Értékeld a legutóbbi meccset
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Nagyon kellett mindhárom gól, Bellinek, Gülernek és Mbappénak is. Így kifejezetten örülök a meccsnek.
Remélem Bellingham nem komoly.
Cserék szokás szerint jöhettek volna előbb, de fontos volt, hogy Asenciot behozta, és a 17 éves srác is kapott perceket.
Várom az Atalanta meccset.
Remélem Bellingham nem komoly.
Cserék szokás szerint jöhettek volna előbb, de fontos volt, hogy Asenciot behozta, és a 17 éves srác is kapott perceket.
Várom az Atalanta meccset.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
Lókuki volt ez a Girona szerencsére, nem sokáig tartották a szintet, lett volna itt egy fizikális, sokat futó ellen lett volna szenvedés.
Ezt a mait kéne kb megcélozni a minimumnak amúgy, mert a bajnokságot az ilyen meccsekkel lehet nyerni.
Ezt a mait kéne kb megcélozni a minimumnak amúgy, mert a bajnokságot az ilyen meccsekkel lehet nyerni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. december 7., szombat 23:04-kor.
Nem is értem hogy hogy volt képes nyerni ez a csapat Modriccal,Brahimmal,Gülerrel,Csucsuval meg a kókler Ancelottival...
Pedig már a meccs előtt leírták az oldalon lévő edző zsenik hogy egy sz.r lesz az egész.
Tisztelet a kivételnek.
Pedig már a meccs előtt leírták az oldalon lévő edző zsenik hogy egy sz.r lesz az egész.
Tisztelet a kivételnek.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Volt mar olyan hogy sorozatban ket meccsen nem volt serulesunk??
Komolyan minden kibaszott meccsen van valami.
Remelem jude serulese nem sulyos. Most kezd belendulni.
Bobbyt meg vizsgaljak ki gyors. Budos favago geci szepen a kapus alá lokte. Gondolom lapot sem kapott.
Komolyan minden kibaszott meccsen van valami.
Remelem jude serulese nem sulyos. Most kezd belendulni.
Bobbyt meg vizsgaljak ki gyors. Budos favago geci szepen a kapus alá lokte. Gondolom lapot sem kapott.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- ___Samy___
De akkor ilyen erovel barmelyik random helyem levo ember is lesen lehet, ha epp odapattan a labda, mert akkor mar onnantol kezdve aktivan reszt vesz a jatekban?
Bappe abban az akcioban pont, hogy egyaltalan nem vett reszt aktivan, hanem Fran meg Rodrygo kavargatott, majd ugy pattant a francia ele a labda.
Bappe abban az akcioban pont, hogy egyaltalan nem vett reszt aktivan, hanem Fran meg Rodrygo kavargatott, majd ugy pattant a francia ele a labda.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
VAR: I advise you to come and see a possible penalty kick, the defender never touched the ball.
Sanchez Martinez: Okay, I'm not going to point anything out, I'm going to start over with a goal kick, with an offside, okay?
https://x.com/RMadridInfo/status/1864447779403084184
Sanchez Martinez: Okay, I'm not going to point anything out, I'm going to start over with a goal kick, with an offside, okay?
https://x.com/RMadridInfo/status/1864447779403084184
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ha egy játékos leshelyzetben áll a lövés pillanatában, és aktívan részt vesz a játékban, akkor lesnek számít, függetlenül attól, hogy a labda megpattant egy ellenfélen. Az a kulcskérdés, hogy az ellenfél érintése szándékos volt-e, vagy sem.Realista24 írta:És te érted? Segíts a többieknek.ram8nes írta: rémisztő, hogy mennyi ember néz focit és hangoztatja a véleményét itt úgy, hogy a lesszabályt se értik
Példa a helyzetre:
Ha egy csapattársad lövése megpattan egy védő lábán (de a védő nem próbált szándékosan játszani a labdával), és így jut el hozzád, akkor ez leshelyzet.
Ha viszont a védő szándékosan ér a labdához, például próbálja megszerezni vagy elpasszolni, de rosszul sikerül, akkor nem számít lesnek.
Összefoglalva: a megpattanás önmagában nem törli a lest, hacsak az ellenfél nem szándékosan játszik a labdával. A játékvezető mérlegeli, hogy a védő érintése szándékos volt-e vagy véletlen.
Biztos van kivétel, amikor a bíró mérlegel és máshogy dönt, de ahogy én látom, többnyire így szokták alkalmazni és nem gondolom, hogy egy ennyire egyértelmű góltól fosztottak meg minket, mint ahogy sokan beállítják.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És te érted? Segíts a többieknek.ram8nes írta: rémisztő, hogy mennyi ember néz focit és hangoztatja a véleményét itt úgy, hogy a lesszabályt se értik
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Én úgy tudom, hogy onnantól lesz inaktív a les és számít ellenféltől kapott labdának az eset, ha a védőről a támadó elé pattanó labda azért kerül oda, mert azt a védő játékos meg akarta játszani / tisztázni, szerelni akart.
Ez sajnos tegnap nem állt fenn, így az eset les volt.
Ez sajnos tegnap nem állt fenn, így az eset les volt.
- Pad'em
Emlékszem hogy volt már, hogy elengedtek így lest a La Ligában mondván a védőről pattant a támadó elé.
Nyilván, de itt most teljesen más a szitu. De elengedem mielőtt szerencsétlen Ramónes még halálra rémül.Realista24 írta: Ha a loves pillanataban a tamado, aki a kapusrol kipattano labdat berugja lesen volt, akkor az les. Teljesen jogosan.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Engem nagyon érdekel ez a téma, főleg mióta elvették Karim gólját a BL Döntőben.
Ha jól tudom itt az a szabály, hogy szándékkal kell megjátszania a labdát, de ha megpattan 10 Bilbao játékoson akkor is les a mostani szabályok szerint, ami újfent egy abszurd dolog.
Itt a Benzema eset is.
https://youtube.com/shorts/UhF5fKa_vjg
Itt szándékosan megy arra Fabinho, hogy elrúgja a labdát, el is rúgja, majd másik Poolos is hozzáér, ugyanúgy les. Azt VARozták ki Fabinhoról is csak megpattant
A tegnapi Bilbaos eset egyértelműbb volt, mert ott tényleg csak pattogott.
Ha jól tudom itt az a szabály, hogy szándékkal kell megjátszania a labdát, de ha megpattan 10 Bilbao játékoson akkor is les a mostani szabályok szerint, ami újfent egy abszurd dolog.
Itt a Benzema eset is.
https://youtube.com/shorts/UhF5fKa_vjg
Itt szándékosan megy arra Fabinho, hogy elrúgja a labdát, el is rúgja, majd másik Poolos is hozzáér, ugyanúgy les. Azt VARozták ki Fabinhoról is csak megpattant
A tegnapi Bilbaos eset egyértelműbb volt, mert ott tényleg csak pattogott.
-
rémisztő, hogy mennyi ember néz focit és hangoztatja a véleményét itt úgy, hogy a lesszabályt se értik
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De, ez pontosan igy szokott lenni.Pad'em írta:Rápattant az egyik bilbaóira, onnan kifelé pattant és egy másik bilbaóiról ment vissza Mbappé elé. Nem létezik, hogy ilyenkor azt nézik hogy Fran lövése pillanatában lesen van e. Ha igen az elég nonszensz.realfan írta:
nem tudom, szerintem inkább ellenfélről pattant oda, mint rúgta és olyankor pedig az számít, hogy Fran lövése/passza pillanatában lesen volt-e Bappé, akkor pedig lesen volt
Ha a loves pillanataban a tamado, aki a kapusrol kipattano labdat berugja lesen volt, akkor az les. Teljesen jogosan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
a szabály így szól, szóval a bíró nem hibázott és még csak nem is csalt hanem jól alkalmazta a szabályokat (most az más kérdés, hogy maga a szabály éppen hülyeség, az nem a játékvezető sara már és nem is szabad emiatt felülbírálnia)Pad'em írta:Rápattant az egyik bilbaóira, onnan kifelé pattant és egy másik bilbaóiról ment vissza Mbappé elé. Nem létezik, hogy ilyenkor azt nézik hogy Fran lövése pillanatában lesen van e. Ha igen az elég nonszensz.realfan írta:
nem tudom, szerintem inkább ellenfélről pattant oda, mint rúgta és olyankor pedig az számít, hogy Fran lövése/passza pillanatában lesen volt-e Bappé, akkor pedig lesen volt
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
de értsd már meg, hogy les, szabály szerint is, bíró szerint is, és mindenki szerint is
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Rápattant az egyik bilbaóira, onnan kifelé pattant és egy másik bilbaóiról ment vissza Mbappé elé. Nem létezik, hogy ilyenkor azt nézik hogy Fran lövése pillanatában lesen van e. Ha igen az elég nonszensz.realfan írta:nem tudom, szerintem inkább ellenfélről pattant oda, mint rúgta és olyankor pedig az számít, hogy Fran lövése/passza pillanatában lesen volt-e Bappé, akkor pedig lesen voltPad'em írta: VAR review on Rodrygo’s penalty:
VAR referee: “José María, I advice you to come and see a potential penalty. The defender doesn’t touch the ball at all.”
José María Sánchez Martínez, the referee, after checking the replay: “Alright, I won’t count anything. I’ll restart with a goalkick and an offside, okay?”
José María again: “He was offside, right, Jorge?”
VAR referee: “Right, he was offside.”
*
Hogy volt az les amikor az ellenfél rúgta oda??
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
Mindegy, mert ha a lövés át is jutott volna a védőkön, és a kapus kiüti Mbappé elé, akkor is les. Az elrúgás pillanatában lesen volt.Pad'em írta: De az, hogy nem is felé rúgta a labdát Fran hanem kapura akarta és tisztán az ellenfél rúgta Mbappé elé az hogy a francba les?
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Ott rögtön a meccs elején volt vagy 4 igencsak kérdőjeles döntés a bírói stáb részérőlPad'em írta: VAR review on Rodrygo’s penalty:
VAR referee: “José María, I advice you to come and see a potential penalty. The defender doesn’t touch the ball at all.”
José María Sánchez Martínez, the referee, after checking the replay: “Alright, I won’t count anything. I’ll restart with a goalkick and an offside, okay?”
*
1) Asencio kezezése
2) Mbappé tizenegyes gyanús esete (amikor a bilbaoi kétkézzel megfogta és húzta vissza)
3) Rodrygo tizenegyes gyanús esete
4) Mbappé lesgólja. Bár itt nem tudom, hogy van a szabály egész pontosan, de legvégső soron az ellenfélre visszapattant a labda, s annak a lábáról került oda elé.
Félreértések elkerülése végett NEM ezen múlott a meccs, és nem bírózni akarok. Csak megjegyeztem, hogy a spanyol játékvezetés megint nem volt a helyzet magaslatán.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
nem tudom, szerintem inkább ellenfélről pattant oda, mint rúgta és olyankor pedig az számít, hogy Fran lövése/passza pillanatában lesen volt-e Bappé, akkor pedig lesen voltPad'em írta: VAR review on Rodrygo’s penalty:
*
- Pad'em
Jó azon már fel sem akadok hogy nem kapjuk meg a sima tizit, bár idén nem panaszkodhatunk befújtak sokat.hehetheoriginal írta: les volt, de nem ez a lényege
De az, hogy nem is felé rúgta a labdát Fran hanem kapura akarta és tisztán az ellenfél rúgta Mbappé elé az hogy a francba les?