Akkor figyeld meg onnan. Egyébként, mint írtam, most még érthető is, de máskor is így ""beszélget"".Ha neked az normális beszélgetés, hogy folyamatosan belevág az emberek szavába, rendre felemeli a szavát aztán mást int csendességre, és gyakorlatilag nem is érdekli a másik, akkor az rendben van, a Te dolgod. Nekem nem tetszik, de az meg az én dolgom. Az viszont, hogy ezzel rendre táptalajt nyújt maga ellen, és ezen egyébként lehetne változtatni, meg az ország dolga lesz.gutihaz14 írta: az biztos hogy petykot 30x annyiszor lattam beszelni es egyertelmuen vannak gyengesegei amikor ilyen fideszes veglenyek 5 centirol provokaljak. ahogy eltunik a pincsi , temahoz ter
Hogy megérts. A múltkor kidobatott valami újságírókat valami helyről ahol megbeszélést tartottak. Mennyivel stílusosabb lett volna, ha feláll, odamegy hozzájuk, elmondja, hogy ez zártkörű, de amíg kikíséri őket az ajtóig, addig válaszol 1 kérdésre, majd elköszön és viszlát. Erre ülve, kiabálva kidobatta őket a testőrrel. Vagy hallhass meg egy Vonát, Lázárt vagy akár Toroczkait, ha megnyilvánulnak, beszélgetnek, vitáznak valahol.