Kylian Mbappé - 9
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kylian Mbappé - 9
https://www.instagram.com/reel/DDHR6WEi ... l2ZmJocWJm
Jofej, remeljuk minel elobb elkapja a beast modot, megerdemelne.
Jofej, remeljuk minel elobb elkapja a beast modot, megerdemelne.
Előbb októbert írtam Vininél, de utána javítottam novemberre. Október a Lewáé volt.hehetheoriginal írta:október és november az 2x, nem?realmadrid95 írta:
Koszi, vmiert kettore emlekeztem a Brazilnal.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
október és november az 2x, nem?realmadrid95 írta:Koszi, vmiert kettore emlekeztem a Brazilnal.kiserik írta:
Igen. Vini eggyel többször volt hónap játékosa. Vini egyszer (november) Mbappe egyszer sem
thereisonly1ronaldo
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
eredmenyek.com szerint Jude volt a motm 9.5 osztályzattal, Bappé 6.7... Lehet, hogy Jude volt a motm, de azért érdekes osztályzatokat osztogatnak ott is.
Whoscoredon meg Asencio kapta a legjobb értékelést 7.57, ott Bappé 7.43, Jude 7.25 volt.
Whoscoredon meg Asencio kapta a legjobb értékelést 7.57, ott Bappé 7.43, Jude 7.25 volt.
-
Koszi, vmiert kettore emlekeztem a Brazilnal.kiserik írta:Igen. Vini eggyel többször volt hónap játékosa. Vini egyszer (november) Mbappe egyszer semrealmadrid95 írta:
De igy is Vini volt a legtobbszor a honap jatekosa, nem? Mintha ugy emlekeznek, de ebben egyaltalan nem vagyok biztos.
- Pad'em
Betis ellen fixen, két góljával nyertünk, meg az Alavés ellen is szerintem. Meg tegnap is simán az egyik legjobb volt, ha Belli marad a második félidőre akkor neki járt volna persze. Szóval sztem a reális szám max 3 lenne.Remy írta:Igazabol volt meccs, ahol ki lehet jelenteni, hogy Bappe mvp volt?___Samy___ írta: Tegnap is legalabb ketten voltak jobbak nala, nem is ertem.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
tovabbra is elszomorit hogy az 1v1-eket milyen szar szazalekban ertekesiti
4 gol helyett jott 1. nem mindegy fejben sem
4 gol helyett jott 1. nem mindegy fejben sem
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Volt egy meccs, amire határozottan emlékszem, hogy Fede lefocizott mindenkit, de motm Bappé , néha poén, de azért jó lenne, ha nem vakok osztogatnák a díjakat..
Bár gondolom EA-nek elég nagy a befolyása, ott meg nem lehet az, hogy a játék legnagyobb arca ne legyen a legjobb..
Vagy az EA potm játékosok nem ez alapján kerülnek ki?
Bár gondolom EA-nek elég nagy a befolyása, ott meg nem lehet az, hogy a játék legnagyobb arca ne legyen a legjobb..
Vagy az EA potm játékosok nem ez alapján kerülnek ki?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igazabol volt meccs, ahol ki lehet jelenteni, hogy Bappe mvp volt?___Samy___ írta: Tegnap is legalabb ketten voltak jobbak nala, nem is ertem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ___Samy___
Tegnap is legalabb ketten voltak jobbak nala, nem is ertem.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Pad'em
Real Madrid 2024/25, MOTM tracker:
• Kylian Mbappé: 6
• Fede Valverde: 3
• Vinícius Jr : 2
• Jude Bellingham: 1
• Thibaut Courtois: 1
• Rodrygo: 1
Ha már szó van róla. 14 la liga meccs, 6 MVP cím, nincs itt semmi látnivaló
• Kylian Mbappé: 6
• Fede Valverde: 3
• Vinícius Jr : 2
• Jude Bellingham: 1
• Thibaut Courtois: 1
• Rodrygo: 1
Ha már szó van róla. 14 la liga meccs, 6 MVP cím, nincs itt semmi látnivaló
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
pont tegnap vett at a fess szereleseben meccs elott binicius vmi piros dijat, sztem november honap jatekosa volt az.
de amugy lenyegtelen, ti nagy zsenik talaltok ugyis mindig valamit, ami alapjan bele lehet kotni a vilag legjobb tamadojaba, es itt minden szemetet beontotok a topikjaba
akinek nem inge.
de amugy lenyegtelen, ti nagy zsenik talaltok ugyis mindig valamit, ami alapjan bele lehet kotni a vilag legjobb tamadojaba, es itt minden szemetet beontotok a topikjaba
akinek nem inge.
thereisonly1ronaldo
Igen. Vini eggyel többször volt hónap játékosa. Vini egyszer (november) Mbappe egyszer semrealmadrid95 írta:De igy is Vini volt a legtobbszor a honap jatekosa, nem? Mintha ugy emlekeznek, de ebben egyaltalan nem vagyok biztos.Remy írta:
Magasan a legtöbb Motm címe van a csapatban, ha jól tudom. Mondjuk nem tudom mikre... ezek ilyen Messi- szerű MVP címek.
Ezért mondtam, hogy Jude-nak vagy Vininek addig van esélye bármilyen címre, amíg Bappé meg nem érkezik...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiserik 2024. december 2., hétfő 8:42-kor.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
-
De igy is Vini volt a legtobbszor a honap jatekosa, nem? Mintha ugy emlekeznek, de ebben egyaltalan nem vagyok biztos.Remy írta:Magasan a legtöbb Motm címe van a csapatban, ha jól tudom. Mondjuk nem tudom mikre... ezek ilyen Messi- szerű MVP címek.___Samy___ írta: Bappe lett a meccs embere???
Ezért mondtam, hogy Jude-nak vagy Vininek addig van esélye bármilyen címre, amíg Bappé meg nem érkezik...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Magasan a legtöbb Motm címe van a csapatban, ha jól tudom. Mondjuk nem tudom mikre... ezek ilyen Messi- szerű MVP címek.___Samy___ írta: Bappe lett a meccs embere???
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ___Samy___
Bappe lett a meccs embere???
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
+1. Annyival, hogy Vini hiányában nehéz kiültetni. Mondjuk egy ilyen meccsen Bobby kaphatott volna 20-30 percet, akár helyette. Igaz, hogy mostanában, ha beáll, csak rohangál ő is ész nélkül össze-vissza és belerúg mindenkibe, aki arra jár, de neki is el kellene kezdeni gyűjteni a perceket, szokni az egészet.___Samy___ írta: Hat ez meg mindig botranyosan sovany. Ma minden tulzas nelkul rughatott volna negyet, ehelyett kb varatlan helyrol rug egyet. Ez a helyzetkihasznalas itt egeszen egyszeruen nem fer bele.
Arrol mar nem is beszelek, hogy hiaba a dinamika, 10-bol 9 vedo kb barmikor leszereli. Semmivel nem volt jobb osszessegeben, mint a pool ellen, csak most egy Getafe volt az ellenfel.
Illene mar padra tenni.
1-1 ellenit sátoros ünnep, ha megcsinálja, rengeteg labdát elszór, helyzetkihasználás csapnivaló. Gólja mondjuk szép volt, hátsó kamerából teljesen tudatosnak is tűnt, ahogy megnézte és eltekerte. Kezdősebessége tényleg brutál, csak nem olimpiai aranyat akarunk elhozni tavasszal.
Oké, hogy idő kell, meg ketchupos üveg, meg ilyenek, de könyörgöm, december van. Asencionak ki adott időt ? Amíg nem olyan arckifejezéssel (mamindenkitmegb...ok) fog felmenni a pályára, mint a fiatal spanyol, addig megeszi a fene az egészet.
Az meg külön vicces, hogy már megint meccs embere lett. Nem tudom, mi alapján jelölik, de még az Aranylabda szavazásnál is érdekesebbnek tűnik. Szerintem meg eddig egy meccs sem róla szólt.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Courtois is megmondta: “Kylian Mbappe is a player with great quality. He is like a ketchup bottle that has sauce inside – it seems like it doesn’t come out, but suddenly it all comes out. And I think that’s what’s going to happen to him.”
- ___Samy___
Hat ez meg mindig botranyosan sovany. Ma minden tulzas nelkul rughatott volna negyet, ehelyett kb varatlan helyrol rug egyet. Ez a helyzetkihasznalas itt egeszen egyszeruen nem fer bele.
Arrol mar nem is beszelek, hogy hiaba a dinamika, 10-bol 9 vedo kb barmikor leszereli. Semmivel nem volt jobb osszessegeben, mint a pool ellen, csak most egy Getafe volt az ellenfel.
Illene mar padra tenni.
Illene mar padra tenni.
- hehetheoriginal