És te érted? Segíts a többieknek.ram8nes írta: rémisztő, hogy mennyi ember néz focit és hangoztatja a véleményét itt úgy, hogy a lesszabályt se értik
Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Én úgy tudom, hogy onnantól lesz inaktív a les és számít ellenféltől kapott labdának az eset, ha a védőről a támadó elé pattanó labda azért kerül oda, mert azt a védő játékos meg akarta játszani / tisztázni, szerelni akart.
Ez sajnos tegnap nem állt fenn, így az eset les volt.
Ez sajnos tegnap nem állt fenn, így az eset les volt.
- Pad'em
Emlékszem hogy volt már, hogy elengedtek így lest a La Ligában mondván a védőről pattant a támadó elé.
Nyilván, de itt most teljesen más a szitu. De elengedem mielőtt szerencsétlen Ramónes még halálra rémül.Realista24 írta: Ha a loves pillanataban a tamado, aki a kapusrol kipattano labdat berugja lesen volt, akkor az les. Teljesen jogosan.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Engem nagyon érdekel ez a téma, főleg mióta elvették Karim gólját a BL Döntőben.
Ha jól tudom itt az a szabály, hogy szándékkal kell megjátszania a labdát, de ha megpattan 10 Bilbao játékoson akkor is les a mostani szabályok szerint, ami újfent egy abszurd dolog.
Itt a Benzema eset is.
https://youtube.com/shorts/UhF5fKa_vjg
Itt szándékosan megy arra Fabinho, hogy elrúgja a labdát, el is rúgja, majd másik Poolos is hozzáér, ugyanúgy les. Azt VARozták ki Fabinhoról is csak megpattant
A tegnapi Bilbaos eset egyértelműbb volt, mert ott tényleg csak pattogott.
Ha jól tudom itt az a szabály, hogy szándékkal kell megjátszania a labdát, de ha megpattan 10 Bilbao játékoson akkor is les a mostani szabályok szerint, ami újfent egy abszurd dolog.
Itt a Benzema eset is.
https://youtube.com/shorts/UhF5fKa_vjg
Itt szándékosan megy arra Fabinho, hogy elrúgja a labdát, el is rúgja, majd másik Poolos is hozzáér, ugyanúgy les. Azt VARozták ki Fabinhoról is csak megpattant
A tegnapi Bilbaos eset egyértelműbb volt, mert ott tényleg csak pattogott.
-
rémisztő, hogy mennyi ember néz focit és hangoztatja a véleményét itt úgy, hogy a lesszabályt se értik
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De, ez pontosan igy szokott lenni.Pad'em írta:Rápattant az egyik bilbaóira, onnan kifelé pattant és egy másik bilbaóiról ment vissza Mbappé elé. Nem létezik, hogy ilyenkor azt nézik hogy Fran lövése pillanatában lesen van e. Ha igen az elég nonszensz.realfan írta:
nem tudom, szerintem inkább ellenfélről pattant oda, mint rúgta és olyankor pedig az számít, hogy Fran lövése/passza pillanatában lesen volt-e Bappé, akkor pedig lesen volt
Ha a loves pillanataban a tamado, aki a kapusrol kipattano labdat berugja lesen volt, akkor az les. Teljesen jogosan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
a szabály így szól, szóval a bíró nem hibázott és még csak nem is csalt hanem jól alkalmazta a szabályokat (most az más kérdés, hogy maga a szabály éppen hülyeség, az nem a játékvezető sara már és nem is szabad emiatt felülbírálnia)Pad'em írta:Rápattant az egyik bilbaóira, onnan kifelé pattant és egy másik bilbaóiról ment vissza Mbappé elé. Nem létezik, hogy ilyenkor azt nézik hogy Fran lövése pillanatában lesen van e. Ha igen az elég nonszensz.realfan írta:
nem tudom, szerintem inkább ellenfélről pattant oda, mint rúgta és olyankor pedig az számít, hogy Fran lövése/passza pillanatában lesen volt-e Bappé, akkor pedig lesen volt
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
de értsd már meg, hogy les, szabály szerint is, bíró szerint is, és mindenki szerint is
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Rápattant az egyik bilbaóira, onnan kifelé pattant és egy másik bilbaóiról ment vissza Mbappé elé. Nem létezik, hogy ilyenkor azt nézik hogy Fran lövése pillanatában lesen van e. Ha igen az elég nonszensz.realfan írta:nem tudom, szerintem inkább ellenfélről pattant oda, mint rúgta és olyankor pedig az számít, hogy Fran lövése/passza pillanatában lesen volt-e Bappé, akkor pedig lesen voltPad'em írta: VAR review on Rodrygo’s penalty:
VAR referee: “José María, I advice you to come and see a potential penalty. The defender doesn’t touch the ball at all.”
José María Sánchez Martínez, the referee, after checking the replay: “Alright, I won’t count anything. I’ll restart with a goalkick and an offside, okay?”
José María again: “He was offside, right, Jorge?”
VAR referee: “Right, he was offside.”
*
Hogy volt az les amikor az ellenfél rúgta oda??
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
Mindegy, mert ha a lövés át is jutott volna a védőkön, és a kapus kiüti Mbappé elé, akkor is les. Az elrúgás pillanatában lesen volt.Pad'em írta: De az, hogy nem is felé rúgta a labdát Fran hanem kapura akarta és tisztán az ellenfél rúgta Mbappé elé az hogy a francba les?
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Ott rögtön a meccs elején volt vagy 4 igencsak kérdőjeles döntés a bírói stáb részérőlPad'em írta: VAR review on Rodrygo’s penalty:
VAR referee: “José María, I advice you to come and see a potential penalty. The defender doesn’t touch the ball at all.”
José María Sánchez Martínez, the referee, after checking the replay: “Alright, I won’t count anything. I’ll restart with a goalkick and an offside, okay?”
*
1) Asencio kezezése
2) Mbappé tizenegyes gyanús esete (amikor a bilbaoi kétkézzel megfogta és húzta vissza)
3) Rodrygo tizenegyes gyanús esete
4) Mbappé lesgólja. Bár itt nem tudom, hogy van a szabály egész pontosan, de legvégső soron az ellenfélre visszapattant a labda, s annak a lábáról került oda elé.
Félreértések elkerülése végett NEM ezen múlott a meccs, és nem bírózni akarok. Csak megjegyeztem, hogy a spanyol játékvezetés megint nem volt a helyzet magaslatán.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
nem tudom, szerintem inkább ellenfélről pattant oda, mint rúgta és olyankor pedig az számít, hogy Fran lövése/passza pillanatában lesen volt-e Bappé, akkor pedig lesen voltPad'em írta: VAR review on Rodrygo’s penalty:
*
- Pad'em
Jó azon már fel sem akadok hogy nem kapjuk meg a sima tizit, bár idén nem panaszkodhatunk befújtak sokat.hehetheoriginal írta: les volt, de nem ez a lényege
De az, hogy nem is felé rúgta a labdát Fran hanem kapura akarta és tisztán az ellenfél rúgta Mbappé elé az hogy a francba les?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Pad'em
VAR review on Rodrygo’s penalty:
*
*
-
Valószínűleg mindenkinek igaza van.
A vezetőség is hibás, mert most ért mindket utol, hogy évek óta posztokat hagynak vékonyan vagy üresen, főleg a hátvédsorban, de a 9-es kérdését is ide veszem Benzema távozása óta.
A stáb is benne van, mert az elmúlt évek sikerei alatt is érezni, látni lehetett, hogy igazán játék nincs, de szerencsére a power of friendship működött, plusz mindig volt 2-3 játékos, akik klasszis teljesítményt tettek le az asztalra, leginkább tavaszra: 2022-ben ez volt Karim és Courtois, tavaly Kroos, Carvajal, ősszel Beli. Kroos távozásával ez teljesen szétesett, szervezettebb, többet futó, letámadó csapat ellen meg vagyunk lőve, nincsenek kapcsok a csapatrészek között. Ekkor kéne egy alapjáték, amit nem ártott volna már 2-3 éve elkezdeni építeni
És nem utolsó sorban a játékosok, akiknek a formájuk, akaratuk, vagy simán a képességük hagy kívánnivalót maga után. Az azért eléggé feltűnő, és nem csak idei dolog, hogy minden egyes ellenfelünk többet fut nálunk. Mindegy, hogy a labda nálunk vagy náluk van. Futás, bemozgások nélkül ez nem fog menni. Amint jön egy csapat, aki nem két méterről nézi, ahogy statikusan kézilabdázunk a 16osuk előtt, baj van.
Összefoglalva: itt az ideje elkezdeni melózni mindenkinek, mert a kupák jöttek, de a jelek már ott voltak az elmúlt pár évben is, hogy örökké ez így nem lesz jó. Úgy néz ki, Kroos volt az utolsó Jenga darab, neki lehet kezdeni tornyot építeni újra. Hogy ehhez elég lesz-e költeni a keretre, posztokra igazolni, vagy új edzőstáb is kell majd, azt nem tudom megmondani. Bírom Ancelottit, jó lenne, ha nem lenne ful bukás ez a szezon. Mert tavasszal kimaradni a BL-ből, fontos kupa nélkük, nálam az lenne, nem csak egy sima gyenge szezon, ami mindig benne van.
A vezetőség is hibás, mert most ért mindket utol, hogy évek óta posztokat hagynak vékonyan vagy üresen, főleg a hátvédsorban, de a 9-es kérdését is ide veszem Benzema távozása óta.
A stáb is benne van, mert az elmúlt évek sikerei alatt is érezni, látni lehetett, hogy igazán játék nincs, de szerencsére a power of friendship működött, plusz mindig volt 2-3 játékos, akik klasszis teljesítményt tettek le az asztalra, leginkább tavaszra: 2022-ben ez volt Karim és Courtois, tavaly Kroos, Carvajal, ősszel Beli. Kroos távozásával ez teljesen szétesett, szervezettebb, többet futó, letámadó csapat ellen meg vagyunk lőve, nincsenek kapcsok a csapatrészek között. Ekkor kéne egy alapjáték, amit nem ártott volna már 2-3 éve elkezdeni építeni
És nem utolsó sorban a játékosok, akiknek a formájuk, akaratuk, vagy simán a képességük hagy kívánnivalót maga után. Az azért eléggé feltűnő, és nem csak idei dolog, hogy minden egyes ellenfelünk többet fut nálunk. Mindegy, hogy a labda nálunk vagy náluk van. Futás, bemozgások nélkül ez nem fog menni. Amint jön egy csapat, aki nem két méterről nézi, ahogy statikusan kézilabdázunk a 16osuk előtt, baj van.
Összefoglalva: itt az ideje elkezdeni melózni mindenkinek, mert a kupák jöttek, de a jelek már ott voltak az elmúlt pár évben is, hogy örökké ez így nem lesz jó. Úgy néz ki, Kroos volt az utolsó Jenga darab, neki lehet kezdeni tornyot építeni újra. Hogy ehhez elég lesz-e költeni a keretre, posztokra igazolni, vagy új edzőstáb is kell majd, azt nem tudom megmondani. Bírom Ancelottit, jó lenne, ha nem lenne ful bukás ez a szezon. Mert tavasszal kimaradni a BL-ből, fontos kupa nélkük, nálam az lenne, nem csak egy sima gyenge szezon, ami mindig benne van.
- RealMadridFanatic
Nem is mentettem fel es nyilvan sovany vigasz, de ott volt a bombaja ami utan egyenlitettunk. Valverdenek sem volt kotelezo szorozgetni 25 meterre a kaputol 1 perccel kesobb, ugy, hogy a kozepkezdes utan lehetett volna 1-2 is. Rodrygonak momentuma nem volt szinte, Modric gyengen szallt be, Ceballosnak elore iranyulo passz nem sikerult, Tchouameni fejben lassu, beadni nem tudunk, stb-stb.Sierra írta:A problema az, hogy o kerult olyan helyzetbe ma, ami akar pontot erhetett volna es atlendulhetett volna a csapat utana. Neki kellett volna tokosnek lenni es eloallni a csapat megmentojekent, es hidegverrel bebaszni a tizit. Innentol kezdve minden mas reszletkerdes szerintem.RealMadridFanatic írta: Azzal nehez vitatkozni, hogy Mbappe forman kivul van, de kizarolag rajta elverni a port ostobasag. Tisztan latszik hogy 1-2 kiveteltol eltekintve mindenki szet van esve fejben. Bellingham es Rudiger akikre komoly panasz nem lehet (ugy, hogy Ok is tudnak jobbak lenni), mindenki mason azt erzem, hogy nincs kello akarat es koncentracio. Vini meg okes, bar szerintem O is hullamzo.
Ez a stab felelossege. Titkon bizom benne, hogy tavaszra lesz ennek foganatja igazan, de surgosen el kell indulni felfele, mert par kinosabb eredmeny, ne adj isten BL kieses utan nem biztos, hogy Ancelotti lesz tavasszal is az edzo.
Ertem, hogy ugy lett hozva, mint a kovetkezo Aranylabdas megasztar es ennek megvan a felelossege, amit vagy elvisz majd, vagy nem. Neki most kopogott a valosag, ilyen egy igazi topklubban folyamatos extrem elvarasok mellett futballozni. En tovabbra is azt gondolom, hogy meg fogja ugrani a szintet vegul, de attol meg ember. Egy gyengen muzsikalo csapatban, uj kozegben kell felepitenie magat. Felreertes ne essek, egy percig nem sajnalom, ez a dolga, profikent ez az alap, de nem kizarolag o tehet rola, hogy alapvetoen gyatra a jatekunk.
Ancelottira visszaterve, nem gondolom, hogy most par meccs utan kiteszi Perez barhogy is alakul. Szerintem ennel nagyobb mar a klubnal a renomeja es nem eloszor fordul elo, hogy nagyon akadozik a gepezet. Nincs kit leultetni a helyere, Raulok meg Solarik teljesen felesleges probalkozasok nyarig is.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- ___Samy___
Kollektiven mindenki forman kivul, kepessegei alatt teljesit. Ez teljesen egyertelmu, hogy Ancelottiek hibaja. Viszont megvannak rendre azok a pillanatok, amik segithetnenek kikerulni a csapatnak a godorbol (buntetok, hatalmas ziccerek), de rendre megjelenik egy jatekos Mbappe szemelyeben, aki keptelen ezeket golra valtani, ezzel segitve a csapatnak visszaszerezni a format es az onbizalmat.
Egy ordogi kor, raadasul ez parosul egy iszonyat nehez naptarral is. Semmilyen tekintetben nincs szerencsenk vagy idealis helyzetunk. Ez az ideny igy fog lemenni szerintem. Nem hiszem, hogy sokkal jobbak leszunk.
Egy ordogi kor, raadasul ez parosul egy iszonyat nehez naptarral is. Semmilyen tekintetben nincs szerencsenk vagy idealis helyzetunk. Ez az ideny igy fog lemenni szerintem. Nem hiszem, hogy sokkal jobbak leszunk.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ne haragudj, mirol beszelsz? Eleg egy atalanta elleni eges es a Rayo ellen mar Raul lesz az edzonk… plane hogy semmi, de semmilyen jatekunk nincs.RealMadridFanatic írta: Azzal nehez vitatkozni, hogy Mbappe forman kivul van, de kizarolag rajta elverni a port ostobasag. Tisztan latszik hogy 1-2 kiveteltol eltekintve mindenki szet van esve fejben. Bellingham es Rudiger akikre komoly panasz nem lehet (ugy, hogy Ok is tudnak jobbak lenni), mindenki mason azt erzem, hogy nincs kello akarat es koncentracio. Vini meg okes, bar szerintem O is hullamzo.
Ez a stab felelossege. Titkon bizom benne, hogy tavaszra lesz ennek foganatja igazan, de surgosen el kell indulni felfele, mert par kinosabb eredmeny, ne adj isten BL kieses utan nem biztos, hogy Ancelotti lesz tavasszal is az edzo.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
valahol ertheto, es szamitani lehetett, hogy eljon egy ilyen szezon is ahol szopoalarc van feladva rank vagy magunk rakjuk fel a meccs elejen, de egy ilyen kerettel ami messze a legjobb a vilagon, hogy lehet ilyen “jatekot” jatszani? jon egy kicsit komolyabb ellenfel, es mi kergetjuk a labdat allandoan, a vedelem es kozeppalya kozott semmi kapcsolat nincsen, nem szervez jatekot senki, ha veletlen eljut a labda a tamadoharmadba akkor ott meg ujra jon, hogy old meg skillbol azt jo napot. amivel nem is lenne baj mert tenyleg olyanok jatszanak elol akikben megvan a tehetseg, hogy kihasznaljak a lehetosegeket, de nem most, nem ilyen formaban amiben az egesz csapat van. ilyenkor azert nem lenne rossz elovenni valami rendszert a tamadasokhoz ha mar a szelrol beadasokat eroltetjuk, jo lenne ha valaki megprobalna erkezni is ezekre a labdakra.
szeretnem megnezni xabi mit tudna kihozni ebbol a keretbol, ezt az evet mar csak tiszteletbol megadnam az oregnek, de remelem mar minden levan zsirozva a spanyollal jovo evre.
szeretnem megnezni xabi mit tudna kihozni ebbol a keretbol, ezt az evet mar csak tiszteletbol megadnam az oregnek, de remelem mar minden levan zsirozva a spanyollal jovo evre.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5