Reszletkerdes?Valami HírTv-s embereket. Részlet kérdés. A stílus maga az ember.
MIntha a Fideszt olvasnam.
HozzászólásSzerző: Realista24 » Tegnap, 15:08
Reszletkerdes?Valami HírTv-s embereket. Részlet kérdés. A stílus maga az ember.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » Tegnap, 15:05
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » Tegnap, 15:04
Ezeket viszont mar csak a fogyatekos nyomorultak nezik, ugyhogy sztem ez megint eleg kontraproduktivra sikerult.hehetheoriginal írta: egesz orszagban minden platformon nyomatni fogjak mindenkihez a jol kivagott snitteket, ezt valszeg ugy lehetett volna csak jol kezelni mp reszerol, ha egy szo nelkul vegig allja az egeszet.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » Tegnap, 15:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » Tegnap, 14:54
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » Tegnap, 14:52
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » Tegnap, 14:46
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » Tegnap, 14:41
HozzászólásSzerző: ferni » Tegnap, 14:35
De megint ne a fideszes propagandát mondd vissza könyörgöm.kiserik írta:Valami HírTv-s embereket. Részlet kérdés. A stílus maga az ember. De itt van ez a gyermekotthonos történet. Miskolcon is megcsinálta a feszkót. Ami kikerült az annyi, hogy amiatt cirkuszolt, hogy nem nyitották ki neki azonnal a hátsó ajtót. Most van indok, hogy miért nem engedik be máshová.Realista24 írta:
Nagyon szep gondolatok ezek kiserik, csak a teljes kephez tegyuk hozza, hogy kit dobatott ki Magyar Peter es miert.
HozzászólásSzerző: kiserik » Tegnap, 14:24
Valami HírTv-s embereket. Részlet kérdés. A stílus maga az ember. De itt van ez a gyermekotthonos történet. Miskolcon is megcsinálta a feszkót. Ami kikerült az annyi, hogy amiatt cirkuszolt, hogy nem nyitották ki neki azonnal a hátsó ajtót. Most van indok, hogy miért nem engedik be máshová.Realista24 írta:Nagyon szep gondolatok ezek kiserik, csak a teljes kephez tegyuk hozza, hogy kit dobatott ki Magyar Peter es miert.kiserik írta:
Akkor figyeld meg onnan. Egyébként, mint írtam, most még érthető is, de máskor is így ""beszélget"".Ha neked az normális beszélgetés, hogy folyamatosan belevág az emberek szavába, rendre felemeli a szavát aztán mást int csendességre, és gyakorlatilag nem is érdekli a másik, akkor az rendben van, a Te dolgod. Nekem nem tetszik, de az meg az én dolgom. Az viszont, hogy ezzel rendre táptalajt nyújt maga ellen, és ezen egyébként lehetne változtatni, meg az ország dolga lesz.
Hogy megérts. A múltkor kidobatott valami újságírókat valami helyről ahol megbeszélést tartottak. Mennyivel stílusosabb lett volna, ha feláll, odamegy hozzájuk, elmondja, hogy ez zártkörű, de amíg kikíséri őket az ajtóig, addig válaszol 1 kérdésre, majd elköszön és viszlát. Erre ülve, kiabálva kidobatta őket a testőrrel. Vagy hallhass meg egy Vonát, Lázárt vagy akár Toroczkait, ha megnyilvánulnak, beszélgetnek, vitáznak valahol.
Hogyne. Mert ez pont beleillik abba, amiben hinni akarsz. Én meg abban hiszek, hogy a Fidesz felmérte, hogy mekkora erő lehet a jobb oldalban (2018 Jobbik és látjuk Európa szerte ma is) és inkább azt választotta, hogy miután kivéreztette a Jobbikot, teljesen elhallgassa a Mi hazánkot. Amiről nem tudnak, az nincs és nem is nyújt veszélyt.nuevo_ericco írta:Tudom, hogy nem te hoztad vel Toroczkait, de ha már meg lett említve, hozzátenném, hogy itt is látni, ki jelent valós veszélyt a NER-re. Neki sosem kellett szembenéznie azzal, amivel Vonának, MZP-nek vagy most épp MP-nek kell. Rogán és seggnyalóbajnok szolgaserege vele mindig kesztyűs kézzel bánt.kiserik írta:szerintem Te Toroczkait még soha nem láttad beszélni
Az már az én személyes véleményem, hogy nem véletlenül.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » Tegnap, 14:22
HozzászólásSzerző: ferni » Tegnap, 14:14
Eddig mindenki tűrte csendben, hogy nap mint nap megalázzák, nem szólt vissza, nem szólalt fel rendesen ellene és a többi, láttuk mi lett a vége.kiserik írta:
Viszont szerintem MP is elég felelős a kialakult cirkuszban, ami ma ezt a magyar politikát jellemzi. Gyakrolatilag eddig soha senkivel nem tudott normálisan beszélgetni. Persze igaza van, de ezzel a stílussal (mondjuk most még értehő és védhető is Menczer miatt) elég sok támadási felületet és ellenérzést is ki tud váltani. Mondjuk az ellenzékit és a Fidesz hívőt is megerősíti az álláspontjában.
Ne már...Akkor figyeld meg onnan. Egyébként, mint írtam, most még érthető is, de máskor is így ""beszélget"".Ha neked az normális beszélgetés, hogy folyamatosan belevág az emberek szavába, rendre felemeli a szavát aztán mást int csendességre, és gyakorlatilag nem is érdekli a másik, akkor az rendben van, a Te dolgod. Nekem nem tetszik, de az meg az én dolgom. Az viszont, hogy ezzel rendre táptalajt nyújt maga ellen, és ezen egyébként lehetne változtatni, meg az ország dolga lesz.
Hogy megérts. A múltkor kidobatott valami újságírókat valami helyről ahol megbeszélést tartottak. Mennyivel stílusosabb lett volna, ha feláll, odamegy hozzájuk, elmondja, hogy ez zártkörű, de amíg kikíséri őket az ajtóig, addig válaszol 1 kérdésre, majd elköszön és viszlát. Erre ülve, kiabálva kidobatta őket a testőrrel. Vagy hallhass meg egy Vonát, Lázárt vagy akár Toroczkait, ha megnyilvánulnak, beszélgetnek, vitáznak valahol.
HozzászólásSzerző: Realista24 » Tegnap, 14:00
Az a 70 inkabb 85, mivel ott kezdodik az atlag, addig atlag alatti es/vagy nagyon korlatozott egyenrol beszelunk.zsuninnyo írta:Pont, hogy de. Ok csak megcsinaltak valamit, amit elottuk mar tobbszor is. Egy "okos" emberekbol allo csoport ezt tovabbfejlesztette volna, es felismerte volna a hibait. Ezek a hulyek semmi ilyesmit nem csinaltak es meg mindig nem csinalnak, pedig 70-es iq folott meg mindig teljesen vilagos. mit kene csinalniuk. Erre homlokegyenest a masik iranyba mennek. Ezert mondom, hogy aki eddig nem latta, annak most mar az elmult fel ev alatt latnia kene, hogy ezek nem "okosak es zsenik" hanem egyszeru hulyek, akik egy bevalt modszert megvalositottak ujra. De nem akarok ebbe melyebben belemenni, mert nem erdekel, nekem igazabol mindegy ki kit tart okosnak es kinek ok micsodak.swfan írta:
Szerintem buta emberek nem tudtak volna felépíteni egy rendszert, ami demokratikus úton szinte leválthatatlan
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » Tegnap, 13:58
Tudom, hogy nem te hoztad vel Toroczkait, de ha már meg lett említve, hozzátenném, hogy itt is látni, ki jelent valós veszélyt a NER-re. Neki sosem kellett szembenéznie azzal, amivel Vonának, MZP-nek vagy most épp MP-nek kell. Rogán és seggnyalóbajnok szolgaserege vele mindig kesztyűs kézzel bánt.kiserik írta:szerintem Te Toroczkait még soha nem láttad beszélni
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » Tegnap, 13:57
Pont, hogy de. Ok csak megcsinaltak valamit, amit elottuk mar tobbszor is. Egy "okos" emberekbol allo csoport ezt tovabbfejlesztette volna, es felismerte volna a hibait. Ezek a hulyek semmi ilyesmit nem csinaltak es meg mindig nem csinalnak, pedig 70-es iq folott meg mindig teljesen vilagos, mit kene csinalniuk. Erre homlokegyenest a masik iranyba mennek. Ezert mondom, hogy aki eddig nem latta, annak most mar az elmult fel ev alatt latnia kene, hogy ezek nem "okosak es zsenik" hanem egyszeru hulyek, akik egy bevalt modszert megvalositottak ujra. De nem akarok ebbe melyebben belemenni, mert nem erdekel, nekem igazabol mindegy ki kit tart okosnak es kinek ok micsodak.swfan írta:Szerintem buta emberek nem tudtak volna felépíteni egy rendszert, ami demokratikus úton szinte leválthatatlanzsuninnyo írta:
Es olyan okos, mint egy marek tuzifa. Beszelni, bullshitelni barki meg tud tanulni, en nem ezen "akadtam fenn", hanem olyan aki okos es beszelni is tud, olyan nincs a fideszben. Ha ez az elmult 10 evben nem tunt fel, most mar az elmult fel ev alatt mindenkinek vilagosnak kene lennie.
HozzászólásSzerző: Realista24 » Tegnap, 13:42
Nagyon szep gondolatok ezek kiserik, csak a teljes kephez tegyuk hozza, hogy kit dobatott ki Magyar Peter es miert.kiserik írta:Akkor figyeld meg onnan. Egyébként, mint írtam, most még érthető is, de máskor is így ""beszélget"".Ha neked az normális beszélgetés, hogy folyamatosan belevág az emberek szavába, rendre felemeli a szavát aztán mást int csendességre, és gyakorlatilag nem is érdekli a másik, akkor az rendben van, a Te dolgod. Nekem nem tetszik, de az meg az én dolgom. Az viszont, hogy ezzel rendre táptalajt nyújt maga ellen, és ezen egyébként lehetne változtatni, meg az ország dolga lesz.gutihaz14 írta: az biztos hogy petykot 30x annyiszor lattam beszelni es egyertelmuen vannak gyengesegei amikor ilyen fideszes veglenyek 5 centirol provokaljak. ahogy eltunik a pincsi , temahoz ter
HozzászólásSzerző: Zack » Tegnap, 13:42
"Lehet k. anyázni. Lehet látványterveket gyártani. Lehet zsűrizni. Meg neki lehet állni a sz@rbol várat építeni: új, olcsóbb tarifarendszert bevezetni, járművet felújítani, pályát rendbe tenni, az utastámogatást átszervezni, ahogy mi álltunk neki az 5 pontos közlekedési akciótervvel."kiserik írta:
Vagy hallhass meg egy Vonát, Lázárt vagy akár Toroczkait, ha megnyilvánulnak, beszélgetnek, vitáznak valahol.
HozzászólásSzerző: kiserik » Tegnap, 13:37
Akkor figyeld meg onnan. Egyébként, mint írtam, most még érthető is, de máskor is így ""beszélget"".Ha neked az normális beszélgetés, hogy folyamatosan belevág az emberek szavába, rendre felemeli a szavát aztán mást int csendességre, és gyakorlatilag nem is érdekli a másik, akkor az rendben van, a Te dolgod. Nekem nem tetszik, de az meg az én dolgom. Az viszont, hogy ezzel rendre táptalajt nyújt maga ellen, és ezen egyébként lehetne változtatni, meg az ország dolga lesz.gutihaz14 írta: az biztos hogy petykot 30x annyiszor lattam beszelni es egyertelmuen vannak gyengesegei amikor ilyen fideszes veglenyek 5 centirol provokaljak. ahogy eltunik a pincsi , temahoz ter
HozzászólásSzerző: Zack » Tegnap, 13:31
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » Tegnap, 13:11
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem