Kommentáld a híreket
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
ez a Dalot minden átigazolási ablakban előkerül. szerencsére mindig kacsa.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
jim már hörögR. Carlos írta: Amúgy nem értem, hogy az utánpótlásból miért nem nézünk körbe. Anno Carvajal is onnan jött. A spanyol utánpótlás nevelés hátvédek terén szerintem nagyon jó. Attól fentebb van gikszer, de nekünk jobb- meg balhátvéd kell jelenleg.
thereisonly1ronaldo
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Amúgy nem értem, hogy az utánpótlásból miért nem nézünk körbe. Anno Carvajal is onnan jött. A spanyol utánpótlás nevelés hátvédek terén szerintem nagyon jó. Attól fentebb van gikszer, de nekünk jobb- meg balhátvéd kell jelenleg.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
forint?Realista24 írta: Real Madrid are interested in Diogo Dalot.
They've asked about him and his price is €50m.
@relevo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Dalot, aztaku...szeretem imádom a portugál válogatottat, de pont Dalot lenne az egyik első akit elűznék a keretből
-
Nem tudom elképzelni, hogy azok után, mennyire garasoskodtak idáig a védelmen, hirtelen 180 fokot fordulva, pont ilyen igazolásokba kezd a vezetőség.
- hehetheoriginal
az kell fejben megtort embereket az evtizede vesztes kozepcsapat mubol, meg kioregedett lerugott angolokat igazolni a poolbol, jo a terv.
thereisonly1ronaldo
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Fuj bazmegRealista24 írta: Real Madrid are interested in Diogo Dalot.
@relevo
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hajjajjj. Erre a Relevora írtátok, hogy össze-vissza írogat, nem? Nagyon remélem, mert akkor inkább maradjon jövőre is Lucas a jhv, csak Dalot meg ne lássam habfehérbe, ráadásul 50 millióért...Realista24 írta: Real Madrid are interested in Diogo Dalot.
@relevo
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Real Madrid are interested in Diogo Dalot.
@relevo
@relevo
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Dehogy lesz jobb. Berobbant kényszerből és szeretik mert hazai termék de a kezdeti varázs után alig várták, hogy Trent visszatérjen tavaly. Aranyos gyerek és küzd rendesen de Trent más kávéház.Pad'em írta:Pláne, hogy Bradley még jobb is lehet.lestat írta:
Lehet belemenne a pool is. Igy meg kapnanak is penzt utana.
De nembizom a vezetosegben. Nem szeretunk telen igazolni…
Sztem amúgy TAA nem akarna lelépni egy elég jónak ígérkező szezon közepén. Én se hiszem, hogy igazolnánk januárban amúgy, hacsak nem zuhanunk be még jobban.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nem tudom, hogy volt-e már?
A Real Madrid keretében csupán négy olyan játékos van, aki az idei szezonban még nem küzdött egyetlen sérüléssel sem: Rüdiger, Fran García, Modric, Endrick.
A Real Madrid keretében csupán négy olyan játékos van, aki az idei szezonban még nem küzdött egyetlen sérüléssel sem: Rüdiger, Fran García, Modric, Endrick.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk kérdés, hogy mi ér többet. Jelenleg úgy néz ki, hogy jó poziban vannak, hogy bajnokok legyenek. Elengednék az egyik legjobbjukat, hogy kapjanak érte 20-40 misit?lestat írta:Lehet belemenne a pool is. Igy meg kapnanak is penzt utana.Pad'em írta: Hey Jude után lehet Hey Arnold már januárban?
BREAKING: Real Madrid want to sign a RB in JANUARY.
They know they can't go into the second part of the season with only Lucas Vazquez. @jfelixdiaz
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Pad'em
Pláne, hogy Bradley még jobb is lehet.lestat írta:Lehet belemenne a pool is. Igy meg kapnanak is penzt utana.Pad'em írta: Hey Jude után lehet Hey Arnold már januárban?
They know they can't go into the second part of the season with only Lucas Vazquez. @jfelixdiaz
Sztem amúgy TAA nem akarna lelépni egy elég jónak ígérkező szezon közepén. Én se hiszem, hogy igazolnánk januárban amúgy, hacsak nem zuhanunk be még jobban.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Lehet belemenne a pool is. Igy meg kapnanak is penzt utana.Pad'em írta: Hey Jude után lehet Hey Arnold már januárban?
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Pad'em
Hey Jude után lehet Hey Arnold már januárban?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- nzooli93
Elvileg Brahim, Bellingham,Mbappe is atment a teszteken, játszhatnak hétvégén+ Rodrygo is újra edz.
Remélem nem fog senki sem kockáztatni,foleg hogy az ufc harcosok fognak jonni a hétvégén
Remélem nem fog senki sem kockáztatni,foleg hogy az ufc harcosok fognak jonni a hétvégén
- hehetheoriginal
errol beszeltem, megint egy lerugott szethajtott sokkilometeres zastavat/zsigulit hozunk el, aztan fogalma nem lesz merre forduljon, annyira szopatjak, meg folyamat kapjuk majd rola...
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
hehetheoriginal írta:a tegnapi jhv gyerek a poolban nagyságrendekkel jobb volt, mint trent valaha.ziro4vr írta: Én csak annyit mondtam, ha az öreg Xabi rendszerét nézzük, 3-4-3, ott ha Trent lenne a jobbos, ő húzódna befele, Valverde meg vszeg a szélre, ami papíron még működhetne is, de kissé azt érzem túl van fújva az angolnak a labdás képessége, jól rúg de ennyi.
Fasza lenne ha nem random megvennénk embereket, hanem ha tudjuk hogy jön Xabi, már vele egyeztetni, mi az elképzelés, ki illik bele stb. Most is látjuk, elvileg all star csapatunk van (elöl legalábbis), aztán kalap kula a játék.
Nagyon kéne egy jó 6/8as fehérember szervezni középre, már a védővonaltól, de hát ki ilyen.
megint olyan érzésem van, hogy veszünk valami nevet angliából, ahelyett, hogy teljesítményt és/vagy potenciált vennénk.
Bradley tavaly szezon vegen kerult be a Pool kezdojebe, elso 11 meccsen annyira meggyozoen teljesitett egyebkent, hogy a Pool szurkolok azt koveteltek, hogy o legyen a kezdo azon a poszton, Trent meg menjen kpra. O es Lewis a Citybol nagyon magas szinten jatszanak ezen a poszton a plben.
- hehetheoriginal
aztán ki olvassa, amit írsz te nagyfejűziro4vr írta:Ezt írtam meccs közben, csak gondolom épp a bappi babádat markolásztad te.hehetheoriginal írta: a tegnapi jhv gyerek a poolban nagyságrendekkel jobb volt, mint trent valaha.
megint olyan érzésem van, hogy veszünk valami nevet angliából, ahelyett, hogy teljesítményt és/vagy potenciált vennénk.
thereisonly1ronaldo