Elektronika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Elektronika
Mindig ordenáré pofatlan ajanlatot adnak, viccbol beirtam vadiuj ceges laptopot (kb 3000 euro a bolti ara) es vmi 700 euroert vennek be (osztrak mediamarkt), ugyanez megy a magyar boltokban is, szoval nem eri meg beszamittatni, inkabb tartsd meg veszhelyzetre, ha kell egy telefon
thereisonly1ronaldo
Na úgy néz ki meglesz a győztes, köszi mindenkinek!
Olyan kérdésem van még, hogy a Media-ban látom van ilyen "használtkészülék beszámítás". Pl ennél a telefonnál amit kinéztem az van, hogy -20 ezer Ft. De nekem a leírásból nem tiszta, hogy ami készüléket beviszek, azt még beárazzák is az is lejön még ezen a 20 ezren kívül vagy hogy van ez?
Ha nem tudjátok akkor bemegyek aztán megkérdezem ott (de itt mindig mindent tudtok). Mert ha még lejön, akkor már mondjuk olcsóbb mint ahonnan legolcsóbban lehetne most rendelni, aztán akkor legalább mégis egy MediaMarktban vettem.
Olyan kérdésem van még, hogy a Media-ban látom van ilyen "használtkészülék beszámítás". Pl ennél a telefonnál amit kinéztem az van, hogy -20 ezer Ft. De nekem a leírásból nem tiszta, hogy ami készüléket beviszek, azt még beárazzák is az is lejön még ezen a 20 ezren kívül vagy hogy van ez?
Ha nem tudjátok akkor bemegyek aztán megkérdezem ott (de itt mindig mindent tudtok). Mert ha még lejön, akkor már mondjuk olcsóbb mint ahonnan legolcsóbban lehetne most rendelni, aztán akkor legalább mégis egy MediaMarktban vettem.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Amúgy igen, én mindig azt mondom, nincs rossz mobil, csak rossz user.kiserik írta:Itt már az egyéni preferenciák döntenek.
Jó készülék az S24, de az egyel nagyobb kategória árban. Persze előfizuval lehet olcsósírani, de itt erről nem kaptunk infót. Ha meg S23 vagy Pixel 8, akkor inkább az utóbbi, bár a Samu sem rossz. Itt már az egyéni preferenciák döntenek.Kerlon írta: Én kaptam nem rég cégesnek egy galaxy S24, ami egy S22t valtott es durvan jobb 2 gen utan. Uzemideje is fasza, reggel 6 ota 34%ot merult, ket kartyaval, 40-70 hivassal.
Kepei is teszenek, kompakt is, szerintem a Samsung is frissit legalabb 3 rendszer frissitest min 5 ev biztonsagit.
Jo elofizuval 216K volt a vodanal.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Én kaptam nem rég cégesnek egy galaxy S24, ami egy S22t valtott es durvan jobb 2 gen utan. Uzemideje is fasza, reggel 6 ota 34%ot merult, ket kartyaval, 40-70 hivassal.
Kepei is teszenek, kompakt is, szerintem a Samsung is frissit legalabb 3 rendszer frissitest min 5 ev biztonsagit.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Pixel mellett szól a 7 év oprendszer és biztonsági frissítés is. Én most cseréltem le a 4a-t egy 8-asra.nmate írta:Ha fotó akkor Pixel. De egyébként erre a felhasználásra nagyon nem lősz mellé semmivel 150-250 között, ami legjobban tetszik. Oprendszer, forma, méret stb.TheBull6 írta: Itt is a fő szempont a fotózás lenne, 3 hónapos a babóka, naponta vagy 30 képet kapok róla asszonytól. Ezen kívül szerintem asszony tényleg nagyon hétköznapi telefonhasználó. A Facebook, Insta, Revolut meg hasonlókon kívül szerintem a Duolingo van a telefonján meg valami 30 megás Solitare játék aztán kifújt.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ha fotó akkor Pixel. De egyébként erre a felhasználásra nagyon nem lősz mellé semmivel 150-250 között, ami legjobban tetszik. Oprendszer, forma, méret stb.TheBull6 írta: Itt is a fő szempont a fotózás lenne, 3 hónapos a babóka, naponta vagy 30 képet kapok róla asszonytól. Ezen kívül szerintem asszony tényleg nagyon hétköznapi telefonhasználó. A Facebook, Insta, Revolut meg hasonlókon kívül szerintem a Duolingo van a telefonján meg valami 30 megás Solitare játék aztán kifújt.
Na köszi mégegyszer is mindenkinek. Párja végül azt mondta hogy ha lúd legyen kövér szóval megveszi neki a legújabbat. Abba kicsit szálljunk bele, aztán ennyi, hát jó.
Viszont tegnap asszony sikeresen beleejtette az 5?! éves Xiaomiját a kádba, érett már a csere úgyis.
Szóval most megint bedobnám a témát, hogy akkor kéne egy új fasza telefon Ezt most egyedül venném, ilyen 250-et szánnék rá max. Annyi, hogy iphone ne legyen, mert azt asszony nem tudja kezelni.
Nézegettem itt ilyen Pixel 8 Pro-t, meg Xiaomi 14T Prot, ezek 250 körül mozognak, de nem tudom hogy ebben az árkategóriában van-e más (Samsung, LG bármi) ami ezermilliószor jobb, vagy épp olcsóbb.
Itt is a fő szempont a fotózás lenne, 3 hónapos a babóka, naponta vagy 30 képet kapok róla asszonytól. Ezen kívül szerintem asszony tényleg nagyon hétköznapi telefonhasználó. A Facebook, Insta, Revolut meg hasonlókon kívül szerintem a Duolingo van a telefonján meg valami 30 megás Solitare játék aztán kifújt.
Köszönöm mindenkinek előre ezt is! Boldog Mikulást!!!
Viszont tegnap asszony sikeresen beleejtette az 5?! éves Xiaomiját a kádba, érett már a csere úgyis.
Szóval most megint bedobnám a témát, hogy akkor kéne egy új fasza telefon Ezt most egyedül venném, ilyen 250-et szánnék rá max. Annyi, hogy iphone ne legyen, mert azt asszony nem tudja kezelni.
Nézegettem itt ilyen Pixel 8 Pro-t, meg Xiaomi 14T Prot, ezek 250 körül mozognak, de nem tudom hogy ebben az árkategóriában van-e más (Samsung, LG bármi) ami ezermilliószor jobb, vagy épp olcsóbb.
Itt is a fő szempont a fotózás lenne, 3 hónapos a babóka, naponta vagy 30 képet kapok róla asszonytól. Ezen kívül szerintem asszony tényleg nagyon hétköznapi telefonhasználó. A Facebook, Insta, Revolut meg hasonlókon kívül szerintem a Duolingo van a telefonján meg valami 30 megás Solitare játék aztán kifújt.
Köszönöm mindenkinek előre ezt is! Boldog Mikulást!!!
Köszi-köszi!
Ahogy nézem ezeken újonnan azért elég komoly árral bírnak, ilyen "Felújított" verziók vannak 200 környékén.
Ahogy nézem ezeken újonnan azért elég komoly árral bírnak, ilyen "Felújított" verziók vannak 200 környékén.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Valamelyik régebbik pro-t vedd, ahogy BLaZE is írta.
Akkor hiába idősebb a gyorsasága még elég és jobb kamerát is kapsz.
Nyilván az ár/keret mondja meg melyik verzió, de szerintem én a pro-ra mennék rá.
Akkor hiába idősebb a gyorsasága még elég és jobb kamerát is kapsz.
Nyilván az ár/keret mondja meg melyik verzió, de szerintem én a pro-ra mennék rá.
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
A 13 Pro-val nem tudsz mellényúlni. Hibátlan a mai napig.
halálomig madridista leszek
Nővérem iphone párti, imádó, minden, de talán egy 9-es, 10-est, tudom is én milyet gyűr most.
A családból meg mindenki más tufa az iphone-hoz, de szeretnénk neki "upgradelni" karácsonyra, de azért nem a legújabbat persze, mert annyira azért nem vagyunk eleresztve.
Melyik ami még a régebbi verziók közül jól hasít és megéri most is? Leginkább itt szerintem a fotózás a lényeg, járnak mindenhova a gyerkőccel, legyenek róla jó képek.
Szerintem ha mindenki beszáll a családból, akkor ilyen 200 környéke ami még belefér.
Köszi-puszi mindenkinek!!!!
(az ajánlott időszakos lézeres szemműtétet természetesen nem felejtem el idén sem )
A családból meg mindenki más tufa az iphone-hoz, de szeretnénk neki "upgradelni" karácsonyra, de azért nem a legújabbat persze, mert annyira azért nem vagyunk eleresztve.
Melyik ami még a régebbi verziók közül jól hasít és megéri most is? Leginkább itt szerintem a fotózás a lényeg, járnak mindenhova a gyerkőccel, legyenek róla jó képek.
Szerintem ha mindenki beszáll a családból, akkor ilyen 200 környéke ami még belefér.
Köszi-puszi mindenkinek!!!!
(az ajánlott időszakos lézeres szemműtétet természetesen nem felejtem el idén sem )
- hehetheoriginal
Sennheisernel olvass utana, hogy megvannak e/maradtak e erre a szeriara is a korabbi problemak, pl mikor lemerul teljesen a fules es a toltodoboza, akkor a doboz nem tud eleg feszultseget atadni, igy vagy a bal vagy a jobb oldali fules teljesen halott lesz, szet kell hozza szedni es egy olyan elemet vmit rakotni, aminek a feszkoja nagyobb, mint amit a doboz lead (vannak rola youtubeon videok)gkovi írta: Ha jól emlékszem, valaki írta hogy Sony WF1000x fülhallgatót használ. Az lenne a kérdésem, hogy tényleg érezhetően gyengébbek a basszusok?
Ez és a Sennheiser True Wireless 4 között vacillálok.
Lehet javitottak mar
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Ha jól emlékszem, valaki írta hogy Sony WF1000x fülhallgatót használ. Az lenne a kérdésem, hogy tényleg érezhetően gyengébbek a basszusok?
Előző kommentre rákötve itt a teszt:Assault66 írta: Sziasztok!
Valakinek esetleg van tapasztalata a Honor Magic 6 pro telefonnal? A feleségemet szeretném meglepni, de dilemmázok, hogy mi lenne a megfelelő. A telefont egyetlen dologra használjuk a GoPro és fényképező mellett... Fényképezésre. Így ez lenne a legfőbb szempont, hogy minnel jobb legyen a kamera.
iPhone vagy Honor ez a nagy kérdés.
Honor nem Google támogatott? Milyen hátrányokkal jár?
Köszönöm a segítséget előre is.
https://mobilarena.hu/teszt/honor_magic ... talma.html
A topikját érdememes felkeresni, esetleg ott kérdezni, ahogy írták is előttem.
https://prohardver.hu/tema/honor_magic6 ... friss.html
Illetve ugyanitt a Milyen okostelefont vegyek topikot is tudom ajánlani, összefoglalóban ott van milyen infókat kell leírni kb ha keresel telefont.
https://prohardver.hu/tema/melyik_okost ... friss.html
Nagyon jók itt a topikok, amik pörögnek igazán, tényleg értenek hozzá és ha valaki véletlen hülyeséget írna szétoltják egyből...
- ___Samy___
Mobilarenas tesztek segitenek neked igazan. En azokat szoktam nezni telefonvassrlas elott, illetve a cikk vegen a forumba beleolvasok.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard, Ronaldo, Hierro, Zidane,
Sziasztok!
Valakinek esetleg van tapasztalata a Honor Magic 6 pro telefonnal? A feleségemet szeretném meglepni, de dilemmázok, hogy mi lenne a megfelelő. A telefont egyetlen dologra használjuk a GoPro és fényképező mellett... Fényképezésre. Így ez lenne a legfőbb szempont, hogy minnel jobb legyen a kamera.
Iker Casillas
Salgado-Hierro-Ramos-Carlos
Lampard-Modric
Bale-Zidane-CR
Ronaldo
Salgado-Hierro-Ramos-Carlos
Lampard-Modric
Bale-Zidane-CR
Ronaldo
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Közben lehet rájöttem, ezekben amit Zsuninnyo linkelt, nem új a vga és a hdd..
- hehetheoriginal
Igy. Hasznalt motyora is. Tokmindegy mit ir a gyoker elado, mit szeretne.Realista24 írta:Törveny szabalyozza, nem lehetne elvileg csak 3 honap. Minimum 1 ev, 100k felett 200ig 2, 300ig 3. Nem?reeed_ati írta: Vga-ra, meg Hdd-re, miért csak 3hónap a gari?
Hdd még hagyján, de azért, ha a 100ezres videókártya megnyekken fél év után, az nem esne olyan jól..
Vagy máshol is csak ennyit adnak rá?
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Törveny szabalyozza, nem lehetne elvileg csak 3 honap. Minimum 1 ev, 100k felett 200ig 2, 300ig 3. Nem?reeed_ati írta: Vga-ra, meg Hdd-re, miért csak 3hónap a gari?
Hdd még hagyján, de azért, ha a 100ezres videókártya megnyekken fél év után, az nem esne olyan jól..
Vagy máshol is csak ennyit adnak rá?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema