Diddy ugy fest nem akar egyedul böribe menni.NBC News reports that Jay-Z has been accused of raping a 13-year-old girl with Diddy in 2000, according to a civil lawsuit.
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
https://www.youtube.com/@TheWhyFiles
The Why Files YT csatorna, nem tudom hányan ismerik, én kb 2 éve csúsztam rá, akkor még valami tizen pár ezeres követője volt a faszinak, mára 4,3 millio. van nagyon sok érdekes történelmi esemény kivesézve, titkosított CIA akták, Bilderberg csoport, Tesla, és stb stb. ja és nem úgy adja elő a csávó, hogy mindent elkell hinned amit elmond, nagyon faszán körül jár minden témát, Hecklefish meg a ráadás
The Why Files YT csatorna, nem tudom hányan ismerik, én kb 2 éve csúsztam rá, akkor még valami tizen pár ezeres követője volt a faszinak, mára 4,3 millio. van nagyon sok érdekes történelmi esemény kivesézve, titkosított CIA akták, Bilderberg csoport, Tesla, és stb stb. ja és nem úgy adja elő a csávó, hogy mindent elkell hinned amit elmond, nagyon faszán körül jár minden témát, Hecklefish meg a ráadás
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Nem szeretnek ebbe az ovodas vitaba megint belemenni, de azert javitottalak ki, mert amit irtal, az ugyanaz, mintha autokrol adnal tanacsot, es osszekeverned az elektromos autot a hibriddel. Es millios tetelnel azert nagyon nem mindegy. Sajnalom, hogy szemelyes sertesnek vetted (egyaltalan nem az volt), en csak egy targyilagos tevedesre hivtam fel a figyelmed, mert az, hogy valami vezetek nelkuli es/vagy bluetoothos nagyon nem mindegy, foleg hangminoseg tekinteteben. A sonos egyebkent LAN csatlakozassal is mukodik.Steve írta:Szerencsére kiragadtad a lényeget. Bluetooth szót akkor javítom vezeték nélküli csatlakozásra! Ez így megfelel?! Nekem fontos, hogy jól aludj este, nehogy félrevezető legyen, amit írok..mert ugye ez volt a legfontosabb egy hosszabb szövegben..zsuninnyo írta:
A sonosnak 2 hordozhato hangszoroja es egy fejhallgatoja van, ami bluetooth kapcsolattal mukodik, ok egy okoszisztemat adnak, amiben jol mukodnek a termekeik egyutt. Ez igy felrevezeto, aki bluetooth-t akar, az ne vegyen sonost mert ahhoz draga.
A dolog lényege az lett volna, hogy minden pénz vs minőség kérdése. Az igazán brutális cuccok azok mind kábelesek(nyilván megvan az oka, hogy miért, ne taglaljuk),viszont ahogy értettem babaking vezeték nélküli(szeretnék elnézést kérni a bluetooth félrevezető szó használata miatt ismételten ), bővíthető cuccost alart.
Így ahogy hangzik a Sonos lenne a legjobb neki. Az egy stabil jó minőséget ad, hangzásban is, csatlakozásban is, bővítésnél a cuccok stabilan működnek.
De ha kevesebbet költene rá, akkor mást is lehet találni. Ha többet költene, akkor is.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Szerencsére kiragadtad a lényeget. Bluetooth szót akkor javítom vezeték nélküli csatlakozásra! Ez így megfelel?! Nekem fontos, hogy jól aludj este, nehogy félrevezető legyen, amit írok..mert ugye ez volt a legfontosabb egy hosszabb szövegben..zsuninnyo írta:A sonosnak 2 hordozhato hangszoroja es egy fejhallgatoja van, ami bluetooth kapcsolattal mukodik, ok egy okoszisztemat adnak, amiben jol mukodnek a termekeik egyutt. Ez igy felrevezeto, aki bluetooth-t akar, az ne vegyen sonost mert ahhoz draga.Steve írta:
Minden attol függ mennyit költenel ra nyilván.
Sonos nagyon jól működik mint bluetooth cucc.
Denon, Canton, Klipsch még jók.
A dolog lényege az lett volna, hogy minden pénz vs minőség kérdése. Az igazán brutális cuccok azok mind kábelesek(nyilván megvan az oka, hogy miért, ne taglaljuk),viszont ahogy értettem babaking vezeték nélküli(szeretnék elnézést kérni a bluetooth félrevezető szó használata miatt ismételten ), bővíthető cuccost alart.
Így ahogy hangzik a Sonos lenne a legjobb neki. Az egy stabil jó minőséget ad, hangzásban is, csatlakozásban is, bővítésnél a cuccok stabilan működnek.
De ha kevesebbet költene rá, akkor mást is lehet találni. Ha többet költene, akkor is.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Köszönöm a tippeket. Nem akarom rákölteni a világ pénzét, de gagyi sem akarok.
En is attol félek, hogy ha bemegyek egy szaküzletbe és meghallgatom a 3 millás cuccot utána mindennek konzervhangja lesz...
En is attol félek, hogy ha bemegyek egy szaküzletbe és meghallgatom a 3 millás cuccot utána mindennek konzervhangja lesz...
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
A sonosnak 2 hordozhato hangszoroja es egy fejhallgatoja van, ami bluetooth kapcsolattal mukodik, ok egy okoszisztemat adnak, amiben jol mukodnek a termekeik egyutt. Ez igy felrevezeto, aki bluetooth-t akar, az ne vegyen sonost mert ahhoz draga.Steve írta:
Minden attol függ mennyit költenel ra nyilván.
- Steve
Így van.hehetheoriginal írta: no highs, no lows,
must be bose
en amugy vmi audioboltba elmennek, ahol ki vannak allitva a motyok, akar rendszerek berendezve, aztan meghallgatnam mivan.
persze lehet csak siman megrendelni, akkor nem faj annyira az ember szive a baszo es draga utan, mert nem hallotta, hogy szol
Ma már annyi gyártó van és a legtöbben felhoztak egy szintet elég jóra, hogy ez egy összetett kérdés.
Kinek, mi tetszik? Milyen hangzás passzol az ízlésének.
Ezen kívül pedig ki, hogy használja. Mi a fontos a gyors kommunikáció a bluetoothos motyók között, vagy a tűéles hangzás fix kábellel.
Aztán a legnagyobb kérdés, hogy ki meddig megy el anyagilag.
Szerencsére ma már annyi jó cucc és márka van, hogy ízlés+pénztárca szerint lehet válogatni.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
no highs, no lows,
must be bose
en amugy vmi audioboltba elmennek, ahol ki vannak allitva a motyok, akar rendszerek berendezve, aztan meghallgatnam mivan.
persze lehet csak siman megrendelni, akkor nem faj annyira az ember szive a baszo es draga utan, mert nem hallotta, hogy szol
must be bose
thereisonly1ronaldo
- Steve
Minden attol függ mennyit költenel ra nyilván.babaking írta: Sziasztok!
Házimozi témában kérném a véleményeteket / ajánlásokat. Hosszú ideig a BOSE rendszerével szemeztem, de lehet, hogy van jobb márka is, vagy hasonló olcsóbban.
Ezek lennének a paraméterek:
- viszonylag nagy légtér (nappali+konyha+étkező egy légtér)
- én 1 soundbar, 1 mélynyomó és 2 térhangfalra (?) gondoltam
- nem a Sydney operaházat szeretném lemásolni, de ne is legyen hulladék - mondjuk egy felső középkategória
- legyen vezeték nélküli
- legyen bővíthető - lehet, hogy csak asoundbar + mélynyomó kombóval indulnánk, aztán bővülnénk
- ha bloetoothal lehetne telóhoz csatlakoztani és zenét lejtszani az hatalmas plus lenne
- mindenféle hangvezérlés, AI, okosotthon nem releváns
Köszönöm!
Puszi
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem vagyok hozzáértő, de sógorom ilyen piacon is dolgozott. Ő úgy mondta, hogy hangtechnikába a bose nagyon jó. Nem csúcskategória, de a hétköznapi embereknek tökéletes.babaking írta:Hosszú ideig a BOSE rendszerével szemeztem
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- hehetheoriginal
Samsung es sony soundbarok is jok, ahogy hallom/olvasom, nyilvan mindig a penzkeret a kerdes.
Nyilvan a hatar a csillagos eg, mint minden audio dolognal, de a hangminoseg ugyanolyan fontos, mint a képminőség sztem, ugyhogy nalam ez az elso szempont, aztan a konnektivitas, feature-ök, es aztan lehet nezni mi van learazva
Nyilvan a hatar a csillagos eg, mint minden audio dolognal, de a hangminoseg ugyanolyan fontos, mint a képminőség sztem, ugyhogy nalam ez az elso szempont, aztan a konnektivitas, feature-ök, es aztan lehet nezni mi van learazva
thereisonly1ronaldo
Sonos Arc, Sonos Sub + (2db era 300/100 vagy 2db ikea sonos sympfonik). Barmivel bovitheted, 2 melynyomot bir el a rendszer, az Arc-bol most jott egy uj valtozat es elvileg a subbol is (ezekkel nincs tapasztalatom nekem gen 3-asok vannak).babaking írta: Sziasztok!
Házimozi témában kérném a véleményeteket / ajánlásokat. Hosszú ideig a BOSE rendszerével szemeztem, de lehet, hogy van jobb márka is, vagy hasonló olcsóbban.
- nem a Sydney operaházat szeretném lemásolni, de ne is legyen hulladék - mondjuk egy felső középkategória
- legyen vezeték nélküli
- legyen bővíthető - lehet, hogy csak asoundbar + mélynyomó kombóval indulnánk, aztán bővülnénk
- ha bloetoothal lehetne telóhoz csatlakoztani és zenét lejtszani az hatalmas plus lenne
Köszönöm!
Puszi
Amit irtal abbol talan az egyetlen ami nem teljesul a bluetooth, mert a sonos okosziszteman keresztul tudsz rajta zenet lejatszani (streaming appok mennek rajta szepen, nalam a tidallal hibatlan de deezerrel is mukodott). Workaround hogy a tv-re csatlakoztatva juttatod el a hangot a rendszerhez, ami bar 2 kattintas de fajdalmasan hangzik .
Olcsobb projektoruk (beam) van es melynyomo (sub mini) is, azokrol is jok a velemenyek, de nekem nincs es nem is hallottam oket.
Ez a marka jobb, de nem olcsobb mint a Bose, viszont minosegben nagyon odabasz.
Ha Budapesten vagy az alzaban ki van allitva mind, meg lehet hallgatni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hawk Tuah csaj szepet tartolt a memecoinjaval
Megy am a siras a neten...valaki meg plusz zaloghitelt is vetetett fel a szuleivel, hogy meg tobbet tudjon venni.
Megy am a siras a neten...valaki meg plusz zaloghitelt is vetetett fel a szuleivel, hogy meg tobbet tudjon venni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Sziasztok!
- legyen vezeték nélküli
Köszönöm!
Puszi
- legyen vezeték nélküli
Köszönöm!
Puszi
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- hehetheoriginal
közben görbehát franon meg szétpattan a cucc.
mindegy, a mez slim fit, bele is van írva, volt pl a korábbi full szürke 3. számú mez (vmiko 15-16 tájékán) az konkrétan mint egy szoknya, annyira szar volt.
amúgy tetszik az idei mez - ezért is huztam be egyet, még a sportszáron is hátul a kis fekete háromszög vagy mi, fehér vagy vmi neonzöld/sárga topánnal, jól kell kinézni na
mindegy, a mez slim fit, bele is van írva, volt pl a korábbi full szürke 3. számú mez (vmiko 15-16 tájékán) az konkrétan mint egy szoknya, annyira szar volt.
amúgy tetszik az idei mez - ezért is huztam be egyet, még a sportszáron is hátul a kis fekete háromszög vagy mi, fehér vagy vmi neonzöld/sárga topánnal, jól kell kinézni na
thereisonly1ronaldo
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Nekem pont az ellenkezője tűnt fel a meccseken. Olyan mintha mindenkin lógna, lifegne a mez, mert 3 mérettel nagyobbat vettek fel. Aztán lehet, hogy tényleg ez a gond.hehetheoriginal írta: 150 eur a hivatalos ára idén a meccsmeznek (player edition), ha számot és nevet is akarsz, akkor + 10-15 eur
akár adidas hivatalos oldalon vagy real shop
végre amúgy slim fit a mez, nem a táglatest/piramisforma átlagemberre lett legyártva
.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Realista24 írta:
Az 50k realis, sportdirect szokott egesz jol akciozni, foleg igy december/januarban. Meg nyilvan Real shop.
Köszönöm!
Köszi, gyorsan checkoltam is. Szállítással és adókkal felmegy 200 fölé az olcsóbb is. Az authentic meg 200-nál kezdődik + az adók és szállítás.hehetheoriginal írta: 150 eur a hivatalos ára idén a meccsmeznek (player edition), ha számot és nevet is akarsz, akkor + 10-15 eur
végre amúgy slim fit a mez, nem a táglatest/piramisforma átlagemberre lett legyártva
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
About youn vannak elég nagy akciók, 20-30k között is lehet találni számozatlan mezeket.RealRaúl77 írta: Hol szoktatok jó minőségű mezt venni?
Tavaly nézegettem kicsit, de nem igazán vagyok benne a mezbizniszben, és azért eltartott egy darabig, amíg kiigazodtam, hogy mik a gagyi másolatok, mik nem azok, de még azért most sem teljesen tiszta minden.
Van amúgy a közelemben egy bolt, ahol egy authentic mez 50k. Erre kell számítanom, ez az árkategória jellemző?
Szóval örülnék, ha tudnátok ajánlani egy helyet, ahol biztosra mehetek, de egy fokkal olcsóbb a kínálat. Vagy meg kell elégednem egy jobb minőségű replikával, ha olcsóbban szeretnék vásárolni?
- hehetheoriginal
150 eur a hivatalos ára idén a meccsmeznek (player edition), ha számot és nevet is akarsz, akkor + 10-15 eur
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az 50k realis, sportdirect szokott egesz jol akciozni, foleg igy december/januarban. Meg nyilvan Real shop.RealRaúl77 írta: Hol szoktatok jó minőségű mezt venni?
Tavaly nézegettem kicsit, de nem igazán vagyok benne a mezbizniszben, és azért eltartott egy darabig, amíg kiigazodtam, hogy mik a gagyi másolatok, mik nem azok, de még azért most sem teljesen tiszta minden.
Van amúgy a közelemben egy bolt, ahol egy authentic mez 50k. Erre kell számítanom, ez az árkategória jellemző?
Szóval örülnék, ha tudnátok ajánlani egy helyet, ahol biztosra mehetek, de egy fokkal olcsóbb a kínálat. Vagy meg kell elégednem egy jobb minőségű replikával, ha olcsóbban szeretnék vásárolni?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema