Mondjuk pont abban az időszakban sikerült utoljára bajnoki címet védenitibi18 írta:Nem azt felejtettèk el, hanem a Mourinho előtti időszakot. Ahol nagyon nagyon hosszú időn át szinte semmi eredményt nem értünk el. Ahogy az sem volt mindig reális.. az elmúlt 10 évünk sem az feltétlenül.p.csabi1 írta: Látom világvége hangulat van.
Én úgy vagyok vele,hogy ennyi év siker után nálam belefér egy gyenge szezon.
Sokan nagyon hamar elfelejtették hogy ezek a játékosok és edzői csapat milyen teljesítményt tett le az asztalra nagyon sok éven keresztül.
Edző és vezetőség
-
Re: Edző és vezetőség
Ja tudom a szerencse.tibi18 írta:Nem azt felejtettèk el, hanem a Mourinho előtti időszakot. Ahol nagyon nagyon hosszú időn át szinte semmi eredményt nem értünk el. Ahogy az sem volt mindig reális.. az elmúlt 10 évünk sem az feltétlenül.p.csabi1 írta: Látom világvége hangulat van.
Sokan nagyon hamar elfelejtették hogy ezek a játékosok és edzői csapat milyen teljesítményt tett le az asztalra nagyon sok éven keresztül.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
Ez az egyik legnagyobb probléma: nincs vezér a csapatban. Kroos és Carvajal kiválásával nincs senki aki irányítaná, összekapná, leordítaná, buzdítaná a többit. Nincs egy igazi bástya. Nincs egy Ramos, egy CR, egy öreg Karim.Torquemada írta:
A szomorú viszont az volt, amit tavaly nem láttam: a csapat a nyolcvanakárhányadik percben egyszerűen FELADTA. Hajtottak, aztán eltört valami, pedig még a hosszabbítás is ott volt. Belenyugodtak. Hozzászoktunk a veréshez. Elfogadjuk. Új elem, meglepő, nem tetszik. Ha a győztes mentalitást fogjuk elveszíteni, na akkor száll el majd minden esély. És jó úton haladunk errefelé.
Egyébként miket hallani manapság az öltözőből? Milyen a helyzet? Kinek van a legnagyobb jelenléte, szava?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem azt felejtettèk el, hanem a Mourinho előtti időszakot. Ahol nagyon nagyon hosszú időn át szinte semmi eredményt nem értünk el. Ahogy az sem volt mindig reális.. az elmúlt 10 évünk sem az feltétlenül.p.csabi1 írta: Látom világvége hangulat van.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Következő meccs ugyanúgy három esélyes, mint ez volt. Bármi lehet.
Azért itt is kaptunk két Benny Hill gólt, tényleg röhejeseket, és kihagytunk egy büntetőt.
Minden meccsnek van egy lélektana. Már a tizi előtt is felpörgettük, jók voltunk. Ha bemegy, más meccs. Rodrygo is megszerezhette volna vezetést. Ezért nem értem azokat az elemzéseket, hogy megérdemelten kaptunk ki. Nagyon nem. Döntetlen lett volna a reális eredmény. Nehéz pályán, tartalékosan, a szezonbeli legjobb teljesítményét hozó Bilbao ellen. (Inkább arra fogadok, hogy a következő körben ők viszont lazán ki fognak kapni, BL döntőt játszottak ellenünk). Ja, és el kellett a csapatnak bírni két franciát is. (Most négyen vannak, de ha jövőre csak a leghosszabb hajú maradna itt, azonnal aláírnám)
A szomorú viszont az volt, amit tavaly nem láttam: a csapat a nyolcvanakárhányadik percben egyszerűen FELADTA. Hajtottak, aztán eltört valami, pedig még a hosszabbítás is ott volt. Belenyugodtak. Hozzászoktunk a veréshez. Elfogadjuk. Új elem, meglepő, nem tetszik. Ha a győztes mentalitást fogjuk elveszíteni, na akkor száll el majd minden esély. És jó úton haladunk errefelé.
Azért itt is kaptunk két Benny Hill gólt, tényleg röhejeseket, és kihagytunk egy büntetőt.
Minden meccsnek van egy lélektana. Már a tizi előtt is felpörgettük, jók voltunk. Ha bemegy, más meccs. Rodrygo is megszerezhette volna vezetést. Ezért nem értem azokat az elemzéseket, hogy megérdemelten kaptunk ki. Nagyon nem. Döntetlen lett volna a reális eredmény. Nehéz pályán, tartalékosan, a szezonbeli legjobb teljesítményét hozó Bilbao ellen. (Inkább arra fogadok, hogy a következő körben ők viszont lazán ki fognak kapni, BL döntőt játszottak ellenünk). Ja, és el kellett a csapatnak bírni két franciát is. (Most négyen vannak, de ha jövőre csak a leghosszabb hajú maradna itt, azonnal aláírnám)
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
En tenyleg kivancsi vagyok. Egyreszt arra, hogy ki talalja el, masreszt arra, hogy itt hany kulonbozo, megmondtam elore, hogy mi lesz hsz jon.BLevi96 írta:Várok szombatig, hátha addig felépül Cama vagy Vinikiserik írta:
Hagyd, nem lesz 1 jóslat sem
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
En azt érzem hogy a következő két meccs lesz carlo era vége.
Nem látom, hogy ebből kijönne a csapat
Girona ellen egy szenvedos meccs, szerencse függvényében egy x vagy győzelem, majd atalanta ellen kuka játék és vereség/dontetlen ezzel a bl kuka.
Ha valóban ez lesz, perez erre lépni fog.
Solarit én nem akarom. Akkor vagy Xabi jöjjön télen ahogy amorim ment a sportingbol.
Ha neki ennyit nem er, akkor jöjjön ZZ
Egy dolgot szeretnek. Carlo ne a hátsó ajtón távozzon. Kapjon egy rendes búcsúztatót. Egyik, ha nem a legnagyobb edző lett a klub modernkori tortenelmeben.
Nem látom, hogy ebből kijönne a csapat
Girona ellen egy szenvedos meccs, szerencse függvényében egy x vagy győzelem, majd atalanta ellen kuka játék és vereség/dontetlen ezzel a bl kuka.
Ha valóban ez lesz, perez erre lépni fog.
Solarit én nem akarom. Akkor vagy Xabi jöjjön télen ahogy amorim ment a sportingbol.
Ha neki ennyit nem er, akkor jöjjön ZZ
Egy dolgot szeretnek. Carlo ne a hátsó ajtón távozzon. Kapjon egy rendes búcsúztatót. Egyik, ha nem a legnagyobb edző lett a klub modernkori tortenelmeben.
ZIDANE
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Várok szombatig, hátha addig felépül Cama vagy Vinikiserik írta:Hagyd, nem lesz 1 jóslat semRealista24 írta:
Kovi meccs elott, akkor johetnek a joslatok meccs elott. Kivancsi vagyok, hanyan talaljatok el.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És ha mégis?Yazid írta:Gironát se verjük meg most megmondom.Realista24 írta:
Kovi meccs elott, akkor johetnek a joslatok meccs elott. Kivancsi vagyok, hanyan talaljatok el.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo folyamatosan próbálkozik. Nem hogy a kezdő, de még a felállás sem tisztult még le Kroos kiválása és Mbappe érkezése, meg a sérülések miatt. Eddig 5 féle felállással próbálkoztunk. Összehasonlítva pl a Bilbaoval, ők minden meccsen 4231-et játszanak és meg is van hozzá az emberük.
Teljesen más úgy kitalálni valamit, hogy kapsz egy keretet, mint az, ha megvan a csapat játéka és abba az elképzelésbe érkeznek a megfelelően bele illő játékosok. Évek óta lyukas és korcs a keret. Kroos kiválása ütött rajta még egy lyukat, Mbappe jövetele meg még jobban elkorcsosította (Vini és Rodrygo mellé újabb balszélső). A sérülésekről (pl Carvajal, aki évek óta az egyetlen jobbhátvéd és mára vezér) már ne is beszéljünk. Ebből kell varázsolni valamit.
Teljesen más úgy kitalálni valamit, hogy kapsz egy keretet, mint az, ha megvan a csapat játéka és abba az elképzelésbe érkeznek a megfelelően bele illő játékosok. Évek óta lyukas és korcs a keret. Kroos kiválása ütött rajta még egy lyukat, Mbappe jövetele meg még jobban elkorcsosította (Vini és Rodrygo mellé újabb balszélső). A sérülésekről (pl Carvajal, aki évek óta az egyetlen jobbhátvéd és mára vezér) már ne is beszéljünk. Ebből kell varázsolni valamit.
Hagyd, nem lesz 1 jóslat semRealista24 írta:Kovi meccs elott, akkor johetnek a joslatok meccs elott. Kivancsi vagyok, hanyan talaljatok el.BLevi96 írta: Nem az a kérdes elküldik-e Carlot év közbe, hanem hogy mikor.
Lesznek még itt nagy égések, mert ugyan azt a sémát erőlteti és nem képes változtatni. Mi szurkolok is előre tudjuk már hogy mi lesz a kezdő-> a játék képe-> és a cseréket is percre pontosan.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Gironát se verjük meg most megmondom.Realista24 írta:Kovi meccs elott, akkor johetnek a joslatok meccs elott. Kivancsi vagyok, hanyan talaljatok el.BLevi96 írta: Nem az a kérdes elküldik-e Carlot év közbe, hanem hogy mikor.
Lesznek még itt nagy égések, mert ugyan azt a sémát erőlteti és nem képes változtatni. Mi szurkolok is előre tudjuk már hogy mi lesz a kezdő-> a játék képe-> és a cseréket is percre pontosan.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Borzasztó az egész. Itt nem csak az eredményekkel van baj, amikor nyerünk sem jó a játék.
Alig vagyunk december elején és már 5 veresége van a csapatnak.
Kíváncsi vagyok fog-e lépni valamit a vezetőség januárban, vagy csak várják oldódjon meg minden magától...
Alig vagyunk december elején és már 5 veresége van a csapatnak.
Kíváncsi vagyok fog-e lépni valamit a vezetőség januárban, vagy csak várják oldódjon meg minden magától...
Látom világvége hangulat van.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kovi meccs elott, akkor johetnek a joslatok meccs elott. Kivancsi vagyok, hanyan talaljatok el.BLevi96 írta: Nem az a kérdes elküldik-e Carlot év közbe, hanem hogy mikor.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jaja, Alaba ne terjen vissza, Tchou menjen padra. Hajtsuk csapagyasra Rudigert, ne pihenjen egy percet se hatha LV le tudja hozni a kozepet is a vedelemnek._Bushido_ írta:Az a baj, h ezek csak üres szavak.Carlo Ancelotti: "We deserved a draw. Our second half was better than the first. Yes, we could get a better result, but we keep fighting and the focus is now on Saturday".
"Mbappe? He is clearly sad. I haven't talked to him but we can't judge a game off a missed penalty. Sometimes you score the penalty, sometimes not. But he is working hard and we have to be patient with him".
"Fede? He's sad, just like Mbappé. But Fede is untouchable".
"A change of penalty takers? No, they are three. Jude, Vini and Kylian".
"We are not as solid as last season. 5th loss of the season? We know we have to improve but we have to keep working. We have played in difficult stadiums too. When Vini, Camavinga and Alaba return, we will get better".
Alaba csak ne térjen vissza.
Vini es Cama igen, tchu pad.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Nem az a kérdes elküldik-e Carlot év közbe, hanem hogy mikor.
Már megint ez a a ZZ téma...mennyire unom én már ezt, Carlo..ZZ..Carlo...ZZ...Carlo...ZZ...mondjuk legalább már nem idegeskedek, nem igazítom a munkám és egyéb tevékenységem a meccshez, rendkívül jókat alszom évek óta az első tíz perc után mert egyáltalán nem köt le és nem szórakoztat ez a sablon, előre tudható semmi ami elém van rakva hétről hétre és ez független a kupák számától.
Érdemes visszaolvasgatni néha. Mennyire jellemző a csapatra már hosszú évek óta az állófoci, a kilátástalanság. Mennyire jellemző ránk az edző menjen, mert ez így megfáradt hozzáállás. És mennyire jellemző az év végi vigyorgás a kupákkal
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- nzooli93
Vereségeknel sokkal nagyobb baj a kilátástalanság,meg ahogy kezel mindent. De ezt mar leirtuk sokszor.
Es meg se próbál mást csinalni, tudjuk elore a szombati kezdot is, max mendy/modric esetleg brahim vonalon forgat néha kicsit. Tudjuk elore a játék képet,tudjuk elore a csereket. Borzaszto. Nyilvan fogunk meccseket nyerni igy is,mert Bappe is gondolom parszor befogja lőni azért a ziccereket,de érthetetlen az egész amit lerakunk a pályára.
Fiatalokat fel se hozom, honapokig jegeljuk oket, most mar olyan szinten lent van mindenki,hogy ok is csak szenvednek,jatekpercek,meg osszeszokas nélkül.
Fasult,faradt,serult mindenki,a pad a rotalas hiánya miatt megint csak forman kivul teljesen.
Ezt igy nem lehet.
Mondjuk nekem mar az atléticóo ellen is verzett a szivem rendesen. Elvileg a világ legjobb, leggyorsabb,legjobb korban lévő támadói vannak itt,brutal technikai tudással, és egy jo ellen támadást nem tudunk felmutatni, ott is hozta be a védőket. De hétvégén egy getafe ellen is gyotrelem volt az egész. Tegnap is oldalpasszok,hatra passzol, picsan rugott labdak. Nagy büdös semmi.
Nyilván fájna ha kirugnak,szereti mindenki,de borzaszto rossz minden döntés eddig kb. Magát buktatja,rosszabb nem lehet,megis ugyanazt csinalja honapok mulva is.
Es meg se próbál mást csinalni, tudjuk elore a szombati kezdot is, max mendy/modric esetleg brahim vonalon forgat néha kicsit. Tudjuk elore a játék képet,tudjuk elore a csereket. Borzaszto. Nyilvan fogunk meccseket nyerni igy is,mert Bappe is gondolom parszor befogja lőni azért a ziccereket,de érthetetlen az egész amit lerakunk a pályára.
Fiatalokat fel se hozom, honapokig jegeljuk oket, most mar olyan szinten lent van mindenki,hogy ok is csak szenvednek,jatekpercek,meg osszeszokas nélkül.
Fasult,faradt,serult mindenki,a pad a rotalas hiánya miatt megint csak forman kivul teljesen.
Ezt igy nem lehet.
Mondjuk nekem mar az atléticóo ellen is verzett a szivem rendesen. Elvileg a világ legjobb, leggyorsabb,legjobb korban lévő támadói vannak itt,brutal technikai tudással, és egy jo ellen támadást nem tudunk felmutatni, ott is hozta be a védőket. De hétvégén egy getafe ellen is gyotrelem volt az egész. Tegnap is oldalpasszok,hatra passzol, picsan rugott labdak. Nagy büdös semmi.
Nyilván fájna ha kirugnak,szereti mindenki,de borzaszto rossz minden döntés eddig kb. Magát buktatja,rosszabb nem lehet,megis ugyanazt csinalja honapok mulva is.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
így van, Alabát nagyon várjuk, hogy az egész jól működő Asencio Rüdiger párost is szétszedjük,_Bushido_ írta: Az a baj, h ezek csak üres szavak.
Alaba csak ne térjen vissza.
és még nagyobb káosz legyen hátul is
tényleg, mintha más csapatot nézne sokszor Carlo...