Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
16
18%
Xabi Alonso
69
77%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 90

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. december 5., csütörtök 22:35

realmadrid95 írta:
dzsi91 írta: Nekem a multkori nyilatkozata szúrt szemet, hogy ott leszünk münchenben májusban. Az ilyet nem szeretem ez barsza sztiló. Megfáradt és zavarja, hogy basztatják amikor rommá nyerte magát. Sajnos ez nem az a hely ahol a sikerek után hátra lehet dőlni pedig ő valszeg ezt szeretné. :mrgreen:
Vagy tenyleg ott leszunk! :kalapos:
Az nem kizárt de ezek a nagyot mondó versenyek nem volt jellemző se a klubra sem Carlora. Pár száz kilóméterrel arréb szoktak teltháznál ilyen kijelentéseket tenni. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 5., csütörtök 22:31

dzsi91 írta: Nekem a multkori nyilatkozata szúrt szemet, hogy ott leszünk münchenben májusban. Az ilyet nem szeretem ez barsza sztiló. Megfáradt és zavarja, hogy basztatják amikor rommá nyerte magát. Sajnos ez nem az a hely ahol a sikerek után hátra lehet dőlni pedig ő valszeg ezt szeretné. :mrgreen:
Vagy tenyleg ott leszunk! :kalapos:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. december 5., csütörtök 22:19

Nekem a multkori nyilatkozata szúrt szemet, hogy ott leszünk münchenben májusban. Az ilyet nem szeretem ez barsza sztiló. Megfáradt és zavarja, hogy basztatják amikor rommá nyerte magát. Sajnos ez nem az a hely ahol a sikerek után hátra lehet dőlni pedig ő valszeg ezt szeretné. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. december 5., csütörtök 22:15

_Bushido_ írta: Ancelotti: “Too many defeats, yes… but two were in DIFFICULT stadiums. San Mamés and Anfield”.

Régebben, BBC érában nem volt ezzel semmi gond, 2-5, meg hasonlók.
0-4, hazai pályán is difficult stadion?
Lehet kellene neki szólni, hogy már a Real Madrid edzője nem az Evertoné, mert úgy látszik elfelejtette. Inkább ne mondjon semmit, mint ilyen kifogásokat.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. december 5., csütörtök 21:46

Ancelotti: “Too many defeats, yes… but two were in DIFFICULT stadiums. San Mamés and Anfield”.

Régebben, BBC érában nem volt ezzel semmi gond, 2-5, meg hasonlók.
0-4, hazai pályán is difficult stadion?

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. december 5., csütörtök 21:31

Pad'em írta:
BLevi96 írta: Jövőre is lesz Retro mez ezek szerint: https://x.com/theMadridZone/status/1864612080474636784

Nem rossz, csak már mindenkinek van csíkos meze. Azért lilába is megnézném :mrgreen:
Hát ez meg milyen pizsama :lol: Brutál ocsmány.

Amúgy két hasonló színű kék mezünk fixen nem lesz, nagyon remélem hogy az R24 által linkelt közelebb áll a valósághoz.
Tavalyi idegenbeli meg 3ik mezünk sem ütött el annyira. Sötétkék sárga csíkkal vs fekete sárga csíkkal.

Mindegy csak ettől a prikézsia nullkupás hazaimeztől szabaduljunk meg megint jó 10 évre. :mrgreen:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 5., csütörtök 21:26

BLevi96 írta: Jövőre is lesz Retro mez ezek szerint: https://x.com/theMadridZone/status/1864612080474636784

Nem rossz, csak már mindenkinek van csíkos meze. Azért lilába is megnézném :mrgreen:
Hát ez meg milyen pizsama :lol: Brutál ocsmány.

Amúgy két hasonló színű kék mezünk fixen nem lesz, nagyon remélem hogy az R24 által linkelt közelebb áll a valósághoz.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. december 5., csütörtök 21:21

Ez nagyon turkalos feeling :lol:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. december 5., csütörtök 21:01

Jövőre is lesz Retro mez ezek szerint: https://x.com/theMadridZone/status/1864612080474636784

Tomidzsi
Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2024. december 5., csütörtök 20:58

lestat írta:
Pad'em írta: A hazait se láttam még betéve, elvileg ez lesz. CR első szezon koppintás egy az egyben.

https://x.com/MadridXtra/status/1859706 ... g3Xzg&s=19
De utaltam azt a mezt :lol: Az a nyaki resz ocsmány volt szerintem.
Sztem 2006-os és 2009-es mez keveréke. Nyaki rész inkább 2006-os. Nekem tetszik :)
Toni :salute:

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. december 5., csütörtök 20:42

Pad'em írta: A hazait se láttam még betéve, elvileg ez lesz. CR első szezon koppintás egy az egyben.

De utaltam azt a mezt :lol: Az a nyaki resz ocsmány volt szerintem.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 5., csütörtök 20:38

A hazait se láttam még betéve, elvileg ez lesz. CR első szezon koppintás egy az egyben.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. december 5., csütörtök 20:21

Gondolom ennek a hatara is jon valami ratyi adidas szamozas es nev. Mert egyebkent jol nez ki a mez.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. december 5., csütörtök 19:48

Realista24 írta: Harmadik szamu mez jelolt jovore:
https://x.com/theMadridZone/status/1864682480550166851
Menő.
Hala Madrid y nada más 🤍

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 5., csütörtök 19:42

Harmadik szamu mez jelolt jovore:
https://x.com/theMadridZone/status/1864682480550166851
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. december 5., csütörtök 19:30

Pad'em írta: Miguelt nézi valaki mit produkál? Idén nem nagyon hallottam felőle.
szerintem a Xabi féle taktika feküdne neki, mert mostanában többször előrébb játszik kvázi szélsőként hasonló felállásban :hmmm:

ha nem ő lesz edzőnk jövőre, nem biztos, hogy vissza kell hozni...

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. december 5., csütörtök 19:14

Pad'em írta:
el magico írta: Alternatívák kapcsán vannak esetleg hírek? Miguel Guti nincs a radaron?
Lévén félig még a mi játékosunk biztos radaron van. Mást nem nagyon írtak, csak Davies volt nyomatva egy éven át. Ha tényleg hosszabbít az azért kissé blama nekünk. Nem hiszem, hogy Mendy és Fran idei teljesítménye láttán mi offolnánk. Persze fizethetünk is érte.

Miguelt nézi valaki mit produkál? Idén nem nagyon hallottam felőle.
Már kb többször játszik középpályán, mint bal hátvédben. Az hogy van nála jobb vagy nagyobb szükség van rá máshol azt nem tudom. Amúgy Kerkez is simán szóba jöhetne. Szerintem mind2 védőnkhöz képest upgrade lenne. Nagyon jó szezonja van eddig.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 5., csütörtök 19:05

el magico írta: Alternatívák kapcsán vannak esetleg hírek? Miguel Guti nincs a radaron?
Lévén félig még a mi játékosunk biztos radaron van. Mást nem nagyon írtak, csak Davies volt nyomatva egy éven át. Ha tényleg hosszabbít az azért kissé blama nekünk. Nem hiszem, hogy Mendy és Fran idei teljesítménye láttán mi offolnánk. Persze fizethetünk is érte.

Miguelt nézi valaki mit produkál? Idén nem nagyon hallottam felőle.

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2024. december 5., csütörtök 18:51

Realista24 írta:
Pad'em írta: Excl | FC Bayern have made significant progress regarding a contract extension with Alphonso #Davies beyond 2025 ✔️

Negotiations are ongoing and positive, key figures already discussed. But some more details need to be clarified.

The focus is on a new long-term contract. In terms of salary, Davies has made significant concessions to Bayern. Further crucial talks are set to take place before Christmas. Not a done deal yet.

Manchester United are also aware that Davies is likely to sign a new contract with Bayern. #MUFC

@kerry_hau

Érdekes két hete spanyolok már done dealt kiáltottak ide..

Sebaj jó lesz Mendy is :D
Szerintem pont het elejen irtam, hogy ugy fest, marad a BMnel. Akkor is nemetek hoztak a hirt, a spanyolok nem nagyon vettek at.
Alternatívák kapcsán vannak esetleg hírek? Miguel Guti nincs a radaron?

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. december 5., csütörtök 18:12

ma este 9től kerül bemutatásra a National Geographic csatornán, a Különleges építmények című műsorban az új Santiago Bernabéu Stadionról készült dokfilm!

Vissza: