Politika
- BlancoMark
Re: Politika
Vegigolvastam a Szajer interjut, elkeseritoen onreflexio mentes. Mindig szomoruan latom, hogy emberek ugy elnek le komplett eleteket, hogy keptelenek a jellemfejlodesre es hogy tanuljanak a hibaikbol.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nekunk is lett egy trumpunk ugy nez ki
Ugye sokan / ti trumpnak tulajdonitjatok, hogy ilyen lett a politika, ennyire toxikus es gyulolettel teli a közeg 2016. ota, en meg azt mondom, hogy ezekkel az emberekkel igy kell banni, mert menthetetlenek, masbol nem ertenek.
Ugye sokan / ti trumpnak tulajdonitjatok, hogy ilyen lett a politika, ennyire toxikus es gyulolettel teli a közeg 2016. ota, en meg azt mondom, hogy ezekkel az emberekkel igy kell banni, mert menthetetlenek, masbol nem ertenek.
thereisonly1ronaldo
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
MP x Tisza-hívek a propagandistáknak: A börtön ablakába soha nem süt be a nap
https://www.facebook.com/peter.magyar.1 ... cale=hu_HU
https://www.facebook.com/peter.magyar.1 ... cale=hu_HU
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Ja, tehát a nevével fémjelzett Alaptörvény, az smafu akkor ilyen alapon a Tisza remélem feles többséggel is megváltoztatja, mert hát ugye az smafuHalfkey írta:Itt felmerült bennem hogy Szájer amúgy kiserik 'Nem tudnak bizonyítékot mutatni arra, hogy az én magatartásom gyűlöletkeltő lett volna'. Ja oké.2020-ban a Fidesz egy alapvetően homofób kampányt vitt, aminek a vége az lett, hogy az alkotmányba – aminek ön ugye az atyja – belekerült, hogy az anya nő, az apa férfi. Ma törvény van arról, hogy be kell fóliázni a homoszexualitást tartalmazó könyveket, templomok közelében nem is lehet árulni őket. Ez az, ami keretbe helyezi ezt a bizonyos 2020-as brüsszeli történést. Erre kiáltottak többen képmutatást, hogy ez épp önnel, az egész rendszer egyik oszlopával történt meg. Vagy nem érzi magát felelősnek abban, hogy ez a politikai rendszer olyan, amilyen? Nem lett volna jobb egy másféle rendszert építeni?
Igen, én szabadságharcos vagyok, és 1990-ben is amellett álltam, hogy Magyarországon mindenki szabadon élhesse a magánéletét és a politikai életét is. Ezzel a választ megadtam. Én azt az elképesztően zajos műfelháborodást látom képmutatásnak, ami ezzel kapcsolatban volt. Nem tudnak bizonyítékot mutatni arra, hogy az én magatartásom gyűlöletkeltő lett volna. Ha ebben az elképesztő mértékű, több kötetnyit kitöltő, rólam szóló cikkirodalomban, a tevékenységemről készült összes feljegyzésben, parlamenti jegyzőkönyvekben, beszédleiratokban, tévéinterjúkban egyetlen olyan mondatot tudnak mondani, ami ezt igazolja, akkor aláírnám ezt az egészet. Így nem tudom.
Itt felmerült bennem hogy Szájer amúgy kiserik 'Nem tudnak bizonyítékot mutatni arra, hogy az én magatartásom gyűlöletkeltő lett volna'. Ja oké.2020-ban a Fidesz egy alapvetően homofób kampányt vitt, aminek a vége az lett, hogy az alkotmányba – aminek ön ugye az atyja – belekerült, hogy az anya nő, az apa férfi. Ma törvény van arról, hogy be kell fóliázni a homoszexualitást tartalmazó könyveket, templomok közelében nem is lehet árulni őket. Ez az, ami keretbe helyezi ezt a bizonyos 2020-as brüsszeli történést. Erre kiáltottak többen képmutatást, hogy ez épp önnel, az egész rendszer egyik oszlopával történt meg. Vagy nem érzi magát felelősnek abban, hogy ez a politikai rendszer olyan, amilyen? Nem lett volna jobb egy másféle rendszert építeni?
Igen, én szabadságharcos vagyok, és 1990-ben is amellett álltam, hogy Magyarországon mindenki szabadon élhesse a magánéletét és a politikai életét is. Ezzel a választ megadtam. Én azt az elképesztően zajos műfelháborodást látom képmutatásnak, ami ezzel kapcsolatban volt. Nem tudnak bizonyítékot mutatni arra, hogy az én magatartásom gyűlöletkeltő lett volna. Ha ebben az elképesztő mértékű, több kötetnyit kitöltő, rólam szóló cikkirodalomban, a tevékenységemről készült összes feljegyzésben, parlamenti jegyzőkönyvekben, beszédleiratokban, tévéinterjúkban egyetlen olyan mondatot tudnak mondani, ami ezt igazolja, akkor aláírnám ezt az egészet. Így nem tudom.
Előzetesként a telex már kirakott egy idézetet belőle:'shutterisland írta:na valaki magyarazza mar meg, mi ebben a rogani mesterterv ?Szájer telex interjú holnap
mert biztos jol ki van talalva, de rizikosnak tunok.
bar ha a sid feju gyerek "kerdezi fel"..
"Nem volt eresz azon a házon. A helyszín sem az, amit teleposztoltak már megbukott politikai erők emblémáival. De ezek olyan mémek, amikkel én nem tudok mit kezdeni."
Nem, ez nem vicc, kajak ezt mondta
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
na valaki magyarazza mar meg, mi ebben a rogani mesterterv ?Szájer telex interjú holnap
mert biztos jol ki van talalva, de rizikosnak tunok.
bar ha a sid feju gyerek "kerdezi fel"..
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Belügyminisztérium, köznevelési államtitkárától, miután MP mondta, hogy tervez az iskolákban is körbenézni.swfan írta:
Mit kaptatok pontosan, milyen dokumentumból van ez, ha szabad tudni?
Az említett törvény itt van: https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a0400057.tv
Az első idézett mondat valóban benne van ("Az állami szervek kötelesek az Európai Parlament képviselői részére a munkájukhoz szükséges felvilágosítást megadni")
A többi idézet mondatot, vagy hasonlót nem találtam benne, szóval tényleg érdekel, azok honnan jöttek
A többi idézet mondat is a levél tartalma volt, gondolom nem írnák bele, hogy joga van bemenni, ha nem lenne joga. Mert az ő érdekük ezzel eleve ellentétes.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
A diszkópolitikus azért jó kifejezés, mert a fő ellenfele meg a disznópolitikus
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
diszkó, politikus, mászkál, fal, melegek... merész kulcsszavak ezek a tévékettőtől így szájer visszatérésekor.Realista24 írta:Abban a "szerencses" helyzetben vagyok, hogy tegnap es ma is vegig kellett hallgatnom a tv2 hiradojat. Hat ocsem, sirokRealMadridFanatic írta:
Itt nem tudom volt-e, de a propagandista parazitak hasznaljak eloszeretettel.
Diszkopolitikus, aki kessel maszkal, falhoz vagja a noket es melegeknek adna a gyerekeket.
Jo emlekezteto volt ez, hogy miert nem nezek tevet meg hiradot.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Abban a "szerencses" helyzetben vagyok, hogy tegnap es ma is vegig kellett hallgatnom a tv2 hiradojat. Hat ocsem, sirokRealMadridFanatic írta:Itt nem tudom volt-e, de a propagandista parazitak hasznaljak eloszeretettel.Realista24 írta: Diszkopolitikus...ezt ma tanultam volt mar?
Diszkopolitikus, aki kessel maszkal, falhoz vagja a noket es melegeknek adna a gyerekeket.
Jo emlekezteto volt ez, hogy miert nem nezek tevet meg hiradot.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Az nyilvan rosszabb, mint a melegbaros drogorgiak, meg az ereszcsatornas szegyentelenkedesek
thereisonly1ronaldo
- RealMadridFanatic
Itt nem tudom volt-e, de a propagandista parazitak hasznaljak eloszeretettel.Realista24 írta: Diszkopolitikus...ezt ma tanultam volt mar?
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Diszkopolitikus...ezt ma tanultam volt mar?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mit kaptatok pontosan, milyen dokumentumból van ez, ha szabad tudni?csababarca írta:De van.swfan írta: Nincs konkrétan ilyen jogszabály, hogy kötelesek beengedni.
Ezt kaptuk mi szeptember elején:
"Az európai parlamenti képviselők belépési, intézménylátogatási jogáról az Európai Parlament magyarországi képviselőinek jogállásáról szóló 2004. évi LVII. törvény (továbbiakban: EU törvény) rendelkezik. Az EU törvény 17.§-a az Ogytv. fenti hivatkozott szabályaihoz hasonlóan az alábbiakat rögzíti: " Az állami szervek kötelesek az Európai Parlament képviselői részére a munkájukhoz szükséges felvilágosítást megadni"
..."
"tájékoztatást kérhet, előzetes egyeztetés után. A tájékoztatásnak módja lehet az írásbeli tájékoztatás kérése, de módja lehet az igazgatótól a személyes látogatás alkalmával történő tájékoztatáskérés is. "
"A képviselői igazolvány valamennyi közigazgatási szervhez, valamint közintézetekhez, közintézményekhez belépésre jogosít, tehát személyes látogatás esetén az igazgatók kötelezzék az ogy. vagy eu. parlamenti képviselőt, hogy az intézménybe történő belépést megelőzően mutassák fel képviselői igazolványukat, melynek elmaradása esetén a látogatás megtagadható."
Az említett törvény itt van: https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a0400057.tv
Az első idézett mondat valóban benne van ("Az állami szervek kötelesek az Európai Parlament képviselői részére a munkájukhoz szükséges felvilágosítást megadni")
A többi idézet mondatot, vagy hasonlót nem találtam benne, szóval tényleg érdekel, azok honnan jöttek
Sajna nem találom most, de én meg pont ennek kapcsán olvastam talán a Telexen egy cikkben, hogy amúgy a jogszabályban nincs arról szó, hogy be kellene engednihehetheoriginal írta:
én is így tudtam/hallottam, swfan szégyelld el magad.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ha el is jutna, nem működik jól a kognitív disszonancia. Csak simán letagadja az átlag nersevik, és haladhat is tovább a békekaraván.hehetheoriginal írta:én is így tudtam/hallottam, swfan szégyelld el magad.csababarca írta:
De van.
"Az európai parlamenti képviselők belépési, intézménylátogatási jogáról az Európai Parlament magyarországi képviselőinek jogállásáról szóló 2004. évi LVII. törvény (továbbiakban: EU törvény) rendelkezik. Az EU törvény 17.§-a az Ogytv. fenti hivatkozott szabályaihoz hasonlóan az alábbiakat rögzíti: " Az állami szervek kötelesek az Európai Parlament képviselői részére a munkájukhoz szükséges felvilágosítást megadni"
..."
"tájékoztatást kérhet, előzetes egyeztetés után. A tájékoztatásnak módja lehet az írásbeli tájékoztatás kérése, de módja lehet az igazgatótól a személyes látogatás alkalmával történő tájékoztatáskérés is. "
"A képviselői igazolvány valamennyi közigazgatási szervhez, valamint közintézetekhez, közintézményekhez belépésre jogosít, tehát személyes látogatás esetén az igazgatók kötelezzék az ogy. vagy eu. parlamenti képviselőt, hogy az intézménybe történő belépést megelőzően mutassák fel képviselői igazolványukat, melynek elmaradása esetén a látogatás megtagadható."
meleg a parti, ezek a reddites videók, kár hogy nem jutnak el mindenhova.
mp meg megy szépen tovabb elore, könnyű dolga van, mert a fidesz annyira semmirekellő és balfasz, csak simán meg kell mutatni a valóságot, semmi extra nem kell hozzá.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- hehetheoriginal
én is így tudtam/hallottam, swfan szégyelld el magad.csababarca írta:De van.swfan írta: Nincs konkrétan ilyen jogszabály, hogy kötelesek beengedni.
..."
meleg a parti, ezek a reddites videók, kár hogy nem jutnak el mindenhova.
mp meg megy szépen tovabb elore, könnyű dolga van, mert a fidesz annyira semmirekellő és balfasz, csak simán meg kell mutatni a valóságot, semmi extra nem kell hozzá.
thereisonly1ronaldo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
De van.swfan írta: Nincs konkrétan ilyen jogszabály, hogy kötelesek beengedni.
..."
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,