Dani Ceballos - 19

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
ferni

Re: Dani Ceballos - 19

HozzászólásSzerző: ferni » Tegnap, 9:55

ToniKroos írta: Az a különbség a korábbiakhoz képest, hogy eddig volt/voltak a kezdőben olyanok, akik a labdát futtaták. Az pedig nem jó, ha ezek az emberek túlslyba vannak a pályán. Ezért is működött tavaly jól a csapat, mert meg vlt az egyensúly ezek között. Most viszont ott van a kezdőben általában Valverde, Belli, Cama mindegyik sokat cipeli a labdát, na mellettük nagyon kell egy ilyen aki szeret és tud is passzolni.
Biztos rég látták a fiúk a Góóól! című remekművet... :kalapos:

https://youtu.be/0rjaMzRt9MA

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » Tegnap, 9:52

de patika labda volt az frannak? 40 meterrol

szeretem hogy van szeme
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. december 1., vasárnap 22:58

Az a különbség a korábbiakhoz képest, hogy eddig volt/voltak a kezdőben olyanok, akik a labdát futtaták. Az pedig nem jó, ha ezek az emberek túlslyba vannak a pályán. Ezért is működött tavaly jól a csapat, mert meg vlt az egyensúly ezek között. Most viszont ott van a kezdőben általában Valverde, Belli, Cama mindegyik sokat cipeli a labdát, na mellettük nagyon kell egy ilyen aki szeret és tud is passzolni.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 1., vasárnap 21:19

realmadrid95 írta:
Pad'em írta: De azok tényleg sokszor akkor jöttek pont amikor lehetősege lett volna játszani mert a franciák is sérültek voltak mondjuk.

Camavinga meg ő tudja legjobban a mélységi kps játékot a keretből, spanyol bunkerek ellen kimondottan jól jön ha pályán van, a tesze tosza lassú Tchouameni helyett ezerszer inkább ő.
Tavaly
1, Bilbao: Cama - Tchouameni - Valverde, elottuk Bellingham
Padrol beszallt Modric es Kroos is.
2, Almeria: Kroos - Tchouameni - Valverde, elottuk Beli.
Padrol beszallt Cama, Modric.
3, Celta: Valverde - Tchouameni - Cama, elottuk Beli.
Padrol beszallt Kroos, Modric.
4, Getafe: Modric - Tchouameni - Cama, elottuk Beli.
Padrol beszallt Valverde, Kroos.

Azelotti szezont is megneztem, ott is fix volt a kezdo, padon ott ult legalabb egy francia, aki ugyis hamarabb kapott volna lehetoseget.
Mar nem tudom szerkeszteni, a Getafe ellen nem serult volt, csupan nem raktak be a keretbe, azt elneztem.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 1., vasárnap 21:12

Pad'em írta: De azok tényleg sokszor akkor jöttek pont amikor lehetősege lett volna játszani mert a franciák is sérültek voltak mondjuk.

Camavinga meg ő tudja legjobban a mélységi kps játékot a keretből, spanyol bunkerek ellen kimondottan jól jön ha pályán van, a tesze tosza lassú Tchouameni helyett ezerszer inkább ő.
Tavaly
1, Bilbao: Cama - Tchouameni - Valverde, elottuk Bellingham
Padrol beszallt Modric es Kroos is.
2, Almeria: Kroos - Tchouameni - Valverde, elottuk Beli.
Padrol beszallt Cama, Modric.
3, Celta: Valverde - Tchouameni - Cama, elottuk Beli.
Padrol beszallt Kroos, Modric.
4, Getafe: Modric - Tchouameni - Cama, elottuk Beli.
Padrol beszallt Valverde, Kroos.

Azelotti szezont is megneztem, ott is fix volt a kezdo, padon ott ult legalabb egy francia, aki ugyis hamarabb kapott volna lehetoseget.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 1., vasárnap 20:58

De azok tényleg sokszor akkor jöttek pont amikor lehetősege lett volna játszani mert a franciák is sérültek voltak mondjuk.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 1., vasárnap 20:40

Tjacks írta: Most elkapta a fonalat és szerintem maradna is a rotációban helye Carlonál is, sajnos ilyenkor szokott jönni tőle egy sérülés és kezdődik elölről az egész. :hmmm:
Ezt a szezont megelozoen, 3 szezonban osszesen 11 meccset hagyott ki csak serules miatt. Tehat nem emiatt jegelik, hanem, mert egyszeruen kevesnek gondoljak, pedig amikor jatszik es megkapja a bizalmat akkor jol teljesit.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. december 1., vasárnap 20:19

Most elkapta a fonalat és szerintem maradna is a rotációban helye Carlonál is, sajnos ilyenkor szokott jönni tőle egy sérülés és kezdődik elölről az egész. :hmmm:

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. december 1., vasárnap 20:04

Ilyen leganes meg getafe vicccsapatok ellen mehet rotációban bőven.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. december 1., vasárnap 19:56

Tavaly nagyon partvonalon kívül volt - jogosan is - mert megvoltunk minőségben és mennyiségben is, és ő túl lassú ahhoz a szinthez amit tavaly nyújtottunk. Tavalyelőtt viszont szintén volt egy ilyen időszaka (csak akkor január-február magasságában) amikor nagyon sokat hozzátett, szükség volt rá és bizonyított is. Emlékszem amikor nagyon elbíztuk magunkat vele kapcsolatban, akkor nehéz ellenfél ellen leverte azért a lécet.

Hát ez Dani, én bírom nagyon, top szint alatt van egyel, de egy ilyen hosszú szezonban nagy szükség van rá. Kroos hiányában pedig a bajnokságban szükség van a játék intelligenciájára.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 1., vasárnap 19:46

Teljesen érthetetlen ami vele történik.
2 hónapja értékelhetetlen semmi volt.

Most meg kulcsember a középpályán. Előző meccsen is fasza volt, most meg még jobb. Ez meccsről meccsre gyorsabb is meg dinamikusabb. Ez is gluténmentesen eszik nyilván
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. december 1., vasárnap 19:43

___Samy___ írta: Nagyon komoly meccset rakott le. Bar egy gyenge kiadasu Kroos, de iszonyatosan kell o vagy egy ilyen kaliber a kezdobe, rendesen sir utana a csapat. Forintos labdak, keresztlabdak, jol mozgatta a tarsakat a vonalak kozott, mezonyben is sokat tett hozza.

Igy kell ezt.
Teljesen érthetetlen, hogy maradt ki a Pool ellen.
Azelőtti bajnokink volt hosszú idő után az első, ahol valami focicsapata emlékeztető dolgokat mutattunk, erre berakja Modricot a Pool ellen utána Carlo...

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. december 1., vasárnap 19:29

Nagyon komoly meccset rakott le. Bar egy gyenge kiadasu Kroos, de iszonyatosan kell o vagy egy ilyen kaliber a kezdobe, rendesen sir utana a csapat. Forintos labdak, keresztlabdak, jol mozgatta a tarsakat a vonalak kozott, mezonyben is sokat tett hozza.

Igy kell ezt.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. november 25., hétfő 19:47

hehetheoriginal írta: Ezen gondolkoztam a minap. Mindig voltak spanyol jatekosaink, akik nem voltak szupersztarok, de beugrottak, ha kellett, jo helyen volt naluk a labda, hoztak, amit megtanultak gyerekkortol.
Ceballos is ilyen, boven elfernek az ilyenek a keretben, ilyen volt munitis vagy epp isco is. Nekem nincs vele bajom, a minimum elvaras, hogy technikas legyen, az meg nala megvan szerencsere, barmikor be lehet dobni.

Jim masik accountja voltam szevasztok :lol: :kalapos:
mostanában nagy az egyetértés :agree: :mrgreen:

amúgy a spanyol bajnokik nagy részét lehozza ő is, rotációban elfér
a Bl-ben én sem kezdetném, mondhatjuk hogy oda azért kevés

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 25., hétfő 17:51

realbeckham írta:

Sokkal jobban nézett ez ki ez a meccse amugy, mint az elmúlt évben barmikor.
Félelmetes amúgy a mozgása, mekkora különbségek vannak közte.
Mikor formában van végre úgy mozog, mint egy focista, ilyen volt mikor kapott bőven időt is játszani, igaz vissza is lett toszva a padra, meg van az esetlen, lassú Ceballos, aki annyira rendezetlenül tud mozogni, hogy bántja az ember szemét.

Érdekes egy jelenség az tuti.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 25., hétfő 17:33

Ezen gondolkoztam a minap. Mindig voltak spanyol jatekosaink, akik nem voltak szupersztarok, de beugrottak, ha kellett, jo helyen volt naluk a labda, hoztak, amit megtanultak gyerekkortol.
Ceballos is ilyen, boven elfernek az ilyenek a keretben, ilyen volt munitis vagy epp isco is. Nekem nincs vele bajom, a minimum elvaras, hogy technikas legyen, az meg nala megvan szerencsere, barmikor be lehet dobni.

Jim masik accountja voltam szevasztok :lol: :kalapos:
thereisonly1ronaldo

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 25., hétfő 17:12

Most egyébként gyorsabbnak tűnt. Nem tudom miért, de dinamikusabban mozgott. Védekezésben is bátran lépett fel, mindenhol feltűnt, de kb haszna nem volt. Most nagyon akart, én azt láttam, de hiába. Nem tud hozzaadni a csapathoz sokat.

Sokkal jobban nézett ez ki ez a meccse amugy, mint az elmúlt évben barmikor. Ha ez a forma maradna, az szuper lehetne rotacioban. De nem fog. Ő ilyen labilis focista. Több semmilyen meccse volt itt, mint fasza. Nagyon furcsa szituáció az övé szerintem. Nyilvánvalóan nem egy ugyetlen emberke. A spanyol stílusú focit tudja. De azt még nagyon sokan tudjak jatszani rajta kivul. Korábban irtam, hogy egy betisben szivesen látnám. Tök jól forgolodhatna a labdával ott. Szerintem egy RM az magas szint neki.
Ez most nem savazas ceba felé, de nem nagyon látom neki a szerepét a jövőben.
Ahogy hehe mondaná: sablontucatspanyolszar. De hehe gonosz. Én nem. En csak elengednen szép csendben danit jövőre.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 25., hétfő 15:55

Tökéletes csereember.

Ha folyamatos perceket kapna jobb is lehetne, de ennyi játékidővel ezzel a játékszinttel nincs gond, pontosan ilyen emberekkel lehet bajnokságokat nyerni, persze ha rotálnánk is rendesen

etele

HozzászólásSzerző: etele » 2024. november 25., hétfő 11:49

Már rég el kellett volna adni!
Egész meccsen eszetlenül rohangált jobbra-balra ,mutogatott semmi játéka nem volt.
Rüdiger látványosan nem passzolt neki.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. november 24., vasárnap 23:42

Teszi veszi egy Leganes ellen pont jó. Van ilyenből évi 10-20 meccs oda perfekt. Egy Liverpool ellen már rezgősebb.

Vissza: