Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
BlancoMark

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. december 5., csütörtök 11:38

Realista24 írta: Es meg mindig a sajat kezunkben a sorsunk, ez a durva.
Ezért sem érdemes elküldeni Carlót. Meg ráadásul ha jön mondjuk Solari beugrósnak, akkor hirtelen nem fog megoldódni, hogy a fél védelem kiesett és Rayo szintű szélsővédőkkel kell operálni, hogy a kp teljesen súlytalan, és hogy elől van jelenleg egy -1 emberünk (Mbappé) meg egy néha-néha teljesítő duónk (Rodyrgo, Brahim). Szar a játék jogos, meg mintha nem tudnánk mit akarunk játszani, de szerintem elsősorban keretminőségbeli problémák vannak.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 5., csütörtök 10:15

Es meg mindig a sajat kezunkben a sorsunk, ez a durva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. december 5., csütörtök 9:52

tibi18 írta:
p.csabi1 írta: Látom világvége hangulat van.
Én úgy vagyok vele,hogy ennyi év siker után nálam belefér egy gyenge szezon.
Sokan nagyon hamar elfelejtették hogy ezek a játékosok és edzői csapat milyen teljesítményt tett le az asztalra nagyon sok éven keresztül.
:hmmm: :|
Nem azt felejtettèk el, hanem a Mourinho előtti időszakot. Ahol nagyon nagyon hosszú időn át szinte semmi eredményt nem értünk el. Ahogy az sem volt mindig reális.. az elmúlt 10 évünk sem az feltétlenül.
Mondjuk pont abban az időszakban sikerült utoljára bajnoki címet védeni :D

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. december 5., csütörtök 9:51

tibi18 írta:
Sokan nagyon hamar elfelejtették hogy ezek a játékosok és edzői csapat milyen teljesítményt tett le az asztalra nagyon sok éven keresztül.
Nem azt felejtettèk el, hanem a Mourinho előtti időszakot. Ahol nagyon nagyon hosszú időn át szinte semmi eredményt nem értünk el. Ahogy az sem volt mindig reális.. az elmúlt 10 évünk sem az feltétlenül.
Ja tudom a szerencse.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 5., csütörtök 9:41

Torquemada írta:
A szomorú viszont az volt, amit tavaly nem láttam: a csapat a nyolcvanakárhányadik percben egyszerűen FELADTA. Hajtottak, aztán eltört valami, pedig még a hosszabbítás is ott volt. Belenyugodtak. Hozzászoktunk a veréshez. Elfogadjuk. Új elem, meglepő, nem tetszik. Ha a győztes mentalitást fogjuk elveszíteni, na akkor száll el majd minden esély. És jó úton haladunk errefelé.
Ez az egyik legnagyobb probléma: nincs vezér a csapatban. Kroos és Carvajal kiválásával nincs senki aki irányítaná, összekapná, leordítaná, buzdítaná a többit. Nincs egy igazi bástya. Nincs egy Ramos, egy CR, egy öreg Karim.

Egyébként miket hallani manapság az öltözőből? Milyen a helyzet? Kinek van a legnagyobb jelenléte, szava?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. december 5., csütörtök 9:40

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2024. december 5., csütörtök 9:28

Következő meccs ugyanúgy három esélyes, mint ez volt. Bármi lehet.

Azért itt is kaptunk két Benny Hill gólt, tényleg röhejeseket, és kihagytunk egy büntetőt.
Minden meccsnek van egy lélektana. Már a tizi előtt is felpörgettük, jók voltunk. Ha bemegy, más meccs. Rodrygo is megszerezhette volna vezetést. Ezért nem értem azokat az elemzéseket, hogy megérdemelten kaptunk ki. Nagyon nem. Döntetlen lett volna a reális eredmény. Nehéz pályán, tartalékosan, a szezonbeli legjobb teljesítményét hozó Bilbao ellen. (Inkább arra fogadok, hogy a következő körben ők viszont lazán ki fognak kapni, BL döntőt játszottak ellenünk). Ja, és el kellett a csapatnak bírni két franciát is. (Most négyen vannak, de ha jövőre csak a leghosszabb hajú maradna itt, azonnal aláírnám)

A szomorú viszont az volt, amit tavaly nem láttam: a csapat a nyolcvanakárhányadik percben egyszerűen FELADTA. Hajtottak, aztán eltört valami, pedig még a hosszabbítás is ott volt. Belenyugodtak. Hozzászoktunk a veréshez. Elfogadjuk. Új elem, meglepő, nem tetszik. Ha a győztes mentalitást fogjuk elveszíteni, na akkor száll el majd minden esély. És jó úton haladunk errefelé.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 5., csütörtök 9:13

BLevi96 írta:
kiserik írta:
Hagyd, nem lesz 1 jóslat sem :lol:
Várok szombatig, hátha addig felépül Cama vagy Vini :kalapos:
En tenyleg kivancsi vagyok. Egyreszt arra, hogy ki talalja el, masreszt arra, hogy itt hany kulonbozo, megmondtam elore, hogy mi lesz hsz jon. :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2024. december 5., csütörtök 9:12

En azt érzem hogy a következő két meccs lesz carlo era vége.

Nem látom, hogy ebből kijönne a csapat
Girona ellen egy szenvedos meccs, szerencse függvényében egy x vagy győzelem, majd atalanta ellen kuka játék és vereség/dontetlen ezzel a bl kuka.

Ha valóban ez lesz, perez erre lépni fog.
Solarit én nem akarom. Akkor vagy Xabi jöjjön télen ahogy amorim ment a sportingbol.

Ha neki ennyit nem er, akkor jöjjön ZZ

Egy dolgot szeretnek. Carlo ne a hátsó ajtón távozzon. Kapjon egy rendes búcsúztatót. Egyik, ha nem a legnagyobb edző lett a klub modernkori tortenelmeben.
ZIDANE

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. december 5., csütörtök 9:11

kiserik írta:
Realista24 írta:
Kovi meccs elott, akkor johetnek a joslatok meccs elott. Kivancsi vagyok, hanyan talaljatok el.
Várok szombatig, hátha addig felépül Cama vagy Vini :kalapos:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 5., csütörtök 9:01

Yazid írta:
Realista24 írta:

Kovi meccs elott, akkor johetnek a joslatok meccs elott. Kivancsi vagyok, hanyan talaljatok el.
Gironát se verjük meg most megmondom.
És ha mégis? :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 5., csütörtök 8:54

Carlo folyamatosan próbálkozik. Nem hogy a kezdő, de még a felállás sem tisztult még le Kroos kiválása és Mbappe érkezése, meg a sérülések miatt. Eddig 5 féle felállással próbálkoztunk. Összehasonlítva pl a Bilbaoval, ők minden meccsen 4231-et játszanak és meg is van hozzá az emberük.

Teljesen más úgy kitalálni valamit, hogy kapsz egy keretet, mint az, ha megvan a csapat játéka és abba az elképzelésbe érkeznek a megfelelően bele illő játékosok. Évek óta lyukas és korcs a keret. Kroos kiválása ütött rajta még egy lyukat, Mbappe jövetele meg még jobban elkorcsosította (Vini és Rodrygo mellé újabb balszélső). A sérülésekről (pl Carvajal, aki évek óta az egyetlen jobbhátvéd és mára vezér) már ne is beszéljünk. Ebből kell varázsolni valamit.
Realista24 írta:
BLevi96 írta: Nem az a kérdes elküldik-e Carlot év közbe, hanem hogy mikor.

Lesznek még itt nagy égések, mert ugyan azt a sémát erőlteti és nem képes változtatni. Mi szurkolok is előre tudjuk már hogy mi lesz a kezdő-> a játék képe-> és a cseréket is percre pontosan.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. december 5., csütörtök 8:48

Realista24 írta:

Lesznek még itt nagy égések, mert ugyan azt a sémát erőlteti és nem képes változtatni. Mi szurkolok is előre tudjuk már hogy mi lesz a kezdő-> a játék képe-> és a cseréket is percre pontosan.
Gironát se verjük meg most megmondom.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. december 5., csütörtök 8:37

Borzasztó az egész. Itt nem csak az eredményekkel van baj, amikor nyerünk sem jó a játék.

Alig vagyunk december elején és már 5 veresége van a csapatnak.

Kíváncsi vagyok fog-e lépni valamit a vezetőség januárban, vagy csak várják oldódjon meg minden magától...

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. december 5., csütörtök 8:36

Látom világvége hangulat van.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 5., csütörtök 8:33

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 5., csütörtök 8:32

_Bushido_ írta:
Carlo Ancelotti: "We deserved a draw. Our second half was better than the first. Yes, we could get a better result, but we keep fighting and the focus is now on Saturday".

"Mbappe? He is clearly sad. I haven't talked to him but we can't judge a game off a missed penalty. Sometimes you score the penalty, sometimes not. But he is working hard and we have to be patient with him".

"Fede? He's sad, just like Mbappé. But Fede is untouchable".

"A change of penalty takers? No, they are three. Jude, Vini and Kylian".

"We are not as solid as last season. 5th loss of the season? We know we have to improve but we have to keep working. We have played in difficult stadiums too. When Vini, Camavinga and Alaba return, we will get better".
Az a baj, h ezek csak üres szavak.
Alaba csak ne térjen vissza.
Vini es Cama igen, tchu pad.
Jaja, Alaba ne terjen vissza, Tchou menjen padra. Hajtsuk csapagyasra Rudigert, ne pihenjen egy percet se hatha LV le tudja hozni a kozepet is a vedelemnek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. december 5., csütörtök 8:30

Nem az a kérdes elküldik-e Carlot év közbe, hanem hogy mikor.

zoli0415

HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2024. december 5., csütörtök 8:05

Már megint ez a a ZZ téma...mennyire unom én már ezt, Carlo..ZZ..Carlo...ZZ...Carlo...ZZ...mondjuk legalább már nem idegeskedek, nem igazítom a munkám és egyéb tevékenységem a meccshez, rendkívül jókat alszom évek óta az első tíz perc után mert egyáltalán nem köt le és nem szórakoztat ez a sablon, előre tudható semmi ami elém van rakva hétről hétre és ez független a kupák számától.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 5., csütörtök 7:40

Érdemes visszaolvasgatni néha. Mennyire jellemző a csapatra már hosszú évek óta az állófoci, a kilátástalanság. Mennyire jellemző ránk az edző menjen, mert ez így megfáradt hozzáállás. És mennyire jellemző az év végi vigyorgás a kupákkal :D

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Vissza: