Formula-1
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Formula-1
Russel tol valami kemeny drogot vagy most mi baja van?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Hat a tokmindeggyel vegulis de. De ezen nem veszunk ossze.
Nem adok sok eselyt a Ferkanak, de azert jo lenne… egy McLaren kieses fixen kellene.
Nem adok sok eselyt a Ferkanak, de azert jo lenne… egy McLaren kieses fixen kellene.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ilyet nem írtam, de ha leülsz számolgatni rájössz magad is mennyire esélytelen.Remy írta: Ja, akkor folos is indulni.
btw múlthéten megint azt éreztem hogy direkt nyúlnak bele egy kicsit a versenybe annak érdekében hogy a Ferrarinak legyen még papíron esélye az utolsó futamon. Norris büntetése jogos volt, viszont a mértékén jót mosolyogtam
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ja, akkor folos is indulni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Tökmindegy, Ferrari 1-2vel is gyakorlatilag esélytelen lenne.Remy írta: Jol kezdodik… Lec 10 rajthely…
- Remy
- Kapcsolat:
Jol kezdodik… Lec 10 rajthely…
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
Néhány napos hír, hogy Hollandia 2026 után nem rendez több futamot. Mai hír, hogy Verstappen apa lesz. Ezekből és korábbi nyilatkozatokból kiindulva azt gondolom, hogy Max jövőre, legkésőbb 2026-ban otthagyja az F1-et.
- h3x0r
Téma: Sorozatok, TV műsorok
Ertem en, hogy csak 6 reszes, meg hogy 1-1 epizodot milyen temakor kore epitettek fel, azt is, hogy nem csak az F1 fanok a celkozonseg, de attol meg eleg zavaro volt, amikor fel meg teljes szezonokat hagytak ki es tudtak le masfel mondatban.
A Rush egyik legnagyobb erossege, hogy Lauda es Hunt kozul nem allitottak be egyik karaktert se jonak, a masikat meg rossznak, hanem arnyaltak a kepet. Na ez itt egyaltalan nem sikerult, Senna a jo fiu, az artatlan, aki csak versenyezni akar, mindenki (FIA, ujsagirok, versenyzok (foleg Prost)) ellene es a brazilok ellen. A Brundle elleni utkozese teljesen kimaradt, pedig a sztori szempontjabol fontos lett volna, mint ahogy az utolso baratnoje is talan 2 mondatot kapott (a tobbiek szereplesehez kepest volt nagyon keves), csak mert a csalad nem kedvelte.
Nem mondom, hogy rossz volt, mert osszessegeben azert elveztem, de par hibaja miatt kicsit kar erte.
A maganeletet es az F1 elotti karrierjet nem ismertem, azok az infok ujak voltak.lestat írta: Netflixen már elérhető a Senna sorozat.
Ertem en, hogy csak 6 reszes, meg hogy 1-1 epizodot milyen temakor kore epitettek fel, azt is, hogy nem csak az F1 fanok a celkozonseg, de attol meg eleg zavaro volt, amikor fel meg teljes szezonokat hagytak ki es tudtak le masfel mondatban.
A Rush egyik legnagyobb erossege, hogy Lauda es Hunt kozul nem allitottak be egyik karaktert se jonak, a masikat meg rossznak, hanem arnyaltak a kepet. Na ez itt egyaltalan nem sikerult, Senna a jo fiu, az artatlan, aki csak versenyezni akar, mindenki (FIA, ujsagirok, versenyzok (foleg Prost)) ellene es a brazilok ellen. A Brundle elleni utkozese teljesen kimaradt, pedig a sztori szempontjabol fontos lett volna, mint ahogy az utolso baratnoje is talan 2 mondatot kapott (a tobbiek szereplesehez kepest volt nagyon keves), csak mert a csalad nem kedvelte.
Nem mondom, hogy rossz volt, mert osszessegeben azert elveztem, de par hibaja miatt kicsit kar erte.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
FIA a betétsorozatoknál is hozza a formáját.
Autósportos abszurd: behozhatatlan előnye volt a bajnokságban, most mégis újra beérhetik
Autósportos abszurd: behozhatatlan előnye volt a bajnokságban, most mégis újra beérhetik
- Remy
- Kapcsolat:
Fix Tsunodat raknam meg az RBbe. O erdemli meg a legjobban. A tobbi dolgozzon csak meg.
Meg ketlem, hogy kemenykedne, ha kapna egy top autot. Azert o eleg kis kaliber ahhoz, hogy egy, Helmut, Horner, Max fele csapatban csak ugy nekiallna kemenykedni. Amint igy van, lehet pilotat cserelni. De az elmult evek alapjan, csak es kizarolag o erdemli meg az RB csaladbol.
Meg ketlem, hogy kemenykedne, ha kapna egy top autot. Azert o eleg kis kaliber ahhoz, hogy egy, Helmut, Horner, Max fele csapatban csak ugy nekiallna kemenykedni. Amint igy van, lehet pilotat cserelni. De az elmult evek alapjan, csak es kizarolag o erdemli meg az RB csaladbol.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Én sem értem miért Lawsont a három db jó futamára az összesen kb tízből. És ilyen kevés idő alatt is sikerült összebalhéznia már a pályán pl Alonsoval vagy Perezzel, nem úgy néz ki ő sem, mint aki megijed valakitől vagy beállna valaki mögé.wZoLee7 írta: Tsunoda szerencsétlen miért nem kap lehetőséget? Mert nagy a szája és fixen nem állna be senki mögé 2.-nak
Tsunoda megérdemelné, itt van már pár éve, rutinja több, le is higgadt valamennyire, Ricciardot is verte, Lawsont is veri. Mit csináljon többet?
- wZoLee7
Tsunoda szerencsétlen miért nem kap lehetőséget? Mert nagy a szája és fixen nem állna be senki mögé 2.-nak
-
Én sem hiszem hogy Hamilton képes lenne legyűrni Leclercet. a fenti vitához meg:bluebike írta: Hamilton Last Dance? Hát én baromira meglepődnék, ha (ha nem is 24/24) Leclerc nem simázná le teljes szezont nézve. Akkor már inkább Max - Leclerc csata elképzelhető a vb címért. Plusz még beveszik a buliba Norrist és Piastrit, és én már most nem bírom kivárni a kövi szezon kezdetét!
1. Szerintem senki nem vitatja hogy jelenleg Max a legjobb versenyző a mezőnyben, aki igen az elfogult. A baj Remy kirohanásaival van amik néha a mozi/filmek topik szintjét hozzák.
2. Ez a mostani hétvége jól megmutatta hogyha a brazil nagydíjon nem jön az eső és Max száraz körülmények között -várhatóan- csak 5-6 helyen fut be Norris első helye mellett akkor sem nyerte volna meg az angol a bajnokságot, ennyire volt használhatatlan autó a red bull, persze ez is túl volt tolva by Remy aki már temette a hollandot 2 hónappal ezelött is.
3. Perez egy rakás szar volt idén, ennek a redbullnak elég simán konstruktőri címet is kellett volna nyernie egy átlagos teljesítménnyel is tőle, aki ezt vitatja az megint csak elfogult Max hívő, semmi több.
Hamilton Last Dance? Hát én baromira meglepődnék, ha (ha nem is 24/24) Leclerc nem simázná le teljes szezont nézve. Akkor már inkább Max - Leclerc csata elképzelhető a vb címért. Plusz még beveszik a buliba Norrist és Piastrit, és én már most nem bírom kivárni a kövi szezon kezdetét!
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
ma hozta le az ESPN, hogy Perezt elküldik, Lawsont viszik fel, a torro rossoba pedig Hadjart ültetik Tsunoda mellé.
A másik témához: szerintem a Mclaren gyorsabb valamivel, de Maxot csak hibátlan teljesítménnyel lehet megverni. Ez idén nem volt meg Norristól. Jövőre újrapróbálkozhat, de remélem a Ferrari jó lesz és kapunk egy Hamilton last dance-et Max ellen.
A másik témához: szerintem a Mclaren gyorsabb valamivel, de Maxot csak hibátlan teljesítménnyel lehet megverni. Ez idén nem volt meg Norristól. Jövőre újrapróbálkozhat, de remélem a Ferrari jó lesz és kapunk egy Hamilton last dance-et Max ellen.
- wZoLee7
Még mindig arról az autóról beszélünk amivel valaki simán vb címet nyert? Ne vicceljetek már. A szezon felénél eldőlt az egész, azóta is legalább olyan jó a verda csak vannak más jó autók is (mclaren egyedül...). Perez szar. Nincs ezen mit magyarázni, ahogy felsült a mekinél úgy felsül a red bullnál is. Nem való nagy csapatba, mostanra pedig sehová sem, fejben teljesen rottyon van. Hogy kellene visszajönnie? Az autó abszolút nem rá van építve, de akkor is elhitte magáról. A hosszabbítás után teljesen leeresztett. Ez az ember nem érdemli meg azt az ülést jövőre és kész. Pont annyira várja a végét mint Hamilton aki már menne a ferrariba. Egy ilyen teljesítményt nem kell magyarázni, már rég kikellett volna vágni amikor látták h elmehet a konstruktőri, vagy minimum cserélni az egyik visassal. Magukhoz képest 200%-osan türelmesek voltak Perezzel és ráfáztak.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Durva különbség
Hogy mennyire szégyenletes teljesítményt nyújt idén Perez, azt mi sem bizonyítja jobban - hogy 1994 óta ő végez a legrosszabb helyen az egyéni kiírásban, miközben a csapattársa bajnok lett. Akkor Schumacher mellett Jos Verstappen, csupán a 10. lett. Perez 2024-ben, csak a 8.
Az évadzáró futam után könnyen meglehet, hogy Max-nak háromszor annyi pontja lesz, mint Sergio-nak. Hibák, fejlesztési hullámvölgy ide vagy oda, a konstruktőri cím a mexikói miatt úszott el.
(még úgy is, hogy akkor Jos több futamot is kihagyott, de akkor is gáz amit Perez művel. Ennyire fontos lenne a mexikói befektetők pénze?)
Hogy mennyire szégyenletes teljesítményt nyújt idén Perez, azt mi sem bizonyítja jobban - hogy 1994 óta ő végez a legrosszabb helyen az egyéni kiírásban, miközben a csapattársa bajnok lett. Akkor Schumacher mellett Jos Verstappen, csupán a 10. lett. Perez 2024-ben, csak a 8.
Az évadzáró futam után könnyen meglehet, hogy Max-nak háromszor annyi pontja lesz, mint Sergio-nak. Hibák, fejlesztési hullámvölgy ide vagy oda, a konstruktőri cím a mexikói miatt úszott el.
(még úgy is, hogy akkor Jos több futamot is kihagyott, de akkor is gáz amit Perez művel. Ennyire fontos lenne a mexikói befektetők pénze?)
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Perez azért kapott Red Bull ülést, mert a középmezőny egyik legjobb, legkiegyensúlyozottabb versenyzője volt, aki bőven pirított a mostani mezőnyből is egy Hülkenberget meg egy Ocont, akik messze nem tartoznak a hulladék, lassú pilóták közé. Év elején mikor jó volt a kocsi, Perez sem ment szarul. Valószínűleg nem felejtett el vezetni, egyszerűen ahhoz, hogy ez a Red Bull igazàn TOP-autónak tűnjön a második fêlévben, ahhoz Max zsenije kellett. Van ilyen, lásd Alonso a Ferrarival. Amúgy Gaslyt és Albont is beárazta Verstappen anno, aztán azóta ugyanúgy jónak tűnnek ők is a középmezőnyben, mint Perez anno. Verstappen ennyivel jobb egy átlagos pilótánál.RaúlCF írta: nincs kukába baszva de ha egy félig értelmes csapattársa lenne cosnt nélkül konstruktőri is lenne az autó. ha kiveszed Perez pontjait kb 10 ponton belül lenne a merci mögött a 4ik helyen. szép érdekes statisztika csak kurva fals mert nem szar autóval megy.
- Remy
- Kapcsolat:
Mondjuk senkinek nincs megtiltva, hogy velemenyezze a latottakat EGY FORUMON. ott az esely minden futam utan.
Dicserem en a tobbieket is, ha ugy van. Ahogy megemlitettem Zhout es Gaslyt is most.
Amugy ez az ertjuk amit mondasz ilyen Mindenki vs Remy harc vagy mi?
Dicserem en a tobbieket is, ha ugy van. Ahogy megemlitettem Zhout es Gaslyt is most.
Amugy ez az ertjuk amit mondasz ilyen Mindenki vs Remy harc vagy mi?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Értjük amit mondasz, szerintem senki nem kérdőjelezi meg, hogy Max a legmegbízhatóbb, legkiegyensúlyozottabb és legjobb pilóta az egész mezőnyben.
Azt gondolom inkább az zavarja az embereket, ahogy itt minden futam után kőkeményen felszopod a srácot. Ha jogosan, ha nem.
Azt gondolom inkább az zavarja az embereket, ahogy itt minden futam után kőkeményen felszopod a srácot. Ha jogosan, ha nem.