Végül is tényleg. Vini is hót szar, csak legtöbb gól, legtöbb akciógól, legtöbb assist, magasan legtöbb kulcspassz (csak van aki mindent is ki tud hagyni), 2 tripla, liga hónap játékosa. Soroljam még? Idén is magasan a legjobb támadónk, sőt szerencsétlen próbál a kis korlátozott szintjén valami vezérré válni a támadásokban és hátára venni a csapatot. Rengeteget jár vissza, indít, szervezget.wZoLee7 írta: Nem tudom honnan jött a Vini-Bappe dolog, de szerintem mind a kettő bőven eléri a kutyaszar teljesítményt idén. Egyik sem jobb a másiknál. Megtudnak verni védőket, de el is veszítenek egy rakat labdát, a befejezéseik meg...1 zseniálsira jut 5 megye kettes megoldás. Simán belemehetnénk abba, hogy miért támadnak rendszerint 2v5-ben és láss csodát, nem tudják megoldani. Csapat szinten kell javulni, sokat. Valószínűleg fogunk is javulni, szóval én annyira nem aggódom. DE...jó lenne levenni a terhet MBapperől. Fejben megvan rogyva, nem kell oda állítani 11est rúgni, nyugodtan beállhatna a padról is néha. Amit jelenleg vele csinálunk, az minden logika ellen vall. Rosszul játszol? Kezdő vagy. Nincs önbizalmad, kihagytál 11est is, nem mennek be a helyzetek, nem baj, kezdő vagy és lődd te. Ezek nem segítenek neki.
Na de ez itt off.