Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 3., kedd 16:07

Akkor megkerem tisztelt R24-et, es az adminokat, hogy kiseriket ne tiltsatok ki, mindegy, hogy milyen minosegben vagy stílusban beszel velem, mert ez a resze sose erdekelt.
Igy jo? :kalapos:
(Hogy massal hogy beszel azert nem vallalom a felelosseget, nem ram tartozik :kalapos: )

@ericco: pont ezert mondom, hogy ujra fidesz lesz valszeg, mert annyira be vannak agyazodva a hatalom minden szintjen, mint egy rak a teljes testben.
thereisonly1ronaldo

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 3., kedd 16:06

Na de ez a B opció eddig a Mi Hazánk végét jelentette volna szerinted :lol: vagy a Mi Hazánk a Tiszával lépne koalícióba, vagy ezt hogy képzeled?

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. december 3., kedd 16:04

kiserinkek abban szerintem is igaza van, hogy ha MP nem talál ki valamit az ilyen akciók ellen, akkor 2026-ig megvágott, manipulatív felvételekkel, kiplakátolva az egész országot, teleszennyezve vele a nyilvánosságot, állami forrásokat és eszközöket nem kímélve, könnyen kialakulhat egy olyan kép az átlag, billegő választóban, hogy a faszomafideszbe, de azért egy idegbetegre mégsem fogok szavazni. (Ezért lenne jó egy valódi parlamentális demokrácia, több párttal, és ahhoz való választási rendszerrel, ehelyett a tákolmány helyett, mert akkor lehetne több alternatíva.)
Mert aki ellenzéki, aktívan érdeklődik a közélet iránt (pl. fórumokon vitázik a témában), és látja, hogy mi is a NER valójában, annál nem kérdés, hogy ez hatástalan lesz. Csak nem biztos, hogy elegen lesznek. A választást általában nem a szekétáborok szokták eldönteni, hanem akik egy héttel a választások előtt kapcsolnak, hogy basszus, jövő héten ikszelni kell, és azokra készül Rogán már most.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 3., kedd 16:01

hehetheoriginal írta: "
bocsi mindenkitol
" :lol: :lol: :lol:
mire kersz bocsanatot? :lol:
idegesito modoroskodo egy ember vagy te :lol:

nekem ez mara eleg is volt, lost cause, failed society, roncs az egesz.

Simán csak politikáról beszélgetni szeretnék néha.
ez nem beszelgetes. ez aberracio. agyrem.
Megértenéd, ha helyemben lennél. Ha teszek 2 smiley-t, akkor kapom a figyelmeztetést. Ha kiírom, hogy b+, akkor kapom a figyelmeztetést. Ha olyat szólok, akkor kapom a heteket.

1 átlagos hozzászólásodért én legalább 1 hónapot, de lehet véglegest kapnék. Így azért elég nehéz és elhoszem, hogy modoroskodó és idegesító. Ez van. :-(
'shutterisland írta: kiserik, egy kerdes, csak egy betut irj, A vagy B :mrgreen:

A
nyer a tisza szorosan (tehat kozel sem 2/3-al) de a mi hazank nem eri el a parlamenti kuszobot.

B
nyer a fidesz, ok maradnak hatalmon, de bejut 5 szazalekkal a mi hazank.

mondd, te mit valasztanal ? :D
Ennyiből A.

Viszont ahhoz, hogy őszinte legyek, kellenek a mandátum %-ok is. Azokat kegyesen lehagytad. teszem azt:
A
nyer a Tisza szorosan 51%, Fidesz 49%, Mi hazánk (és más sem) nem jut be

B
nyer a Fidesz 48%, Tisza 47%, Mi hazánk 5%

Akkor jelenleg B, de ez inkább olyan 70-30. Jobban szeretem, ha nem egy párt van abszolult többségben. Az még jóra nem vezetett, viszont itt lenne mit átalakítani, az biztos.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 3., kedd 15:52

'shutterisland írta: kiserik, egy kerdes, csak egy betut irj, A vagy B :mrgreen:

A
nyer a tisza szorosan (tehat kozel sem 2/3-al) de a mi hazank nem eri el a parlamenti kuszobot.

B

https://www.youtube.com/shorts/g7Mqn0bB8lw
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. december 3., kedd 15:50

kiserik, egy kerdes, csak egy betut irj, A vagy B :mrgreen:

A

B

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 3., kedd 15:48

"
bocsi mindenkitol
" :lol: :lol: :lol:
mire kersz bocsanatot? :lol:
idegesito modoroskodo egy ember vagy te :lol:

nekem ez mara eleg is volt, lost cause, failed society, roncs az egesz.

Simán csak politikáról beszélgetni szeretnék néha.
ez nem beszelgetes. ez aberracio. agyrem.
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 3., kedd 15:47

És még valami. Ellenben veletek, én itt nem akarok meggyőzni senkit semmiről. Simán csak politikáról beszélgetni szeretnék néha.

Hál Istennek ez néha, egyre ritkábban, sikerül is.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 3., kedd 15:45

kiserik, te szoktak irni, hogy ne nyomjuk fullba a kretent, akkor te miert csinalod minden egyes alkalommal?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 3., kedd 15:45

hehetheoriginal írta: tehat maradjon meg 26-tol 4 vagy 8 evet a fityesz, ugy lesz a jo mindenkinek, jobb a bekesseg. :lol: :kalapos: :coffee:
Tényleg, pont ezt írtam.
" Na ezen kellene és lehetne is változtatni. "

Előre bocsi mindenkitől, de ez megéri ezt:
:fpalm: :fpalm: :fpalm: :fpalm: :fpalm:

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 3., kedd 15:43

tehat maradjon meg 26-tol 4 vagy 8 evet a fityesz, ugy lesz a jo mindenkinek, jobb a bekesseg. :lol: :kalapos: :coffee:
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 3., kedd 15:42

Realista24 írta:
Ezt még el is tudom fogadni a Menczer féle előzmény miatt.
Most akkor szamitanak a reszletek vagy nem? Nem tudlak kovetni.
Mi van? Megint kezdjük a szokásos marhaságot?

Részlet kérdés, hogy milyen riportert dobatott ki agresszívan valami helyről. Az egyszeri fidesz szavazót baromira nem érdekli, hogy ki a tököm volt az és mit keresett ott. Az csak annyit lát, hogy MP agresszíven kidobatta az újságírót. Ezt lehet nyomni fullba a NER médiában.

Az meg, hogy ebben az egy darab videóban, a Menczer akció után kissé feldúlt volt és ezt megértem, az én saját véleményem.

Mindegy. További jó szókiforgatást, félremagyarázást, következtetést, meg a többi jólbevált módszert, amitől mind hánytok, de azért csináljátok, ha úgy van.
hehetheoriginal írta:
Ne nyomd fullba a kretént. Nagyon nem erről beszéltem.
nem errol, csak mindenki latja, mi a helyzet, mikor te mprol irsz. nyiltan, tisztan, feketen feheren.
tobben tobbszor megjegyeztuk mar, akarhogy probalod magyarazni, hogy mprol mi a velemenyed, mert te csakis tokeletes embert vagy hajlando elfogadni.
olyan meg nincs, de tudod te jol, ennek ellenere nyomod a bullshitet.
amugy honnan tudod milyen ember? ismered szemelyesen?
vagy pont ugyanugy iteled meg videok alapjan, mint mondjuk masok bappet es biniciust?
swfan írta:Kiserik, neked fizet amúgy a Mi Hazánk?
direktbe fidesz :kalapos:
Aki kicsit is kinyitja a szemét az látja, hogy eddig hasonló a fogatókönyv, mint aminek a vége '22-volt. Nagyon sok ember azért fog szavani MP-re, hogy OV takarodjon. Sokan viszont azért nem fognak, mert MP ilyen. Na ezen kellene és lehetne is változtatni. Ezt viszont ha itt felhozom, akkor azonnal büdös fideszes leszek. Pont, mint a jó öreg nyuggerkommandó.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 3., kedd 15:36

nem errol, csak mindenki latja, mi a helyzet, mikor te mprol irsz. nyiltan, tisztan, feketen feheren.
tobben tobbszor megjegyeztuk mar, akarhogy probalod magyarazni, hogy mprol mi a velemenyed, mert te csakis tokeletes embert vagy hajlando elfogadni.
olyan meg nincs, de tudod te jol, ennek ellenere nyomod a bullshitet.
amugy honnan tudod milyen ember? ismered szemelyesen?
vagy pont ugyanugy iteled meg videok alapjan, mint mondjuk masok bappet es biniciust?
swfan írta:Kiserik, neked fizet amúgy a Mi Hazánk?
direktbe fidesz :kalapos:
thereisonly1ronaldo

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 3., kedd 15:32

Kiserik, neked fizet amúgy a Mi Hazánk?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 3., kedd 15:31

Ezt még el is tudom fogadni a Menczer féle előzmény miatt.
Most akkor szamitanak a reszletek vagy nem? Nem tudlak kovetni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 3., kedd 15:29

ferni írta:
kiserik írta:
Valami HírTv-s embereket. Részlet kérdés. A stílus maga az ember. De itt van ez a gyermekotthonos történet. Miskolcon is megcsinálta a feszkót. Ami kikerült az annyi, hogy amiatt cirkuszolt, hogy nem nyitották ki neki azonnal a hátsó ajtót. Most van indok, hogy miért nem engedik be máshová.
De megint ne a fideszes propagandát mondd vissza könyörgöm.

Napi 3-4 órányi élő beszédet tudsz nézni MP-ről, temérdek nyilatkozat, te meg megítélsz egy embert 2 momentumból, amit minthogy nem pont a fideszes propaganda nyomat folyamat :lol:
Azt ilyen Cséplőnét védesz megint hogy beszéltek vele, mikor romokban a gyermekvédelem. Maga az ÁSZ hozzá le pár hete mekkora gáz van.

Ha MPnek mostanában ennyi a necces pillanata ilyen nyomás és fáradtság mellett az konkrétan egy csoda.

https://youtu.be/T6gqrlm8dTs

MP vs Menczer legjobb pillanatok :kalapos:
Te ezeket direkt csinálod? Mi volt ebben a fideszes propaganda? Hogy ami KIKERÜLT felvétel, azon ez van? Most már a másik oldalon is ér hazudni? Ha nem vergődött volna ezen, akkor nem kerül ki, mert meg sem történik.

Nem először fordul elő, hogy ferdítessz és rágalmazol engem. Soha nem védtem semmilyen Cséplőnét. Soha meg sem említettem. Jó lenne, ha leállnál ezzel, mert Tőled is ugyan olyan gusztustalan, mint az annyira gyűlölt Fidesztől.

Ha arról beszélek, hogy vállalhatatlan az ember beszélgetési stílusa és ezzel támadási felületet nyújt maga ellen, akkor egyrészt nem érdekel, hogy naponta hány órán keresztül fossa a szót a saját felületein egyedül, másrészt inkább felhívom egy hiányosságra, sebezhetőségre a figyelmet, mint sem kritizálnám. Persze ezt a szektásoknak kicsit nehéz elmagyarázni.

Ideje lenne az ellenzéknek gondolkodni kicsit. Igen is, fideszes szavazó fejjel kell gondolkodni, mert nem biztos, hogy elég lesz ami most van. Lehet azt harsogni, hogy ne azt nézzem, amit a propaganda mond, de a fideszes szavazó azt fogja nézni. Ha azt látja, hogy MP agresszív, akkor nem fog rá szavani, csak mert a saját felületein olyan szépen beszél napi 8 órában. MZP-ből lehet tanulni. Mennyivel is vezetett az összefogás a választás előtt a közvéleménykutatásoknál? Aztán lett belőle 2/3-ad.
hehetheoriginal írta: kiserik geci :lol: :lol:
mondd el kerlek, te hogy kezelted volna, hogy kezelned az ilyen szituaciokat?
persze mindent figyelembe veve - orszagos megvilagitas, publikussag, ismertseg, nyomas, felelosseg.
erdekelne.
hogy kezelned a nyilt szini hazugsagokat, a propagandat, a mencer tomikaka fele veglenyeket.
es sohasem fogom megerteni, hogy vegre van valaki, akinel elmozdultak a holtpontrol a dolgok, de te ezer korommel kapaszkodsz tovabbra is
Elmondom: a Meczer elleni tetszett. Le is írtam, aki tud olvasni az olvashatta. Ami utána következett, az nem tetszett. Ezt még el is tudom fogadni a Menczer féle előzmény miatt. Ezt le is írtam, aki tud olvasni az olvashatta. Viszont az, hogy MP-nél ez a megszokott kommunikáció, beszélgetés és vita, hogy le se szarja a másikat, 2 szó után beleugat, felemeli a hangját azután a másikat inti csendre és kikéri magának, ez nem tetszik. Sajnos ezt csinálja mindenhol, ahol van mellette más is, aki nem hozzá tartozik.

Elfogadom, hogy így kezdte. Elfogadom, hogy ilyen ember. Elfogadom, hogy ez kellett az elején. Az viszont szerintem kontraproduktív lesz, ha így is folytatja a végéig. Ideje lenne egy jellemfejlődésnek, hogy ebből átalakuljon egy megfontolt, megbízható esetleg közvetlen, udvarias, mondhatni kikezdhetetlen emberré, akiről elhiszed, hogy el tud vezetni egy államot. Egy államférfivá. Ez tanulható és tanulnia is kellene. Szerintem ilyeneken is fog múlni '26.

ui.: mostanra, akik MP-re akarnak szavazni, hogy menjen a Fidesz, azokat már nem kell győzködni. A többi embert viszont meg kellene nyerni. Ez szerintem inkább emberséggel, szerethetőséggel lehet, mint még több szar kiborításával. Aki ennyi szartól nem pártolt MP mellé, az kétszer ennyi szar miatt sem fog. Az vagy fideszes marad, vagy más tartja vissza.
BlancoMark írta: Megint ott tartunk, hogy az egyik annyit lopott, hogy tobb evtizedre alaasta az orszag jovojet, a masik meg egy maganrendezvenyrol tobbszori felszolitas utan kirakott egy riportert. Es nyilvan a masodik van csak felhanytorgatva egyes korokben. :lol:

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. december 3., kedd 15:22

'shutterisland írta: ez mi a szar ?
vagy teljesen megorult rogan mint forgatokonyv iro, vagy menczernel ment le a redony.
balkan. :D
Ezt lehet eladni a szavazóbázisnak, ettől gerjednek be oly módon, mint a Bicskére kivezérelt fideszes kommandó a Magyar Hang YT-videójában.

Kinek mit intézett a programja.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 3., kedd 15:16

swfan írta:
hehetheoriginal írta: pont eleg lesz az ujabb 2/3-hoz sztem :coffee:
Az eddigi anyagok sem működtek, ez se fog. Máskor amúgy nem azt szoktad mondani, hogy az emberek végső soron a pénztárcájuk alapján szavaznak? :)
kellokepp ostoba es roncs a nep ahhoz, hogy ujra fidesz legyen.
nem varok tul sokat.
thereisonly1ronaldo

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. december 3., kedd 15:15

hehetheoriginal írta: pont eleg lesz az ujabb 2/3-hoz sztem :coffee:
Az eddigi anyagok sem működtek, ez se fog. Máskor amúgy nem azt szoktad mondani, hogy az emberek végső soron a pénztárcájuk alapján szavaznak? :)

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. december 3., kedd 15:14

A Mi Hazankra leadott szavazat is a fideszt segiti.
azon sem lepődnék meg ha telibe a fideszre nyomnák ők is. egyik kutya másik eb
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Vissza: