Carvajal recommended Real Madrid to play 22-year-old Loren Aguado for the right-back position.Realista24 írta: Lorenzo Aguado keretbe kerult a Bilbao ellen.
— @defcentral
HozzászólásSzerző: Pad'em » 6 perccel ezelőtt
Carvajal recommended Real Madrid to play 22-year-old Loren Aguado for the right-back position.Realista24 írta: Lorenzo Aguado keretbe kerult a Bilbao ellen.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » Tegnap, 18:04
HozzászólásSzerző: Galacticos » Tegnap, 18:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » Tegnap, 17:35
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 1., vasárnap 16:35
Koszonom! Nem lattam, hogy erkezett valasz.Pad'em írta:Mbappe LW, Rodrygo center, Brahim RW. Azt írják.realmadrid95 írta:
Mbappe lesz kozepen, nem?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 1., vasárnap 15:45
Mbappe LW, Rodrygo center, Brahim RW. Azt írják.realmadrid95 írta:Mbappe lesz kozepen, nem?Pad'em írta: Endrick adta volna magát, nem hinném hogy Rodrygóval beljebb lennénk centerben. Pletykálták hogy kezdhet reméltem hogy megnézzük ma. Sokadik kisebb sérülése után erőltetjük vissza a kezdőbe Rodrygót olyan poszton ahol ráadásul lenne más választás is. Na mind1 tipik Carlo knows
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. december 1., vasárnap 15:42
Szernitem sem lesz sétagalopp, de ettől függetlenül is érdekelne, hogy úgy mégis mit néztél pontosan.Yazid írta: Nézem ezt a getafet, nem nagyon verték meg őket a barcán kivul.
setagalopp biztos nem lesz
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 1., vasárnap 15:42
Mbappe lesz kozepen, nem?Pad'em írta: Endrick adta volna magát, nem hinném hogy Rodrygóval beljebb lennénk centerben. Pletykálták hogy kezdhet reméltem hogy megnézzük ma. Sokadik kisebb sérülése után erőltetjük vissza a kezdőbe Rodrygót olyan poszton ahol ráadásul lenne más választás is. Na mind1 tipik Carlo knows
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 1., vasárnap 15:40
3-0Yazid írta: Nézem ezt a getafet, nem nagyon verték meg őket a barcán kivul.
setagalopp biztos nem lesz
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. december 1., vasárnap 15:40
14 meccs, 2 gy, 7 d, 5 v, 17. helyYazid írta: Nézem ezt a getafet, nem nagyon verték meg őket a barcán kivul.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. december 1., vasárnap 15:23
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. december 1., vasárnap 15:19
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 1., vasárnap 15:08
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. december 1., vasárnap 15:04
Hat eredmenykenyszer+ CarloGalacticos írta: Nehogy otthon kapjon lehetoseget egy getafe ellen endrick vagy akár guler (tudom szar volt a pool ellen de mas is) nem inkabb beeroltetjuk azt aki meg fel labbl a korhazba.
Ez lesz tchouamenivel is, ahogy injekciokkal kepes lesz payara lepni onnantol asencio pad.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. december 1., vasárnap 14:58
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. december 1., vasárnap 14:52
Én is úgy gondolom, hogy veszélyes lehet, de meg is tudom érteni. Eléggé eredménykényszer van most Pool után, ráadásul a Barcát is behozhatjuk. Szóval, ha az orvosok zöld utat adtak, akkor megértem, ezt most húzzuk be.nzooli93 írta:Arda nem meglepő, ket meccsen zsinórban kezdő volt, most gondoltam hogy padozni fog.BLevi96 írta:
Meg is érdemelné Ancelotti, ha veszelyezteti a rásérülést. Kezdőbe felraknám Mbappe-Endrick-Brahim triót és a 70.percbe beküldhetné Rodrygot ha ég a ház.
Szerk.: most látom hogy Arda már megint sehol
Viszont Getafe ellen en nem raktam volna be Rodrygot még. Ezek iden is verekedni jarnak fel a pályára, nem focizni. Nehéz meccsre számítok, tavaly is a 95.ben nyertunk ellenük, Jude gollal természetesen
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. december 1., vasárnap 14:46
Arda nem meglepő, ket meccsen zsinórban kezdő volt, most gondoltam hogy padozni fog.BLevi96 írta:Meg is érdemelné Ancelotti, ha veszelyezteti a rásérülést. Kezdőbe felraknám Mbappe-Endrick-Brahim triót és a 70.percbe beküldhetné Rodrygot ha ég a ház.nzooli93 írta: És kezdő lett természetesen
Remélem nem ugy mint múltkor,hogy fel ora múlva jott is le ..
Szerk.: most látom hogy Arda már megint sehol
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. december 1., vasárnap 14:45
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. december 1., vasárnap 14:42
Meg is érdemelné Ancelotti, ha veszelyezteti a rásérülést. Kezdőbe felraknám Mbappe-Endrick-Brahim triót és a 70.percbe beküldhetné Rodrygot ha ég a ház.nzooli93 írta: És kezdő lett természetesen
Remélem nem ugy mint múltkor,hogy fel ora múlva jott is le ..
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. december 1., vasárnap 14:31
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem