvan az hogy elorefele szinte nulla a hozza adott erteke, es ha hatrafele nem ugy jon ki neki a lepes ahogy kene akkor teljesen haszontalanna valik. Szerintem nem rossz otlet hogy egy vedekezobb arc legyen viniek mogott a baloson, de neki konkretan labdakezelesi alap problemai vannak foleg nyomas alatt amit azert az rc, marcelo tizen huszon ev utan latni eleg elkeserito tud lenni.

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. november 29., péntek 21:15

hehetheoriginal írta: Mert egymast muljak alul, muszaj oket allandoan lecserelni/nem kezdetni, annyira szar az egesz :lol: :coffee:

Carlonak remalmai vannak minden kezdohirdetes elott, melyik ujjaba harapjon :coffee:
Szerintem Carlo imadja Mendyt. A francia gyakorlatilag az altala megalkotott jate esszenciaja. A meccsek nagy reszen, teljesen vallalhatatlan es azt sem tudja mi tortenik. Az elore jateka gyakorlatilag minden elkepzelest nelkuloz. Ha hatul hibazik, Courtois megmenti a segget, elol pedig varja, hogy majd Vini megoldja egyedul. Evente van 4-5 meccs foleg a blben amikor jol jon ki neki a lepes es tenyleg hasznos, sot nelkulozhetetlen, de akik Roberto Carloson, Marcelon nevelkedtek tudjak/erzik hogy nem idevalo.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 29., péntek 20:22

Mert egymast muljak alul, muszaj oket allandoan lecserelni/nem kezdetni, annyira szar az egesz :lol: :coffee:

Carlonak remalmai vannak minden kezdohirdetes elott, melyik ujjaba harapjon :coffee:
thereisonly1ronaldo

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. november 29., péntek 19:24

Valóban, teljesen nem is fogja.

Őket valahogyan meglepően jól forgatja amúgy Carlo. Érdekes. :hmmm: Azért csak ért hozzá mégiscsak, egy kicsit, nem? :mrgreen:

De ez itt off már nagyon.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Vissza: