Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezek milyen számok?P. Krisz írta: From
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!4,8,15,16,23,42
4+8= 12
15+16+23-42 = 12
Redditbű ki!
A 47-es számot láttam hogy ott van mindenhol.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. december 5., csütörtök 18:48
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezek milyen számok?P. Krisz írta: From
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!4,8,15,16,23,42
4+8= 12
15+16+23-42 = 12
Redditbű ki!
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2024. december 5., csütörtök 18:36
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. december 5., csütörtök 17:30
Szerintem nem illene a szerephez, túl hidegvérű Voldemorthoz, aki meg sokszor komikus, drámai.nzooli93 írta: Közben Ralph Fiennes Cilian Murphyt szeretné Voldemortnak.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. december 5., csütörtök 17:05
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 5., csütörtök 16:16
Hogy melyik az eredeti, azt én nem tudom (és talán senki sem). Amiben benne van a hó, ott bizony nem véletlenül van benne.realfan írta:ezen gondolatmeneted alapján a bőrszín is akkor az is beletartozik akkor, meg az is, hogy a törpék nem igazi törpék, hanem gyerekek, akiket bányában dolgoztatnak meg kis nekrofília, amikor felébredkiserik írta:
Miért is kellene? Az, hogy 7, 14, 18, 21, vagy akárhány éves, a kor elvárásai szerint alakítható. De az, hogy Snow White-nak hívják, mert a bőre fehér, mint a hó, az nem változtatható, mert felmelegedés van és a hó sáros.
Snow White az Snow White, főleg, ha van benne törpe.
megint másik kérdés, hogy melyik az eredeti? a Grimm féle, csak plágium, a legelső változatban pedig semmiféle bőrszínre utalás nem volt
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. december 5., csütörtök 15:49
ezen gondolatmeneted alapján a bőrszín is akkor az is beletartozik akkor, meg az is, hogy a törpék nem igazi törpék, hanem gyerekek, akiket bányában dolgoztatnak meg kis nekrofília, amikor felébredkiserik írta:Miért is kellene? Az, hogy 7, 14, 18, 21, vagy akárhány éves, a kor elvárásai szerint alakítható. De az, hogy Snow White-nak hívják, mert a bőre fehér, mint a hó, az nem változtatható, mert felmelegedés van és a hó sáros.realfan írta:
és abban egy 7 éves gyerek Hófehérke, szóval ha azt vesszük alapül, ott egy kis pedofíliának is kéne benne lennie, hogy hiteles legyen....
Snow White az Snow White, főleg, ha van benne törpe.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 5., csütörtök 15:29
Miért is kellene? Az, hogy 7, 14, 18, 21, vagy akárhány éves, a kor elvárásai szerint alakítható. De az, hogy Snow White-nak hívják, mert a bőre fehér, mint a hó, az nem változtatható, mert felmelegedés van és a hó sáros.realfan írta:és abban egy 7 éves gyerek Hófehérke, szóval ha azt vesszük alapül, ott egy kis pedofíliának is kéne benne lennie, hogy hiteles legyen....kiserik írta:
És ha jól tudom, csak azt nevezték Snow White-nak, ahol köze van a bőre színének a hóhoz.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. december 5., csütörtök 14:47
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. december 5., csütörtök 14:46
és abban egy 7 éves gyerek Hófehérke, szóval ha azt vesszük alapül, ott egy kis pedofíliának is kéne benne lennie, hogy hiteles legyen....kiserik írta:És ha jól tudom, csak azt nevezték Snow White-nak, ahol köze van a bőre színének a hóhoz.P. Krisz írta: A "Hófehérke" történet több száz változatban létezett már a Grimm testvérek előtt.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 5., csütörtök 14:21
És ha jól tudom, csak azt nevezték Snow White-nak, ahol köze van a bőre színének a hóhoz.P. Krisz írta: A "Hófehérke" történet több száz változatban létezett már a Grimm testvérek előtt.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2024. december 5., csütörtök 14:09
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. december 5., csütörtök 14:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 5., csütörtök 13:51
Errol van szo.kiserik írta: Engem ez akkor zavar, ha az eredeti műben egyértelműen le van írva, hogy néz ki a szereplő és ennek talán valami súlya is van. Mondjuk Snow White ugye...
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 5., csütörtök 13:50
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. december 5., csütörtök 13:37
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. december 5., csütörtök 13:31
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 5., csütörtök 13:27
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. december 5., csütörtök 13:20
J K Rowling megerositette, hogy tamogatja, hogy barki jatszhasson barmilyen karaktert az uj sorozatban. Ha ot nem zavarja, akkor engem sem.Remy írta:Epp az ez, hogy elvileg eleg nagy rahatasa van a projektre.magnus666 írta: nem Adam Drivert akarták Piton szerepére? Külsőre meglett volna a temus Alan Rickman. A könyvekben sokszor nagyra nőtt denevérként hivatkoznak Pitonra.
Egyébként Rowlingnak nincs beleszólása a castba?
De van egy erzesem, hogy mar szarik az egeszre. Annyi penze van, ha elkezdene elegetni, se jutna ebben az eletben a vegere.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. december 5., csütörtök 13:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 5., csütörtök 13:17
Epp az ez, hogy elvileg eleg nagy rahatasa van a projektre.magnus666 írta: nem Adam Drivert akarták Piton szerepére? Külsőre meglett volna a temus Alan Rickman. A könyvekben sokszor nagyra nőtt denevérként hivatkoznak Pitonra.
Egyébként Rowlingnak nincs beleszólása a castba?
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem