HozzászólásSzerző: primrose » 2013. december 9., hétfő 1:31
Én is jobban szeretem a Maguirest, és bár tudom, hogy Garfield fiút nagy tehetségnek tartják, de nekem eléggé ellenszenves feje van, nem nagyon szeretem a filmjeit. Toby lehet, hogy nem a legjobb, de nagyon is korrekt színész, és a Pókember sikeressége is inkább a rendező miatt bukhatott egyesek szemébe (az enyémben mondjuk nem). Mert az, ha valaki nem elég laza, meg nem dumál eleget, akkor inkább a forgatókönyvbe kéne keresni a hibát. Ha egyszerűen nem dumálósra írták meg a szövegét, akkor nem és kész. Nekem ez az új Pókember már túl modern, a mai eszközök már alkalmasabbak, hogy még látványosabb filmet csináljanak, arról nem is beszélve, hogy ezeknek a filmeknek már tudniuk kell az elődjük hibáit és ennek mentén elkészíteni egy jobbat. Szerintem eget verően nagy minőségi különbség így sincs a régi és az új között, sőt, mint mondottam nekem a Raimi féle jobban bejött. de hát ízlések és pofonok. Nekem amúgy a Batman filmek közül is a régiek adták, én szerettem a Clooneys vagy Val Kilmeres Batmant, és szerettem Robin karakterét is (Chris O'Donnell) még ha tudom, hogy manapság ezeken a filmeken is mindenki röhög. Oké, a TDK-t mondjuk elismerem, de ott Joker karaktere kiemelkedően jó és izgalmas volt.
But he is a good boy...