Mozi, filmek
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Re: Mozi, filmek
Faust, a kisfilmedet holnap én is megnézem majd, most sajnos nem tudom, mert szerencsétlenkedik a netem, és nem tudok YouTube-videókat nézni.
Addig is
Családi üzelmek
Nagyon aranyos kis film, kikapcsol, szórakoztat, alapvetően nem túl komoly hangvételű, mély üzenetű, de ilyen is kell néha. Meg azért fordulatok is vannak benne bőséggel, a lezárás
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!viszont kicsit túl amerikai.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kenny-n már akkor szétestem, amikor először megláttam
Anistont sosem bírtam különösebben, de most nem lehet rá panasz, ahogy a többi szereplőre sem.
Azoknak, akik követik az NBA-t, csak annyit mondanék, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Anthony Davis
Szóval jó kis múvi volt, nem most láttam utoljára.
Addig is
Családi üzelmek
Nagyon aranyos kis film, kikapcsol, szórakoztat, alapvetően nem túl komoly hangvételű, mély üzenetű, de ilyen is kell néha. Meg azért fordulatok is vannak benne bőséggel, a lezárás
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!viszont kicsit túl amerikai.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kenny-n már akkor szétestem, amikor először megláttam
Anistont sosem bírtam különösebben, de most nem lehet rá panasz, ahogy a többi szereplőre sem.
Azoknak, akik követik az NBA-t, csak annyit mondanék, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Anthony Davis
Szóval jó kis múvi volt, nem most láttam utoljára.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Érdekes lett. Nekem a korábbiak jobban bejöttek. Bár semennyire se értek hozzá.
Vígjátékok a kedvenceim,de nem vagyok nagy szakértő,meg nem láttam sok filmet szóval feltennék egy kérdést:
Melyik filmek tartoznak nálatok bele a TOP10 vígjátékba?
Vígjátékok a kedvenceim,de nem vagyok nagy szakértő,meg nem láttam sok filmet szóval feltennék egy kérdést:
Melyik filmek tartoznak nálatok bele a TOP10 vígjátékba?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Tudom én. ;)
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Akkor fogd fel annak, aminek szántam: poénnakFaust írta:A cuccot kikérem magamnak, viccen kívül. Soha, semmilyen körülmények között.
Merci Zizou!
A cuccot kikérem magamnak, viccen kívül. Soha, semmilyen körülmények között.
800 ft az energiaital volt. Örülök, hogy tetszett.
800 ft az energiaital volt. Örülök, hogy tetszett.
- ericco
- Kapcsolat:
Á, nála már voltamSierra írta:Blue meth. Keresd fel Heisenberget.ericco írta:Ám abból a cuccból nekem is küldhetnél néha, amit elszívtok egy ilyen rövidfilm kiötlelése, elkészítése előtt
Merci Zizou!
Blue meth. Keresd fel Heisenberget.ericco írta:Ám abból a cuccból nekem is küldhetnél néha, amit elszívtok egy ilyen rövidfilm kiötlelése, elkészítése előtt
- ericco
- Kapcsolat:
Érdekes, tetszik.Faust írta:Megint letoltam egy sulis kisfilmet, ezúttal scifivel próbálkoztam, a büdzséhez (800 ft ) képest sikeresen. Remélem tetszeni fog.
Naalöyö
800 ft? mire kellett? Két doboz sörre?
Ám abból a cuccból nekem is küldhetnél néha, amit elszívtok egy ilyen rövidfilm kiötlelése, elkészítése előtt
Merci Zizou!
Megint letoltam egy sulis kisfilmet, ezúttal scifivel próbálkoztam, a büdzséhez (800 ft ) képest sikeresen. Remélem tetszeni fog.
Naalöyö
Naalöyö
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nálatok hogyan nézne ki egy Spielberg toplista? Jó az is, ha 5 filmet írtok, de igazából egy 10-es listára lennék kíváncsi.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Pont reggel töltöttem le, még meg is lepődtem, hogy ilyen hamar kikerült. Holnap lesz időm megnézni.csabi* írta:akit érdekel enkóron már fenn van a the class of 92
But he is a good boy...
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
akit érdekel enkóron már fenn van a the class of 92
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Kiváncsi vagyok, Singerék bevállalják-e az Age of Apocalypse sztorit...ütne, mint az ipari áram.tubatibi írta:X-men Apocalypse (2016)
Remy, vélemény?
Ha igaz,akkor nagyon várós lesz. A legjobb ellenség.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Remy
- Kapcsolat:
Tarzan
Edgar Rice Burroughs „fia” 101 éve látta meg a napvilágot, majd az azt követő követő évtizedekben hatalmas hírnévre tett szert. Megannyi mozifilm készült az emberszabású majmok által felnevelt ember történetéből, akit csak úgy ismerünk, hogy Tarzan. A Disney sem hagyta ki ezt a csodás történetet, így 14 évvel ezelőtt ők is készítettek egy egészestés rajzfilmet Tarzanról.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy gorillacsapat egyik tagja egy magára hagyott csecsemőt talál a dzsungelben. A nőstény gorilla úgy dönt, hogy felneveli a kisfiút, akinek a Tarzan nevet adja. Az évek múltán Tarzan rengeteget fejlődik, és igazi gorillává válik. Azonban a tökéletes életüket megzavarja egy kutatóexpedíció, akik a bajt hozzák a dzsungelbe. Ugyanakkor nem mindenki gonosz az emberek közül, hiszen a kutatócsapattal érkezik a szépséges Jane is, aki nagyon gyorsan összebarátkozik a majomemberrel, de sajnos egy idő után minden rosszra fordul…
A Disney mindig is tudta, hogyan kell jól előadnia a rajzfilmeket, és ez a Tarzan esetében sincs másként, bár azért néhol akadozik a gépezet. Voltam olyan szerencsés, hogy anno moziban láthattam ezt a filmet, és akkor hatalmas élményként éltem meg, majd nem sokkal később újra megnézhettem és még akkor is minden a helyén volt. Ám bő tíz évvel később, most 2013-ban már feltűnt néhány hiba, ami bár az élményen nem rontott, de igencsak szembetűnő, és már megértettem, hogy sokan miért nincsenek annyira oda ezért a rajzfilmért.
Egyrészt egy Oroszlánkirály és Szépség és a Szörnyeteg keverék, másrészt a látvány elnyomta a karaktereket. A Tarzan legnagyobb hibája tényleg az – így felnőtt szemmel - hogy a főhősön és a néhány gorillán kívül nincs értelmes karaktere. Jane inkább jó, mint rossz, de rajta kívül, a többi ember, nem elég, hogy rettentően idegesítőek, még buták is. A főgonosznak nincs tekintélye, és ez bizony nagy baj. Viszont azt nagyon jól bemutatják az érkező emberek, hogy az emberi faj mennyire hatalommániás, mennyire pénzéhes, és hogy mennyire tud pusztítani.
Ugyanakkor a Tarzan a hibái ellenére is a jó kategóriát éri el, még annak is, aki amúgy nem tartja kedvencének. Phil Collins közreműködésének hála a rajzfilm, zeneileg mondhatni zseniális. (Nem hiába kapta meg a legjobb betétdalért járó Oscart az énekes.) A látvány miatt, illetve a zene közreműködésével azért jó néhány esetben lehet érezni a játékidő alatt az igazi Disney fílinget. A forgatókönyvre se lehet nagyon panaszunk, és ha a karaktereken egy kicsit pofoztak volna még, akkor sokkal sikeresebb lehetett volna a rajzfilm, de ez már csak történelem…
A Tarzan tehát nem tökéletes mű, de még így is szépen mutat a Disney rajzfilmek között. A dzsungellakó története szerethető, vicces, és jópofa, így bátran lehet ajánlani bárkinek, aki szereti az efféle kikapcsolódást. Gyerekeknek viszont kötelező darab. 8/10
Edgar Rice Burroughs „fia” 101 éve látta meg a napvilágot, majd az azt követő követő évtizedekben hatalmas hírnévre tett szert. Megannyi mozifilm készült az emberszabású majmok által felnevelt ember történetéből, akit csak úgy ismerünk, hogy Tarzan. A Disney sem hagyta ki ezt a csodás történetet, így 14 évvel ezelőtt ők is készítettek egy egészestés rajzfilmet Tarzanról.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy gorillacsapat egyik tagja egy magára hagyott csecsemőt talál a dzsungelben. A nőstény gorilla úgy dönt, hogy felneveli a kisfiút, akinek a Tarzan nevet adja. Az évek múltán Tarzan rengeteget fejlődik, és igazi gorillává válik. Azonban a tökéletes életüket megzavarja egy kutatóexpedíció, akik a bajt hozzák a dzsungelbe. Ugyanakkor nem mindenki gonosz az emberek közül, hiszen a kutatócsapattal érkezik a szépséges Jane is, aki nagyon gyorsan összebarátkozik a majomemberrel, de sajnos egy idő után minden rosszra fordul…
A Disney mindig is tudta, hogyan kell jól előadnia a rajzfilmeket, és ez a Tarzan esetében sincs másként, bár azért néhol akadozik a gépezet. Voltam olyan szerencsés, hogy anno moziban láthattam ezt a filmet, és akkor hatalmas élményként éltem meg, majd nem sokkal később újra megnézhettem és még akkor is minden a helyén volt. Ám bő tíz évvel később, most 2013-ban már feltűnt néhány hiba, ami bár az élményen nem rontott, de igencsak szembetűnő, és már megértettem, hogy sokan miért nincsenek annyira oda ezért a rajzfilmért.
Egyrészt egy Oroszlánkirály és Szépség és a Szörnyeteg keverék, másrészt a látvány elnyomta a karaktereket. A Tarzan legnagyobb hibája tényleg az – így felnőtt szemmel - hogy a főhősön és a néhány gorillán kívül nincs értelmes karaktere. Jane inkább jó, mint rossz, de rajta kívül, a többi ember, nem elég, hogy rettentően idegesítőek, még buták is. A főgonosznak nincs tekintélye, és ez bizony nagy baj. Viszont azt nagyon jól bemutatják az érkező emberek, hogy az emberi faj mennyire hatalommániás, mennyire pénzéhes, és hogy mennyire tud pusztítani.
Ugyanakkor a Tarzan a hibái ellenére is a jó kategóriát éri el, még annak is, aki amúgy nem tartja kedvencének. Phil Collins közreműködésének hála a rajzfilm, zeneileg mondhatni zseniális. (Nem hiába kapta meg a legjobb betétdalért járó Oscart az énekes.) A látvány miatt, illetve a zene közreműködésével azért jó néhány esetben lehet érezni a játékidő alatt az igazi Disney fílinget. A forgatókönyvre se lehet nagyon panaszunk, és ha a karaktereken egy kicsit pofoztak volna még, akkor sokkal sikeresebb lehetett volna a rajzfilm, de ez már csak történelem…
A Tarzan tehát nem tökéletes mű, de még így is szépen mutat a Disney rajzfilmek között. A dzsungellakó története szerethető, vicces, és jópofa, így bátran lehet ajánlani bárkinek, aki szereti az efféle kikapcsolódást. Gyerekeknek viszont kötelező darab. 8/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Párbaj fasza.
- Remy
- Kapcsolat:
Bíborszín, Nap birodalma, Párbaj
vélemények?
Ezek hiányoznak még a jobb Spielberg filmekből, és hát meg kell nézni, hogy toplistát tudjak összeállítani.
vélemények?
Ezek hiányoznak még a jobb Spielberg filmekből, és hát meg kell nézni, hogy toplistát tudjak összeállítani.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots