Kylian Mbappé - 9

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
kiserik

Re: Kylian Mbappé - 9

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 6., péntek 18:21

wZoLee7 írta: Nem tudom honnan jött a Vini-Bappe dolog, de szerintem mind a kettő bőven eléri a kutyaszar teljesítményt idén. Egyik sem jobb a másiknál. Megtudnak verni védőket, de el is veszítenek egy rakat labdát, a befejezéseik meg...1 zseniálsira jut 5 megye kettes megoldás. Simán belemehetnénk abba, hogy miért támadnak rendszerint 2v5-ben és láss csodát, nem tudják megoldani. Csapat szinten kell javulni, sokat. Valószínűleg fogunk is javulni, szóval én annyira nem aggódom. DE...jó lenne levenni a terhet MBapperől. Fejben megvan rogyva, nem kell oda állítani 11est rúgni, nyugodtan beállhatna a padról is néha. Amit jelenleg vele csinálunk, az minden logika ellen vall. Rosszul játszol? Kezdő vagy. Nincs önbizalmad, kihagytál 11est is, nem mennek be a helyzetek, nem baj, kezdő vagy és lődd te. Ezek nem segítenek neki.
Végül is tényleg. Vini is hót szar, csak legtöbb gól, legtöbb akciógól, legtöbb assist, magasan legtöbb kulcspassz (csak van aki mindent is ki tud hagyni), 2 tripla, liga hónap játékosa. Soroljam még? Idén is magasan a legjobb támadónk, sőt szerencsétlen próbál a kis korlátozott szintjén valami vezérré válni a támadásokban és hátára venni a csapatot. Rengeteget jár vissza, indít, szervezget.

Na de ez itt off.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. december 6., péntek 18:13

Nem tudom honnan jött a Vini-Bappe dolog, de szerintem mind a kettő bőven eléri a kutyaszar teljesítményt idén. Egyik sem jobb a másiknál. Megtudnak verni védőket, de el is veszítenek egy rakat labdát, a befejezéseik meg...1 zseniálsira jut 5 megye kettes megoldás. Simán belemehetnénk abba, hogy miért támadnak rendszerint 2v5-ben és láss csodát, nem tudják megoldani. Csapat szinten kell javulni, sokat. Valószínűleg fogunk is javulni, szóval én annyira nem aggódom. DE...jó lenne levenni a terhet MBapperől. Fejben megvan rogyva, nem kell oda állítani 11est rúgni, nyugodtan beállhatna a padról is néha. Amit jelenleg vele csinálunk, az minden logika ellen vall. Rosszul játszol? Kezdő vagy. Nincs önbizalmad, kihagytál 11est is, nem mennek be a helyzetek, nem baj, kezdő vagy és lődd te. Ezek nem segítenek neki.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 6., péntek 18:11

Kerlon írta:
jxbell írta: Ha már statisztika, szerintem a próbálkozások is érdekesek lehetnek:

Mbappe
61 lövés
28 kaput talált
8 gól

Vini
36 lövés
9 kaput talált
8 gól

fbref.com-ról vannak a számok
Whoscored teljesen mást mutat.
kiserik írta:
A cselező készség statisztika akkor is pluszba megy, ha félpályánál csinálok egy-két haszontalan, öncélú cselt, megakasztom a támadást és utána visszapasszolok a védőknek. Csakszólok :kalapos:
Tényleg? Vinciusnál ilyen nincs? Vagy, amikor inkább lerugatja magát, mint lepasszolja?
Baj van? Mindenkinél van, pont ezért semmire sem jó ez a statisztika. Ne tessék már engem lebaszni, mikor a ló..szon vitáztok.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. december 6., péntek 17:53

untouchable írta:
Kerlon írta:

ELőször lenullázod az általad vélt cselező készségét, majd kapsz egy statiszikát, amiben jók a mutatói, ezért figyelmenkívül hagyod általad alá nem támasztott véleménnyel, aztán eltereled a két ki hagyott tizire.

Aztán vitatkozzon veled az ember pedig a nagyját még át sem olvastam... Öreg vagyok én már ehhez.
Na, ez a baj, osztanád itt az észt, aztán még arra sem vagy képes, hogy elolvasd, amit írtam.

Csinál 2 széles, lassú biciklit 40 méterre a kaputól… Ettől kellene elájulnom?! Ide jön a világ legjobbjaként és ennyi az elvárás?! Nézzük meg azt a statot is, hogy hányszor indult az ellenfél kontrával az elbaszott cselei után!

Tényleg hagyjuk… Alapvetően kedvelem Mbappé játékát, de kezdek kiábrándulni belőle. Lassan már csak annyi az elvárásom, hogy legalább hajtson és lássam rajta az elszántságot és csináljon meg egymás után 2 hasznos passzt.
Elolvastam, de szamon kersz, valaszt kapsz, nem is tolem, de... megcafolnak, terelsz, aztan pattogsz, hogy nem ertem az okossagaidat. Hebegtek, habogtok, hajtatok valamit, aztan megy a mellebeszeles meg a bujkalas, ha veletlenul nincs igazatok. (Tisztelet a kivetelnek)

Abban egyetertek, hogy csalodas, foleg a helyzet kihasznalasa, mert en pont abba vartam a kiugrast, de ettol meg az idei teljesitmenye a csapatnak az nem miatta van.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. december 6., péntek 16:10

Kerlon írta:
untouchable írta:

Semmire nem megyünk a jó cselekkel, ha képtelen belőni a ziccereket, amiket nem is magának alakít ki és képtelen leadni a mellette érkező társnak, akinek csak üres kapura kellene bepasszolnia a labdát.
Kis túlzással, lassan több kihagyott büntetője lesz, mint akciógólja.
ELőször lenullázod az általad vélt cselező készségét, majd kapsz egy statiszikát, amiben jók a mutatói, ezért figyelmenkívül hagyod általad alá nem támasztott véleménnyel, aztán eltereled a két ki hagyott tizire.

Aztán vitatkozzon veled az ember pedig a nagyját még át sem olvastam... Öreg vagyok én már ehhez.
Na, ez a baj, osztanád itt az észt, aztán még arra sem vagy képes, hogy elolvasd, amit írtam.

Csinál 2 széles, lassú biciklit 40 méterre a kaputól… Ettől kellene elájulnom?! Ide jön a világ legjobbjaként és ennyi az elvárás?! Nézzük meg azt a statot is, hogy hányszor indult az ellenfél kontrával az elbaszott cselei után!

Tényleg hagyjuk… Alapvetően kedvelem Mbappé játékát, de kezdek kiábrándulni belőle. Lassan már csak annyi az elvárásom, hogy legalább hajtson és lássam rajta az elszántságot és csináljon meg egymás után 2 hasznos passzt.
Hala Madrid y nada más 🤍

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. december 6., péntek 16:01

jxbell írta: Ha már statisztika, szerintem a próbálkozások is érdekesek lehetnek:

Mbappe
61 lövés
28 kaput talált
8 gól

Vini
36 lövés
9 kaput talált
8 gól

Whoscored teljesen mást mutat.
kiserik írta:
Kerlon írta: ELőször lenullázod az általad vélt cselező készségét, majd kapsz egy statiszikát, amiben jók a mutatói, ezért figyelmenkívül hagyod általad alá nem támasztott véleménnyel, aztán eltereled a két ki hagyott tizire.

A cselező készség statisztika akkor is pluszba megy, ha félpályánál csinálok egy-két haszontalan, öncélú cselt, megakasztom a támadást és utána visszapasszolok a védőknek. Csakszólok :kalapos:
Tényleg? Vinciusnál ilyen nincs? Vagy, amikor inkább lerugatja magát, mint lepasszolja?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

jxbell
Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: jxbell » 2024. december 6., péntek 15:46

Ha már statisztika, szerintem a próbálkozások is érdekesek lehetnek:

Mbappe
61 lövés
28 kaput talált
8 gól

Vini
36 lövés
9 kaput talált
8 gól

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 6., péntek 15:29

https://www.facebook.com/share/r/19SPHa ... tid=UalRPS

Egy kis moka, hogy oldja a feszkot itt pentek delutan.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. december 6., péntek 15:22

Kerlon írta:
untouchable írta:

Semmire nem megyünk a jó cselekkel, ha képtelen belőni a ziccereket, amiket nem is magának alakít ki és képtelen leadni a mellette érkező társnak, akinek csak üres kapura kellene bepasszolnia a labdát.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. december 6., péntek 15:16

untouchable írta:
Realista24 írta:

Mbappe 46%, Vini 43%.
La Liga, idei szezon.

Vini all time La Liga 46%.

forras:
www.statmuse.com

Hogy megbizhato-e, passz.

K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 6., péntek 14:46

Ancelotti: "Kylian Mbappé? Continuity is missing. He will be better when his teammates will adapt to his great qualities."
:smile: :shifty:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. december 6., péntek 14:43

hehetheoriginal írta: Az miert szemelyeskedes, ha azt mondom ostobasagokat irsz?
Tények sajnos.
Es meg csak be se probalod latni, miutan tobben, tobb forrasbol is szaraz adatokat basztak ki eled, de csak hajtod a balfaszsagodat.
Nem teged minositettelek, hanem hogy hulyeseget beszelsz.
Olyan szinten hulyeseg, hogy a vitaalapig nem er fel a minosege.
Mindent leirtunk bapperol, ellenkeznek a velemenyeink a tobbiekkel, sztem nem csak az o hibaja, masok szerint o a fo hibas, ezekrol mindrol lehet vitazni, de amiket te irtal, ott nincs mit vitazni. Mert alpari faszsag egyszeruen.
Topiktól függetlenül: elég nagy a baj ha nem érzed/látod.(bár szerintem sokszor divatból fogalmazol úgy ahogy).

Hajrá Bappé!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tjacks 2024. december 6., péntek 14:48-kor.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. december 6., péntek 13:55

mexes írta:
realmadrid95 írta: Egy statisztika engem is erdekelne, hogy hany % ban jon be Vini es Mbappe cselei. Neztem par oldalt, de nem talaltam erdemi valaszt ra.
**+ ahogy egyel lejjebb :)
footystats

Mbappe 47% ( total/sikeres: 70/33)
Vini 45% (80/36)
Yamal 38,75% (80/31)
Raphinha 55,81 (43/24)

Én Hehével vagyok, amíg odakerül ziccerbe addig nincs min aggódni.

Koszi mindharmotoknak!

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 6., péntek 12:59

Az miert szemelyeskedes, ha azt mondom ostobasagokat irsz?
Tények sajnos.
Es meg csak be se probalod latni, miutan tobben, tobb forrasbol is szaraz adatokat basztak ki eled, de csak hajtod a balfaszsagodat.
Nem teged minositettelek, hanem hogy hulyeseget beszelsz.
Olyan szinten hulyeseg, hogy a vitaalapig nem er fel a minosege.
Mindent leirtunk bapperol, ellenkeznek a velemenyeink a tobbiekkel, sztem nem csak az o hibaja, masok szerint o a fo hibas, ezekrol mindrol lehet vitazni, de amiket te irtal, ott nincs mit vitazni. Mert alpari faszsag egyszeruen.
thereisonly1ronaldo

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. december 6., péntek 12:55

hehetheoriginal írta: Mit vitazzak veled? :lol:
Azt ki kell erdemelni, arra a szintre fel kell erned :kalapos:
Felbolond kinyilatkoztatasaid vannak, a valosagot nem tukrozik, csak fröcskölsz meg köpködsz, plusz még igazad sincs :lol:
Ott vannak a szamok, nalad a 46 is 0.
Ezt erveld meg :lol:
De tudom, ezek nem valos statok, ez a helyes valasz.
Meccset, ahogy nezem nem latsz, vagy a memoriad gatya, mert azt irod egy db cselere se emlekszel, amivel helyzetbe kerul. Komolytalan diskurzus.
Ez olyan, mintha azt mondanad es vedened, hogy nem zold a fű, nincs ertelme idot vesztegetnem rad.
Semmire nem megyünk a jó cselekkel, ha képtelen belőni a ziccereket,
nem ez volt a kerdes, megint csusztatsz es valtoztatsz a kriteriumokon.

En leptem pocsok, erre az aberraciora nincs idom :lol:
Te meg személyeskedsz és nem érvelsz.
Érthetetlen miért véded, JELENLEG Higuaín szintjét sem üti meg.
Sajnos.
Hala Madrid y nada más 🤍

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 6., péntek 12:53

Mit vitazzak veled? :lol:
Azt ki kell erdemelni, arra a szintre fel kell erned :kalapos:
Felbolond kinyilatkoztatasaid vannak, a valosagot nem tukrozik, csak fröcskölsz meg köpködsz, plusz még igazad sincs :lol:
Ott vannak a szamok, nalad a 46 is 0.
Ezt erveld meg :lol:
De tudom, ezek nem valos statok, ez a helyes valasz.
Meccset, ahogy nezem nem latsz, vagy a memoriad gatya, mert azt irod egy db cselere se emlekszel, amivel helyzetbe kerul. Komolytalan diskurzus.
Ez olyan, mintha azt mondanad es vedened, hogy nem zold a fű, nincs ertelme idot vesztegetnem rad.
Semmire nem megyünk a jó cselekkel, ha képtelen belőni a ziccereket,
nem ez volt a kerdes, megint csusztatsz es valtoztatsz a kriteriumokon.

En leptem pocsok, erre az aberraciora nincs idom :lol:
thereisonly1ronaldo

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. december 6., péntek 12:51

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta:
Komolytalan.
Mint a roncsnyugger, teljes álomvilág es tevkepzet.
Nincs mirol kommunikalnunk.
Szoval ilyen hsz-ek utan felesleges normális vita meg erveles utan koveteloznod.
Mbappe 46%, Vini 43%.
La Liga, idei szezon.

forras:
www.statmuse.com

Hala Madrid y nada más 🤍

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 6., péntek 12:46

hehetheoriginal írta:
untouchable írta:

Mivel a franciánál ez 0% felé tendál, így nem nehéz jobb statisztikát összehozni.
Komolytalan.
Mint a roncsnyugger, teljes álomvilág es tevkepzet.
Nincs mirol kommunikalnunk.
Szoval ilyen hsz-ek utan felesleges normális vita meg erveles utan koveteloznod.
Mbappe 46%, Vini 43%.
La Liga, idei szezon.

forras:
www.statmuse.com

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. december 6., péntek 12:45

hehetheoriginal írta: Hallod menjel mar ki kicsit szivjal kis friss levegot :lol:
Csak ennyire telik tőled? Ma nem vagy túl nagy formában.
Érvek teljes hiánya, személyeskedés, nulla vitakultúra, önmagad teljes meghazudtolása egy elképzelt Mbappé miatt.
Hala Madrid y nada más 🤍

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. december 6., péntek 12:42

Hallod menjel mar ki kicsit szivjal kis friss levegot :lol:
thereisonly1ronaldo

Vissza: