ferni írta:
kiserik írta:
Valami HírTv-s embereket. Részlet kérdés. A stílus maga az ember. De itt van ez a gyermekotthonos történet. Miskolcon is megcsinálta a feszkót. Ami kikerült az annyi, hogy amiatt cirkuszolt, hogy nem nyitották ki neki azonnal a hátsó ajtót. Most van indok, hogy miért nem engedik be máshová.
De megint ne a fideszes propagandát mondd vissza könyörgöm.
Napi 3-4 órányi élő beszédet tudsz nézni MP-ről, temérdek nyilatkozat, te meg megítélsz egy embert 2 momentumból, amit minthogy nem pont a fideszes propaganda nyomat folyamat
Azt ilyen Cséplőnét védesz megint hogy beszéltek vele, mikor romokban a gyermekvédelem. Maga az ÁSZ hozzá le pár hete mekkora gáz van.
Ha MPnek mostanában ennyi a necces pillanata ilyen nyomás és fáradtság mellett az konkrétan egy csoda.
https://youtu.be/T6gqrlm8dTs
MP vs Menczer legjobb pillanatok
Te ezeket direkt csinálod? Mi volt ebben a fideszes propaganda? Hogy ami KIKERÜLT felvétel, azon ez van? Most már a másik oldalon is ér hazudni? Ha nem vergődött volna ezen, akkor nem kerül ki, mert meg sem történik.
Nem először fordul elő, hogy ferdítessz és rágalmazol engem. Soha nem védtem semmilyen Cséplőnét. Soha meg sem említettem. Jó lenne, ha leállnál ezzel, mert Tőled is ugyan olyan gusztustalan, mint az annyira gyűlölt Fidesztől.
Ha arról beszélek, hogy vállalhatatlan az ember beszélgetési stílusa és ezzel támadási felületet nyújt maga ellen, akkor egyrészt nem érdekel, hogy naponta hány órán keresztül fossa a szót a saját felületein egyedül, másrészt inkább felhívom egy hiányosságra, sebezhetőségre a figyelmet, mint sem kritizálnám. Persze ezt a szektásoknak kicsit nehéz elmagyarázni.
Ideje lenne az ellenzéknek gondolkodni kicsit. Igen is, fideszes szavazó fejjel kell gondolkodni, mert nem biztos, hogy elég lesz ami most van. Lehet azt harsogni, hogy ne azt nézzem, amit a propaganda mond, de a fideszes szavazó azt fogja nézni. Ha azt látja, hogy MP agresszív, akkor nem fog rá szavani, csak mert a saját felületein olyan szépen beszél napi 8 órában. MZP-ből lehet tanulni. Mennyivel is vezetett az összefogás a választás előtt a közvéleménykutatásoknál? Aztán lett belőle 2/3-ad.
hehetheoriginal írta:
kiserik geci
mondd el kerlek, te hogy kezelted volna, hogy kezelned az ilyen szituaciokat?
persze mindent figyelembe veve - orszagos megvilagitas, publikussag, ismertseg, nyomas, felelosseg.
erdekelne.
hogy kezelned a nyilt szini hazugsagokat, a propagandat, a mencer tomikaka fele veglenyeket.
es sohasem fogom megerteni, hogy vegre van valaki, akinel elmozdultak a holtpontrol a dolgok, de te ezer korommel kapaszkodsz tovabbra is
Elmondom: a Meczer elleni tetszett. Le is írtam, aki tud olvasni az olvashatta. Ami utána következett, az nem tetszett. Ezt még el is tudom fogadni a Menczer féle előzmény miatt. Ezt le is írtam, aki tud olvasni az olvashatta. Viszont az, hogy MP-nél ez a megszokott kommunikáció, beszélgetés és vita, hogy le se szarja a másikat, 2 szó után beleugat, felemeli a hangját azután a másikat inti csendre és kikéri magának, ez nem tetszik. Sajnos ezt csinálja mindenhol, ahol van mellette más is, aki nem hozzá tartozik.
Elfogadom, hogy így kezdte. Elfogadom, hogy ilyen ember. Elfogadom, hogy ez kellett az elején. Az viszont szerintem kontraproduktív lesz, ha így is folytatja a végéig. Ideje lenne egy jellemfejlődésnek, hogy ebből átalakuljon egy megfontolt, megbízható esetleg közvetlen, udvarias, mondhatni kikezdhetetlen emberré, akiről elhiszed, hogy el tud vezetni egy államot. Egy államférfivá. Ez tanulható és tanulnia is kellene. Szerintem ilyeneken is fog múlni '26.
ui.: mostanra, akik MP-re akarnak szavazni, hogy menjen a Fidesz, azokat már nem kell győzködni. A többi embert viszont meg kellene nyerni. Ez szerintem inkább emberséggel, szerethetőséggel lehet, mint még több szar kiborításával. Aki ennyi szartól nem pártolt MP mellé, az kétszer ennyi szar miatt sem fog. Az vagy fideszes marad, vagy más tartja vissza.
BlancoMark írta:
Megint ott tartunk, hogy az egyik annyit lopott, hogy tobb evtizedre alaasta az orszag jovojet, a masik meg egy maganrendezvenyrol tobbszori felszolitas utan kirakott egy riportert. Es nyilvan a masodik van csak felhanytorgatva egyes korokben.
Ne nyomd fullba a kretént. Nagyon nem erről beszéltem.