Politika
Re: Politika
Ocsmány kórházi kaják, avagy mitől gyógyul a magyar?
Pottyondy, brutál milyen "kajákat" mutat
Pottyondy, brutál milyen "kajákat" mutat
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Kozben delkoreaban izegnek mozognak a kis sargak
Lassan geci amugy az egesz vilagon ilyen olyan okokbol tettlegessegig fajulnak a dolgok, uton utfelen haboruk, osszecsapasok
Lassan geci amugy az egesz vilagon ilyen olyan okokbol tettlegessegig fajulnak a dolgok, uton utfelen haboruk, osszecsapasok
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Doktori disszertacio irasat záros határidőn belül, adott forumozo szamara az illeto faji, etnikai hozzatartozasa es elmult evekbeli velem valo vitai altal meghatarozott kisebb-nagyobb penzmag elleneben vallalomSteve írta: Szóljatok ha fel kell lázadnom R24 ellen, vagy tüntizzek kiserik ellen.
Megvehető vagyok! Van az a pénz!
Diktatúra? Miközben még Hehe is szabadon írhatja a hülyeségeit, naponta 80 kommentet minimum.
thereisonly1ronaldo
Tudom, hogy Letohának itt megvan a skatulyája, de erről mi a vélemény? https://www.facebook.com/1564246774/pos ... l/?app=fbl
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én még új vagyok itt, de elfogadom és teljesen érthető hogy akik itt vannak 20éve(!!) azokat jobban megértik már hogy, mit/miért írnak és máshogy kezelik, de még ennek ellenére ők is kapnak figyelmeztetést vagy pihenőt.ferni írta: Az meg van, hogy a hardcore réteg már 20 éve együtt fórumozik?
Sőt nagyon sok esetben személyesen is találkoztak már nem egyszer a többiek vagy tartják máshol is a kapcsolatot.
Pontosan ez a mag tartja össze az egészet.
Akik egyenlőbbek másoknál azt kiérdemelték már valamivel, nem azért van ez, mert random kisorsolták, igenis fontosak a fórum életében.
hehe is már kb a karrierje során ki lett rakva véglegessel olyan 9-10 alkalommal ugyanúgy, pedig pl szted ő is kiemelt bánásmódot kap.
Megint egy olyan sarkalatos pontját szidod a dolgoknak, ami nélkül nem lenne mit szidni.
Én pl olyan 2006 körül kezdtem a karrierem a 'distán, hidd el látttam már ezt-azt.
MP vs menczer meg gyalázat, kellemetlen már az első pillanattól kezdve,mint egy kocsma töltelék aki propagandán él és papagájkodik végig, de amugy meg ő a Kommunikációs Igazgató..gyász az egész.
Kiserik pedig még ebbe is beletud állni Ő az az ember aki, ha beesik a pöcegödörbe, megnézi hogy a segítőjének fertőtlenítve van-e a keze.
-
Ez nettó hülyeség. Azért, mert a többség nem szívleli a narancsot (okokat írtunk bőven), még nem képviseli automatikusan a magyar ellenzéket. Elég egybites gondolkodás ez.Whiteheart írta:tűpontosan képviseli ez az oldal is az ellenzéket
Mi amúgy itt mind migránsok vagyunk, és Gergő befogadott minket 2013-ban. Azóta ez itt no-go zóna
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Szóljatok ha fel kell lázadnom R24 ellen, vagy tüntizzek kiserik ellen.
Diktatúra? Miközben még Hehe is szabadon írhatja a hülyeségeit, naponta 80 kommentet minimum.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
az eurobarcan nem tudom mi van szerencsére, a madridista meg.. az még létezik?Realista24 írta:Jogos, jobb, ami most van. Ott a madridista neked, ott szeretet van, es beke, es nincs kivel osszeveszniWhiteheart írta:
igen, pont mint a jakobinusok.. tűpontosan képviseli ez az oldal is az ellenzéket és kössz de nagyon nem kéne ilyen uralom magyarországon
Ember! Hol szidtam? Idézd már légyszives. Minden esetben leírtam, hogy így van jól.ferni írta: Az meg van, hogy a hardcore réteg már 20 éve együtt fórumozik?
Sőt nagyon sok esetben személyesen is találkoztak már nem egyszer a többiek vagy tartják máshol is a kapcsolatot.
Akik egyenlőbbek másoknál azt kiérdemelték már valamivel, nem azért van ez, mert random kisorsolták, igenis fontosak a fórum életében.
hehe is már kb a karrierje során ki lett rakva véglegessel olyan 9-10 alkalommal ugyanúgy, pedig pl szted ő is kiemelt bánásmódot kap.
Megint egy olyan sarkalatos pontját szidod a dolgoknak, ami nélkül nem lenne mit szidni.
Én pl olyan 2006 körül kezdtem a karrierem a 'distán, hidd el látttam már ezt-azt.
Én ezt tényleg nem hiszem el. Ez valami alternatív univerzum? Védek akit meg sem említek. Szidom amit elfogadok és elismerek. Komolyan gyerekek, ez agyfasz.
Amúgy én is a 'distán klezdtem, igaz nem 2006-ban. Aztán már itt kaptam egy véglegest, ami után donor néven pofátlankodtam vissza és utána jó magaviselet (én ) miatt visszakaptam a nevem.
De mégegyszer leírom, csak hogy világos legyen: nekem nincs és soha nem is volt semmi bajom azzal, hogy vannak egyenlők és egyenlőbbek. Valakinek kevésbé kell figyelni, hogy mit és hogyan ír, valakinek meg jobban.
ui.: legalább 6-szor voltam kiszórva
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jogos, jobb, ami most van. Ott a madridista neked, ott szeretet van, es beke, es nincs kivel osszeveszniWhiteheart írta:igen, pont mint a jakobinusok.. tűpontosan képviseli ez az oldal is az ellenzéket és kössz de nagyon nem kéne ilyen uralom magyarországonRealista24 írta:
Ki irta, hogy itt demokracia van? Diktatura, korrupcio, csusztatasok, a kulonbseg, hogy nem titkoljuk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
A mostani hatalom meg olyan, mint az eurobarca, mindenki döntse el, melyiket választaná inkább..Whiteheart írta:igen, pont mint a jakobinusok.. tűpontosan képviseli ez az oldal is az ellenzéket és kössz de nagyon nem kéne ilyen uralom magyarországonRealista24 írta:
Ki irta, hogy itt demokracia van? Diktatura, korrupcio, csusztatasok, a kulonbseg, hogy nem titkoljuk.
A kiábrándult barcások is gyakran járnak inkább ide..
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
igen, pont mint a jakobinusok.. tűpontosan képviseli ez az oldal is az ellenzéket és kössz de nagyon nem kéne ilyen uralom magyarországonRealista24 írta:Ki irta, hogy itt demokracia van? Diktatura, korrupcio, csusztatasok, a kulonbseg, hogy nem titkoljuk.kiserik írta:
Mert elég furán gondolkodtok itt páran (vagy én ).
Ami itt a politika topikban megy olyan, mint ha más topikban, mikor Carlot vagy a vezetőséget, vagy valamelyik játékosunkat kritika érné, azonnal elkezdenénk a kritikust barcásozni.
A moderálással pedig nincs bajom, már leírtam régebben, hogy van a vezetőség, akinek mindent köszönhetünk, és vannak a többiek, akik közül valakik egyenlőbbek másoknál. Csak ne akarjuk ezt beállítani máshogy. Ez nem demokrácia és ez így van jól.
Az meg van, hogy a hardcore réteg már 20 éve együtt fórumozik?
Senki. Én sem. Viszont ha megmondom, hogy azért kell minden apró dologra figyelnem, mert ilyen a rendszer (amit elfogadok és örülök, hogy itt lehetek), akkor nem kell úgy tenni, hogy nem is.Realista24 írta:Ki irta, hogy itt demokracia van? Diktatura, korrupcio, csusztatasok, a kulonbseg, hogy nem titkoljuk.kiserik írta:
Mert elég furán gondolkodtok itt páran (vagy én ).
Ami itt a politika topikban megy olyan, mint ha más topikban, mikor Carlot vagy a vezetőséget, vagy valamelyik játékosunkat kritika érné, azonnal elkezdenénk a kritikust barcásozni.
A moderálással pedig nincs bajom, már leírtam régebben, hogy van a vezetőség, akinek mindent köszönhetünk, és vannak a többiek, akik közül valakik egyenlőbbek másoknál. Csak ne akarjuk ezt beállítani máshogy. Ez nem demokrácia és ez így van jól.
Amúgy úgy emlékszem, hogy többször pihentem, mint 3 alkalom. Valamiért úgy tűnik, annó Vini pályafutása elején, közepén rendszeresen mentem pihire.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ki irta, hogy itt demokracia van? Diktatura, korrupcio, csusztatasok, a kulonbseg, hogy nem titkoljuk.kiserik írta:Mert elég furán gondolkodtok itt páran (vagy én ).ferni írta: Téged kajak nem hiszlek el...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mert elég furán gondolkodtok itt páran (vagy én ).ferni írta: Téged kajak nem hiszlek el...
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyik ezert (2016), rogton azutani kommented ez, hogy pirossal irtam, alljatok le.Lehet drukkolni a csigazabálóknak. Ez ki volt adva utasításba az biztos
Kovetkezo figyelmeztetes 2022! Amikor sinten pirossal irtam, hogy ne offoljatok, de te csak folytattad nehany masikkal egyetemben, megspekelve egy "Magyarul?: mi a f@sznak? " resszel.
Kovetkezo (2023ban) Vini topicos amokfutasod eredmenye.
Majd 2024ben ezert a hszert stilusra hivatkozva.
viewtopic.php?p=1343950#p1343950
Kitiltva 2023.02.08-an voltal 2 hetre, majd novemberben miutan mindenkit hulyenek neztel sajat magadon kivul, es konnyitettem a helyzeteden, hogy ne kelljen hulyekkel beszelgetned.
Majd 2024 januarban 1 honapra, ebben biztos volt mar valami szemelyes is reszemrol, de az up/downok alapjan megerdemelted, mert csak 8/10 volt az arany.
Ezt latva, ismet elerkeztunk az aldozat es martir szerephez, amit irtam. Egy olyan kalibernek mint neked, ez a harom kitiltas es 4 figyelmeztetes az semmi.
Forras: moderatori naplo.
Aztan legyen ennyi eleg, igy is tobb idot szantam erre, mint amennyit erdemel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Téged kajak nem hiszlek el...
Az még hagyján, hogy meg akarod mondani a Tiszának meg MPnek mit csinálnak szarul és mit hogy kéne, miközben 9 hónap alatt felhúztak egy legalább Fidesszel egy népszerűsseggel rendelkező pártot, na de azt hogy 2024ben mikor kb az összes magyar fórum haldoklik vagy már kihalt, különös tekintettel a focisokra te ki akarod találni, hogy kell az embereket moderálni az már tényleg next level.
Ez egy kész csoda, hogy ennyien itt vagyunk és ennyien pörgünk a mai napig.
Itteni modik se hibátlanok, de az eredmények megkérdőjelezhetetlenek.
Ha néha esetleg túlzásba is esnek (nem magamra gondolom persze, rossz szavam nem lehet ), akkor is tudja már elfogadni a kis igazságérzeted ezt, mert látod hogy ha nagyobba nézed a képet mennyire jó is az egész.
Nem kell ennyire beszűkülten a kis egódat védened.
Most pl minden egyes alkalommal cinkelnek a Reddit miatt, hát röhögünk rajta egyet és kész, nem kell mindent magadra venni és megsértődni rajta.
Amúgy ez is a moderáció része mikor megy a cinkelgetés és ez nem csak a modiktól, hanem a többi usertól is van, finom utalgatás, hogy vedd észre magad.
Olvass a jelekből
Az még hagyján, hogy meg akarod mondani a Tiszának meg MPnek mit csinálnak szarul és mit hogy kéne, miközben 9 hónap alatt felhúztak egy legalább Fidesszel egy népszerűsseggel rendelkező pártot, na de azt hogy 2024ben mikor kb az összes magyar fórum haldoklik vagy már kihalt, különös tekintettel a focisokra te ki akarod találni, hogy kell az embereket moderálni az már tényleg next level.
Ez egy kész csoda, hogy ennyien itt vagyunk és ennyien pörgünk a mai napig.
Itteni modik se hibátlanok, de az eredmények megkérdőjelezhetetlenek.
Ha néha esetleg túlzásba is esnek (nem magamra gondolom persze, rossz szavam nem lehet ), akkor is tudja már elfogadni a kis igazságérzeted ezt, mert látod hogy ha nagyobba nézed a képet mennyire jó is az egész.
Nem kell ennyire beszűkülten a kis egódat védened.
Most pl minden egyes alkalommal cinkelnek a Reddit miatt, hát röhögünk rajta egyet és kész, nem kell mindent magadra venni és megsértődni rajta.
Amúgy ez is a moderáció része mikor megy a cinkelgetés és ez nem csak a modiktól, hanem a többi usertól is van, finom utalgatás, hogy vedd észre magad.
Olvass a jelekből
Ezzel vitatkoznék. Most nincs időm rá kikeresni, de úgy emlékszem többször lettem tiltva figyelmeztetés nélkül, mint figyelmeztetve.Realista24 írta:Nem vagyok en Devenyi Tibi bacsi.hehetheoriginal írta: Akkor megkerem tisztelt R24-et, es az adminokat, hogy kiseriket ne tiltsatok ki, mindegy, hogy milyen minosegben vagy stílusban beszel velem, mert ez a resze sose erdekelt.
Igy jo?
(Hogy massal hogy beszel azert nem vallalom a felelosseget, nem ram tartozik )
@ericco: pont ezert mondom, hogy ujra fidesz lesz valszeg, mert annyira be vannak agyazodva a hatalom minden szintjen, mint egy rak a teljes testben.
Kiserik, mar megint a ferdites es feligazsag, amolyan Fidesz modra. Tobbszor szolva lett, kerve lettel, hogy valtoztass vagy allj le, akarmi. Nem tetted meg, kaptad a jutalmat, legtobbszor akkor, amikor az jott le minden hszedbol, hogy szerinted mindenki hulye csak te nem, melle meg jatszod az aldozat es martir szerepet is.
Ezt pedig nem csak ebben a topicban csinalod, hanem amikor Vini a tema, szamtalan topicban.
Annó CR miatt kaptam véglegest. Utána Vini kapcsán vitáztunk Kerlonnal sokat, ahol mindig én kaptam a figyelmeztetés nélküli heteket. Legutóbb pedig itt a politikában, mert valakit lehülyéztem, mert egyenlőséget vont a postagalamb bevezetése és a kp használati jog között. Elismerem, hogy volt olyan, hogy direkt túlfeszítettem nálad a húrt, ez tény.
Ha belinkelném, hogy miért kaptam eddig figyelmeztetést direktben (a véglegesem óta 3 db-ot), akkor felkacagna a fél fórum, főleg hehe Persze volt olyan figyelmeztetés is, ahol annyi volt, hogy 'Hagyjátok abba!', nem hagytuk és én mentem pihenni. Egyedül.
Na de ez itt elégge off, bár végül is politikának politika
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???