Kylian Mbappé - 9

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

Re: Kylian Mbappé - 9

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2024. december 4., szerda 23:18

Remy írta: FGY. Higuaín magasságokban.

Látszik a tekintetén is, hogy nem vágja mi van. Mintha eddig valami burokban élt volna, most meg kikerült volna az elit fociba. Csak tudnám, hogy akkor a VB-ken mégis, hogy tudott úgy focizni, ahogy...
VB mindig más kávéház. Gyenge ligában akár rá is tudott pihenni előtte, a komoly játékosok többsége hullafáradtan érkezik oda. Látszik, hogy ott sokszor Jameseket, Podolskikat, Klosékat meg ki tudja, milyen emberkéket is fel tudott dobni néha a víz.

Ha mondjuk jönne egy marslakó, aki senkit sem ismer, és meg kellene mondania, az eddigiek alapján, testbeszéd, teljesítmény, stb., hogy Asencio és Mbappé közül ki a 180 milliós játékos és ki a harmadik ligás focista, vajon mit mondana ?

De nem örültem neki már a bejelentése óta...
Amit eddig letett, attól egy Espanyol szintű Joseluval is előrébb lennénk.
Ebben a bajnokságban az veszi le a pályáról, aki éppen arra jár.

Nekünk mindig kell öt évre egy Bale, Jovic vagy Hazard a csapatba. Bár őket legalább padra lehetett vágni. A pénzt ugyan égették, de legalább nem csináltak kárt és nem bosszantották az embert. De nem késő még korrigálni.

Viszlát.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 4., szerda 23:17

MECCSEK MENNEK EL RAJTA!
kevered frannal, mendivel, valverdevel, miliatoval meg tucsipoccsel :lol:

Mas is hagyott mar ki tizit, de gondolom beli golja nem miatta jott :coffee:

Nem tudtok szubjektiven ertekelni es elemezni, mert elvakultan nyomjatok, nem latjatok realisan, meg nekem is mindenaron ellent kell mondanotok :coffee:

Ismetelni tudom magam: az egesz csapat egy szar, tele fos egyeni teljesitmenyekkel, nyilvan akkor a friss erkezo, a csapat allapota es jateka miatt rendesen beilleszkedni se tudo tamadon (ami eleve messze a legnehezebb pozi) kell leverni a balhet :lol:

Ne irjatok sokat, reggel nem lesz idom olvasni :kalapos:
Puszika
thereisonly1ronaldo

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2024. december 4., szerda 23:17

realmadrid95 írta: Ha igy folytatodik a szezonja, en felajanlanek a Citynek egy 1:1 cseret Haalandert.

Mind Mbappe, mind a Real szempontjabol jol sulne el szerintem. Angliaban jatszhat a kedvenc szerepkoreben, fellazult vedelem ellen sokkal tobb eselye lenne golt szerezni, ott beleferhet a meccsenkenti 2 100% os ziccer rontasa is. Haalandnak meg nem kell tikitaka, verje be, amit be kell, mi meg orulunk.
Csak őt ne... Fejben rendben lenne, de tehetségben Mbappé közelében sincs.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mentamas 2024. december 4., szerda 23:18-kor.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 4., szerda 23:15

Ha igy folytatodik a szezonja, en felajanlanek a Citynek egy 1:1 cseret Haalandert.

Mind Mbappe, mind a Real szempontjabol jol sulne el szerintem. Angliaban jatszhat a kedvenc szerepkoreben, fellazult vedelem ellen sokkal tobb eselye lenne golt szerezni, ott beleferhet a meccsenkenti 2 100% os ziccer rontasa is. Haalandnak meg nem kell tikitaka, verje be, amit be kell, mi meg orulunk.

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2024. december 4., szerda 23:15

Az a baj, hogy a világ nem jól lőtte be az elvárásokat, illetve Perez. Mentálisan gyengének tűnik a srác, és hiányzik belőle a tűz is. Kellene mellé egy támadó középre vagy hamis kilencesbe Bellingham. Szerintem mindjárt mást látnánk a pályán.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. december 4., szerda 23:12

hehetheoriginal írta: Evek ota langyos viz fejben, minden egyes eles beellkieses meccsen flop volt eveken at, mikor a hatara kellett volna venni a dolgokat.
Mit vartok akkor, mire vartatok?
Nem latjatok realisan a kepet meg a jatekost, teljes tevkepzetben eltek vele kapcsolatban.

Mentem aludni, kopkodjetek tovabb :lol:
Köpködni nem kell, de egy szintet azért hoznia kellene!

Ez a Real Madrid. Nála nagyobb neveknek is oda kellett tenniük magukat, harcoltak, nem szerencsétlenkedtek.

Van egy szint ami alá már nem kellene menni. MECCSEK MENNEK EL RAJTA! Akkor pont leszarom az érzéseit.

Következő meccsen ha balfaszkodik tovább lehoznám jó látványosan, tizit meg egy jó ideig legalábbis kiélezett szituban nem lőhetne..

4-0-nál tizit lőhet, fontos helyzetben nem.

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2024. december 4., szerda 23:12

Antony 2.0

Ha Zidane lenne az edző, már hetek óta egy kamu serülésből lábadozna.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2024. december 4., szerda 23:11

cart írta: Az legalább elvárható lenne tőle hogy 2 büntetőből minimum egyet bever
:mrgreen:
Nem ertesz hozza, tobbszoros bolond bl gyoztesek jatszanak mellette, ugy meg nem lehet..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2024. december 4., szerda 23:09

Az legalább elvárható lenne tőle hogy 2 büntetőből minimum egyet fixen bever
:mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cart 2024. december 4., szerda 23:11-kor.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2024. december 4., szerda 23:07

Nyugodj meg Hehe, attól megnyugszol. Meg úgy egyébként a többiek is. Easy

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 4., szerda 23:07

A vilag legjobb tamadoja kepessegek alapjan, ez ma a szint, de nem vezeralkat, nem eleg eros fejben hozza, plane a 6 vagy hany ev burok utan.
Ezt lehet varni tole, felnott ember, nem mindenki benzema, hogy karrierje vegere megforditja a dolgokat es vezer lesz a folyamat ziccerkihagyo onbizalomhianyos szereny csendes sracbol..

Igy latom, ti lathatjatok mashogy, ti ronaldot meg anrit vartatok ide. Nem jol lottetek be az elvarasokat.

Next topic, ez mar uncsi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2024. december 4., szerda 23:08-kor.
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 4., szerda 23:06

Ugyanazt tolja, mint hazardnál. Kell egy ember, aki a jogos kritikák ellen küzd.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. december 4., szerda 23:04

hehetheoriginal írta: Evek ota langyos viz fejben, minden egyes eles beellkieses meccsen flop volt eveken at, mikor a hatara kellett volna venni a dolgokat.
Nem latjatok realisan a kepet meg a jatekost, teljes tevkepzetben eltek vele kapcsolatban.

Bírlak, általában jól is látod a dolgokat, de Mbappéval kapcsolatban teljesen vakon vagy, össze-vissza beszélsz és elveszted a fejed.
Hala Madrid y nada más 🤍

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 4., szerda 23:04

Akkor írd le, kifejtve, hogy ki és mi az az a Kylian Mbappé.

Rapinha szint? Vagy hova kell helyezni az embert?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. december 4., szerda 23:04

Akkor aruld el legyszi, mit varhatok tole? Mire keszuljek tavasszal? Latok majd tole joga bonitot es golokat, vagy innentol minden gol ajandek, mert majd kovi szezonban mutatja meg?

Szerk: en szurkolok neki, de kurvara felbasz, hogy nekunk kell meg felepiteni, osszekaparni is, nem volt eleg az a 3-4-5-6 ev, amig loholtunk utana…
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealVazquez 2024. december 4., szerda 23:05-kor.
:goat:

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. december 4., szerda 23:03

ateeemadrid írta: Én valamiért tényleg biztos vagyok benne, hogy jön a comeback, nem is tudom miért. Úgyhogy baszogassátok, tök jogos amúgy, de sztem átfog ez fordulni nemsokára.
Biztosan atfordul, mondjuk addigra már nem leszünk a BLben harcban. Mondjuk egy bajnoki címmel is kiegyeznék.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 4., szerda 23:02

ateeemadrid írta: Annyira szar, hogy egyertelmuen jon majd a revenge arc tavasszal, nyugi :lol:
Igy legyen.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 4., szerda 23:02

Evek ota langyos viz fejben, minden egyes eles beellkieses meccsen flop volt eveken at, mikor a hatara kellett volna venni a dolgokat.

thereisonly1ronaldo

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. december 4., szerda 23:01

Én valamiért tényleg biztos vagyok benne, hogy jön a comeback, nem is tudom miért. Úgyhogy baszogassátok, tök jogos amúgy, de sztem átfog ez fordulni nemsokára.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. december 4., szerda 23:00

lordgabi írta: Vergődés, tipikusan amikor semmi nem jön össze... De, hogy még büntetőből sem. :vivo: Nem szeretném többet ott látni a közeljövőben a tizenegyespont előtt, ha már ennyire rotációs a taktika, hogy mikor ki lövi... :cens:
Én a pályán sem nagyon akarom látni.
Hala Madrid y nada más 🤍

Vissza: