Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2024. június 17., hétfő 18:51-kor befejeződött.

Igen
15
14%
Nem
94
86%

Szavazatok száma: 109

BlancoMark

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 32 perccel ezelőtt

J. Dee írta: Nemcsak az volt az érdekes, hogy hátrébb is sokat helyezkedett, hanem hogy jobboson is, ahol krábban szintén kb soha.

Egyébként én azt csípem benne, hogy még mindig kurvára fejlődőképes, messze nem igaz már, hogy csak balra a vonal mellett él, középen is már eléggé ülnek a dolgai, elkezdte a külsőzgetést, ami még nem top level, de egyértelműen van benne potenciál és őszintén szólva én látok abban is, hogy visszább lépve osztogat. Nem annyira, mint tegnap, hogy a védelem elé, de simán el tudom képzelni, hogy gyakorlással ebben is tud előre lépni. Óriásit nyernénk vele, ha teljesen szabadon mozogna és lenne hatékony a támadásokban bárhol.
Nagyon jó meglátás, hatalmas erőssége, hogy szinte mindenhez tud adaptálódni. Lehet egy csomó skillben átlagos tehetsége volt (Madrid szinten), de munkával és szorgalommal szinte bármit képes felfejleszteni nagyon magas színvonalra.

J. Dee
Kedvenc játékosaid: Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: J. Dee » 38 perccel ezelőtt

Nemcsak az volt az érdekes, hogy hátrébb is sokat helyezkedett, hanem hogy jobboson is, ahol krábban szintén kb soha.

Egyébként én azt csípem benne, hogy még mindig kurvára fejlődőképes, messze nem igaz már, hogy csak balra a vonal mellett él, középen is már eléggé ülnek a dolgai, elkezdte a külsőzgetést, ami még nem top level, de egyértelműen van benne potenciál és őszintén szólva én látok abban is, hogy visszább lépve osztogat. Nem annyira, mint tegnap, hogy a védelem elé, de simán el tudom képzelni, hogy gyakorlással ebben is tud előre lépni. Óriásit nyernénk vele, ha teljesen szabadon mozogna és lenne hatékony a támadásokban bárhol.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 43 perccel ezelőtt

Igen, de kozben meg serulesbol visszaterve bevagtqk a kezdobe egy kisse mas szerepkorbe, mertfixen nem magatol talalta ki, hogy ezt jatsza majd. Vegig is kellett nyomnia a meccset. Szeretem elsok kozott elovenni Őt, de pont most nem erzem jogosnak

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » Ma, 12:06

Galacticos írta: Szerintem egyedul belli goljanal nezett ki jol, rengeteg labdat eladott. Nem is ertettem hogy tobbszor ugy probalt meg kiugratni valakit hogy laposan de nem tul erosen kb 5ember kozott.
Meg mellette volt egy szoloja valamikor a vege fele amikor mar latszott hogy elfogja vesziteni, el is vesztette.
Szerintem erre nem o a megfelelo valasztas, elso felidoben brahim is tobbszor visszalepett de tole is elvettek sokszor. Most mbappe viszont szepen tartotta meg a fel lott passzokat.
En csipem vinit a hulyesegei ellenere vagy azokkal egyutt de szerintem ez nem allt jol neki, legalabbis ram tobbszor is a fraszt hozta.
Durvan szerintem minden masodik megmozdulasa rossz volt.

A melysegi labdajatekan meg vartam a Valverdezest, talan Lookman golja elott is o vesztette el, de nem kozvetlen abbol lett a galiba.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » Ma, 6:58

Galacticos írta: Szerintem egyedul belli goljanal nezett ki jol, rengeteg labdat eladott. Nem is ertettem hogy tobbszor ugy probalt meg kiugratni valakit hogy laposan de nem tul erosen kb 5ember kozott.
Meg mellette volt egy szoloja valamikor a vege fele amikor mar latszott hogy elfogja vesziteni, el is vesztette.
Szerintem erre nem o a megfelelo valasztas, elso felidoben brahim is tobbszor visszalepett de tole is elvettek sokszor. Most mbappe viszont szepen tartotta meg a fel lott passzokat.
En csipem vinit a hulyesegei ellenere vagy azokkal egyutt de szerintem ez nem allt jol neki, legalabbis ram tobbszor is a fraszt hozta.
Serulten nehez... :coffee:
thereisonly1ronaldo

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » Ma, 6:50

Szerintem egyedul belli goljanal nezett ki jol, rengeteg labdat eladott. Nem is ertettem hogy tobbszor ugy probalt meg kiugratni valakit hogy laposan de nem tul erosen kb 5ember kozott.

IdentitásbólGyőzelem
Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » Ma, 6:45

Kerlon írta: Engem mondjuk kirazott tole a hideg es azt vartam, hpgynmikor veszik el tole es kontraznak le.
Ebbol is latszik, ahany ember, annyi latasmod :lol:
Szerintem kifejezetten jol nezett ki a masodikban ez. Beli golja is ebbol jott.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » Ma, 6:34

Engem mondjuk kirazott tole a hideg es azt vartam, hpgynmikor veszik el tole es kontraznak le.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

IdentitásbólGyőzelem
Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » Ma, 6:24

A 2. felidoben a visszalepesei a sajat terfelunkre, es onnan ahogy felhozta vagy felpasszolta a labdakat igen jol neztek ki.
Feltetelezem, hogy Ancelotti kerese volt ez.
Meglepo huzas volt es Vinitol idegennek gondolnank, de nekem tetszett! Bravo!

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » Tegnap, 23:09

Pad'em írta: 50%-osan gól plusz Kroos posztról gólpassz :lol:

Masszív orosz rulett amit tolt Carlo 90 percen át, reméljük nem jön a hír hogy újabb sérülés.
A végén már lépni nem bírt, hogy miért nem lett lecserélve így sérülésből visszatérve érthetetlen.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » Tegnap, 23:05

Lehet szídni a viselkedését, de sérülten is a legveszélyesebb emberünk :salute:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » Tegnap, 23:04

50%-osan gól plusz Kroos posztról gólpassz :lol:

Masszív orosz rulett amit tolt Carlo 90 percen át, reméljük nem jön a hír hogy újabb sérülés.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » Tegnap, 17:53

Khedira: "If Vini changes a little and becomes more of a gentleman and a leader, he will win three or four Ballon d’Or awards."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. december 6., péntek 14:49

Hatha raserul meg o is parszor.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 6., péntek 14:47

Realista24 írta:
Pad'em írta:

Interkontinentális kupára várják Camával. Kihagyja a legfontosabbakat most sorra.
Vinicius is ahead of schedule in his recovery and might return for Atalanta or Rayo Vallecano!
@MarioCortegana
Carlo meg is erositette, hogy az Atalanta ellen mar ott lesz.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 6., péntek 10:57

Realista24 írta:
Pad'em írta:

Interkontinentális kupára várják Camával. Kihagyja a legfontosabbakat most sorra.
Vinicius is ahead of schedule in his recovery and might return for Atalanta or Rayo Vallecano!
@MarioCortegana
Szezon ende :lol: :coffee:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 6., péntek 10:56

Pad'em írta:
Toti írta: Nagyjabol a legrosszabbkor esett ki, mikor terhet vissza, gondolom a girona-atalanta sort kihagyja még?
@MarioCortegana
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. december 4., szerda 23:16

Toti írta: Nagyjabol a legrosszabbkor esett ki, mikor terhet vissza, gondolom a girona-atalanta sort kihagyja még?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 4., szerda 23:13

hala real írta: Vini fiam, nagyon kellesz vissza.
Ilyenkor azert szepen felertekelodik az o szerepe es fontossaga
Konkrétan a tag szépen el is döntötte ezt a nagy Haaland vs Mbappé harcot. Fogta magát és klubszinten nagyobb clutchplayer lett mint ez a kettő együtt. :agree:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2024. december 4., szerda 23:12

Nagyjabol a legrosszabbkor esett ki, mikor terhet vissza, gondolom a girona-atalanta sort kihagyja még?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Vissza: