kiserik írta:
Viszont szerintem MP is elég felelős a kialakult cirkuszban, ami ma ezt a magyar politikát jellemzi. Gyakrolatilag eddig soha senkivel nem tudott normálisan beszélgetni. Persze igaza van, de ezzel a stílussal (mondjuk most még értehő és védhető is Menczer miatt) elég sok támadási felületet és ellenérzést is ki tud váltani. Mondjuk az ellenzékit és a Fidesz hívőt is megerősíti az álláspontjában.
Eddig mindenki tűrte csendben, hogy nap mint nap megalázzák, nem szólt vissza, nem szólalt fel rendesen ellene és a többi, láttuk mi lett a vége.
Ez pontosan az egyik olyan dolog, ahol a Fideszt Fideszes módszerrel lehet csak legyőzni vagy elvenni az élét a dolgoknak.
Lehet megint mindent MPre fogni, de ő még mindig a körülményekhez alkalmazkodik folyamatosan, ezért pont őt elővenni egyszerű butaság.
Eddig bármit csináltak a Tiszánál működött, EP képviselőség ellen is mekkora lázadozás ment és most látjuk, hogy mennyire fontos volt hogy elvállalja.
Bízni kell, hogy 2026ig is mindenben jól döntenek és a Fidesz által milliárdokból fenntartott mesterségesen kreált aknamezőn végig tudnak menni. Nem lesz egyszerű, de eddig a többi próbálkozó felrobbant a rajtnál a picsába.
Akkor figyeld meg onnan. Egyébként, mint írtam, most még érthető is, de máskor is így ""beszélget"".Ha neked az normális beszélgetés, hogy folyamatosan belevág az emberek szavába, rendre felemeli a szavát aztán mást int csendességre, és gyakorlatilag nem is érdekli a másik, akkor az rendben van, a Te dolgod. Nekem nem tetszik, de az meg az én dolgom. Az viszont, hogy ezzel rendre táptalajt nyújt maga ellen, és ezen egyébként lehetne változtatni, meg az ország dolga lesz.
Hogy megérts. A múltkor kidobatott valami újságírókat valami helyről ahol megbeszélést tartottak. Mennyivel stílusosabb lett volna, ha feláll, odamegy hozzájuk, elmondja, hogy ez zártkörű, de amíg kikíséri őket az ajtóig, addig válaszol 1 kérdésre, majd elköszön és viszlát. Erre ülve, kiabálva kidobatta őket a testőrrel. Vagy hallhass meg egy Vonát, Lázárt vagy akár Toroczkait, ha megnyilvánulnak, beszélgetnek, vitáznak valahol.
Ne már...
Nêzd már meg mik történnek...
Ezekkel így kell bánni, különben elevenen felfalnak.
Lehet nem szimpatikus ez, sok dolog nem lesz még szimpatikus, de jelenleg ez a magasan legjobban működő módszer.
Kajak ne viccelj már, olyanokat írsz hogy el se hiszem megint.