Kylian Mbappé - 9
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kylian Mbappé - 9
Ha már statisztika, szerintem a próbálkozások is érdekesek lehetnek:
Mbappe
61 lövés
28 kaput talált
8 gól
Vini
36 lövés
9 kaput talált
8 gól
fbref.com-ról vannak a számok
Mbappe
61 lövés
28 kaput talált
8 gól
Vini
36 lövés
9 kaput talált
8 gól
fbref.com-ról vannak a számok
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
https://www.facebook.com/share/r/19SPHa ... tid=UalRPS
Egy kis moka, hogy oldja a feszkot itt pentek delutan.
Egy kis moka, hogy oldja a feszkot itt pentek delutan.
A cselező készség statisztika akkor is pluszba megy, ha félpályánál csinálok egy-két haszontalan, öncélú cselt, megakasztom a támadást és utána visszapasszolok a védőknek. CsakszólokKerlon írta:ELőször lenullázod az általad vélt cselező készségét, majd kapsz egy statiszikát, amiben jók a mutatói, ezért figyelmenkívül hagyod általad alá nem támasztott véleménnyel, aztán eltereled a két ki hagyott tizire.untouchable írta:
Semmire nem megyünk a jó cselekkel, ha képtelen belőni a ziccereket, amiket nem is magának alakít ki és képtelen leadni a mellette érkező társnak, akinek csak üres kapura kellene bepasszolnia a labdát.
Kis túlzással, lassan több kihagyott büntetője lesz, mint akciógólja.
Aztán vitatkozzon veled az ember pedig a nagyját még át sem olvastam... Öreg vagyok én már ehhez.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
ELőször lenullázod az általad vélt cselező készségét, majd kapsz egy statiszikát, amiben jók a mutatói, ezért figyelmenkívül hagyod általad alá nem támasztott véleménnyel, aztán eltereled a két ki hagyott tizire.untouchable írta:Semmire nem megyünk a jó cselekkel, ha képtelen belőni a ziccereket, amiket nem is magának alakít ki és képtelen leadni a mellette érkező társnak, akinek csak üres kapura kellene bepasszolnia a labdát.Realista24 írta:
Mbappe 46%, Vini 43%.
La Liga, idei szezon.
Vini all time La Liga 46%.
forras:
www.statmuse.com
Hogy megbizhato-e, passz.
Aztán vitatkozzon veled az ember pedig a nagyját még át sem olvastam... Öreg vagyok én már ehhez.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ancelotti: "Kylian Mbappé? Continuity is missing. He will be better when his teammates will adapt to his great qualities."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Topiktól függetlenül: elég nagy a baj ha nem érzed/látod.(bár szerintem sokszor divatból fogalmazol úgy ahogy).hehetheoriginal írta: Az miert szemelyeskedes, ha azt mondom ostobasagokat irsz?
Tények sajnos.
Es meg csak be se probalod latni, miutan tobben, tobb forrasbol is szaraz adatokat basztak ki eled, de csak hajtod a balfaszsagodat.
Nem teged minositettelek, hanem hogy hulyeseget beszelsz.
Olyan szinten hulyeseg, hogy a vitaalapig nem er fel a minosege.
Mindent leirtunk bapperol, ellenkeznek a velemenyeink a tobbiekkel, sztem nem csak az o hibaja, masok szerint o a fo hibas, ezekrol mindrol lehet vitazni, de amiket te irtal, ott nincs mit vitazni. Mert alpari faszsag egyszeruen.
Hajrá Bappé!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tjacks 2024. december 6., péntek 14:48-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
mexes írta:**+ ahogy egyel lejjebbrealmadrid95 írta: Egy statisztika engem is erdekelne, hogy hany % ban jon be Vini es Mbappe cselei. Neztem par oldalt, de nem talaltam erdemi valaszt ra.
footystats
Mbappe 47% ( total/sikeres: 70/33)
Vini 45% (80/36)
Yamal 38,75% (80/31)
Raphinha 55,81 (43/24)
Én Hehével vagyok, amíg odakerül ziccerbe addig nincs min aggódni.
Koszi mindharmotoknak!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Az miert szemelyeskedes, ha azt mondom ostobasagokat irsz?
Tények sajnos.
Es meg csak be se probalod latni, miutan tobben, tobb forrasbol is szaraz adatokat basztak ki eled, de csak hajtod a balfaszsagodat.
Mindent leirtunk bapperol, ellenkeznek a velemenyeink a tobbiekkel, sztem nem csak az o hibaja, masok szerint o a fo hibas, ezekrol mindrol lehet vitazni, de amiket te irtal, ott nincs mit vitazni. Mert alpari faszsag egyszeruen.
Tények sajnos.
thereisonly1ronaldo
-
Te meg személyeskedsz és nem érvelsz.hehetheoriginal írta: Mit vitazzak veled?
Azt ki kell erdemelni, arra a szintre fel kell erned
Felbolond kinyilatkoztatasaid vannak, a valosagot nem tukrozik, csak fröcskölsz meg köpködsz, plusz még igazad sincs
Ott vannak a szamok, nalad a 46 is 0.
Ezt erveld meg
De tudom, ezek nem valos statok, ez a helyes valasz.
Meccset, ahogy nezem nem latsz, vagy a memoriad gatya, mert azt irod egy db cselere se emlekszel, amivel helyzetbe kerul. Komolytalan diskurzus.
Ez olyan, mintha azt mondanad es vedened, hogy nem zold a fű, nincs ertelme idot vesztegetnem rad.
nem ez volt a kerdes, megint csusztatsz es valtoztatsz a kriteriumokon.Semmire nem megyünk a jó cselekkel, ha képtelen belőni a ziccereket,
En leptem pocsok, erre az aberraciora nincs idom
Érthetetlen miért véded, JELENLEG Higuaín szintjét sem üti meg.
Sajnos.
Hala Madrid y nada más
- hehetheoriginal
Mit vitazzak veled?
Felbolond kinyilatkoztatasaid vannak, a valosagot nem tukrozik, csak fröcskölsz meg köpködsz, plusz még igazad sincs
Ezt erveld meg
Meccset, ahogy nezem nem latsz, vagy a memoriad gatya, mert azt irod egy db cselere se emlekszel, amivel helyzetbe kerul. Komolytalan diskurzus.
Ez olyan, mintha azt mondanad es vedened, hogy nem zold a fű, nincs ertelme idot vesztegetnem rad.
Ezt erveld meg
nem ez volt a kerdes, megint csusztatsz es valtoztatsz a kriteriumokon.Semmire nem megyünk a jó cselekkel, ha képtelen belőni a ziccereket,
thereisonly1ronaldo
-
Semmire nem megyünk a jó cselekkel, ha képtelen belőni a ziccereket, amiket nem is magának alakít ki és képtelen leadni a mellette érkező társnak, akinek csak üres kapura kellene bepasszolnia a labdát.Realista24 írta:Mbappe 46%, Vini 43%.hehetheoriginal írta:
Komolytalan.
Mint a roncsnyugger, teljes álomvilág es tevkepzet.
Nincs mirol kommunikalnunk.
Szoval ilyen hsz-ek utan felesleges normális vita meg erveles utan koveteloznod.
La Liga, idei szezon.
forras:
www.statmuse.com
Hala Madrid y nada más
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mbappe 46%, Vini 43%.hehetheoriginal írta:Komolytalan.untouchable írta:
Mivel a franciánál ez 0% felé tendál, így nem nehéz jobb statisztikát összehozni.
Szoval ilyen hsz-ek utan felesleges normális vita meg erveles utan koveteloznod.
La Liga, idei szezon.
forras:
www.statmuse.com
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Csak ennyire telik tőled? Ma nem vagy túl nagy formában.hehetheoriginal írta: Hallod menjel mar ki kicsit szivjal kis friss levegot
Érvek teljes hiánya, személyeskedés, nulla vitakultúra, önmagad teljes meghazudtolása egy elképzelt Mbappé miatt.
Hala Madrid y nada más
- hehetheoriginal
-
Pont te szoktad a játékosainkat ilyen teljesítmények után eltemetni a sárga földig, most meg itt véded teljesen érthetetlenül.hehetheoriginal írta:
Hagyjuk.
Kimondhatjuk: Mbappé az 1. félszezonja után MEGBUKOTT.
Ez nem jelenti azt, hogy ilyen lesz a folytatás, amiben reménykedem is, de egyre kevésbé bízok benne.
Emlékszem, amikor leigazoltuk Mendy-t, úgy volt beharangozva, hogy ő a balhátvédek Mbappé-ja.
Nekem jelenleg úgy tűnik, hogy inkább Mbappé a támadok Mendy-je.
Hala Madrid y nada más
- hehetheoriginal
-
Ez is olyan stat, mint a kicselezhetetlen Van Dijké.hehetheoriginal írta:Lehet. De a faszsagot - mint a statokbol is kiderul -, te okadod.untouchable írta:
Magadról beszélsz.
Nem emlékszem egy olyan cselére sem, amivel előrébb jutottunk volna támadásban, ne adj Isten gólhelyzetet teremtett volna belőle vagy gólt lőtt volna.
Hala Madrid y nada más
- hehetheoriginal
Lehet. De a faszsagot - mint a statokbol is kiderul -, te okadod.untouchable írta:Magadról beszélsz.hehetheoriginal írta:
Komolytalan.
thereisonly1ronaldo
-
Magadról beszélsz.hehetheoriginal írta:Komolytalan.untouchable írta:
Mivel a franciánál ez 0% felé tendál, így nem nehéz jobb statisztikát összehozni.
Hala Madrid y nada más
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
**+ ahogy egyel lejjebbrealmadrid95 írta: Egy statisztika engem is erdekelne, hogy hany % ban jon be Vini es Mbappe cselei. Neztem par oldalt, de nem talaltam erdemi valaszt ra.
footystats
Mbappe 47% ( total/sikeres: 70/33)
Vini 45% (80/36)
Yamal 38,75% (80/31)
Raphinha 55,81 (43/24)
Én Hehével vagyok, amíg odakerül ziccerbe addig nincs min aggódni.