+ még nem vette ki a kezdőből AsenciótPad'em írta: Ceba viszont megkapja megint a kezdőt Modric helyett, plusz Mendy is padon ragadt. Mindkettővel engem meglepett az öreg pozitívan.
fejlődőképes az öreg, maradhat
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. december 4., szerda 20:59
+ még nem vette ki a kezdőből AsenciótPad'em írta: Ceba viszont megkapja megint a kezdőt Modric helyett, plusz Mendy is padon ragadt. Mindkettővel engem meglepett az öreg pozitívan.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 4., szerda 20:58
Akkor az uefa csak revbe ert.ikarus93 írta: Tudom sok meccs meg a jatekosok is faradtak, de azert mi szurkolok nem panaszkodhatunk. 3 naponkent meccs.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. december 4., szerda 20:57
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 4., szerda 20:56
https://m.livetv.sx/enx/oroszisti írta: Sziasztok!
Valaki tud működő linket küldeni?
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2024. december 4., szerda 20:54
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 4., szerda 20:45
Nem csak Spanyol, de meg raadasul csak baszk jatekosokat alkalmaznak, ami meg durvabb.ikelemen5 írta: A Bilbao egy olyan csapat, aminek mindenki ismeri a hagyományait, elveit, és ebből a szempontból kedvelem, tisztelem őket.
Egy darab nem spanyol nemzetiségű játékos van a csapatban, ő a csapatkapitány.
Mókás.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. december 4., szerda 20:23
HozzászólásSzerző: MVPP » 2024. december 4., szerda 20:05
Spanyol nemzetiségű, ott született. Az más kérdés melyik válogatottat választotta.ikelemen5 írta: A Bilbao egy olyan csapat, aminek mindenki ismeri a hagyományait, elveit, és ebből a szempontból kedvelem, tisztelem őket.
Egy darab nem spanyol nemzetiségű játékos van a csapatban, ő a csapatkapitány.
Mókás.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. december 4., szerda 20:03
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. december 4., szerda 20:03
Én sem értem csucsut, de Carlo knows.BLevi96 írta:Én megértem őt Feleslegesnek érzek egy vkp(Csucsi) erőltetni a bunkerező spanyol ligába, egy Güler vagy Brahimnak nagyobb hasznát lehetne venni, akik jól adnak be vagy áttörnek a védelmen.Tjacks írta:
Mondjuk Te addig biztos morogni fogsz amíg Güler nem kezd A török JIM
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. december 4., szerda 19:58
Ez lesz a veszte neki sajnosBLevi96 írta: LV és Rodrygo után Tchouamenit is egyből bedobja Carlo amint tudja. Hogy lehet ennyire bizalmatlan a csapattal?!
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. december 4., szerda 19:53
Én megértem őt Feleslegesnek érzek egy vkp(Csucsi) erőltetni a bunkerező spanyol ligába, egy Güler vagy Brahimnak nagyobb hasznát lehetne venni, akik jól adnak be vagy áttörnek a védelmen.Tjacks írta:Mondjuk Te addig biztos morogni fogsz amíg Güler nem kezd A török JIMnzooli93 írta: Kezdett ja, de nincs egy egesz hete, hogy ujra edz. de gyanítom szombaton is sima kezdo lesz, imadom
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. december 4., szerda 19:52
Jogos,de amugy elengedtem. Csinalja Carlo,ahogy akarja.Tjacks írta:Mondjuk Te addig biztos morogni fogsz amíg Güler nem kezd A török JIMnzooli93 írta: Kezdett ja, de nincs egy egesz hete, hogy ujra edz. de gyanítom szombaton is sima kezdo lesz, imadom
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 4., szerda 19:45
Igazabol most kezd magara talalni Nico, utobbi 3 meccsen kezdett ujra focizni. Elotte netto emberhatrany volt, rossz volt nezni a vergodeset. Ha ideny eleji format fogja ki ujra akkor fel Lv is eleg lesz ellene.nzooli93 írta: Nico vs Lucas finom lesz....
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 4., szerda 19:43
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. december 4., szerda 19:42
Mondjuk Te addig biztos morogni fogsz amíg Güler nem kezd A török JIMnzooli93 írta: Kezdett ja, de nincs egy egesz hete, hogy ujra edz. de gyanítom szombaton is sima kezdo lesz, imadom
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. december 4., szerda 19:39
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. december 4., szerda 19:35
Brahimra már ráfér a pihi, csak rotálunk..nzooli93 írta: Kezdett ja, de nincs egy egesz hete, hogy ujra edz. de gyanítom szombaton is sima kezdo lesz, imadom
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 4., szerda 19:35
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. december 4., szerda 19:32
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem