Politika
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Re: Politika
Na felkerult a Menczer vs MP video, ha valakinek van gyomra vegignezni hajra..
https://www.youtube.com/live/C2o9vaQIjT ... VnMM3-NSoY
https://www.youtube.com/live/C2o9vaQIjT ... VnMM3-NSoY
Szerintem buta emberek nem tudtak volna felépíteni egy rendszert, ami demokratikus úton szinte leválthatatlanzsuninnyo írta:Es olyan okos, mint egy marek tuzifa. Beszelni, bullshitelni barki meg tud tanulni, en nem ezen "akadtam fenn", hanem olyan aki okos es beszelni is tud, olyan nincs a fideszben. Ha ez az elmult 10 evben nem tunt fel, most mar az elmult fel ev alatt mindenkinek vilagosnak kene lennie.swfan írta:
Lázár János például nagyon jól tud beszélni, esze is van. Emellett egy igazi féreg persze, de kommunikációs igazgatónak ezerszer alkalmasabb lenne, mint Menczer. Anno a kormányinfókon nem igazán tudták megfogni az újságírók
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pont a napokban láttam egy Kósa-összest. Egyik része az volt, hogy elmebt interjút adni egy TV-be, élő adásba, majd miután felbosszantották, azt követelte, hogy ne adják lezsuninnyo írta:Menczer felbukkanasaig o volt a fofogyatekos a fideszben (nagy a verseny azt azert megjegyzem), sajnos mar semmi sem a regi.halamadrid írta:
Pl. Kósa Lajos.
Emlekszek meg 10x evvel ezelott, amikor Matolcsyn nevettunk mekkora hulyesegeket beszel es talal ki, ma meg o mar tagja ertelmesebb embereknek ott. te jo eg.
Én sem hittem volna, hogy Matolcsy után létezhet egy Nagy Márton downgrade.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Menczernek csak a titulusa kommunikacios igazgato. O egy egyszeru verbalis veroember, aki nagyon kemeny dolgokat mond, amit meg lehet futtatni a mediaban. Egyertelmu, hogy csak egy gagyi kozkatona a rendszerben, semmilyen autoritassal nem rendelkezik.swfan írta: Lázár János például nagyon jól tud beszélni, esze is van. Emellett egy igazi féreg persze, de kommunikációs igazgatónak ezerszer alkalmasabb lenne, mint Menczer. Anno a kormányinfókon nem igazán tudták megfogni az újságírók
Lazar ezekhez az egysejtu vegrehajtokhoz kepest tul profi es tul jo megjelenesu. Nem veletlenul kuldte el sabbaticalra a fonok, mellette egy kioregedo politikusnak tunne. A mostani MAV osszeomlasok mondjuk nem segitenek majd a Viktor utani lehetosegein
Es olyan okos, mint egy marek tuzifa. Beszelni, bullshitelni barki meg tud tanulni, en nem ezen "akadtam fenn", hanem olyan aki okos es beszelni is tud, olyan nincs a fideszben. Ha ez az elmult 10 evben nem tunt fel, most mar az elmult fel ev alatt mindenkinek vilagosnak kene lennie.swfan írta:
Lázár János például nagyon jól tud beszélni, esze is van. Emellett egy igazi féreg persze, de kommunikációs igazgatónak ezerszer alkalmasabb lenne, mint Menczer. Anno a kormányinfókon nem igazán tudták megfogni az újságírók
Lázár János például nagyon jól tud beszélni, esze is van. Emellett egy igazi féreg persze, de kommunikációs igazgatónak ezerszer alkalmasabb lenne, mint Menczer. Anno a kormányinfókon nem igazán tudták megfogni az újságírókzsuninnyo írta:Elnezest, de kik vannak a fideszben?swfan írta:
Hogy rákba lett abból a kölyökből kommunikációs igazgató? Már sportkommentárornak is ritka gyenge volt. Azért vannak a Fideszben bőven emberek, akik nem hülyék és beszélni is tudnak
Orbán, amikor valaki a képébe mászik: https://youtu.be/Hu_F9g1994s?si=EQervvSNHpbUaHxEnuevo_ericco írta:Ezért nem való mindenki politikusnakBlancoMark írta: Ha valaki 50 centirol ordibal az arcodba, akkor nehez ignoralni es a dolgoddal foglalkozni.
Orbán sem veszíti el a fejét, mikor nagy ritkán esélye van valakinek a képébe mászni.
A Fidesz félfasiszta szintjén már nem rátarmettség vagy tehetség kell, hanem vastag bőr a képen és gyomor. Úgy látszik, ez a jó kicsi szolga pedig gazdája minden kérését teljesíti, nem érdekli, hogy közben a fél ország minimum megveti érte.swfan írta:Hogy rákba lett abból a kölyökből kommunikációs igazgató?
Amúgy tudom én, hogy a Fideszben nem kell tehetség, de lassan már azt érzem, hogy szándékosan lövik a nagyobbnál nagyobb öngólokat
-
Nem is álltottam, de volt már olyan helyzetben, mikor könnyen elveszíthette volna a fejét.Caraway írta:Ilyet Orban fix nem kapott soha
Akkor meg is válaszoltad, hogy miért kell kibírnia, még ha rohadt nehéz is, nekem sem menne pl.Caraway írta: Gondolom megvan igy az anyag, bevaghatjak hogy az agressziv MP meglokte es kesz.
Menczer felbukkanasaig o volt a fofogyatekos a fideszben (nagy a verseny azt azert megjegyzem), sajnos mar semmi sem a regi.halamadrid írta:Pl. Kósa Lajos.zsuninnyo írta:
Elnezest, de kik vannak a fideszben?
Emlekszek meg 10x evvel ezelott, amikor Matolcsyn nevettunk mekkora hulyesegeket beszel es talal ki, ma meg o mar tagja ertelmesebb embereknek ott. te jo eg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuninnyo 2024. december 3., kedd 11:10-kor.
- Caraway
Mar bocsi de lattad a videot? Ilyet Orban fix nem kapott soha, mondom konkretan egymas arcaba orditoztak ugy, hogy MP kozben kb a falhoz volt nyomva, es akkor meg ugat folyamatosan neki menczer hogy nyugi kicsi.nuevo_ericco írta:Ezért nem való mindenki politikusnakBlancoMark írta: Ha valaki 50 centirol ordibal az arcodba, akkor nehez ignoralni es a dolgoddal foglalkozni.
Orbán sem veszíti el a fejét, mikor nagy ritkán esélye van valakinek a képébe mászni.
Meg olyasmiket mondott, hogy mi van te weber csicska, a sajat csaladod fel toled stb…elertunk a legaljara.
Hat nalam a kepernyo elott ugy felment a pumpa, tenyleg egy jokora allast erdemelt volna ez a kreten. A legvegen MP meg is lokte mar hogy menjen arrebb ne masszon a fejebe, na es akkor ennyi eleg volt neki, le is lepett. Gondolom megvan igy az anyag, bevaghatjak hogy az agressziv MP meglokte es kesz.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pl. Kósa Lajos.zsuninnyo írta:Elnezest, de kik vannak a fideszben?swfan írta:
Hogy rákba lett abból a kölyökből kommunikációs igazgató? Már sportkommentárornak is ritka gyenge volt. Azért vannak a Fideszben bőven emberek, akik nem hülyék és beszélni is tudnak
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Elnezest, de kik vannak a fideszben?swfan írta:
-
Ezért nem való mindenki politikusnakBlancoMark írta: Ha valaki 50 centirol ordibal az arcodba, akkor nehez ignoralni es a dolgoddal foglalkozni.
A Fidesz félfasiszta szintjén már nem rátarmettség vagy tehetség kell, hanem vastag bőr a képen és gyomor. Úgy látszik, ez a jó kicsi szolga pedig gazdája minden kérését teljesíti, nem érdekli, hogy közben a fél ország minimum megveti érte.swfan írta:Hogy rákba lett abból a kölyökből kommunikációs igazgató?
Hogy rákba lett abból a kölyökből kommunikációs igazgató? Már sportkommentárornak is ritka gyenge volt. Azért vannak a Fideszben bőven emberek, akik nem hülyék és beszélni is tudnakCaraway írta: Aztakva veletlen pont beleneztem a jelenlegi Mp liveba. Ajandekot vittek a pecsi gyerekotthonhoz, erre menczer megjelent. Hat en ekkora shitshowt meg nem lattam. 5 centire egymastol, MP pofajaba vegig uvolti hogy kicsi meg bohoc hazaarulo meg tokomtudja meg miket. Teljesen latszott hogy arra jatszik, hogy MP megusse. Na ebbol jo kis videok lesznek.
Ez amugy konkretan annyira szanalmas volt amit reg ereztem. A kormany kommunikacios igazgatoja mondja folyamatosan hogy ne izgulj KICSI. Ennel nincs lejjebb.
- BlancoMark
Ha valaki 50 centirol ordibal az arcodba, akkor nehez ignoralni es a dolgoddal foglalkozni.nuevo_ericco írta:Menczer nevű szolgának adták ki, hogy nonstop támadja MP-t, ezzel azt a látszatot keltve, hogy az nincs Orbán szintjén, hanem jópár fokkal lejebb vann. Azért, hogy mire jön a kampányfinis, Orbán azt tudja mondani, azért nem áll ki nyilvános vitára, mert MP nem üti meg azt a színvonalat. MP szerintem akkor kezeli a legjobban a heyzetet, ha kijelenti ilyenkor, hivatásos, közpénzből fizetett seggnyalókkal nem foglalkozik, az ő ellenfele Orbán Viktor, és minden mást ignorál a kormányoldalról.Caraway írta: Aztakva veletlen pont beleneztem a jelenlegi Mp liveba. Ajandekot vittek a pecsi gyerekotthonhoz, erre menczer megjelent. Hat en ekkora shitshowt meg nem lattam. 5 centire egymastol, MP pofajaba vegig uvolti hogy kicsi meg bohoc hazaarulo meg tokomtudja meg miket. Teljesen latszott hogy arra jatszik, hogy MP megusse. Na ebbol jo kis videok lesznek.
Ez amugy konkretan annyira szanalmas volt amit reg ereztem. A kormany kommunikacios igazgatoja mondja folyamatosan hogy ne izgulj KICSI. Ennel nincs lejjebb.
-
Menczer nevű szolgának adták ki, hogy nonstop támadja MP-t, ezzel azt a látszatot keltve, hogy az nincs Orbán szintjén, hanem jópár fokkal lejebb vann. Azért, hogy mire jön a kampányfinis, Orbán azt tudja mondani, azért nem áll ki nyilvános vitára, mert MP nem üti meg azt a színvonalat. MP szerintem akkor kezeli a legjobban a heyzetet, ha kijelenti ilyenkor, hivatásos, közpénzből fizetett seggnyalókkal nem foglalkozik, az ő ellenfele Orbán Viktor, és minden mást ignorál a kormányoldalról.Caraway írta: Aztakva veletlen pont beleneztem a jelenlegi Mp liveba. Ajandekot vittek a pecsi gyerekotthonhoz, erre menczer megjelent. Hat en ekkora shitshowt meg nem lattam. 5 centire egymastol, MP pofajaba vegig uvolti hogy kicsi meg bohoc hazaarulo meg tokomtudja meg miket. Teljesen latszott hogy arra jatszik, hogy MP megusse. Na ebbol jo kis videok lesznek.
- Caraway
Aztakva veletlen pont beleneztem a jelenlegi Mp liveba. Ajandekot vittek a pecsi gyerekotthonhoz, erre menczer megjelent. Hat en ekkora shitshowt meg nem lattam. 5 centire egymastol, MP pofajaba vegig uvolti hogy kicsi meg bohoc hazaarulo meg tokomtudja meg miket. Teljesen latszott hogy arra jatszik, hogy MP megusse. Na ebbol jo kis videok lesznek.
Nem kellett oda belső puccs, az egészségi állapota elintézte. Valószínűleg csak be kellett látnia, hogy ha visszalép, akkor az mindenkinek jobb és a fia is könnyebben kaphat kegyelmet. Ezt, mikor lemondott a jelöltségről, már mindenki tudta, hogy meg fogja lépni még a leköszönése előtt.istimester írta:Tényle nem, klasszik whataboutism.hehetheoriginal írta:
nem ez volt a kérdés
Ugye Biden, hogy ő ugyan sosem. Megjegyzem senki nem számított rá, hogy megkegyelmez a saját fiának, miután egy belső puccsal dobták és félrerakták az útból? Mivel tartozik a demokrata vezetésnek? Semmivel. Valószínűleg te vagy én is megcsináltuk volna.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Tényle nem, klasszik whataboutism.hehetheoriginal írta:nem ez volt a kérdésBencze írta:
Gondolom azzal semmi problema amikor a vejed apjanak adsz kegyelmet
Ugye Biden, hogy ő ugyan sosem. Megjegyzem senki nem számított rá, hogy megkegyelmez a saját fiának, miután egy belső puccsal dobták és félrerakták az útból? Mivel tartozik a demokrata vezetésnek? Semmivel. Valószínűleg te vagy én is megcsináltuk volna.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Donnie. Az ember most francia nagykovet lesz bortontoltelekbol. Legalabb o nem pedofil, mint a korabbi igazsagugyi miniszter jelolt, Matt Gaetz.swfan írta:Lemaradtam? Ki adott a veje apjának kegyelmet?Bencze írta:
Gondolom azzal semmi problema amikor a vejed apjanak adsz kegyelmet
https://www.washingtonpost.com/politics ... s-kushner/
-
Belőled árad a small dick energy.Blanco88 írta:Nem, de nem is állítom be magam elfogulatlannak. Az egyiket megvetem, a másikat meg kifejezetten gyűlölöm. Bár tudom nem fér bele a szektás világodba az ilyesmi.Bencze írta:
Megsem linkeltel arrol az esetrol cikket. Biztos nem jutott el a free speech visszhangkamratokba, hogy felhaborodast okozzon a fuggetlen, szabadon gondolkozo kozossegben.
Hala Madrid y nada más